laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Μπραβο Σταυρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Εύγε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Μπράβο Σταύρακα, γρήγορα έγιναν όλα, ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Με γεια το ροζ καρτελάκι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 ωραιος και κυριος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Προχθές το πήρα, χθες με σταμάτησανε χαχαχα. αλλά δεν με γράψανε,... Καποιος σε "εδωσε" απο δω μεσα... :rotfl: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 ωραιος τωρα θα γουσταρεις τρελα! Καποιος σε "εδωσε" απο δω μεσα... :rotfl: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Για ακομα μια φορα μπραβο !! Σταυρο να σε ρωτησω και κατι που ηθελα σε εκινο που πρεπει να περασεις σε 15 και επανω επιτρεπετε να σηκωθεις ορθιος ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 ωραιος!πλεον βολτες χωρις αγχος για το παραμικρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 όρθιος? δεν νομίζω, βασικά θα απαγορεύεται 100% αφού δεν είναι trial. mathosala Ποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lycan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Μπράβο! :clapping2: Και εγώ πέρασα τα ίδια πριν από 6-7 μήνες. Εμένα όμως με είχαν και κάνα 30λεπτο πορεία σε δρόμο με ασύρματο στο αυτί. Πολύ σπαστικό!!!! Στην ευθεία και μονοκαβαλιά έκανα παραλίγο 20΄. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lycan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 καλοκαίρι μάλλον έχει Ιταλία το πρόγραμμα^^ ....... Αν έρθεις από δω στείλε κάνα pm. Ίσως έχω και γω το ninjaki, να κόψουμε καμιά βόλτα. Ξέρω μερικές καλές διαδρομές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 μπραβο ρε Σταυρο!!! καλες βολτες!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Ωραίος ρε! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 mathosala Ποιος? :whistling: :whistling: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μηπως ημουν εγω δασκαλε ? :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Ας βουτίξω το ψωμάκι μου παπάρα στην σαλάτα να το παίξω άνετος (σκέφτηκε ο Ιούδας :P) :mB_kalo_e: Μπράβο ρε Σταύρο!!! 1000 μπράβο και τώρα μιας και είσαι νόμιμος μπορείς ανετότατα να σαρώσεις την Αττική και τα περίχωρα και να πας όπου θες ξέγνοιαστα εντελώς!!! Καλοτάξιδος φίλε ;) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Και ναι! Εγώ ο πολυαγαπημένος σας τσογλανοκάγκουρας είμαι πλέον νόμιμος.! Σβήνοντας την κλήση με ασφάλεια,βγάζοντας ασφάλεια και τι άλλο που ήθελα 3χρόνια? ΔΙΠΛΩΜΑ! Επιτέλους, έδωσα 16/02/2010 και το πήρα.! Είπα τι ελέγχους κάνουμε στην αρχή και.. Μπήκα με φλάς και έκανα 2 οχτάρια πάντα με φλάς και σηκώνοντας κεφάλι, στήθηκα στην ευθεία την οποία πρέπει να περάσεις σε 15δευτερόλεπτα χωρίς να πατήσεις τις γραμμές και έκανα το ρεκόρ της ημέρας με 17δευτ.!! βγήκα απ κει φλάς και στροφή και ξαναστήθηκα απ την απέναντι πλευρά για το γρήγορο δικάβαλο! όλα καλά και εκεί! Μετά απ μισή ώρα αναμονής άκουσα το πολυπόθητο ΠΕΡΑΣΕΣ Εγώ αγαπητέ stavrosqq, δέν θα σου πώ ΜΠΡΑΒΟ που έβγαλες το δίπλωμα και έκανες ασφάλεια . Τα θεωρώ δεδομένα και αυτονόητα για έναν μοτοσυκλετιστή για την νομιμοτητά του.Αυτή σου η πράξη για μένα θα έπρεπε να προηγείτο της αγοράς της μοτό σου. Φιλική συμβουλή καί τίποτα άλλο για την μετέπειτα μοτοπορεία σου. Καλές βόλτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες