Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον , χωρις δημοσκοπησεις πολυ μπλα μπλα κλπ κλπ. Το Σαββατο βραδακι λεμε να παμε πανω στην Πεντελη βρεξει χιονισει για κανενα ψητο. Σουβλακοκατασταση δηλαδης. Η ακριβης ωρα δεν την ξερουμε αλλα μαλλον θα ειναι μετα τις 7-8 . Ημερα Σαββατο 20 του μηνος. Ξεκιναω την λιστα για να ξερουμε περιπου την Πεμπτη ποσα ατομα θα ειμαστε να κλεισουμε τα τραπεζια. 1. Alarm+amore? 2. Demplar+amore Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Λοιπον , χωρις δημοσκοπησεις πολυ μπλα μπλα κλπ κλπ. Το Σαββατο βραδακι λεμε να παμε πανω στην Πεντελη βρεξει χιονισει για κανενα ψητο. Σουβλακοκατασταση δηλαδης. Η ακριβης ωρα δεν την ξερουμε αλλα μαλλον θα ειναι μετα τις 7-8 . Ημερα Σαββατο 20 του μηνος. Ξεκιναω την λιστα για να ξερουμε περιπου την Πεμπτη ποσα ατομα θα ειμαστε να κλεισουμε τα τραπεζια. 1. Alarm 2.vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 1. Alarm+amore? 2. Demplar+amore 3. Vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 1. Alarm+amore? 2. Demplar+amore 2. Jester+amore Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 1. Alarm+amore? 2. Demplar+amore 2. Jester+amore 3.vagelisv ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 ουπς μαλακια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 1. Alarm+amore 2. Demplar+amore 3. Vagelisv+amore? 4. Jester+amore Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 ΠΟΛΥ ΑΜΟΡΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Mαγκες εγω δεν μπορω!!!Θα ειμαι στο amore!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Mαγκες εγω δεν μπορω!!!Θα ειμαι στο amore!!! φερτο μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Θα το σκεφτω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 1. Alarm+amore 2. Demplar+amore 3. Vagelisv+amore? 4. Jester+amore 5. xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 1. Alarm+amore 2. Demplar+amore 3. Vagelisv+amore? 4. Jester+amore 5. xourafis 6. HLIAS 50-50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 1. Alarm+amore 2. Demplar+amore 3. Vagelisv+amore? 4. Jester+amore 5. xourafis 6. HLIAS 50-50 Ξουραφης ? Τι ερχεται ? Παιδες λεω να το ακυρωσουμε τοτε Ηλια ασε τα 50/50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 φερτο μαζι Eιναι καμια 700ρια χιλιομετρα μακρυα...Λες να μην το φερνα αλλιως;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Παιδιά ούτε εγώ δυστυχώς μπορώ. Κόβουμε πίτα με τη λέσχη του αυτοκινήτου και θα δώσω το παρόν ως mod που είμαι. (μαζί με το amore ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Θα το παλέψω! Αν και δεν αντέχω άλλο κρέας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα το παλέψω! Αν και δεν αντέχω άλλο κρέας! ελα εσυ και θα σου παρουμε μαλλι τις γριας εσενα.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 ελα εσυ και θα σου παρουμε μαλλι τις γριας εσενα.. Μπορεί να παίζουν και σαρακοστιανά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 up up up αφιστε τις νηστιες ναουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Μπορεί να παίζουν και σαρακοστιανά.... Εγώ νηστεύω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Λοιπον κουκλοι ? Σημειο συναντησης , ωρα ? Πως παμε πανω τελικα ? Μεσω εθνικης ?Μπορουμε να κανουμε συναντηση με τους νοτιους κηφισο με ιερα οδο και να μαζεψουμε ολους ειναι ποιο πανω στην εθνικη . Buza ? Τι εγινε τελικα ? θα σε δουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Εγώ το ραντεβού με την γιατρό :whistling: το έχω το μεσιμερο-απογευματόβραδο! Άλλα αν πείτε που θα κάτσετε ή πάρω κάνα τηλ τον συνομήλικό Νιόνιο μπορεί να περάσω και εγώ για να τιμήσω μερικά νηστίσιμα σουβλάκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Εγώ το ραντεβού με την γιατρό :whistling: το έχω το μεσιμερο-απογευματόβραδο! Άλλα αν πείτε που θα κάτσετε ή πάρω κάνα τηλ τον συνομήλικό Νιόνιο μπορεί να περάσω και εγώ για να τιμήσω μερικά νηστίσιμα σουβλάκια! Ραντεβού....... με γιατρέσσα........Σαββατιάτικα............και απόγευμα........... Κατί μου μυρίζει εδώ πέρα και δεν είναι απ' την ψησταριά με τα σουβλάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες