Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Θα ψήσω παϊδάκια στο τζάκι ρεεεεεε. Γιωργάαααακηηηηη...... :yahoo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Εγώ χτες βράδυ έκανα δίαιτα χημική, ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν υπάρχει καποιος που δικαιούτε να μουρμουράει εδω μέσα αυτός είμαι εγώ!!! την έβγαλα με φουντούνια χθες βράδυ :/ τι να μου πείτε τώρα για κοψίδια και μπριζόλες... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Ρε μαστορα απο μενα εχεις ενα ποντακι με ολη μου την καρδια γι αυτες τις φωτος γιαμμμμμ χαχαχα thanks man σε ευχαριστώ με όλη την κοιλιά εεε την καρδιά μου ήθελα να πω. χτες έφαγα σαν πύθωνας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 χαχαχα thanks man σε ευχαριστώ με όλη την κοιλιά εεε την καρδιά μου ήθελα να πω. χτες έφαγα σαν πύθωνας... ΧΑΧΑΧΑΧΑ κ εγω χθες εφαγα πολλα φρουτακια (πανσετουλες) και λιγη πρωτεινη (κοτοπουλακι) και φυσικα για κλεισιμο ενα light γλυκακι...Μια τουρτα παγωτο cookies Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Λοιπον μιας και δεν ηξερα τι με περιμενε ποσταρω εκ των υστερων!!! (τα λεω με την σειρα που ηρθαν, και μονο τα κρεατικα) Κοντοσουβλι, κοκορετσι, λουκανικα, παιδακια!!!Φυσικα τζατζικια τυροπιτακια, κολοκυθοκεφτεδες και αλλα τετοια βοηθουσαν, αλλα τον κυριο λογο ειχε η τσικνα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Σε σπιτι φιλου επεσε πολυ ψησιμοοοοο.. Πανσετες ,σουβλακια ,μπριζολες ,λουκανικα και τα κλασικα πατατουλες ,σαλατες κτλπ Και φυσικα ρετσινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :cheers: P.S Στο τελος ολοι ειμασταν περιπου ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Λοιπον μιας και δεν ηξερα τι με περιμενε ποσταρω εκ των υστερων!!! (τα λεω με την σειρα που ηρθαν, και μονο τα κρεατικα) Κοντοσουβλι, κοκορετσι, λουκανικα, παιδακια!!!Φυσικα τζατζικια τυροπιτακια, κολοκυθοκεφτεδες και αλλα τετοια βοηθουσαν, αλλα τον κυριο λογο ειχε η τσικνα!!!! Τα 2 πρωτα τα φτιαξατε εσεις?Η ας ειναι καλα ο Σβελτος στην γωνια ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Τα 2 πρωτα τα φτιαξατε εσεις?Η ας ειναι καλα ο Σβελτος στην γωνια ?? Σε μαγαζι την βγαλαμε ρε!Χαχαχαχα!!!Αλλα αν υπηρχε σουβλα κοκορετσι παιζει καλυτερο απο μαγαζιου αν αναλαβει ο πατερας μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες