Jump to content
nestro

Yamaha Fazer 250

Recommended Posts

Καθώς έβλεπα βιντεάκια στο youtube έπεσε το μάτι μου σε αυτό

Δεν το βάζω στην κατηγορία Μοντέλα: Nέα, Συγκριτικά και Reviews,γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές,αν κρίνουν οι συντονιστές ότι θέλει μεταφορά παρακαλώ ας το κάνουν.

Έχετε ακούσει κάτι για το Fazer 250 του 2011?Πιστέυω εκ πρώτης όψεως φένεται μια χαρά και την προορίζουν για αντικαταστάτη του YΒR,εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο από το ΥΒR το θέμα είναι αν θα έρθει και στην Ελλάδα :greece:

Για πείτε καμμιά γνώμη,πώς σας φένεται?

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ομορφούλικο και αν η τιμή του είναι σε καλά επίπεδα θα ήταν καλό μοτόρι ειδικα'για κάποιον αρχάριο σαν και μένα ας πούμε. Αν και με τα 100 κιλά μου δε ξέρω πώς θα πήγαινε και πόσο γρήγορα θα το βαριόμουν...

Το μόνο αρνητικό είναι τα σιχαμερά Πορτογαλλικά σχόλια. Τι απαίσια γλώσσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μονο θετικό που βλέπω σε σχέση με το YBR είναι το πίσω δισκόφρενο...η ουρα και το φανάρι είναι από το FZ16 όπως το βλέπω και τα όργανα μου κάνουν πολύ R15...τα υπόλοιπα τα βλέπω ακριβώς τα ίδια....A!και η εξάτμιση από νικελωμένη έγινε μαύρη :rolleyes:

Έχω κι εκείνο το κώλυμα με το στρογγυλό φανάρι και τα αναλογικά όγρανα :grin: ....γούστα είναι αυτά...

ΥΓ:Και αν ονειρεύεστε 43 άλογα στις 14,500rpm ξεχάστε τα...αυτά ήταν το 1985

Yamaha%20FZ250%2085.jpg

Τροποποιήθηκε από τον GR_tts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2302104.jpg

Σύμφωνα με το άρθρο αναμένεται και στην Ευρώπη μέσα στο έτος,άντε να το δούμε και Ελλάδα να υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός στα 250 cc μπας και πέσουν οι τιμές ,γιατί κι αυτό το βλέπω κοντά στα 5000 σαν το vtr 250.Καλά και ωραία και θέλω ένα στα 250 cc αλλά πολλά τα 5000+ που ζητάνε,βλέπουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα πάντως θα μου άρεσε να την βάλουν και στο HALO το παιχνίδι,μια χαρά θα του πήγαινε του Master Chief

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ έπρεπε να το βάλεις στα νέα μοντέλαν εξ'αρχής... :P

Δεν ήξερα αν ήταν έγκυρες οι πληροφορίες,πολλά ακούμε επίσης πολλά διαβάζουμε και τα μισά είναι παραπληροφόσηση,όποτε είμουν επιφιλακτικός,αν κρίνουν οι mod ότι πρέπει να μεταφερθεί ας το κάνουν :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν έρθει και το Honda CB300 στο Ελλάντα τότε θα έρθει και το Fazer 250...

Toυ Αγιου π... ανημερα δηλαδη.Σιγα μη χαλασουν τα περιθωρια κερδους, και τις μικρες-βολικες γκαμες.... :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν έρθει και το Honda CB300 στο Ελλάντα τότε θα έρθει και το Fazer 250...

Αφου κυκλοφορουν σε αλλες χωρες, γιατι δεν τα εισαγουν οι αντιπροσωποι στην Ελλαδα; :unsure:

Και οι δυο φαινονται καλες μηχανες που θα εδιναν επιπλεον επιλογες στα 250κκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα που ειναι μονοκυλινδρο....

Μακάρι να βγάζανε και σήμερα μονοκύλινδρα όπως παλιότερα

xbr500_3.jpg:wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κοιταζω και το ξανακοιταζω ,και απορω κιολας με την προσμονη σας , τι διαφορετικο εχει δηλαδη το fazer hη phazer (οπως παλια)απο το ybr ??? εμενα το ιδιο μηχανακι μου φαινετε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κοιταζω και το ξανακοιταζω ,και απορω κιολας με την προσμονη σας , τι διαφορετικο εχει δηλαδη το fazer hη phazer (οπως παλια)απο το ybr ??? εμενα το ιδιο μηχανακι μου φαινετε!!!

όχι ρε φίλε καμμιά σχέση...τουλάχιστον οπτικά,γιατί δεν ξέρω τι μηχανή θα φοράει...σχεδιαστικά είναι σαν την μέρα με την νύχτα.

Αυτό μου φέρνει πολύ στον νου το fz8!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξωτερικα σιγουρα δεν ειναι ιδια, ειδικα το μουτρο, που το YBR εχει ενα πιο κλασσικο λουκ...

Αν κοιταξεις απο την θεση οδηγησης, μοιαζουν αρκετα, παρομοιο τιμονι, οργανα κλπ.

Υπαρχει περιπτωση να το δουμε στην Ελλαδα;

Υ.Γ. απορω γιατι δεν το εκαναν υδροψυκτο. :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. απορω γιατι δεν το εκαναν υδροψυκτο. :closedeyes:

Δεν έχει πρόβλημα με την ψύξη του έτσι όπως είναι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερουμε αν το φαζερ βγαινει στην ελλαδα

Υπηρχε ενα αρθρο στο Ιντερνετ που ελεγε πως εισαγεται στην Ευρωπη. Δε γινεται να κανει καποιος παραεισαγωγη στην Ελλαδα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα