strummer4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά αφήστε τα μηχανάκια..αυτά πάνω κάτω βολεύοντε..δεν είναι θέμα μόνο τα μηχανάκια..είναι και τα αυτοκίνητα. Όταν για ένα 1400 πληρώνεις 230/6μηνο απλή κάλυψη και τα ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ειναι 170 περίπου και τα υπόλοιπα είναι Τ.Ε.Ο χαρτόσημα και λοιπές πίπες ή Δικαίωμα Συμβολαίου που είναι καθαρά αέρας και είναι κανα 30αρι συνήθως εεε τι να λέμε. Και σας τα λεω εγώ που με συμφέρει η αύξηση των ασφαλίστρων, αλλά επείδη βλέπω τι γίνεται με τα ανασφάλιστα άστα να πάνε.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 από τον strummer4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 ΠΟΛΥ πιθανον (γνωμη μου παντα) ο ΣΤαυρος και ο καθε ΣΤαυρος....οταν ερθει η ωρα και του "φυγει το μερακι" για παπια-σκουτερ και αλλα.....θα μιλησουν με τον πατερα του και θα γινει η "μεταβαση" σε καποιο SAXORALLO ή Impreza Τουμπανο...καθως ειναι καλυτερα για το γονιο αλλα ΚΑΙ για τον ΣΤαυρο.... ( μ00νοπ4γιδα το τουμπανο) Ισως να υπαρξει και ενα MEga scooter για να κανει ξεκρανωτος τις δουλειες του παραλληλα.... Οποτε συγνωμη που κατατασω αυτα τα παιδια ΕΥΚΑΙΡΙΑΚους μοτοσυκλετιστες αναγκης και Οχι Εκκολαπτομενους Μηχανοβιους E τωρα τα ισοπεδωσες ολα,οκ εκανε μια μαλακια αλλα δεν ξερεις εαν ειναι ετσι οπως τα λες.Και νομιζω μετα απο οσα του ειπαμε ολοι θα το ξανασκεφτει,θα καταλαβει την μαλακιουλα του,θα δει οτι ηταν κ τυχερος και θα πραξει σωστα Φίλε Σταύρο κοίτα να ξεμπερδέψεις με ολα αυτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο ΚΑΘΕ άποψη ΥΓ)Φτάνει πια με την καραμέλα του "αμα με χτυπούσες" κλπ.Αμα ο άλλος με άφηνε σακάτη εγψ θα έλεγα δηλαδή αμα έχει δίπλωμα η οχι.... Απλως Βαλαντη το λεμε αυτο για μπορει απλα να ακουμπησει εναν και να παρει χαμπαρι τι παιζει με τον Σταυρακα και μετα να τον αφησει "αναπηρο".Καταλαβες πως το εννοω?Δλδ μπορει να του κανει μια γρατζουνια και ο αλλος να εχει καποιο κοννε η να λαδωσει εναν γιατρο και να τον βγαλει σακατη...Μετα για να μην τρεχουν με δικαστηρια κ τετοια θα τον πληρωνουν μια ζωη γι αυτο το λεω εγω.απο το πουθενα μπορει να γινει η μαλακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 εδώ είμαστε όλοι γιατί έχουμε ένα κοινό. Την αγάπη για τη μηχανή. Δεσμός που μας δένει όλους κ κυρίως γιατί για χάρη της αγάπης μας, κάθε μέρα ζουμε μέσα στον παραλογισμο της ελλάδας κ των δρόμων. Είμαστε φίλοι. Ότι λέγεται, δεν είναι από εμπάθεια. Κανείς μας εδώ δεν χαίρεται όταν μέλος έχει πρόβλημα. Κ απλά ως φίλοι δίνουμε συμβουλή κ ως φόρουμ μηχανών κ με αφορμή, αφορμή κ μόνο, πρέπει να λέγεται το σωστό. Κάλλιστα ο σταύρος θα μπορούσε να μπει ως δεύτερος λογαριασμός κ να ζητήσει βοήθεια χωρίς να εκτίθεται. Όμως βρήκε τα κότσια να μπει με τον λογαριασμό του. Αυτό κ μόνο είναι άξιο. Πιστεύω ξέρει το λάθος του κ απλά κ λογικα, προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις. Ανθρώπινο. Λοιπόν, από την κακιά στιγμή του καθενός μας, όλοι μαθαίνουν από κάτι. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 ΕΣΥ εισαι της αποψης οτι Ολοι αυτοι οι εφηβοι που βλεπεις στα φαναρια και πηγαινουν στο σχολειο τους με παπακι ή σκουτερ.... Περιμενουν να βγαλουν το "μεγαλο" διπλωμα πως και πως για να αγορασουν μεγαλη μοτοσυκλετα , σωστα? Παω πασο.... Ζω σε αλλες συνθηκες....οχι τοσο ιδανικες... Μα εννοειτε ποιος δεν θα ηθελε ενα gl 1800 goldwing για να το ξεσκισει στα ταξιδακια ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Δικαιολογητικά για την ασφάλιση μοτοσυκλετας: · Προηγούμενο ασφαλιστήριο (εφόσον υπάρχει) · Αδεια κυκλοφορίας · Αδεια οδήγησης Βλεπω να εχεις θεμα...το κακο δεν ειναι που σε γραψανε,στα π@παρια σου...το ΚΑΚΟ ειναι που οδηγεις ΧΩΡΙΣ διπλωμα ΧΩΡΙΣ ασφαλεια.....αυτο να ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΑ! :/ Στη θεση σου θα πηγαινα στον πατερα μου και θα του ελεγα στα ισια "εκανα μαλακια και μπλα μπλα"...στο λεω διοτι εγω ως πατερας θα το εκτιμησω περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη "μασημενη" κουβεντα... εδώ είμαστε όλοι γιατί έχουμε ένα κοινό. Την αγάπη για τη μηχανή. Δεσμός που μας δένει όλους κ κυρίως γιατί για χάρη της αγάπης μας, κάθε μέρα ζουμε μέσα στον παραλογισμο της ελλάδας κ των δρόμων. Είμαστε φίλοι. Ότι λέγεται, δεν είναι από εμπάθεια. Κανείς μας εδώ δεν χαίρεται όταν μέλος έχει πρόβλημα. Κ απλά ως φίλοι δίνουμε συμβουλή κ ως φόρουμ μηχανών κ με αφορμή, αφορμή κ μόνο, πρέπει να λέγεται το σωστό. Κάλλιστα ο σταύρος θα μπορούσε να μπει ως δεύτερος λογαριασμός κ να ζητήσει βοήθεια χωρίς να εκτίθεται. Όμως βρήκε τα κότσια να μπει με τον λογαριασμό του. Αυτό κ μόνο είναι άξιο. Πιστεύω ξέρει το λάθος του κ απλά κ λογικα, προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις. Ανθρώπινο. Λοιπόν, από την κακιά στιγμή του καθενός μας, όλοι μαθαίνουν από κάτι. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. sorry που τα ξαναβάζω αλλά τέτοια ποστ αξίζουν να τα βλέπουμε συνέχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) E τωρα τα ισοπεδωσες ολα,οκ εκανε μια μαλακια αλλα δεν ξερεις εαν ειναι ετσι οπως τα λες.Και νομιζω μετα απο οσα του ειπαμε ολοι θα το ξανασκεφτει,θα καταλαβει την μαλακιουλα του,θα δει οτι ηταν κ τυχερος και θα πραξει σωστα ΕΣΥ εισαι της αποψης οτι Ολοι αυτοι οι εφηβοι που βλεπεις στα φαναρια και πηγαινουν στο σχολειο τους με παπακι ή σκουτερ.... Περιμενουν να βγαλουν το "μεγαλο" διπλωμα πως και πως για να αγορασουν μεγαλη μοτοσυκλετα , σωστα? Παω πασο.... Ζω σε αλλες συνθηκες....οχι τοσο ιδανικες... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 AN Αυτο το παιδι ΕΠΕΦΤΕ πανω σε σας την ωρα που οδηγουσατε θαταν ακομα ενας "καγκουρας" τσ0γλανος χωρις διπλωμα.... Ή θα τον μαζευατε σαν "δικο σας" και θα ψαχνατε να τα βρειτε ΚΑΙ τι φταιει στην οικογενεια που τον αφησε να οδηγει χωρις αδεια οδηγησης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Κοιτα επειδη το εγραψα κ πιο πανω... Απλως Βαλαντη το λεμε αυτο για μπορει απλα να ακουμπησει εναν και να παρει χαμπαρι τι παιζει με τον Σταυρακα και μετα να τον αφησει "αναπηρο".Καταλαβες πως το εννοω?Δλδ μπορει να του κανει μια γρατζουνια και ο αλλος να εχει καποιο κοννε η να λαδωσει εναν γιατρο και να τον βγαλει σακατη...Μετα για να μην τρεχουν με δικαστηρια κ τετοια θα τον πληρωνουν μια ζωη γι αυτο το λεω εγω.απο το πουθενα μπορει να γινει η μαλακια Οκ επειδη με το ΑΝ δεν βγαζουμε ακρη,αν επεφτε πανω μου θα τον ειχα γαμησει πολυ απλα να στο πω ετσι και θα του ειχα παρει οτι ειχε κ δεν ειχε αλλα επειδη θελουμε να αποφυγουμε αυτο το ΑΝ του λεμε τι να κανει για να μην πεσει σε κανεναν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Taxidiaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Αγαπητοί φίλοι , διάβασα όλα τα πόστ προσεκτικά διότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Ο Σταύρος θα μπορούσε να ήταν γιός μας για τους περισσότερους απο εμάς.Αρα τί συμβουλές θα έπρεπε να του δώσουμε ΠΡΙΝ φτάσει εκεί που έφτασε? Για ότι κάνουν τα παιδιά υπεύθυνοι είναι οι γονείς που τα ανέθρεψαν με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Το άν ο Σταύρος γίνει σωστός μηχανόβιος στο μέλλον ή όχι έγκειται α) Στην ψυχοσύνθεσή του β) Στην ανατροφή που έχει λάβει απο το σπίτι γ)Στις παρέες που έχει μπλέξει(σε μεγάλο βαθμό) και δ) Στην τελική αγάπη του για τις μηχανές και όχι στην προσωρινή. Τώρα, σχεδόν όλοι τον κράζετε για την ασφάλεια και το δίπλωμα. Δεν μου λέτε λοιπόν εσείς οι ''κλασσικοί'' μηχανόβιοι, απο πιτσιρικάδες ή πιό μεγάλοι που οδηγήσατε μηχανή, είχατε όλοι δίπλωμα και ασφάλεια ή κάποιο διάστημα οδηγούσατε λάθρα??? Τουλάχιστον στην εποχή μου όλοι κυκλοφορούσαμε με παπάκια και κανείς δεν είχε δίπλωμα ή ασφάλεια.Δεν λέω βέβαια ότι αυτό ήταν σωστό αλλά μήν το παίζετε αθώες παναγίτσες οι περισσότεροι εδω μέσα και δάσκαλοι!!!!! Οσο για τις ασφάλειες στην Ελλάδα δεν θέλω να αναφερθώ γιατί θα πώ πολλά που δεν πρέπει.Ενα μόνο: Οταν τις χρειάζεσαι ΔΕΝ σε υποστηρίζουν ,σε τσακίζουν στα ασφάλιστρα και ο νούς τους είναι πώς θα κονομήσουν και θα μαζέψουν πελάτες..... ΥΠΟΨΙΝ δεν αναφέρομαι στους ταλαίπωρους ασφαλιστές που τους έχουν κάνει οι εταιρείες σκυλάκια και τρέχουν ολημερίς για να σταυρώσουν πελάτες, αλλιώς......... Τώρα για το Σταύρο : Βρέ αγόρι μου είσαι και Πειραιώτης!!! Αραξε τη μηχανούλα σου, πλήρωσε το πρόστιμο,βγάλε δίπλωμα και ασφάλεια και μετά κυκλοφόρα γιατί οι καιροί είναι μαύροι σήμερα όχι όπως ήταν πρίν 40 χρόνια.Αν πραγματικά αγαπάς τις μηχανές, πρέπει να τις σέβεσαι αλλά να σέβεσαι και τον εαυτό σου , για να είσαι πραγματικός μηχανόβιος και να σε σέβεται ο κόσμος και να σε κοιτούν οι γκόμενες. Πρόσεξε όμως γιατί το ξεκίνησες λάθος εδω μέσα ζητώντας βύσμα στην Αστυνομία για να σβηστεί η κλήση, πράγμα που έκανε τους περισσότερους να στα ψάλλουν αλλά και για να αναρωτηθούν ότι μάλλον δεν θές να γίνεις πραγματικός μηχανόβιος αλλά ενας ακόμη καγκουροαλάνης. Σταυράκο Πειραιώτη, εγω προσωπικά(και πιστεύω και πολλοί εδω μέσα), σου μιλάω σαν πατέρας σου γιατί κάλλιστα θα μπορούσες να είσαι γιός μου. Σου εύχομαι λοιπόν,.......... αποφάσισε έγκαιρα τί ζητάς απο αυτό το κομμάτι της ζωής σου και σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Αγαπητοί φίλοι , διάβασα όλα τα πόστ προσεκτικά διότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Ο Σταύρος θα μπορούσε να ήταν γιός μας για τους περισσότερους απο εμάς.Αρα τί συμβουλές θα έπρεπε να του δώσουμε ΠΡΙΝ φτάσει εκεί που έφτασε? Για ότι κάνουν τα παιδιά υπεύθυνοι είναι οι γονείς που τα ανέθρεψαν με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Το άν ο Σταύρος γίνει σωστός μηχανόβιος στο μέλλον ή όχι έγκειται α) Στην ψυχοσύνθεσή του β) Στην ανατροφή που έχει λάβει απο το σπίτι γ)Στις παρέες που έχει μπλέξει(σε μεγάλο βαθμό) και δ) Στην τελική αγάπη του για τις μηχανές και όχι στην προσωρινή. Τώρα, σχεδόν όλοι τον κράζετε για την ασφάλεια και το δίπλωμα. Δεν μου λέτε λοιπόν εσείς οι ''κλασσικοί'' μηχανόβιοι, απο πιτσιρικάδες ή πιό μεγάλοι που οδηγήσατε μηχανή, είχατε όλοι δίπλωμα και ασφάλεια ή κάποιο διάστημα οδηγούσατε λάθρα??? Τουλάχιστον στην εποχή μου όλοι κυκλοφορούσαμε με παπάκια και κανείς δεν είχε δίπλωμα ή ασφάλεια.Δεν λέω βέβαια ότι αυτό ήταν σωστό αλλά μήν το παίζετε αθώες παναγίτσες οι περισσότεροι εδω μέσα και δάσκαλοι!!!!! Οσο για τις ασφάλειες στην Ελλάδα δεν θέλω να αναφερθώ γιατί θα πώ πολλά που δεν πρέπει.Ενα μόνο: Οταν τις χρειάζεσαι ΔΕΝ σε υποστηρίζουν ,σε τσακίζουν στα ασφάλιστρα και ο νούς τους είναι πώς θα κονομήσουν και θα μαζέψουν πελάτες..... ΥΠΟΨΙΝ δεν αναφέρομαι στους ταλαίπωρους ασφαλιστές που τους έχουν κάνει οι εταιρείες σκυλάκια και τρέχουν ολημερίς για να σταυρώσουν πελάτες, αλλιώς......... Τώρα για το Σταύρο : Βρέ αγόρι μου είσαι και Πειραιώτης!!! Αραξε τη μηχανούλα σου, πλήρωσε το πρόστιμο,βγάλε δίπλωμα και ασφάλεια και μετά κυκλοφόρα γιατί οι καιροί είναι μαύροι σήμερα όχι όπως ήταν πρίν 40 χρόνια.Αν πραγματικά αγαπάς τις μηχανές, πρέπει να τις σέβεσαι αλλά να σέβεσαι και τον εαυτό σου , για να είσαι πραγματικός μηχανόβιος και να σε σέβεται ο κόσμος και να σε κοιτούν οι γκόμενες. Πρόσεξε όμως γιατί το ξεκίνησες λάθος εδω μέσα ζητώντας βύσμα στην Αστυνομία για να σβηστεί η κλήση, πράγμα που έκανε τους περισσότερους να στα ψάλλουν αλλά και για να αναρωτηθούν ότι μάλλον δεν θές να γίνεις πραγματικός μηχανόβιος αλλά ενας ακόμη καγκουροαλάνης. Σταυράκο Πειραιώτη, εγω προσωπικά(και πιστεύω και πολλοί εδω μέσα), σου μιλάω σαν πατέρας σου γιατί κάλλιστα θα μπορούσες να είσαι γιός μου. Σου εύχομαι λοιπόν,.......... αποφάσισε έγκαιρα τί ζητάς απο αυτό το κομμάτι της ζωής σου και σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Συμφωνω και επαυξανω. Πολυ σωστοοοος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Αγαπητοί φίλοι , διάβασα όλα τα πόστ προσεκτικά διότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Ο Σταύρος θα μπορούσε να ήταν γιός μας για τους περισσότερους απο εμάς.Αρα τί συμβουλές θα έπρεπε να του δώσουμε ΠΡΙΝ φτάσει εκεί που έφτασε? Για ότι κάνουν τα παιδιά υπεύθυνοι είναι οι γονείς που τα ανέθρεψαν με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Το άν ο Σταύρος γίνει σωστός μηχανόβιος στο μέλλον ή όχι έγκειται α) Στην ψυχοσύνθεσή του β) Στην ανατροφή που έχει λάβει απο το σπίτι γ)Στις παρέες που έχει μπλέξει(σε μεγάλο βαθμό) και δ) Στην τελική αγάπη του για τις μηχανές και όχι στην προσωρινή. Τώρα, σχεδόν όλοι τον κράζετε για την ασφάλεια και το δίπλωμα. Δεν μου λέτε λοιπόν εσείς οι ''κλασσικοί'' μηχανόβιοι, απο πιτσιρικάδες ή πιό μεγάλοι που οδηγήσατε μηχανή, είχατε όλοι δίπλωμα και ασφάλεια ή κάποιο διάστημα οδηγούσατε λάθρα??? Τουλάχιστον στην εποχή μου όλοι κυκλοφορούσαμε με παπάκια και κανείς δεν είχε δίπλωμα ή ασφάλεια.Δεν λέω βέβαια ότι αυτό ήταν σωστό αλλά μήν το παίζετε αθώες παναγίτσες οι περισσότεροι εδω μέσα και δάσκαλοι!!!!! Οσο για τις ασφάλειες στην Ελλάδα δεν θέλω να αναφερθώ γιατί θα πώ πολλά που δεν πρέπει.Ενα μόνο: Οταν τις χρειάζεσαι ΔΕΝ σε υποστηρίζουν ,σε τσακίζουν στα ασφάλιστρα και ο νούς τους είναι πώς θα κονομήσουν και θα μαζέψουν πελάτες..... ΥΠΟΨΙΝ δεν αναφέρομαι στους ταλαίπωρους ασφαλιστές που τους έχουν κάνει οι εταιρείες σκυλάκια και τρέχουν ολημερίς για να σταυρώσουν πελάτες, αλλιώς......... Τώρα για το Σταύρο : Βρέ αγόρι μου είσαι και Πειραιώτης!!! Αραξε τη μηχανούλα σου, πλήρωσε το πρόστιμο,βγάλε δίπλωμα και ασφάλεια και μετά κυκλοφόρα γιατί οι καιροί είναι μαύροι σήμερα όχι όπως ήταν πρίν 40 χρόνια.Αν πραγματικά αγαπάς τις μηχανές, πρέπει να τις σέβεσαι αλλά να σέβεσαι και τον εαυτό σου , για να είσαι πραγματικός μηχανόβιος και να σε σέβεται ο κόσμος και να σε κοιτούν οι γκόμενες. Πρόσεξε όμως γιατί το ξεκίνησες λάθος εδω μέσα ζητώντας βύσμα στην Αστυνομία για να σβηστεί η κλήση, πράγμα που έκανε τους περισσότερους να στα ψάλλουν αλλά και για να αναρωτηθούν ότι μάλλον δεν θές να γίνεις πραγματικός μηχανόβιος αλλά ενας ακόμη καγκουροαλάνης. Σταυράκο Πειραιώτη, εγω προσωπικά(και πιστεύω και πολλοί εδω μέσα), σου μιλάω σαν πατέρας σου γιατί κάλλιστα θα μπορούσες να είσαι γιός μου. Σου εύχομαι λοιπόν,.......... αποφάσισε έγκαιρα τί ζητάς απο αυτό το κομμάτι της ζωής σου και σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Χωρίς να υποστηρίζω ότι έχεις άδικο (ίσα-ίσα μια χαρά τα είπες), θα σου πω 2 πράγματα που νομίζω κάνουν μια διαφορά με την περίπτωση του Σταύρου. Συγνώμη που θα μιλήσω επί προσωπικού, αλλά πρέπει ν' απαντήσω συγκεκριμένα και όχι με εικασίες. 1) Είναι διαφορετικό πράγμα να εξασκείσαι όντας ανήλικος σε γήπεδα, έρημες αλάνες, άδεια χωριά και διαφορετικό να κυκλοφορείς μέσα στην κίνηση της Αθήνας και σε όλο το λεκανοπέδιο ελεύθερα χωρίς καμμία αναστολή. Οι πιθανότητες να εμπλακείς σε ατύχημα ή να ελεγχθείς από τροχαία είναι απείρως άπειρα μεγαλύτερες. Προσωπικά και επειδή είχα τρέλα με τις μηχανές από πολύ μικρός, μπέμπης θα έλεγα, οδήγησα 3-4 φορές όλες κι όλες δανεικές μηχανές και στα μέρη που έγραψα στην αρχή. 2) Προσωπικά πάλι μιλώντας, δεν ξεκίνησα ποτέ αγοράζοντας (ανήλικος) παπάκι, αλλά στα 18μου ένα 200cc και αφού πέρασα τις εξετάσεις του διπλώματος και αφού το ασφάλισα. Ακόμα και στο χωριό όπου μπλόκα απλά δεν υπήρχαν. Το κατέβασα δε στην Αθήνα μετά φόβου Θεού όσον αφορά την κίνηση και πλήρως νόμιμος από κάθε άποψη. Δεν ξέρω τί θα είχα κάνει αν αποφάσιζα μόνος μου για τέτοια θέματα σ' αυτήν την ηλικία, όμως οι γονείς μου ανέλαβαν αυτό το θέμα και η αυστηρότητά τους δε μου άφηνε περιθώρια. Γενικά όμως κι εγώ ήμουνα υπέρ του νόμιμου και μεγαλώνοντας είδα πόσο δίκιο είχαν οι γονείς μου καθώς χάρις στην αυστηρότητά τους δεν είχα ποτέ μπλεξίματα με το νόμο. Νομίζω η εντονότερη αντίδραση όλων εκδηλώθηκε επειδή ο Σταύρος, ενώ κυκλοφορούσε τόσο καιρό χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια (το δεύτερο είναι για μένα πιο σοβαρό απ' το πρώτο γιατί αν δεν έχεις δίπλωμα δε σημαίνει ότι δεν ξέρεις να οδηγείς ενώ αν δεν έχεις ασφάλεια είσαι επικίνδυνος για τους άλλους οδηγούς γύρω σου), δεν έδειξε να καταλαβαίνει το λάθος του και επέμενε να τον ενδιαφέρει μόνο πώς θα γλιτώσει το πρόστιμο και τίποτα άλλο. Αν εσύ κυκλοφορούσες νόμιμα και ένας οποιοσδήποτε Σταύρος σε χτυπούσε άθελά του και ανακάλυπτες πως δε θα μπορούσες καν ν' αποζημιωθείς επειδή ήταν ανασφάλιστος, αλήθεια πώς θα ένοιωθες? Εγώ τουλάχιστον θα εξοργιζόμουν πολύ. Άλλωστε, όλα τα παιδιά ευγενικά του έγραψαν, χωρίς άσχημες κουβέντες και τέτοια. Νομίζω. Φιλικά πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORGE624 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Αγαπητοί φίλοι , διάβασα όλα τα πόστ προσεκτικά διότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Ο Σταύρος θα μπορούσε να ήταν γιός μας για τους περισσότερους απο εμάς.Αρα τί συμβουλές θα έπρεπε να του δώσουμε ΠΡΙΝ φτάσει εκεί που έφτασε? Για ότι κάνουν τα παιδιά υπεύθυνοι είναι οι γονείς που τα ανέθρεψαν με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Το άν ο Σταύρος γίνει σωστός μηχανόβιος στο μέλλον ή όχι έγκειται α) Στην ψυχοσύνθεσή του β) Στην ανατροφή που έχει λάβει απο το σπίτι γ)Στις παρέες που έχει μπλέξει(σε μεγάλο βαθμό) και δ) Στην τελική αγάπη του για τις μηχανές και όχι στην προσωρινή. Τώρα, σχεδόν όλοι τον κράζετε για την ασφάλεια και το δίπλωμα. Δεν μου λέτε λοιπόν εσείς οι ''κλασσικοί'' μηχανόβιοι, απο πιτσιρικάδες ή πιό μεγάλοι που οδηγήσατε μηχανή, είχατε όλοι δίπλωμα και ασφάλεια ή κάποιο διάστημα οδηγούσατε λάθρα??? Τουλάχιστον στην εποχή μου όλοι κυκλοφορούσαμε με παπάκια και κανείς δεν είχε δίπλωμα ή ασφάλεια.Δεν λέω βέβαια ότι αυτό ήταν σωστό αλλά μήν το παίζετε αθώες παναγίτσες οι περισσότεροι εδω μέσα και δάσκαλοι!!!!! Οσο για τις ασφάλειες στην Ελλάδα δεν θέλω να αναφερθώ γιατί θα πώ πολλά που δεν πρέπει.Ενα μόνο: Οταν τις χρειάζεσαι ΔΕΝ σε υποστηρίζουν ,σε τσακίζουν στα ασφάλιστρα και ο νούς τους είναι πώς θα κονομήσουν και θα μαζέψουν πελάτες..... ΥΠΟΨΙΝ δεν αναφέρομαι στους ταλαίπωρους ασφαλιστές που τους έχουν κάνει οι εταιρείες σκυλάκια και τρέχουν ολημερίς για να σταυρώσουν πελάτες, αλλιώς......... Τώρα για το Σταύρο : Βρέ αγόρι μου είσαι και Πειραιώτης!!! Αραξε τη μηχανούλα σου, πλήρωσε το πρόστιμο,βγάλε δίπλωμα και ασφάλεια και μετά κυκλοφόρα γιατί οι καιροί είναι μαύροι σήμερα όχι όπως ήταν πρίν 40 χρόνια.Αν πραγματικά αγαπάς τις μηχανές, πρέπει να τις σέβεσαι αλλά να σέβεσαι και τον εαυτό σου , για να είσαι πραγματικός μηχανόβιος και να σε σέβεται ο κόσμος και να σε κοιτούν οι γκόμενες. Πρόσεξε όμως γιατί το ξεκίνησες λάθος εδω μέσα ζητώντας βύσμα στην Αστυνομία για να σβηστεί η κλήση, πράγμα που έκανε τους περισσότερους να στα ψάλλουν αλλά και για να αναρωτηθούν ότι μάλλον δεν θές να γίνεις πραγματικός μηχανόβιος αλλά ενας ακόμη καγκουροαλάνης. Σταυράκο Πειραιώτη, εγω προσωπικά(και πιστεύω και πολλοί εδω μέσα), σου μιλάω σαν πατέρας σου γιατί κάλλιστα θα μπορούσες να είσαι γιός μου. Σου εύχομαι λοιπόν,.......... αποφάσισε έγκαιρα τί ζητάς απο αυτό το κομμάτι της ζωής σου και σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. +100000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Σταύρο τι έκανες τελικά ύστερα απο 12 πλέον ημέρες? 1η φεβρ, σε γράψανε, για πές μας τελικά τι αποφάσισες και τι έπραξες? αν μη τι άλλο, αυτό με ενδιαφέρει, για να καταλάβω ύστερα απο 87 δημοσιεύσεις σωστές ή λάθος που έγιναν, πως κινήθηκες.... περιμένω νέα σου απο Δευτέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Μα εννοειτε ποιος δεν θα ηθελε ενα gl 1800 goldwing για να το ξεσκισει στα ταξιδακια ??? Παρε καμια νταλικα ή κανα αυτοκινουμενο καλυτερα :P (σκεψου να σου πεσει κατω αυτο το πραγμα.. γερανο θες να το ξανασηκωσεις..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Παρε καμια νταλικα ή κανα αυτοκινουμενο καλυτερα :P (σκεψου να σου πεσει κατω αυτο το πραγμα.. γερανο θες να το ξανασηκωσεις..) Εγω παντος βολευομαι και με ενα ΚΤΜ Αdventure ή κανα varadero.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gponiris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 φιλε μου εισαι πολυ ατυχος κ γκαντεμης.σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα ηρθε η ωρα να πληρωσεις αυτο που φοβοσουν απο εξαρχης.τα παιδια ολα εχουν δικιο,αλλα η ηρεμια θα επελθει οταν θα εισαι νομικα σωστος στο κρατος. βεβαια,μπορει να εισαι και τυχερος αν σκεφτεσαι να βγαλεις λεφτα και να μην ασχοληθεις αλλο με αυτην την ανχωτικη κατασταση προτιθεμαι να αγορασω τη μηχανη σου(θα σε σκοτωσω βεβαια στην τιμη ) ,οποτε θα εξοφλησεις το χρεος σου,θα βγαλεις διπλωμα,αλλα θα κανεις και ενα καλο δωρο στον μπαμπα σου να του δειξεις οτι εισαι υπευθυνος και φιλοτιμος σκεψου το και πες μου σε προσωπικο μυνημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες