r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Χρονια πολλα Ορεστη!!Επιτελους τα καταφερνω να ποσταρω!!!!! Ο,τι επιθυμεις αγορι μου και παντα χαρες!! Χρονια καλα και πολλα χαμηλοφτερε! Ακομα ψηλοφτερο τον βλεπεις;;Η ειναι οπως οι πρωθυπουργοι;;Μια φορα πρωθυπουργος παντα πρωθυπουργος(ως τιτλος βεβαια);;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Χρονια πολλα! να τα εκατοστησεις!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Χρόνια πολλά φιλαράκι, και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Χρόνια σου πολλά με υγεία και ευτυχία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 (Κωσταρα μονο στην φωτο δεν φοραω το κρανος για να βγαλω την φωτογραφια,εξω οσοι με εχετε δει παντα φοραω! 28 εγινα τερμα η οδηγηση χωρις κρανος!!!) Μια χαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 χρονια πολλα ορεστη,παντα με υγεια κι ευτυχια ευχομαι τα καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 χρονια μας πολλα ρε φιλαρακι ορεστη ιδια μερα και ιδια χρονια γεννηθηκαμε.μπας και ημασταν διπλα-διπλα στο ιδιο μαιευτηριο εγω ημουν το μωρο με το καροτσακι ducati δεν ξερω αν με θυμασαι χα χα χα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Χρονια Πολλα φιλε Φασαρια! οτι επιθυμεις! σε ποιο μαιευτηριο ησουν πριν 28 χρονια; εγω στο "Μητερα" στο Μαρουσι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 βασικα η στο μητερα η στο ελενα δεν ξερω, δεν θυμαμαι ημουνα και μικρος. ποιο εχει πιο ωραιες νοσοκομες να σου πω στανταρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 τετοιο μπινελικι ομως θα μας μεινει αξεχαστο χρονια πολλα φιλαρακι, καλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Ευχαριστω ολους τους φιλους μου για τις ευχες! χαιρομαι για αυτη την μεγαλη παρεα! εχουμε ολοι κατι κοινο,πολυ μεγαλη αγαπη για την μοτοσυκλετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 χρονια πολλα ...αν σου πω και εγω μολις πηγα να ανοιξω το θεμα το ειδα και απο αλαρμ επισης πως φαινεται οτι εχω γραματεα ε ? Χρονια πολλα και απο εμενα αν και καθηστεριμενα ναουμ . Ο Σερβερ δεν μου εκανε το χατηρι να ποσταρω πιο νωρις ΠολυΚρονος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΡΕΣΤΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Πολυχρονος και παντα ευτυχισμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Πολυχρονος και παντα με ομορφες μοτο στα σκελια σου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Χρονια πολλααααααα :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Πολυχρονος Ορεστη εαν κ αργοπορημενα να σαι παντα ευτυχισμενος φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 πολυχρονος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Ου να με χαθουμε, πεταξατε μαυρη πετρα στον τρελο γκαμιγκαζι του φορουμ, πτου σας. παιδαρε, να σαι γερος δυνατος και να σε φυλαει οι Παναγια και οι Αγιοι Μπαντες, γιατι αν συνεχιζεις τα ζογκλερικα στην ασφαλτο... Εεεεεεεεεεελα τσωπα τσωπα, σε πειραζω! χρονια πολλα!καλα!ομορφα!τρελα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες