nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καθώς έβλεπα βιντεάκια στο youtube έπεσε το μάτι μου σε αυτό Δεν το βάζω στην κατηγορία Μοντέλα: Nέα, Συγκριτικά και Reviews,γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές,αν κρίνουν οι συντονιστές ότι θέλει μεταφορά παρακαλώ ας το κάνουν. Έχετε ακούσει κάτι για το Fazer 250 του 2011?Πιστέυω εκ πρώτης όψεως φένεται μια χαρά και την προορίζουν για αντικαταστάτη του YΒR,εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο από το ΥΒR το θέμα είναι αν θα έρθει και στην Ελλάδα :greece: Για πείτε καμμιά γνώμη,πώς σας φένεται? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Ομορφούλικο και αν η τιμή του είναι σε καλά επίπεδα θα ήταν καλό μοτόρι ειδικα'για κάποιον αρχάριο σαν και μένα ας πούμε. Αν και με τα 100 κιλά μου δε ξέρω πώς θα πήγαινε και πόσο γρήγορα θα το βαριόμουν... Το μόνο αρνητικό είναι τα σιχαμερά Πορτογαλλικά σχόλια. Τι απαίσια γλώσσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kabamaru 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Από όσο ξέρω υπάρχει fazer 250 απλά δεν εισάγεται Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το μονο θετικό που βλέπω σε σχέση με το YBR είναι το πίσω δισκόφρενο...η ουρα και το φανάρι είναι από το FZ16 όπως το βλέπω και τα όργανα μου κάνουν πολύ R15...τα υπόλοιπα τα βλέπω ακριβώς τα ίδια....A!και η εξάτμιση από νικελωμένη έγινε μαύρη Έχω κι εκείνο το κώλυμα με το στρογγυλό φανάρι και τα αναλογικά όγρανα ....γούστα είναι αυτά... ΥΓ:Και αν ονειρεύεστε 43 άλογα στις 14,500rpm ξεχάστε τα...αυτά ήταν το 1985 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 από τον GR_tts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Σύμφωνα με το άρθρο αναμένεται και στην Ευρώπη μέσα στο έτος,άντε να το δούμε και Ελλάδα να υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός στα 250 cc μπας και πέσουν οι τιμές ,γιατί κι αυτό το βλέπω κοντά στα 5000 σαν το vtr 250.Καλά και ωραία και θέλω ένα στα 250 cc αλλά πολλά τα 5000+ που ζητάνε,βλέπουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 γκουχ :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 γκουχ :whistling: sorry αλλά δεν κοίταξα στα γενικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 γκουχ :whistling: Εμ έπρεπε να το βάλεις στα νέα μοντέλαν εξ'αρχής... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 εμένα πάντως θα μου άρεσε να την βάλουν και στο HALO το παιχνίδι,μια χαρά θα του πήγαινε του Master Chief Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Εμ έπρεπε να το βάλεις στα νέα μοντέλαν εξ'αρχής... :P Δεν ήξερα αν ήταν έγκυρες οι πληροφορίες,πολλά ακούμε επίσης πολλά διαβάζουμε και τα μισά είναι παραπληροφόσηση,όποτε είμουν επιφιλακτικός,αν κρίνουν οι mod ότι πρέπει να μεταφερθεί ας το κάνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lBOmo6nq-XM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Όταν έρθει και το Honda CB300 στο Ελλάντα τότε θα έρθει και το Fazer 250... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Όταν έρθει και το Honda CB300 στο Ελλάντα τότε θα έρθει και το Fazer 250... Toυ Αγιου π... ανημερα δηλαδη.Σιγα μη χαλασουν τα περιθωρια κερδους, και τις μικρες-βολικες γκαμες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Όταν έρθει και το Honda CB300 στο Ελλάντα τότε θα έρθει και το Fazer 250... Αφου κυκλοφορουν σε αλλες χωρες, γιατι δεν τα εισαγουν οι αντιπροσωποι στην Ελλαδα; Και οι δυο φαινονται καλες μηχανες που θα εδιναν επιπλεον επιλογες στα 250κκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Κριμα που ειναι μονοκυλινδρο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Κριμα που ειναι μονοκυλινδρο.... Μακάρι να βγάζανε και σήμερα μονοκύλινδρα όπως παλιότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 καλο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 το κοιταζω και το ξανακοιταζω ,και απορω κιολας με την προσμονη σας , τι διαφορετικο εχει δηλαδη το fazer hη phazer (οπως παλια)απο το ybr ??? εμενα το ιδιο μηχανακι μου φαινετε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 το κοιταζω και το ξανακοιταζω ,και απορω κιολας με την προσμονη σας , τι διαφορετικο εχει δηλαδη το fazer hη phazer (οπως παλια)απο το ybr ??? εμενα το ιδιο μηχανακι μου φαινετε!!! όχι ρε φίλε καμμιά σχέση...τουλάχιστον οπτικά,γιατί δεν ξέρω τι μηχανή θα φοράει...σχεδιαστικά είναι σαν την μέρα με την νύχτα. Αυτό μου φέρνει πολύ στον νου το fz8! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 το κοιταζω και το ξανακοιταζω ,και απορω κιολας με την προσμονη σας , τι διαφορετικο εχει δηλαδη το fazer hη phazer (οπως παλια)απο το ybr ??? εμενα το ιδιο μηχανακι μου φαινετε!!! Εξωτερικα σιγουρα δεν ειναι ιδια, ειδικα το μουτρο, που το YBR εχει ενα πιο κλασσικο λουκ... Αν κοιταξεις απο την θεση οδηγησης, μοιαζουν αρκετα, παρομοιο τιμονι, οργανα κλπ. Υπαρχει περιπτωση να το δουμε στην Ελλαδα; Υ.Γ. απορω γιατι δεν το εκαναν υδροψυκτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Υ.Γ. απορω γιατι δεν το εκαναν υδροψυκτο. Δεν έχει πρόβλημα με την ψύξη του έτσι όπως είναι. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asep 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2014 ξερουμε αν το φαζερ βγαινει στην ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 ξερουμε αν το φαζερ βγαινει στην ελλαδα Υπηρχε ενα αρθρο στο Ιντερνετ που ελεγε πως εισαγεται στην Ευρωπη. Δε γινεται να κανει καποιος παραεισαγωγη στην Ελλαδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες