nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 δείτε και τα sym... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Πραγματι ολοκληρο ταξιδι!!!!!!! Καλο το liberty, βγαινει και σε ροζ γυναικεια εκδοση POZ!!!! αλλα δεν με ενθουσιαζει!!!! Βασικα ισως την βολεψει περισσοτερο το aprilia sportcity 125-200 που ειναι θαρω λιγο καλυτερο στα ιδια λεφτα!!! Και το agility καλο ειναι και πιο βολικο και ανετο απο το liberty. Αλλιως πασαρε της το tourer και παρε εσυ κανα μεγαλυτερο !!!!!! ετοιμος ειμαι....μην με φυτιλιαζεις κι αλλο!!!χαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strummer4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Για μένα αδερφέ καλύτερα σε παπί ή και το cbf125 που το οδηγούσα στα μαθήματα, πολύ εύκολοδήγητο και ΣΚΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ από σκουτερακια με ρόδες σαν ρουλεμάν.. Εγώ με σκουτερακι κινούμαι αλλά το χω μετανιώσει πικρά..εντάξει δεν λέω είναι άνεση το αυτόματο αλλά σε μεγάλες ταχύτητες (για πόλη εννοώ 80-90χλμ/ω είναι γάματα...) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Απο kymco μονο το Aggility ολα τα αλλα δεν λενε (προσωπικη εμπηρια)! Παντος και το Piagio ειναι πολυ καλο απο οτι ακουω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Παίρνεις ένα streetfighter.. της δίνεις το beverly και είναι όλοι χαρούμενοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Παίρνεις ένα streetfighter.. της δίνεις το beverly και είναι όλοι χαρούμενοι. να σου πω,δεν ειναι καθολου κακη ιδεα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Παίρνεις ένα streetfighter.. της δίνεις το beverly και είναι όλοι χαρούμενοι. εγω γιατι ειμαι της αποψης να μην της παρει τιποτα το παλικαρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 εμενα γιατι μου ηρθε ενα ανεκδοτο στο μυαλο μου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 κοιτα λιγο αν θες και τα SYM. Εχουν καποιες καλες επιλογες πιστευω και δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο. Πχ. SYM Symphony 125 1.700 € Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 κοιτα λιγο αν θες και τα SYM. Εχουν καποιες καλες επιλογες πιστευω και δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο. Πχ. SYM Symphony 125 1.700 € ειδε το SYM HD125 και της αρεσε...πρεπει να αποφασισει σιγα σιγα ομως...εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Την Derbi την ξέρεις; Μανούλα στα 50cc και 125cc. Σου βρήκα τα εξής: Derbi Boulevard 125 4T € 1790.00 Χαρακτηριστικά: http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=324 Derbi Cross City 125 € 2000.00 Χαρακτηριστικά: http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=212 Τις τιμές τις είδα από moto-τρίτη. Ας πουν και τα παιδιά μια γνώμη, αλλά εγώ απ' όσο ξέρω είναι καλά μηχανάκια και κατά την προσωπική μου άποψη σκίζουν εμφανισιακά. B) Happy hunting! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 παρε ενα crypton x να πηγαινει με τις μπαντες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 τελειωσε το θεμα μας!!πηρε το liberty σε λευκο και 150 κιβυκα...στα 2100 ευρω,τρεχει μια πολυ καλη προσφορα αυτες τις μερες για οποιον ενδιαφερετε!τωρα βεβαια αρχιζουν τα δυσκολα και η προσαρμογη της στον μαγικο κοσμο των δυο τροχων και των αμετρητων τρελων στους δρομους μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες