manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 μετα απο ποσα χιλ/μετρα μετα την τελευτεα αλλαγη εχει φαει λαδακι????? στο σερβις αφτο που σιμβενει οτι καιει λαδια ωστε να δουν πιστονακι και ελατιρια.... ναι μπορει και να συμβαινει κατι τετιο αφου εχουν λιγη βενζυνη μεσα τα μοτοσακα μας πριν τα παρουμε οποτε εκατσε ολη μεσα στο καρμπι και θες καθαρισμα συμπερασμα λογικο αφτο που σου ειπε και κανε οτι σου πουν εκει με την ρυθμιση αν και εγω θα την πιραζα απο μονος μου΄΄κακες συνιθιες΄΄ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saki136 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 Έχω κάνει 3000kmh και να κάνω αλλαγή τώρα αλλά έλειπαν περίπου στα 300γρ μπορεί και παραπάνω... το καλύπτει η εγγύηση η θα τα πληρώσω από την τσέπη μου? Αν είναι και το πληρώσω εγώ καλύτερα να δουν αν όντος καίει λαδί να του βάλω κάνα πιστόνι της προκοπής κάνα σφυρήλατο αν υπαρχή παράδειγμα… τι λες???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2011 εκανες 3000 χωρις αλλαγη λαδιων???? εεε ειναι ξιλολογικο να φαει λιγα ρε σι πολλα χιλ. εκανες παντος αν οντως καιει λαδι περα του φισιολογικου πρεπει να το καλιπτει η εγκυηση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lolman80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 ΑΚΟΥ ΜΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ZX ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 35000 KM ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ TEOMOTO ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas84_2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλησπερα. ειμαι νεος στο κλαμπ.εχω αγορασει κ εγω το καβασακι ΖΧ 130 εδω και δυο μηνες. και σε μενα μου παρουσιαζει τα ιδια προβληματα. οταν ο καιρος ειναι ζεστος ειναι μια χαρα, οταν κανει κρυο περνει δυσκολα μπροστα, ρεταρι στο ξεκινημα, κανει κατι σαν κενα κ καμμια φορα μου σβηνει οταν σταματαω. εχω ξενεροσει και δεν ξερω τι να κανω. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2012 από τον kostas84_2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 και ο αδερφος μου που εχει το ιδιο ακριβως παπακι το ιδιο προβλημα εχει του σβηνει οταν σταματαει,θελει να κραταει το γκαζι και να δινει αερα για να παρει μπροστα και επισης οταν ανοιγει αποτομα το γκαζι δινει λιγακι να παει μπρος μετα ειναι σαν νεκρο λες και δεν πατας γκαζι και ξαφνικα επιταχυνει αποτομα σαν να λεμε ''κανει διαλλειματα το γκαζι'' ολα αυτα σε δευτερολεπτα ετσι...πιστευω οτι το να σβηνει και το να μη κραταει ρελαντι χωρις γκαζι μπορει να φτιαχτει με λιγο πιο δυνατο ρελαντι και οσο αφορα το προβλημα με το γκαζι οταν κινησαι η καθαρισμα καρμπυρατερ η αλλαγη εξατμισης[εμενα οταν μου το εκανε αυτο στο astrea που ειχα aftermarket εξατμιση εβγαλα το σιγαστηρα και σταματησε να το κανει εν το μεταξυ το καρμπυρατερ δεν παιζει να ηθελε καθαρισμα γιατι ολη την ωρα το εχω με παπα] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 αν τελικά κάποιος αλλάξει στο zx ολόκληρο το καρμπ με ένα keihin 24 θα έχει προβλημα απο εκει και περά; θα παιζει τιποτα με το TPS; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 μια από τα ίδια και εγώ λοιπόν όταν το μηχανάκι ζοριστεί τότε αρχιζει τις διακοπες σαν να μην του αρκει η βενζινη.. πρωτη κινηση ανοιγμα του καρμπυρατερ και καθαρισμα αποτελεσμα μηδεν δευτερη κινηση εβγαλα εκτος το συστημα της υποπιεσης δηλαδη απο το ντεποζιτο κατευθείαν στο καρμπυρατέρ αποτελεσμα μηδέν τι άλλο μπορει να είναι ????????μια από τα ίδια και εγώ λοιπόν όταν το μηχανάκι ζοριστεί τότε αρχιζει τις διακοπες σαν να μην του αρκει η βενζινη.. πρωτη κινηση ανοιγμα του καρμπυρατερ και καθαρισμα αποτελεσμα μηδεν δευτερη κινηση εβγαλα εκτος το συστημα της υποπιεσης δηλαδη απο το ντεποζιτο κατευθείαν στο καρμπυρατέρ αποτελεσμα μηδέν τι άλλο μπορει να είναι ???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 εχουμε κανενα νεο επι του θεματος??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios39 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 γεια σας θα ηθελα να αναφερω το δικομου προβλημα μηπωσ ξερει καποιος να βοηθησει,πηρα το zx καινουριο πριν 3 μηνεσ εχω 700 χλμ και παρουσιαστηκαν τα κατωθι,δευτερη μερα καμμενο φλασ,πρωτη εβδομαδα εμεινα απο μπαταρια,και το χειροτερο εδω και τρεις μερες βλεπω διαρροη απο την ταπα λαδιου,το βιβλιο σερβισ λεει οτι τα ηλεκτρικα δεν καλυπτονται απο την εγγυηση,η διαρροη ομωσ τι γινεται,την εχω βιδψσει την ταπα 10 φορες αλλα τιποτα,χλμ δεν κανω πολλα γιατι το θελω μονο για την δουλεια 8χλμ την μερα ,,,ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Πηγαινε το σε εξουσιοδοτημενο και ζητα εξηγησεις αμεσα! Μην τους αφηνεις περιθωρια γιατι θα σε φλομοσουνε στο ψεμα και την δικαιολογια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 καλησπερα ειμαι και γω κατοχος του zx 130 το μηχανακι δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα μεχρι τωρα εχει 52.000 η αληθεια ειναι οτι ειναι σκυλι...προχθες ενω πηγεναι με 2αρα γυρω στις 5χιλιαδες στροφες εκανα ενα καρφωμα στην 3η και το μηχανακι τωρα δεν βγαζει αλλα ουτε βαζει ταχυτητες κανονικα δλδ για να ανεβασω ταχυτητα ανεβενει μονο εν κινηση αλλα για να κατεβασω μετα απο πολυ ζορι...οταν παταω η ανεβαζω τον λεβιε απλα κουνιεται πανω κατω ο συμπλεκτης δουλευει κανονικα τι μπορει να ειναι ? κατα την γνωμη μου μαλλον εχει σπασει καποιο ελατηριο... αλλα πητε μου και εσεις την γνωμη σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες