Jump to content
themata

H "Ζωή" στα 299+

Recommended Posts

Ο οδηγος του cbr τρομερα κουλος. Ανοιγε σα :kaaaala: κι οταν εγραψε το κοντερ 299 δεν κρατησε ολο το γκαζι ανοιχτο, επεφταν λιγο τα χλμ. :lol:

Γρηγορο το R1, ε? Για δειτε αυτο... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το r1 και σχεδον ολα σταματανε στα 299.

299 και συνεχισε μεχρι τις 14.000 περιπου που ειναι ο κοφτης (ενος φιλου μου)

ε παραβλεψεις δεν εννοουσα οτι σταματανε στα 299. ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. Σορυ.. :rolleyes:

Ο οδηγος του cbr τρομερα κουλος. Ανοιγε σα :kaaaala: κι οταν εγραψε το κοντερ 299 δεν κρατησε ολο το γκαζι ανοιχτο, επεφταν λιγο τα χλμ. :lol:

Γρηγορο το R1, ε? Για δειτε αυτο... :_rock-on:

εμ.. αυτο νομιζω οτι ειναι του 2003? καπου εκει αν κανω λαθος διορθωσε με..

δε ξερω για το καινουργιο R1 αλλα το 07-08 εχει καποια χλμ παραπανω τελικη απο τα αλλα 1000αρια SS της χρονιας του

και βεβαια το μπουσα απο παντα ειχε παραπανω τελικη -_-

Τροποποιήθηκε από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η Ε.Ε. έχει απαγορεύσει εδώ και κάποια χρόνια

σε όλα τα αυτοκίνητα, μοτο κτλ να αναγράφουν το 300 χμ/ώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ψηφιακά κοντέρ δεν δείχνουν ποτέ παραπάνω από 300 (νομίζω ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω). Κέρδος? Μερικές πιθανότητες κερδίζεις να σε κλάψει η μάνα σου μια ώρα νωρίτερα. (και να κλάψουν και άλλες μάνες αφού τα βίντεο είναι τραβηγμένα σε δημόσιο δρόμο. Το κακό γίνεται και στην ευθεία...) :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα το έκανα με τίποτα.....έχω και σπίτι να γυρίσω....

με 200+ πολύ απλά δεν ελέγχεις το όχημα σου....μία στραβή και αυτό ήταν να ζήσουμε να τον θυμόμαστε. (μην πω 150+.....)

Συμφωνώ απόλυτα.

Άσε που άμα το σκεφτείς λίγο υπάρχουν πολύ πιο ασφαλείς τρόποι να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου στα ύψη. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι συμφωνία μεταξύ των ιαπώνων, όπως και τον γερμανών (εκτός Porsche) στα σχετικά μαζικής παραγωγής αυτοκίνητα τα 250χ.α.ω. ή εκεί περίπου.

Η τελική και φυσικά το 299 στο κοντέρ είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε αυτές τις μηχανές...αλλά η όλη φιλοσοφία τέτοιων μηχανών και μάλιστα να κυκλοφορούν στο δρόμο...με τέτοια χαρακτηριστικά είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Το γκάζι είναι τόσο πραγματικά πολύ για κάθε μέρα όπου θέλει τεράστια προσοχή παντού και πάντα για τα πάντα.

Τα λάστιχα, τα αλυσιδογράναζα, οι αναρτήσεις, τα φρένα, ο αναβάτης...το περιβάλλον από την άσφαλτο και την κίνηση μέχρι και την παραμικρή σκέψη που μπερδεύει το μυαλό και το απομακρύνει από την ουσία της διαχείρησης μιας τέτοιας φοβερής κατασκευής.

Σίγουρα μπορεί να οδηγηθεί σαν εξακοσάρι...άνετα αφού τα ιαπωνικά Ι4 είναι απίστευτα ελαστικά μοτέρ, αλλά καβαλώντας τα έτσι με την ψευδαίσθηση του "σιγά/αργά", "έλα μωρέ το έχω" μπορεί να αποβεί μοιραίο. Όπως και το να τα πηγαίνεις συνέχεια τάπα...δεν θα κρατήσει πολύ.

Ένα σαββατοκύριακο ένας φίλος μου έδοσε το R1 του για βόλτα. 2005 μοντέλο με τις στάνταρ βελτιώσεις ολόσωμη κτλ 160 τροχό. Είδα τα 299 έτσι για να πω ότι το έκανα κι εγώ και έζησα να το διηγηθώ...παρά το ότι ήταν σε κλειστό αυτοκινητόδρομο για 1-2 δευτερόλεπτα... Το ξέχασα την αμέσως επόμενη στιγμή που χάθηκε από τα μάτια μου. Και πρίν οδηγήσω μια τέτοια μηχανή είχα δει τα βίντεο του Ghost rider τα είδα και μετά...το ίδιο συναίσθημα. Ανούσιο. Εντυπωσιακό, κάργα προκλητικό και θρασύ όταν πετύχεις κάποιο γρήγορο κουτί...αλλά ανούσιο και ενεργοβόρο για όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν τη μηχανή.

Έχει τόσα άλλα πράγματα που έχεις να κερδίσεις από το να οδηγείς μια τέτοια μηχανή, που το 299 από μόνο του, δεν μου λέει κάτι κι ας έπρεπε μετά να κατέβω από το χίλια και να ανέβω στο 600...για να παω στη δουλειά. Ήταν ένα σόκ...αλλά πάλι κατάλαβα το γιατί δεν έχει νόημα το 299 από μόνο του. Δεν είναι αυτοσκοπός δηλαδή, μπορείς να περάσεις απίστευτα με μια μηχανή, να τη μάθεις, να μάθεις να οδηγάς με ασφάλεια και σβέλτα με ασφάλεια χωρίς σώνει και ντέ να μπαίνεις στο τρυπάκι το ότι καβαλάς το 299 το καλό.

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έκανα μία.. το έκανα δύο.. κάποια στιγμή δεν έχει πλέον νόημα.

:respekt: όμως στα adrenaline junkies όλου του κόσμου! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, τα 1000ρια μέχρι εκεί διαβάζουν! Μέχρι τα 299 και αυτό για λόγους ασφαλείας, για να μη δηλαδή αποσπάται η προσοχή του οδηγού που λέει 302...307...311 κτλ και στουκάρει πουθενά. Τα στροφόμετρα κατεβάζουν και άλλο, αν το "διάβαζε" δηλ. το κοντέρ, ίσως να έδειχνε και 320. Αυτά στο κοντέρ βέβαια, καθώς οι περισσότερες μανίσιες δεν τα φτάνουν καν τα 300, ασχέτως τι λέει το κοντέρ τους. Πάντως θυμάμαι εκείνη τη Busa που έδειχνε κοντές (αναλογικό) 340! :)

Υπάρχει συμφωνία οι μοτοσυκλέτες κατασκευής 2001 και μετά να έχουν κοντέρ ως τα 290.

Το δικό μου Hayabusa του 2000 έχει κοντέρ 350.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω παιδια ειμαι τρελλαμενος με το 299 αλλα μονο απο βιντεακια... Χθες πρωτη φορα οδηγησα ss,το Κ9 750 φιλου και αφου εκανα μια βολτουλα για να ψιλοσυμβιβαστω στο εργαλειο να δω τα φρενα κτλ,επιασα 250. Βεβαια δεν καταλαβα τιποτα, απλα ηθελα να ανοιξω ολη τη 3η (επειδη ειχα τρελαθει με την λυσσα μετα τισ 10)και λιγη 4η στον χωρο που ειχα διαθεσιμο και επαθα πλακα που ειδα το κοντερ στα 247!! Μου εκανε εντυπωση ,δεν το περιμενα τοσο λυσσασμενο!! Δεν εχω ανεβει ποτε σε SS γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν! Για μενα, αν ποτε παρω τετοια μηχανη, με κοβω να το σπαω 0-270 πχ, παρα να πηγαινω συνεχεια με 299!! Τι να πω...... Παντως ειναι τρομερα εργαλεια αυτα τα ss , παντα τα γουσταρα , αλλα δεν επρεπε να το παρω βολτα το 750......................................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που στο καλο ειναι αυτος ο ghostrider να βαλει το βιντεακι του...

Αναρωτιεμαι πως εχει αργησει τοση ωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εχω πιασει και εγω τα 299 και ειχε και αλλες στροφες η suzuka μου αλλα πολυ γρηγορα εκοψα.Ηταν μια εμπειρια για μενα να εχω πιασει 300 και ηθελα να τη ζησω.Τωρα στα ταξιδια μου πηγαινω με πολυ λιγοτερα μιας και θελω να απολαμβανω την διαδρομη και οχι να βαραω κοκκινα στον οργανισμο μου.Παντως σαν εμπειρια ειναι καταπληκτικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως το R1, με βαση τα δυο βιντεακια, φαινεται να ανεβαζει πολυ γρηγορωτερα στροφες! (Ισως βεβαια φταιει και ο δρομος..)

Φίλε μου αυτό με το CBR καλυτερα να πετάξει χαρταετό, δες καταρχήν που κάνει τις αλαγές :thumbsdown:

στην ευθεια παει και η γιαγια μου :angel_not:

:_thumbsup: Στροφές For ever!

Οχι, απλα ο οδηγος του CBR ειναι ΚΟΥΛΟΣ

+999

Πάρτε και ένα απο μένα 299 :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα