moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Τέτοιες στιγμές τα λόγια περισεύουν .............Καλό ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Κρίμα ρε παιδιά,μέσα σε λίγες μέρες άλλος ένας είναι νεκρός .....Καλό ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 R.I.P ΓΙΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 να ειναι καλα εκει που ειναι και κουραγιο στην οικογενεια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Αντίο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Τι να πει κανείς... :( Κουράγιο στους ανθρώπους του... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Κρίμα για το παλικάρι, κουράγιο στην οικογένεια του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 καλό ταξίδι φίλε !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xarhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 καλο ταξιδι ρε φιλαρακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Κριμα το παιδι... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κριμα... Καλο ταξιδι, κουραγιο στους δικους του ανθρωπους. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 από τον streetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strummer4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 RIP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Καλέ μου φίλε Μπάμπη, συχωριανέ, παλιοταρίφα! Θα μείνουν οι βόλτες και τα τσίπουρα σαν αναμνήσεις. Καλό ταξίδι αλάνι. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 κουραγιο σε οσους αφησε πισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Oτι και να λεμε ειναι λιγο...καθε μερα τετοια συμβαινουν ρε γαμωτο. Κουραγιο και δυναμη στους δικους του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Δεν αρκούν τα λόγια... Πολύ κρίμα και άδικο!!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα!!! Προσέχετε παίδες... Κυκλοφορούνε πολλοί φονιάδες γμτο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Κρίμα ! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 To παιδι το γνωρισα περυσι οταν ειχε ανεβει με το ταξι στο χωριο μου για να φερει καποιον και μου ειπε να παμε καμια βολτα καμια μερα με τις μηχανες.Απ'οτι εμαθα 200αρισε σε μια ευθεια με εναν αλλον και δεν προλαβε να πατησει φρενο και εφυγε πανω στο φορτηγο.Δυστηχως σε αυτους τους δρομους η ταχυτητα σκοτωνει.Καλο ταξιδι αδερφε και να σε εχει ο Θεος καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κρίμα. Πολύ κρίμα... Μεγάλη αδικία. Καλό ταξίδι φιλέ. Μπορεί να είναι καλύτερα εκεί από το μπουρδέλο που είναι εδώ! Τουλάχιστον έφυγε κάνοντας αυτό που γούσταρε... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 από τον JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) To παιδι το γνωρισα περυσι οταν ειχε ανεβει με το ταξι στο χωριο μου για να φερει καποιον και μου ειπε να παμε καμια βολτα καμια μερα με τις μηχανες.Απ'οτι εμαθα 200αρισε σε μια ευθεια με εναν αλλον και δεν προλαβε να πατησει φρενο και εφυγε πανω στο φορτηγο.Δυστηχως σε αυτους τους δρομους η ταχυτητα σκοτωνει.Καλο ταξιδι αδερφε και να σε εχει ο Θεος καλα. Χτύπησε με το πλάι στην καρότσα του αγροτικού στο ύψος της πίσω ρόδας, έχω φωτογραφία από το αγροτικό...αλλά δεν είναι καλή ιδέα να την ανεβάσω. Η μηχανή σύρθηκε για περίπου 50? 60? μέτρα και σταμάτησε σε μια μάντρα. Ο δεύτερος είχε ένα 675. Και τα 2 είναι στο αστυνομικό τμήμα Μαντουδίου. Ανέβηκα με 2 φίλους 1-2 ώρες αφού είχε γίνει το συμβάν, αμέσως με το που το μάθαμε. Φίλε μου ποιο είναι το χωριό σου; Η κηδεία είναι αύριο στις 4 το απόγευμα στο χωριό του, τα Μαντανικά. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χτύπησε με το πλάι στην καρότσα του αγροτικού στο ύψος της πίσω ρόδας, έχω φωτογραφία από το αγροτικό...αλλά δεν είναι καλή ιδέα να την ανεβάσω. Η μηχανή σύρθηκε για περίπου 50? 60? μέτρα και σταμάτησε σε μια μάντρα. Ο δεύτερος είχε ένα 675. Και τα 2 είναι στο αστυνομικό τμήμα Μαντουδίου. Ανέβηκα με 2 φίλους 1-2 ώρες αφού είχε γίνει το συμβάν, αμέσως με το που το μάθαμε. Φίλε μου ποιο είναι το χωριό σου; Η κηδεία είναι αύριο στις 4 το απόγευμα στο χωριό του, τα Μαντανικά. Δεν είμαι μαζοχιστής ή ανώμαλος, αλλά νομίζω πως αν έχεις φωτογραφικό υλικό από κάτι τέτοιο πρέπει να το δείχνεις. Και που ξέρεις, μπορεί να το δω εγώ που έχω σκοπό να πάω γρήγορη βόλτα και να αλλάξω γνώμη, να πάω αργά και να μου σώσεις τη ζωή... έστω και για σήμερα. Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το παληκάρι ήταν και επαγγελματίας οδηγός. Συνήθως βλέπουν πολλά τα μάτια τους και είναι λίγο πιο "προσεκτικοί".... Τα 200 χιλιόμετρα σε αυτόν τον δρόμο δεν συγχωρούν... sorry παίδες που το λέω αλλά και ο Μπάμπης το παράκανε (55 μέτρα το δευτερόλεπτο είναι αυτά δεν μπορεί και ο άλλος να ατιληφθεί το τι πραγματικά γίνεται και το πόσα χιλιόμετρα έχεις εσύ. Όταν σε βλέπει 500 μέτρα μακριά και σε λιγότερα από δέκα δευτερόλεπτα έχεις φτάσει και έχεις πέσει πάνω του δεν φταίει μόνο εκείνος)... Ότι και να πούμε είναι ανούσιο πλέον RIP και κουράγιο στους δικούς του Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 από τον troume Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες