hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Λοιπον, δεδομενου οτι ειμαι ανθρωπος που του αρεσει να μαστορευει και καθοτι τα εργαλεια κανουν το μαστορα, αγορασα τα μανομετρα υποπιεσης. Βρηκα διαφορα, ψηφιακα, αναλογικα, DIY κλπ αλλα τελικα κατεληξα σε αυτα που φαινονται στη φωτο. Απο σχολια κλπ που διαβασα, ειναι τα καλυτερα οσον αφορα σε ακριβεια μετρησης, ποιοτητα κατασκευης κι αξιοπιστια. Εχουν το καλο οτι ειναι για κινητηρες 2κυλινδρους, 3κυλινδρους και 4κυλινδρους σε αντιθεση με διαφορα αλλα (κυριως ηλεκτρονικα) τα οποια ειναι περιορισμενης ακριβειας αλλα και αποκλειστικα για μια χρηση (πχ μονο 2κυλινδρους κινητηρες). Για τη ρυθμιση του τετραπεταλουδου (η μαμα suzuki προτεινει καθε χρονο ή καθε 10.000χλμ) χρεωνουν 60γιουρια. Σε τρεις ρυθμισεις εβγαλαν τα λεφτα τους ΚΑΙ το βασικοτερο μου μενει το εργαλειο. ΥΓ: Οποιος θελει ρυθμισμα στο μηχανακι του πμ και το κανονιζουμε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Αυτά είναι παιχνίδια!!! Τι playstation και Wii Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 θελουμε και φωτος με αυτα επανω στο μπουσα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 καλά μαστορέματα Γιώργο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Να περιμένουμε αναλυτικό οδηγό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 δεν αντεξες τελικα κουφαλα ε???? και αποτι καταλαβα δεν πηρες και τα φτηνα αντε καλη αποσβεση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 ΥΓ: Οποιος θελει ρυθμισμα στο μηχανακι του πμ και το κανονιζουμε. εγω ψηνομαι...αλλα πως θα ξερεις ποια ειναι η σωστη ρυθμιση για το δικο μου ας πουμε(yamaha fz1 '07)? :yeahright: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 εγω ψηνομαι...αλλα πως θα ξερεις ποια ειναι η σωστη ρυθμιση για το δικο μου ας πουμε(yamaha fz1 '07)? :yeahright: Eίναι απλό. Μαθαίνεις ποιος είναι ο βασικός κύλινδρος (συνήθως ο τρίτος) και ρυθμίζεις όλους τους άλλους με αυτόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 σε εμάς τα 2κύλινδρα ? ποιος είναι ο βασικός ; πόσο κάνει αυτό το ματζαφλάρι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Τι ακριβως ρυθμιζει στον κυλινδρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Πιο απλά, η ρύθμιση αυτή αφορά το ρούφηγμα που κάνει ο κάθε κύλινδρος, το οποίο πρέπει να είναι το ίδιο σε όλους, είτε είναι δικύλινδρο, είτε τρικύλινδρο, είτε τετρακύλινδρο. Όταν οι κύλινδροι έχουν διαφορετική αναρρόφηση ο ένας με τον άλλον, τότε η μοτοσυκλέτα καίει περισσότερο και χάνει ιπποδύναμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Eίναι απλό. Μαθαίνεις ποιος είναι ο βασικός κύλινδρος (συνήθως ο τρίτος) και ρυθμίζεις όλους τους άλλους με αυτόν. Και από που μαθαίνεις ποιος είναι ο βασικός κύλινδρος ? Σε specs δεν έχω δει να αναφέρετε. Για πες να μαθαίνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 σε εμάς τα 2κύλινδρα ? ποιος είναι ο βασικός ; πόσο κάνει αυτό το ματζαφλάρι ; Υπάρχουν πολλά τέτοια στο εμπόριο...από ακριβά επαγγελματικά έως φτηνά ερασιτεχνικά. Ένα καλό και φτηνό που βρήκα εγώ από Αγγλία, είναι το carbtune που είναι με στήλες και όχι βελόνες σαν αυτό του hayabusa. Eίναι αυτό και μου κόστισε 55€ με τα μεταφορικά από Αγγλία. (και πολύ καλό καθώς το δοκίμασα αμέσως) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 alx οταν εχουμε στη μηχανη ΚΑΙ commander V δλδ παραλληλο εγκεφαλο τοτε τι κανουμε? :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Και από που μαθαίνεις ποιος είναι ο βασικός κύλινδρος ? Σε specs δεν έχω δει να αναφέρετε. Για πες να μαθαίνουμε... Αναφέρεται στο service manual (κι όχι στο owner manual) Ακόμα και με ένα απλό googlάρισμα για το μοντέλο σου μπορείς να το βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 alx οταν εχουμε στη μηχανη ΚΑΙ commander V δλδ παραλληλο εγκεφαλο τοτε τι κανουμε? :_thumbsup: Δεν αλλάζει κάτι αυτό. Ο βασικός κύλινδρος είναι ο ίδιος. Αυτό που ρυθμίζεις στην ουσία, είναι ο αέρας που μπαίνει στον κάθε κύλινδρο στο ρελαντί και όταν περιστρέφεις το γκάζι. Στο δικό μου ας πούμε είναι ο αριστερός όπως καβαλάω. Η ρύθμιση γίνεται με μία βίδα (στο δικό μου) που είναι πάνω σε κάθε σώμα injection. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Δεν αλλάζει κάτι αυτό. Ο βασικός κύλινδρος είναι ο ίδιος. Αυτό που ρυθμίζεις στην ουσία, είναι ο αέρας που μπαίνει στον κάθε κύλινδρο στο ρελαντί και όταν περιστρέφεις το γκάζι. Στο δικό μου ας πούμε είναι ο αριστερός όπως καβαλάω. Η ρύθμιση γίνεται με μία βίδα (στο δικό μου) που είναι πάνω σε κάθε σώμα injection. εκει ηθελα να καταληξω....το commander V εχει εκτος των αλλων ρυθμισεων ΚΑΙ throttle position οποτε εαν εγω πειραξω τον συγχρονισμο των πεταλουδων φοβαμαι μηπως επεμβω ΚΑΙ στο commander V το οποιο εχει χαρτη για τα συγκεκριμενα πραγματα-μοντιφες που εχουν γινει....εαν δεν τα ειχα κανει θα το εκανα χαλαρα...αλλα τωρα ειμαι σε σκεψη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Γιωργο με γεια το εργαλειο. Εσυ εισαι πολυ εξειδικευμενος βρε παιδι μου. Εισαι ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Ζηλεεεεεεευωωωωωω ποτε να κερασω καφε να κερασεις μετρησει Συνηθως ειναι ο αριστερος μετρωντας σαν να ειμαστε επανω ο πρωτος 1,2 στα τετρακυλινδρα ομως παιζει αναλογα μπορει να ειναι 1,2,4,3 ειναι η σειρα αναφλεξης ουσιαστικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Πιο απλά, η ρύθμιση αυτή αφορά το ρούφηγμα που κάνει ο κάθε κύλινδρος, το οποίο πρέπει να είναι το ίδιο σε όλους, είτε είναι δικύλινδρο, είτε τρικύλινδρο, είτε τετρακύλινδρο. Όταν οι κύλινδροι έχουν διαφορετική αναρρόφηση ο ένας με τον άλλον, τότε η μοτοσυκλέτα καίει περισσότερο και χάνει ιπποδύναμη. Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Με αυτό κάνουμε το "Throttle Valve Synchronization" που αναφέρει στο service manual; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Υπάρχουν πολλά τέτοια στο εμπόριο...από ακριβά επαγγελματικά έως φτηνά ερασιτεχνικά. Ένα καλό και φτηνό που βρήκα εγώ από Αγγλία, είναι το carbtune που είναι με στήλες και όχι βελόνες σαν αυτό του hayabusa. Eίναι αυτό και μου κόστισε 55€ με τα μεταφορικά από Αγγλία. (και πολύ καλό καθώς το δοκίμασα αμέσως) A...αυτό είναι πολύ ωραίο εργαλείο...δεν χρειάζεται και καλιμπράρισμα. Aμα έχεις και στηθοσκόπιο παίρνεις τον τίτλο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ολους! :) Δεν το ειπα για πλακα οτι οποιος θελει ρυθμισμα μπορουμε να το κανονισουμε, αν μη τι αλλο υπαρχει συναδελφικη αλληλεγγυη! Για το φιλο kyko παντως να πω οτι αλλο το throttle position sensor, το καλιμπραρισμα δλδ του αισθητηρα στη σωστη θεση, κι αλλο throttle position syncro. Το TPS (που αφορα στο πρωτο) δεν επηρεαζεται απο τη ρυθμιση αυτη, ειναι ανεξαρτητη καθως πειραζεις τις πεταλουδες ξεχωριστα κι οχι το "γκαζι". Με την πρωτη ευκαιρια θα συνεχισω το θεμα εδω και θα ανεβασω λεπτομερειες για το πώς γινεται η ρύθμιση με βιντεο κλπ. Ευκολη διαδικασια αλλα εξαιρετικα χρησιμη για την ομαλη λειτουργια του κινητηρα μας. Για να καταλαβουμε το γιατι αρκει να αναλογιστουμε οτι ο αρυθμιστος κυλινδρος "επιβραδυνει" τους υπολοιπους, με οτι συνεπαγεται αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Για αυτο εγω εχω εναν και καλο!!!Χαχαχαχαχαχα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Ωραίος ο hayabusas!!! :_thumbsup: Είσαι μαστοράκι τελικά ρε Γιώργο... Άντε καλό παιχνίδι με την μοτσοκλέτα σου και καλές ρυθμίσεις!!! Εννοείται ότι περιμένουμε αναλυτικό πόστ με επεξηγήσεις και φωτογραφίες κατα τη διάρκεια της εργασίας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες