icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Καλημερα παιδες.Χθες πληροφορηθηκα απο φιλο οτι δινει το cbf600s του 2004 που εχει,λογω δυσκολιων τις οποιες λιγο πολυ γνωριζω.Εχει πανω 42000χλμ σε ηρεμες βολτες,δεν εχει πιεστει ποτε και δεν εχει πεσει ποτε. Με δελεασε η τιμη που ειναι στα 3κ (φιλικη).Βασικα ειμαι ψημενος οπως γραφει και το dreambike μου για GSX650F ,αλλα κατι η τακτικη της αντιπροσωπειας που μας πασαρει εδω τα κ8 για καινουργια, κατι το γεγονος οτι το θελω με ABS και δεν το φερνουν εδω (ενω στας Ευρωπας κυκλοφορει κανονικα και πιο φθηνο απο το εδω ...καινουριο Κ8, και μαλιστα στα 6300),εχω ξενερωσει. Σκεφτομαι λοιπον αν ειναι καλη αγορα το CBF αφου θα ειναι το starter bike μου.Το σκεπτικο συνεχιζεται ως εξης.Το παιρνω και το κραταω κανα χρονο, και μετα βλεπουμε για το αλλο, ασχετα αν δεν με τρελλαινει και τοσο.Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα 42000 που εχει πανω, τι συντηρηση θα θελει αν δεν εχει γινει(αν θελει αλυσιδογραναζα,μπαταρια κλπ), το γεγονος οτι μαλλον δεν ειναι ψεκαστο αρα θα πινει λιγο παραπανω,και πως θα παει απο απαξιωση.Για πεστε ρε αδερφια, γιατι δεν κοιμηθηκα καλα εχθες.Το σκεφτομαι καλα ή παρασυρομαι απο την κ@υλ@ μου για μοτο? Ας μιλησουν τα κρυα μυαλα, και ειδικα τα μεγαλης ηλικιας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Βασικα αν το θεs για 1 χρονο μην δωσειs 3 χιλιαρικα(παρε ενα kle 500) πολυ καλο πιο φτηνο και επισηs αξιοπιστο και αυτο. Οσο για το καυσιμο με 19 λιτρα περιπου(330χλμ)... Κοιτα λιγο εδω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Ουφ...καποιος απαντησε επιτελους.Ευχαριστω ρε Κουρσαρε. Το να το κρατησω ενα χρονο ειναι απλα μια σκεψη φιλε μου,μπορει να μου αρεσει και να μεινει. Το σκεφτομαι απλα επειδη δεν εχει και λιγα χιλιομετρα, και επειδη αν το δωσω θα φυγει σχετικα ευκολα.Το κλε δεν μου αρεσει,βλεπω on-off και ...δεεεν, απλα.Δωσε ενα ραπορτο απο συντηρηση αδερφε, να ξερω που βαδιζω,αν δε σε κανει κοπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Ουφ...καποιος απαντησε επιτελους.Ευχαριστω ρε Κουρσαρε. Το να το κρατησω ενα χρονο ειναι απλα μια σκεψη φιλε μου,μπορει να μου αρεσει και να μεινει. Το σκεφτομαι απλα επειδη δεν εχει και λιγα χιλιομετρα, και επειδη αν το δωσω θα φυγει σχετικα ευκολα.Το κλε δεν μου αρεσει,βλεπω on-off και ...δεεεν, απλα.Δωσε ενα ραπορτο απο συντηρηση αδερφε, να ξερω που βαδιζω,αν δε σε κανει κοπο. Δεν το είχα δει το θέμα σου, αλλιώς θα σου είχα γράψει νωρίτερα. :) Από Παρασκευή μεσημέρι, η συμμετοχή μελών πέφτει κατακόρυφα. :( Στο θέμα μας: Το kle δεν στο συστήνω, γιατί έχει πολύ στενή σέλα και ο απαυτός σου θα υποφέρει πραγματικά. Για συνεπιβάτη ούτε καν το συζητάω. Το είχε φίλος μου και δεν μπορούσα να κάνω ούτε 2 χιλιόμετρα. Κατά τ' άλλα είναι καλό. Προσωπικά το θεωρώ (όπως κι εσύ) άσχημο, αλλά γούστα είναι αυτά. Καλημερα παιδες.Χθες πληροφορηθηκα απο φιλο οτι δινει το cbf600s του 2004 που εχει,λογω δυσκολιων τις οποιες λιγο πολυ γνωριζω.Εχει πανω 42000χλμ σε ηρεμες βολτες,δεν εχει πιεστει ποτε και δεν εχει πεσει ποτε. Με δελεασε η τιμη που ειναι στα 3κ (φιλικη).Βασικα ειμαι ψημενος οπως γραφει και το dreambike μου για GSX650F ,αλλα κατι η τακτικη της αντιπροσωπειας που μας πασαρει εδω τα κ8 για καινουργια, κατι το γεγονος οτι το θελω με ABS και δεν το φερνουν εδω (ενω στας Ευρωπας κυκλοφορει κανονικα και πιο φθηνο απο το εδω ...καινουριο Κ8, και μαλιστα στα 6300),εχω ξενερωσει. Σκεφτομαι λοιπον αν ειναι καλη αγορα το CBF αφου θα ειναι το starter bike μου.Το σκεπτικο συνεχιζεται ως εξης.Το παιρνω και το κραταω κανα χρονο, και μετα βλεπουμε για το αλλο, ασχετα αν δεν με τρελλαινει και τοσο.Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα 42000 που εχει πανω, τι συντηρηση θα θελει αν δεν εχει γινει(αν θελει αλυσιδογραναζα,μπαταρια κλπ), το γεγονος οτι μαλλον δεν ειναι ψεκαστο αρα θα πινει λιγο παραπανω,και πως θα παει απο απαξιωση.Για πεστε ρε αδερφια, γιατι δεν κοιμηθηκα καλα εχθες.Το σκεφτομαι καλα ή παρασυρομαι απο την κ@υλ@ μου για μοτο? Ας μιλησουν τα κρυα μυαλα, και ειδικα τα μεγαλης ηλικιας.... Εδώ η μεγάλη ηλικία.:D Λοιπόν φίλε μου, με είχες βοηθήσει πολύ αποτελεσματικά με το θέμα αγοράς χιονοαλυσίδων, και ήρθε η ώρα να σε βοηθήσω κι εγώ.:) (Όχι βέβαια ότι δεν θα βοηθούσα ούτως ή άλλως.) Είχα το συγκεκριμένο του '04 με ABS για 4 σχεδόν χρόνια. Όπως θα είδες και στο link που σου έβαλε ο φίλος πιο πάνω, είναι πολύ τίμιο μηχανάκι και πολύ πρακτικό. Το έδωσα διότι η παρέα μου τότε πούλησαν τα δικά τους και δεν είχα κάποιον για τσάρκες. Και για μέσα στην Αθήνα μόνο, 4 κύλινδροι και 600cc είναι αρκετά. Το ότι το μηχανάκι το ξέρεις και δεν έχει τούμπες ή κακομεταχείριση είναι πολύ θετικό. Αν το φυλάει και σε γκαράζ μακριά απ' τα κρύα που έχετε εκεί πάνω, τότε η κατάστασή του θα είναι σίγουρα πολύ καλή. Τα 42.000χλμ δεν είναι σίγουρα λίγα, αλλά για τον κινητήρα αυτό είναι λίγα. Ο κινητήρας του είναι πολύ αξιόπιστος με τις ρυθμίσεις που έχει και αν θελήσεις να το κρατήσεις, ίσως ζήσει περισσότερα χρόνια κι από σένα κι απ' όλους μας. Έχεις ιδέα απ' τον φίλο σου τί του έχει αλλάξει έως τώρα? Δηλ. αλυσογράναζα και τέτοια. Αν χρειάζεται, το κόστος δεν θα είναι σίγουρα αμελητέρο. Μπορείς και μόνος σου να ελέγξεις το πόσο περιθώριο έχουν ακόμα. Μπαταρία θεωρώ ότι θα έχει αλλάξει τουλάχιστον μία φορά. Το κόστος είναι μικρό και δεν θα ήταν λόγος για να μην το πάρεις. Η τιμή μάλλον είναι καλή. (Ενδεικτικά το δικό μου το έδωσα με 17.000χλμ στα 5.000 ευρώ). Το ότι δεν σ' αρέσει αρκετά είναι πρόβλημα. Πιστεύω ότι θα το δώσεις γρήγορα και ίσως αυτός είναι λόγος να μην το πάρεις, καθώς με το πάρε-δώσε θα χάσεις σίγουρα. Το GSXF 650 μ' αρέσει και μένα πολύ. Καλώς προβληματίζεσαι που δεν το φέρνουν με ABS έως τώρα, αν και πιστεύω ότι δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Για μένα σίγουρα θα το φέρουν και με ABS, ίσως κι από φέτος. Έχε υπόψη σου ακόμα ότι μάλλον όλα τα Ιαπωνέζικα έχουν ήδη ακριβύνει φέτος λόγω ισχυροποίησης του γιεν. Ήδη το TDM πήγε στα 11.230 από 10.000+. Οπότε και το GSXF θα πάει στα 7.500 περίπου.:( Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 "Απο συντηρηση" Λαδακια,μπουζακια,τακακια(αυτα τα κανειs μονοs σου)Κλασικη περιπτωση honda!!! Βαλβιδεs στο μαστορα(16βαλβιδο)που να βαλω χερι εκει μεσα μην σε προβληματιζουν τα χιλιομετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Να 'στε καλα ρε παιδια, βοηθατε παρα πολυ.Συνονοματε Κωστα, το cbf ηταν το πρωτο που χαλβαδιαζα μεχρι να δω το σουζουκι, αρα δεν με χαλαει απολυτα, καθως για τωρα ειμαι στριμωγμενος και δεν γουσταρω αλλες δοσεις στο κεφαλι μου για το GSXF. Οποτε δεν το θεωρω λυση αναγκης, και ξερω οτι απο μοτερ ειναι τεφαρικι, ειδικα το συγκεκριμενο που δεν εχει σπασει ταχυτητες ποτε.Τα πιθανα περιφερειακα δεν τα ξερω γιατι εμαθα για την πωληση εχθες που τρωγοπιναμε τσικνολιχουδιες.Θελω να τα μαθω για να υπολογισω τι ζηταει αμεσα, να κανω το κουμαντο μου, γιατι πρεπει να παιξει και εξοπλισμος. Κατα τα αλλα δεν το φοβαμαι, και πιστευω οτι θα το καταευχαριστηθω.Δεν ψαχνω γκαζια για τα λιονταρια, ουτε μηχανη καφετεριας.Ουτε αγοραζω, ουτε ζω για τους αλλους.Κουρσαρε, την απλη συντηρηση την παλευω ανετα, πιανει το χερι μου, σκαλιζω πολυ καιρο τα αυτοκινητα που ειχα, και εχω καλους και προθυμους φιλους, που δεν θα τους εμπιστευομουνα βαλβιδες.... Κωστα, το Κ8 που πουλαει εδω τωρα ο Σφακιανακης εχει Γερμανια 5,990 (εδω 6595,00!!!), και το Κ9ABS 7390,00, οποτε εδω θα παμε σιγουρα στα 7700-7800... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν γουσταρω αλλες δοσεις στο κεφαλι μου για το GSXF. Οποτε δεν το θεωρω λυση αναγκης, και ξερω οτι απο μοτερ ειναι τεφαρικι, ειδικα το συγκεκριμενο που δεν εχει σπασει ταχυτητες ποτε.Τα πιθανα περιφερειακα δεν τα ξερω γιατι εμαθα για την πωληση εχθες που τρωγοπιναμε τσικνολιχουδιες.Θελω να τα μαθω για να υπολογισω τι ζηταει αμεσα, να κανω το κουμαντο μου, γιατι πρεπει να παιξει και εξοπλισμος. Κατα τα αλλα δεν το φοβαμαι, και πιστευω οτι θα το καταευχαριστηθω.Δεν ψαχνω γκαζια για τα λιονταρια, ουτε μηχανη καφετεριας.Ουτε αγοραζω, ουτε ζω για τους αλλους.Κουρσαρε, την απλη συντηρηση την παλευω ανετα Φιλε μου διαβαζα το μηνυμα προχθες και λεω ας μην απαντησω γιατι θα βρεθει καποιος να πει την ιδια αποψη με εμενα,επειδη βλεπω οτι δεν απαντησαν αρκετα εμπειρα ατομα εχω να σου πω τα εξης,στα χρηματα που διαθετεις εφοσον δεν δεν θες κατι πολυ δυνατο ειναι απο τα πιο ιδανικα μηχανακια,πραγματικά άσπαστο μοτερ,ξεκουραστη θεση οδηγησης,πολυ καλα φρενα,καλη αυτονομία βενζινης (και επειδη ειναι καρμπυρατερ τι εγινε; το GSXR600 inj.νομιζεις καιει λιγοτερο; ΟΧΙ,ειδικα ετσι οπως σκιζεις ενα SS ;-) Μπορεις να παρεις και ενα δευτερο ατομο ανετα να πατε ενα ταξιδακι,επειδη βλεπω οτι την μηχανη την θελεις προτεινω να προχωρησεις στην αγορα της (εφοσον την δει και ενας μηχανικος). Τωρα στο θεμα των Σέρβις τι να ζητησει; καθε 20.000-30.000 χλμ θα του αλλαζεις αλυσιδογράναζα που εαν πας στον αλεξοπουλο στον αντιπροσωπο DID και Renthal θα τα βρεις λιγοτερο απο 200 ευρω,λαδια θα του αλλαζεις προληπτικα καθε 5.000 χιλιομετρα περιπου,τιποτα δεν ζηταει...τι σε απασχολει; δεν ειναι μηχανη που θα "ζηταει"... ΥΓ:Επειδη δεν εχει και μεγαλο αγοραστικό κοινο το συγκεκριμενο,κανε του και λιγα ακομη παζάρια να το ριξεις και λιγο πιο κατω στα χρηματα,οχι οτι δεν τα αξιζει τα 3.000,μια χαρα τιμη ειναι! ;) Ειδα οτι γραφεις οτι θα το κρατησεις 1 χρονο,πως το ξερεις αυτο; μπορει να σου ταιριαξει απολυτα και να το κρατησεις 5 χρονια... Το μοτερ δεν εχει πολλα χιλιομετρα για τετοιον κινητηρα,τα 42.000 δεν ειναι πολλα,δεν ειναι μονοκυλινδρο το μηχανακι...εαν το συντηρεις σωστα και 100.000χλμ θα σου βγαλει χωρις προβληματα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Να 'στε καλα ρε παιδια, βοηθατε παρα πολυ.Συνονοματε Κωστα, το cbf ηταν το πρωτο που χαλβαδιαζα μεχρι να δω το σουζουκι, αρα δεν με χαλαει απολυτα, καθως για τωρα ειμαι στριμωγμενος και δεν γουσταρω αλλες δοσεις στο κεφαλι μου για το GSXF. Οποτε δεν το θεωρω λυση αναγκης, και ξερω οτι απο μοτερ ειναι τεφαρικι, ειδικα το συγκεκριμενο που δεν εχει σπασει ταχυτητες ποτε.Τα πιθανα περιφερειακα δεν τα ξερω γιατι εμαθα για την πωληση εχθες που τρωγοπιναμε τσικνολιχουδιες.Θελω να τα μαθω για να υπολογισω τι ζηταει αμεσα, να κανω το κουμαντο μου, γιατι πρεπει να παιξει και εξοπλισμος. Κατα τα αλλα δεν το φοβαμαι, και πιστευω οτι θα το καταευχαριστηθω. Δεν ψαχνω γκαζια για τα λιονταρια, ουτε μηχανη καφετεριας.Ουτε αγοραζω, ουτε ζω για τους αλλους.Κουρσαρε, την απλη συντηρηση την παλευω ανετα, πιανει το χερι μου, σκαλιζω πολυ καιρο τα αυτοκινητα που ειχα, και εχω καλους και προθυμους φιλους, που δεν θα τους εμπιστευομουνα βαλβιδες.... - Επειδή ακριβώς τα ίδια κριτήρια είχα κι εγώ όταν το αγόρασα, μάλλον σου πέφτει γάντι. - Αφού μαστορεύεις και μόνος σου, το CBF θα σε βολέψει περισσότερο καθώς είναι naked, ενώ το GSXF έχει ολόσωμο fairing, οπότε θα είχες μπελάδες. Υπολόγισέ το κι αυτό. Κωστα, το Κ8 που πουλαει εδω τωρα ο Σφακιανακης εχει Γερμανια 5,990 (εδω 6595,00!!!), και το Κ9ABS 7390,00, οποτε εδω θα παμε σιγουρα στα 7700-7800... :greece: ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου..... Έχουμε εμείς λεφτά ρε, δεν είμαστε τσιγκούνηδες. Γι' αυτό τα πληρώνουμε όλα παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Για 3 χιλ κι εγώ θα την έπαιρνα (που λέει ο λόγος :D ) Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα που έχετε με τα χιλιόμετρα. Κάτω από 50000χιλ αγοράζεις άφοβα, αρκεί βέβαια η κατάστασή της να είναι και να δείχνει καλή. Ακόμα καλύτερα αν ξέρεις κι αυτόν που την είχε. Ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 600κε, δεν παθαίνει κάτι σε αυτά τα χιλιόμετρα. Τι σε προβληματίζει δηλαδή με τα αλυσογράναζα κτλ? Εσύ δηλαδή όταν θα την έχεις, δεν θα τα αλλάξεις κάποια στιγμή? Μεταχειρισμένο παίρνεις...δεν παίρνεις καινούριο! Πιο πολύ να σε προβληματίζουν οι αναρτήσεις της παρά τα αλυσογράναζα. (γιατί η Honda έχει ένα θέμα με τα αμορτισέρ) Κατά τ' άλλα... το μηχανάκι είναι αυτό που λέμε... γαϊδούρι. Θα σου κάνει τη δουλειά σου μια χαρά, χωρίς πολλά πολλά. Μην περιμένεις επιδόσεις ή κάποια κορυφαία συμπεριφορά σε κανένα σημείο. Είναι ένα μέτριο εξακοσάρι για όλες τις δουλειές. Σαν Honda, είναι φιλικό στον αναβάτη και θα το συνηθίσεις αμέσως. Κι όταν την βαρεθείς, την πουλάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgioynikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Καλημερα παιδες.Χθες πληροφορηθηκα απο φιλο οτι δινει το cbf600s του 2004 που εχει,λογω δυσκολιων τις οποιες λιγο πολυ γνωριζω.Εχει πανω 42000χλμ σε ηρεμες βολτες,δεν εχει πιεστει ποτε και δεν εχει πεσει ποτε. Με δελεασε η τιμη που ειναι στα 3κ (φιλικη).Βασικα ειμαι ψημενος οπως γραφει και το dreambike μου για GSX650F ,αλλα κατι η τακτικη της αντιπροσωπειας που μας πασαρει εδω τα κ8 για καινουργια, κατι το γεγονος οτι το θελω με ABS και δεν το φερνουν εδω (ενω στας Ευρωπας κυκλοφορει κανονικα και πιο φθηνο απο το εδω ...καινουριο Κ8, και μαλιστα στα 6300),εχω ξενερωσει. Σκεφτομαι λοιπον αν ειναι καλη αγορα το CBF αφου θα ειναι το starter bike μου.Το σκεπτικο συνεχιζεται ως εξης.Το παιρνω και το κραταω κανα χρονο, και μετα βλεπουμε για το αλλο, ασχετα αν δεν με τρελλαινει και τοσο.Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα 42000 που εχει πανω, τι συντηρηση θα θελει αν δεν εχει γινει(αν θελει αλυσιδογραναζα,μπαταρια κλπ), το γεγονος οτι μαλλον δεν ειναι ψεκαστο αρα θα πινει λιγο παραπανω,και πως θα παει απο απαξιωση.Για πεστε ρε αδερφια, γιατι δεν κοιμηθηκα καλα εχθες.Το σκεφτομαι καλα ή παρασυρομαι απο την κ@υλ@ μου για μοτο? Ας μιλησουν τα κρυα μυαλα, και ειδικα τα μεγαλης ηλικιας.... φιλε ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη το CBF 600S ABS,αξιοπιστο,το εχω κι εγω & το πουλαω ριξε μια ματια : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/349898/ ο λογος που το δινω ειναι να παρω scooter για χωρους κατω απο την σελα,αν σ'ενδιαφερει παντως το δικο μου ειναι σε παρα καλη κατασταση-ατρακαριστο-με ολοκαινουργια λαστιχα,αξιζει να το δεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Παιδες, βοηθατε αφανταστα.Σημερα μιλησα και το μηχανακι θελει μια ελαιολιπαντικη και ενα ζυγαρι φρεσκα λαστιχα.Τα αλυσιδογραναζα ειναι σε πολυ καλη κατασταση, οπως επισης και τα φρενα. Ποσο παει ενα ζευγαρι 120-160 για αυτο? Πεστε και καμια προταση οι Βορειοι γιατι εδω στο μικρο χωριο ακουσα τιμες και κουνουσα το κεφαλι....Πριν δυο χρονια εβαλε μισλεν ο φιλος 420ευρωπια!!!!!!!!!!!! Φιλε Γεωργιου Νικο, ωραιο το μοτορι σου, αλλα πρωτον φευγει σε μπατζετ, και δευτερον εισαι πολυυυυυυ μακρια εστω για να το δω.Καλοπουλητο να ευχηθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Παιδες, βοηθατε αφανταστα.Σημερα μιλησα και το μηχανακι θελει μια ελαιολιπαντικη και ενα ζυγαρι φρεσκα λαστιχα.Τα αλυσιδογραναζα ειναι σε πολυ καλη κατασταση, οπως επισης και τα φρενα. Ποσο παει ενα ζευγαρι 120-160 για αυτο? Πεστε και καμια προταση οι Βορειοι γιατι εδω στο μικρο χωριο ακουσα τιμες και κουνουσα το κεφαλι....Πριν δυο χρονια εβαλε μισλεν ο φιλος 420ευρωπια!!!!!!!!!!!! Φιλε Γεωργιου Νικο, ωραιο το μοτορι σου, αλλα πρωτον φευγει σε μπατζετ, και δευτερον εισαι πολυυυυυυ μακρια εστω για να το δω.Καλοπουλητο να ευχηθω. τι ειναι αυτο;; η γνωμη μου ειναι να το παρεις τα χλμ του κινητηρα δεν ειναι πολλα τα λαστιχα να υπολογιζεις 280-350++ ευρω μην σκεφτεσαι οτι θα το δωσεις σε 1 χρονο αυτο ποτε δεν μπορεις να το γνωριζεις αν παλι ειναι ετσι τοτε μην το παρεις.. ειναι ανετο και πολυ φιλικο.. εγω λεω να το παρεις αφου σου αρεσει κιολας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Παιδες, βοηθατε αφανταστα.Σημερα μιλησα και το μηχανακι θελει μια ελαιολιπαντικη και ενα ζυγαρι φρεσκα λαστιχα.Τα αλυσιδογραναζα ειναι σε πολυ καλη κατασταση, οπως επισης και τα φρενα. Ποσο παει ενα ζευγαρι 120-160 για αυτο? Πεστε και καμια προταση οι Βορειοι γιατι εδω στο μικρο χωριο ακουσα τιμες και κουνουσα το κεφαλι....Πριν δυο χρονια εβαλε μισλεν ο φιλος 420ευρωπια!!!!!!!!!!!! Φιλε Γεωργιου Νικο, ωραιο το μοτορι σου, αλλα πρωτον φευγει σε μπατζετ, και δευτερον εισαι πολυυυυυυ μακρια εστω για να το δω.Καλοπουλητο να ευχηθω. Ψαξε και στο ebay λαστιχα, βρισκεις σε φοβερες τιμες,μην ψαχνεις μονο στην περιοχη σου για λαστιχα γιατι τα χρεωνουν εδω στην Ελλαδα οσο θελουν,μεσω του internet βρισκεις τα παντα,πες στον φιλο μου τον Jester που ειναι ειδικος στο ebay να σου βρει! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) προσπαθησε να του ριξεις λιγο την τιμη. επειδη ειναι φιλος δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να του κοψεις κανενα 100ρικο και να παρεις εστω το μπροστινο λαστιχο (μην το σκοτωσεις βεβαια το θεμα, απλα μια κουβεντα πες του). ειναι τιμιο μοτορι οπως ειπαν ολοι οι προηγουμενοι και μπορει να κανει πολλα πραγματα με ανεση. παντως τα 42000χλμ δεν ειναι λιγα. :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 παντως τα 42000χλμ δεν ειναι λιγα. :) Και τι είναι? Πολλά? Δηλαδή στα 100000 θα ψοφήσει? Ρε ξεκολλάτε με τα χιλιόμετρα. Αν το μηχανάκι είναι καλά συντηρημένο, ο κινητήρας δεν παθαίνει τίποτα σε αυτά τα χιλιόμετρα κι έχει να κάνει ακόμα πολλά περισσότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Απ'τα λίγα στην Ελλάδα που δε κοιτάς χιλιόμετρα στο μετρητή. Το είχα για τρια χρόνια και το δωσα για να μη σκύβω (αυχενικό). Απίστευτα γρήγορο στις αλλαγές κατεύθυνσης στο ταξίδι, σαϊτα! Δε παθαίνει τίποτα παρα μόνο κάποιες ψιλά, όπως: Το κεντρικό παξιμάδι στη πλάκα του τιμονιού και τα ρουλεμάν του θέλουν σφίξιμο συχνά - πυκνά γιατί ρεγουλάρουν σχετικά εύκολα με τους κωλόδρομους μας. Ο λεβιές ταχυτήτων θέλει σφίξιμο κι αυτός και καλό θα ήταν και λίγο Loctite. Mια χάλκινη ροδέλα πριν τη βαλβίδα του νεκρού στο σασμαν τρώγεται και σου χάνει το νεκρό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η βαλβίδα, μόνο η ροδέλα. Με συχνή λίπανση, σφίξιμο, τ'αλυσιδογράναζα κραταν και 30.000χλμ! Καίει (ιδιαίτερα στο ταξίδι) όσο και το δικό μου τώρα, μη σου πω και λιγότερο. Καρμπυρατέρ σημαίνει και απλούστερη κατασκευή, δηλαδή ευκολότερη συντήρηση. Τα ABS Honda & BMW είναι τα καλύτερα. Τα έχω ξαναγράψει όπως κι άλλα γι'αυτή τη μηχανη. Ότι πιο αξιόπιστο σε μεταχειρισμένο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (οχι μόνο προσωπική άποψη). Δεν είναι τυχαίο που όλα τ'άλλα στα ίδια κυβικά βγάζουν καμια 20αριά ίππους παραπάνω. Φίμωση γι'αξιοπιστία. Όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα και απόψεις τριων (τουλάχιστον) μοντέλων CBF 600 κολητών φίλων όπου και έτυχαν τα ίδια στα ίδια χιλιόμετρα. Μη βάλεις ποτέ μπαγκαζιέρα, κουνάει σα διάολος! Ακόμα το χαζεύω όταν το βλέπω! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Καίει (ιδιαίτερα στο ταξίδι) όσο και το δικό μου τώρα, μη σου πω και λιγότερο. ..ειναι λιγα τα 330 περιπου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 ..ειναι λιγα τα 330 περιπου... Αν σκεφτείς ότι πάνω κάτω τόσο καίει και το δικό μου που είναι 550κε περισσότερα... δεν είναι και λίγα. Σε ταξίδι με ταχύτητες 140-160χαω με 18-19 λίτρα βγάζω 300-320χιλ. Τα 1200GS βγάζουν ακόμα περισσότερα με το ίδιο καύσιμο. (άλλα 10-20 χιλιόμετρα παραπάνω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Ροπη Αλεξ μου, ροπη...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 το ειχα και εγω για ενα χρόνο σχεδόν αλλα δυστυχως το στουκαρα .Καλή μηχανή τηρούμενων των αναλογιών, θα σε ταξιδεψει παντού θα σε κραταει ξεκουραστο και θα αντικαταστησει το παπι σου με μεγαλη επιτυχια εχει ομως καποια μειονεκτηματα. 1)κατανάλωση 2)τσοκ καθε πρωι (εμένα τουλάχιστον μου την έσπαζε αυτο) 3)μπλοκαρουν ευκολα τα φρένα σε φρενάρισμα πανικού. 4)πλαίσιο με ελαστικότητα καιμαλακες αναρτησεις. υπολειπεται με αλλα λογια σε οδηγικη συμπεριφορα σε σχεση με FAZER-HORNET-STREET TRIPLE αυτο κατα τα άλλα προσφερει όμως και άνεση κοινως ειναι μια μηχανη που θα σε παει ανετα οπου θελεις αλλα καπως παρωχημενη πια.Δες για μπαντιντ ή β-στρομ με λιγα παραπανω..ή για fazer-hornet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 το ειχα και εγω για ενα χρόνο σχεδόν αλλα δυστυχως το στουκαρα .Καλή μηχανή τηρούμενων των αναλογιών, θα σε ταξιδεψει παντού θα σε κραταει ξεκουραστο και θα αντικαταστησει το παπι σου με μεγαλη επιτυχια εχει ομως καποια μειονεκτηματα. 1)κατανάλωση 2)τσοκ καθε πρωι (εμένα τουλάχιστον μου την έσπαζε αυτο) 3)μπλοκαρουν ευκολα τα φρένα σε φρενάρισμα πανικού. 4)πλαίσιο με ελαστικότητα καιμαλακες αναρτησεις. υπολειπεται με αλλα λογια σε οδηγικη συμπεριφορα σε σχεση με FAZER-HORNET-STREET TRIPLE αυτο κατα τα άλλα προσφερει όμως και άνεση κοινως ειναι μια μηχανη που θα σε παει ανετα οπου θελεις αλλα καπως παρωχημενη πια.Δες για μπαντιντ ή β-στρομ με λιγα παραπανω.. ή για fazer-hornet Μα τι παραπανω να εχει το bandit (που το ειδα κ αυτο) εκτος του βαρους??Απλα μια καλυτερη γραμμικοτητα στο μοτερ,απο καταν. τα ιδια κ χειροτερα θα ειναι.Τα fazer-hornet τα βρισκω λιγο ''υστερικα'' απο μοτερ και δεν μου κανουν, εκτος απο το οτι δεν μου αρεσουν, και φευγουν σε λ7.Οσο παω μπερδευομαι πιο πολυ και στο φιναλε θα μεινω με το αμαξι, που με χαλαει πλεον αφανταστα τους θερινους μηνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Μα τι παραπανω να εχει το bandit (που το ειδα κ αυτο) εκτος του βαρους??Απλα μια καλυτερη γραμμικοτητα στο μοτερ,απο καταν. τα ιδια κ χειροτερα θα ειναι.Τα fazer-hornet τα βρισκω λιγο ''υστερικα'' απο μοτερ και δεν μου κανουν, εκτος απο το οτι δεν μου αρεσουν, και φευγουν σε λ7.Οσο παω μπερδευομαι πιο πολυ και στο φιναλε θα μεινω με το αμαξι, που με χαλαει πλεον αφανταστα τους θερινους μηνες... Τσάμπα χαλιέσαι. Αν σκεφτείς ότι το καινούργιο θα βγει όπως το υπολογίζω περί τις 11.000+ ευρώ (λόγω ανατίμησης του γιεν), το να δώσεις βαριά 3.000, είναι 1 εκατ. δραχμές. Θυμάσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Μια χαρά μοτό, μια χαρά τιμή. Τσίμπα το και δεν θα το μετανιώσεις. Τα 42.000 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα για ιαπωνικό 600άρι. Θα το πουλήσεις επειδή θα το βαρεθείς, όχι επειδή θα αρχίσει να χαλάει σε 4-5 χρόνια. Επίσεις αν το πάρεις 3000 ευρώ, και τελικά όπως λες το πουλήσεις σε 1 χρόνο (που δεν το νομίζω) στην χειρότερη να έχεις κάνει 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα, σύνολο δλδ 50.000 περίπου. Το δίνεις άνετα και 2500 ευρώ, και θα είναι και ευκαιρία για όποιον το πάρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 \Οσο παω μπερδευομαι πιο πολυ και στο φιναλε θα μεινω με το αμαξι, που με χαλαει πλεον αφανταστα τους θερινους μηνες... Παρτο ρε παιδι μου μην το κουραζεις, για 3.000 ευρω ειναι μια καλη μοτοσυκλετα,και οταν το βαρεθεις πουλησε το,στα ιδια λεφτα 3χιλ. Τι προτιμας το καλοκαιρι; να βλεπεις τους αλλους να βολταρουν και εσυ με το αυτοκινητο να ξενερωνεις; Ολες οι μοτοσυκλετες εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, η συγκεκριμενη για την χρηση που την θελεις εχει μονο θετικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες