Jump to content
Stavrosqq

Με γράψανε γαμώτο και όχι μόνο.

Recommended Posts

Η υπομονή πάντα δικαιώνεται. Σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις εύκολα. Το θέμα με την άδεια είναι σοβαρό. Γίνεται ατύχημα, τραυματίζεις ξέρω γώ ένα πεζό την ώρα που διασταυρώνει το δρόμο χωρίς να φταίς, του αφήνεις μια παραπληγία, σου τραβάει μια μήνυση και πληρώνεις μια ζωή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για το θεμα διπλωμα/ασφαλεια και γω τα ιδια εκανα, μεχρι που ενα ατυχημα (ευτυχως την γλιτωσα ακεραιος) μου ανοιξε τα ματια. Ευχομαι να ακουσεις τι λενε οι υπολοιποι εδω μεσα και να κινηθεις αμεσα για την αποκτηση τους. Δεν θα χασεις. :winking:

μου είπανε ό,τι επειδή είναι ασφάλεια για κλήση δεν μπορώ να πληρώσω μισά αλλά τα πληρώνω όλα. Τι ξέρετε γι αυτό?

Στην θεση σου θα τα ειχα πληρωσει ΧΘΕΣ. Οσα και να 'ναι. Αντι να ευχαριστεις τον αστυνομικο που δεν σε εγραψε και για διπλωμα (που δεν ειχες) καθεσαι και το ψαχνεις.

Επισης ειμαι της αποψης οτι πρεπει να ενημερωσεις τους γονεις σου, μιας και ειναι και αυτοι αμεσα εμπλεκομενοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να πω παλι τα ιδια δεν εχει νοημα και τα ξερεις. Το μονο που εχω να πω ειναι πως πρεπει να το πεις στους γονεις και μαλιστα στα ισια, ειναι ο καλυτερος τροπος να μιλας στους γονεις σου οτι και αν θες να τους πεις ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το θεμα διπλωμα/ασφαλεια και γω τα ιδια εκανα, μεχρι που ενα ατυχημα (ευτυχως την γλιτωσα ακεραιος) μου ανοιξε τα ματια. Ευχομαι να ακουσεις τι λενε οι υπολοιποι εδω μεσα και να κινηθεις αμεσα για την αποκτηση τους. Δεν θα χασεις. :winking:

Στην θεση σου θα τα ειχα πληρωσει ΧΘΕΣ. Οσα και να 'ναι. Αντι να ευχαριστεις τον αστυνομικο που δεν σε εγραψε και για διπλωμα (που δεν ειχες) καθεσαι και το ψαχνεις.

Επισης ειμαι της αποψης οτι πρεπει να ενημερωσεις τους γονεις σου, μιας και ειναι και αυτοι αμεσα εμπλεκομενοι...

Δεν έχω πληρωθεί ακόμα και μου γράψε δικαστήριο για δίπλωμα αλλά δεν ανησυχώ αφού μέσα στις επόμενες μέρες δίνω για δίπλωμα. Οι γονείς μου δεν είναι εμπλεκόμενοι, στο όνομα μου είναι όλα και δεν θέλω να το μάθουν γιατί τώρα τελευταία υπάρχουν κάποια προβλήματα.. Ευκαιρία να μεγαλώσω και να το αναλάβω μόνος μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω πληρωθεί ακόμα και μου γράψε δικαστήριο για δίπλωμα αλλά δεν ανησυχώ αφού μέσα στις επόμενες μέρες δίνω για δίπλωμα. Οι γονείς μου δεν είναι εμπλεκόμενοι, στο όνομα μου είναι όλα και δεν θέλω να το μάθουν γιατί τώρα τελευταία υπάρχουν κάποια προβλήματα.. Ευκαιρία να μεγαλώσω και να το αναλάβω μόνος μου

Ρε Σταύρο κατ'αρχας καλά ξεμπερδέματα,αφού η μόνη επίπτωσή σου για το ότι οδηγάς ανασφάλιστος και χωρίς δίπλωμα είναι

απλά χρηματικό πρόστιμο!..

Τώρα αφού θες να "μεγαλώσεις" όπως λες καλό θα ήταν να σκεφτείς λίγο και άλλα πράγματα πέρα από το να πληρώσεις το πρόστιμο γιατί δεν είναι η μόνη ευθύνη που μπορεί να έχεις αφού μεγαλώσεις...

Κάτι για περισσότερα κυβικά κλπ είδα,δηλαδή πάλι χωρίς δίπλωμα!..Τέσπα μην γίνομαι κουραστικός στα είπαν όλοι πιο πάνω!

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι και να σκεφτείς λίγο καλύτερα τις επιλογές σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μικρε, πληρωσε το προστιμο εντος 10 ημερολογιακων ημερων, βγαλε διπλωμα, κανε και μια ασφαλεια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ειναι μεγαλη υποθεση.

κοψε τις μαλακιες, γιατι οι μαλακιες πληρονονται, και δεν κοστιζουν μονο 250.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι κανετε ολοι τους ανοιξερους? ειναι γνωστο οτι αρκετες ασφαλιστικες κανουν ασφαληση χωρισ διπλομα αλλα ειναι μονο στα χαρτια ασφαληση μιν περιμενεις κατι αλλο εκτος κιαν δηλοσεις οτι οδηγουσε αλλος τη μιχανη που εχει διπλομα

μεγαλε αμα περιμενης απο τι μαμα και το μπαμπα να παρεις κανα 600αρι αστο.. θα περιμενεις αλλα 2 χρωνια συνολο 4

αντε βγαλε ασφαλεια να γινεις και λιγο παρανομος

Τροποποιήθηκε από τον eidikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην έχεις δεδομένο όταν γίνει το δικαστήριο οτι θα τους δείξεις το δίπλωμα και θα φύγεις...

γιατι κανετε ολοι τους ανοιξερους? ειναι γνωστο οτι αρκετες ασφαλιστικες κανουν ασφαληση χωρισ διπλομα αλλα ειναι μονο στα χαρτια ασφαληση μιν περιμενεις κατι αλλο εκτος κιαν δηλοσεις οτι οδηγουσε αλλος τη μιχανη που εχει διπλομα

μεγαλε αμα περιμενης απο τι μαμα και το μπαμπα να παρεις κανα 600αρι αστο.. θα περιμενεις αλλα 2 χρωνια συνολο 4

αντε βγαλε ασφαλεια να γινεις και λιγο παρανομος

το ξέρουμε φίλος αναφέρθηκε και πιο πάνω αλλά ασφάλεια χωρίς δίπλωμα είναι τίποτα σαν να είσαι ανασφάλιστος

πόσο πιο απλά να το γράψει κάποιος ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι κοιτας το θεμα επιφανειακα και οχι ουσιαστικα

δηλαδη ολοι σου ειπαν για το ποσο επωδυνο μπορει να ειναι ενα ατυχημα με αλλους εμπλεκομενους και εσυ κοιτας να εχεις μια εικονικη ασφαλεια για να μην σε γραψει καποιος μπατσος αμα σε σταματησει

αυτη η νοοτροπια ειναι πολυ λαθος για μενα και μονο σε καλο δεν θα σου βγει.

κοιτα παρε τα πραγματα με την σειρα ,να εισαι νομιμος και καλυμμενος και θα δεις ποσο πιο πολυ θα ευχαριστιεσαι τις βολτες σου χωρις το αγχος αυτο.

αν και πολυ φοβαμαι οτι σε ενα χρονο θα κυλοφορεις με καποιο 600αρι ss χωρις το καταλληλο διπλωμα... :lipssealed:

Πόσο δίκιο έχεις Γιώργο. :clapping: Δυστυχώς.

εγω λέω να τον αφησουμε ησυχο τον ανθρωπο δεν εκανε και κανενα εγκλημα ειπαμε τωρα. Βγάλε διπλωμα φιλαρακο οσο πιο νωρις μπορεις και μην τρελλαινεσαι ολοι τα εχουμε κανει αυτα.

Απλα τελοιωνε με το θεμα διπλωμα -ασφάλεια οσο πιο νωρις μπορεις και μετα ξανακαβάλα μηχανη γιατι αν χτυπησεις και κανενα θα σε χωσουνε μεσα και θα πληρωνεις μια ζωη τα σπασμενα.

Θα με συγχωρέσεις αγαπητέ, αλλά το "όλοι" είναι τουλάχιστον υπερβολικό.

Ακόμα και τώρα στα 40 μου, :lipssealed: όταν το καλοκαίρι μού έληξε η ασφάλεια στο σκούτερ (έληγε κατακαλόκαιρο μες τον Αύγουστο που λείπουν όλοι, μαζί και οι ασφαλιστές), το κλείδωσα στο γκαράζ μέχρι τον Σεπτέμβριο και αφού πρώτα το ασφάλισα το έβγαλα στους δρόμους. Έτσι μετακύλισα την περίοδο ασφάλισης σε μήνα πιο βολικό για μένα αλλά και χωρίς να παρανομώ ή να βάζω σε απρόβλεπτους μπελάδες εμένα και τους γύρω μου αν εμπεκόμασταν σε ατύχημα.

...................................................

Υ.Γ. Πάντως παίδες γι' αυτούς που τον κράζετε για την ασφάλεια, να ξέρετε ότι η ασφαλιστική δεν αποζημιώνει κανέναν αν δεν έχεις δίπλωμα όταν οδηγάς το όχημα... :_thumbsup:

Έτσι ακριβώς είναι. Γι' αυτό έγραψα παραπάνω για "απρόβλεπτους μπελάδες".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν. Πρώτον είμαι 18 και δεύτερον περιμένω να δώσω οδήγηση για το δίπλωμα. τρίτον βρήκα απ ένα φίλο και μου βγάλε ασφάλεια αλλά! είναι απ τις 12μμ και με γράψανε στις 8 το πρωί και έτσι δεν με καλύπτει για να πάρω πίσω την άδεια και να σβηστεί η κλήση. μου είπανε ό,τι επειδή είναι ασφάλεια για κλήση δεν μπορώ να πληρώσω μισά αλλά τα πληρώνω όλα. Τι ξέρετε γι αυτό?

Να ξέρεις ότι στην πράξη αυτή η ασφάλεια δεν ισχύει. Πλήρωσε τη κλήση και πάρκαρε το μηχανάκι μέχρι τη μέρα που θα περάσεις την εξέταση για την άδεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.. πρεπει να το πεις στους γονεις και μαλιστα στα ισια, ειναι ο καλυτερος τροπος να μιλας στους γονεις σου οτι και αν θες να τους πεις

:yes: :yes: :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή έκανες το λάθος και ψάχνεις και βίζμα στην αστυνομία για 10 μέρες και 125 ευρώ πρόστιμο? (Υποθέτω ότι θα πληρώσεις το μισό).

Ρε φίλος, δεν θέλω ούτε να σε κατακρίνω αλλά ούτε και να είμαι αγενής, αλλά λίγη αξιοπρέπεια ρε φίλος!

Άμα εσύ με κοπανήσεις δηλαδή μετά τι? Θα κάθομαι να σε παρακαλάω για να με αποζημιώσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τον απο πανω, δεν υπαρχουν δικαιολογιες Σταυρε. Τελειωνε το θεμα διπλωμα-ασφαλεια για να αποφυγεις τα χειροτερα. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειστε ολοι σας απαραδεκτοι...

Αφηστε το παιδι να κανει οτι θελει. Μου κοβετε την πολλα υποσχομενη μελλοντικη μου πελατεια...ΦΤΟΥ σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά για βγει συμβόλαιο στο 99% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται ούτε άδεια ούτε δίπλωμα..και τηλεφωνικώς γίνεται..Απλά σε περίπτωση ατυχήματος αν δεν έχεις δίπλωμα ναι μεν αποζημιώνεται ο παθών απ'την ασφαλιστική αλλά μετά βέβαια σε κυνηγάει η ασφαλιστική...και πραγματικά δεν το θες..

Τεσπα λίγο μυαλό χρειάζεται σε όλους..

Και δεν είναι μόνο το παιδί που το οδηγούσε ανασφάλιστο που στην τελική είναι και "πιτσιρικάς" να σας πω εγώ τι τρακάρισμα πέφτει με ανασφάλιστο απο "έμπειρους" οδηγούς..

Τροποποιήθηκε από τον strummer4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από όσο γνωρίζω, για την συγκεκριμένη παράβαση δεν ισχύει η μείωση κατά 50% αν τακτοποιηθεί τις πρώτες 10 ημέρες. Προσωπικά (και δεν προσπαθώ να στην πω) πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3.000 το πρόστιμο και να αποτελεί και ποινικό αδίκημα... κυκλοφορούν πάνω από 500.000 (σεμνά.. πολύ σεμνά) οχήματα στην χώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από όσο γνωρίζω, για την συγκεκριμένη παράβαση δεν ισχύει η μείωση κατά 50% αν τακτοποιηθεί τις πρώτες 10 ημέρες. Προσωπικά (και δεν προσπαθώ να στην πω) πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3.000 το πρόστιμο και να αποτελεί και ποινικό αδίκημα... κυκλοφορούν πάνω από 500.000 (σεμνά.. πολύ σεμνά) οχήματα στην χώρα.

+100

3 μέρες παλεύω με τον σερβερ....με πρόλαβες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά για βγει συμβόλαιο στο 99% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται ούτε άδεια ούτε δίπλωμα..και τηλεφωνικώς γίνεται..Απλά σε περίπτωση ατυχήματος αν δεν έχεις δίπλωμα ναι μεν αποζημιώνεται ο παθών απ'την ασφαλιστική αλλά μετά βέβαια σε κυνηγάει η ασφαλιστική...και πραγματικά δεν το θες..

Τεσπα λίγο μυαλό χρειάζεται σε όλους..

Και δεν είναι μόνο το παιδί που το οδηγούσε ανασφάλιστο που στην τελική είναι και "πιτσιρικάς" να σας πω εγώ τι τρακάρισμα πέφτει με ανασφάλιστο απο "έμπειρους" οδηγούς..

Κοίτα 18 χρονών και πιτσιρικάς δεν παίζει, ειδικότερα ο Σταυρακας που έχω πει και 2-3 κουβέντες παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο και μπορώ να πω ότι και μυαλωμένος και σκεπτόμενος είναι.

Και για το συγκεκριμένο θέμα έχει φάει πολύ κράξιμο (και καλά κάνει και το τρώει) και πριν και τώρα.

Μια μαμωκλήση είναι θα πληρωθεί και τέρμα. Το θέμα είναι να έχεις όλα ατ χαρτια να είσαι καλυμένος από όλες τις πάντες!!!!!

CYA man

CYA = Cover Your Ass

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστό αλλά στο ελάντα ξέρετε πως είναι τα πράγματα..

Το κράτος που λογικά ξέρει την κατάσταση με τα ανασφάλιστα θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να κάνει τις τιμές των ασφαλίστρων πιο έφικτες στον κόσμο..(και ειμαι ασφαλιστής εγώ που το λέω, το τι γίνεται για να πάρει ο κόσμος τις ασφάλειες του δεν λέγεται...)

edit: αδερφέ γι'αυτο το έβαλα σε "" το πιτσιρικάς :)

Τροποποιήθηκε από τον strummer4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λουκετο στην μηχανη μεχρι να παρεις διπλωμα και να εχεις ασφαλεια.

Και παλι φθηνα την γλυτωσες,γιατι εναν μλκ να ακουμπαγες,μονο να το ακουμπαγες στο χερι,θα εμενε αναπηρος :_innocent: .

Επισης θελω να σε ρωτησω κατι αλλο,λες οτι εψηνες τους δικους σου για μηχανακι...Αυτη την απερισκεψια,για να μην πω καποια πιο χοντρη λεξη γιατι σεβομαι τα μεγαλυτερα ατομα,πως την εκανε ο πατερας σου?Να σε αφησει δλδ να οδηγεις ανασφαλιστος κ χωρις διπλωμα?Για μενα πρωτα φταιει ο πατερας σου και μετα εσυ.Γι αυτο κ εαν ειχε γινει κατι ο πατερας σου θα την πληρωνε.

Τεσπα πανω κατω ολοι σου λενε το ιδιο,βγαλε διπλωμα και μετα κανεις οτι θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Jester εχει απολυτο δικιο! Με τι λογικη μπορει ενας γονιος να αφηνει το παιδι του να οδηγαει ανασφαλιστο, χωρις διπλωμα κλπ;;; Αν ειναι δυνατον δηλαδη!

Και εσυ ρε φιλε Σταυρο, μετα απο οοολα οσα σου γραφουν ολοι το μονο που σε νοιαζει ειναι το πως θα γλυτωσεις το προστιμο δηλαδη;; Καμια αξιοπρεπεια; Κανενα σεβασμο στον εαυτο σου και στον αλλον στο δρομο;

Επρεπε να ημασταν σε καμια Γερμανια, Σουηδια, Αγγλια κλπ για να δεις τι κανουν εκει οσους οδηγανε ανασφαλιστοι και χωρις διπλωμα... Αρκει να σου πω οτι το ποσο θα πληρωνες θα ηταν το μικροτερο απο τα προβληματα σου...

Χοντροκεφαλια, νοοτροπια "ελα ρε σιγα", κουτοπονηρια, σταρχιδισμος, παρτακισμος, ανορθογραφια και αγνοια... Αν αυτη ειναι η νεα γενια τοτε ειλικρινα λυπαμαι γιατι αντι να παμε μπροστα σε αυτο τον τοπο ολο και βουλιαζουμε χειροτερα... :(

Αλλα ολα και ολα! Στις π@πες και στις π@ρτουζες εξπερ τα 16χρονα ξ#κωλα... :(

ΥΓ. Janabetis +1000 ρε αδερφε!

ΥΓ2. Strummer, τι να κανει το κρατος πια; Χρωσταμε και της Μιχαλους, δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για μια συνταξη 300 ευρω και εσυ λες να επιδοτει τις ασφαλειες;

Ως ασφαλιστης, γνωριζεις τι κοστος εχει μια ασφαλεια SS μηχανης 600 κυβικων για 25-28χρονο;

Σε συγκριση με εξω οι τιμες των Ελληνικων εταιριων ειναι ΦΘΗΝΕΣ παιδια, και ας μην γελιομαστε. Οταν ασφαλιζεις χιλιαρα SS με 160 ευρω το χρονο (βασικες καλυψεις) σε μια απο τις καλυτερες εταιριες της αγορας, ε, ειναι ΤΣΑΜΠΑ! Πως να το κανουμε

Εξαλλου, αντε και εριχναν οι εταιριες τις τιμες τους. Η ασφαλιστικη πως θα μπορουσε μετα να πληρωνει τους υπαλληλους της, να αποζημιωνει εμενα/εσενα που παθαμε μια ζημια ΚΑΙ να εχει μια Χ κερδοφορια (γιατι κανεις δεν δουλευει για να μπαινει μεσα);; Τι να κανει; Να απολυσει κοσμο; Να μην πληρωνει τις ζημιες; Να κοψει μισθους; Τι;

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Jester εχει απολυτο δικιο! Με τι λογικη μπορει ενας γονιος να αφηνει το παιδι του να οδηγαει ανασφαλιστο, χωρις διπλωμα κλπ;;; Αν ειναι δυνατον δηλαδη!

Και εσυ ρε φιλε Σταυρο, μετα απο οοολα οσα σου γραφουν ολοι το μονο που σε νοιαζει ειναι το πως θα γλυτωσεις το προστιμο δηλαδη;; Καμια αξιοπρεπεια; Κανενα σεβασμο στον εαυτο σου και στον αλλον στο δρομο;

Επρεπε να ημασταν σε καμια Γερμανια, Σουηδια, Αγγλια κλπ για να δεις τι κανουν εκει οσους οδηγανε ανασφαλιστοι και χωρις διπλωμα... Αρκει να σου πω οτι το πόσο θα πληρωνες θα ηταν το μικροτερο απο τα προβληματα σου...

Χοντροκεφαλια, νοοτροπια "ελα ρε σιγα", κουτοπονηρια, σταρχιδισμος, παρτακισμος, ανορθογραφια και αγνοια... Αν αυτη ειναι η νεα γενια τοτε.... :wallbash:

Έτσι ακριβώς. Δείτε και κανά ντοκυμαντέρ στον Σκάϊ με συλλήψεις διαφόρων παρανόμων σε ΗΠΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΛΥ πιθανον (γνωμη μου παντα) ο ΣΤαυρος και ο καθε ΣΤαυρος....οταν ερθει η ωρα και του "φυγει το μερακι" για παπια-σκουτερ και αλλα.....θα μιλησουν με τον πατερα του και θα γινει η "μεταβαση" σε καποιο SAXORALLO ή Impreza Τουμπανο...καθως ειναι καλυτερα για το γονιο αλλα ΚΑΙ για τον ΣΤαυρο.... ( μ00νοπ4γιδα το τουμπανο)

Ισως να υπαρξει και ενα MEga scooter για να κανει ξεκρανωτος τις δουλειες του παραλληλα....

Οποτε συγνωμη που κατατασω αυτα τα παιδια ΕΥΚΑΙΡΙΑΚους μοτοσυκλετιστες αναγκης και Οχι Εκκολαπτομενους Μηχανοβιους :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Σταύρο κοίτα να ξεμπερδέψεις με ολα αυτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο ΚΑΘΕ άποψη_thumbsup.gif

ΥΓ)Φτάνει πια με την καραμέλα του "αμα με χτυπούσες" κλπ.Αμα ο άλλος με άφηνε σακάτη εγψ θα έλεγα δηλαδή αμα έχει δίπλωμα η οχι....uglystupid2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστό αλλά στο ελάντα ξέρετε πως είναι τα πράγματα..

Το κράτος που λογικά ξέρει την κατάσταση με τα ανασφάλιστα θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να κάνει τις τιμές των ασφαλίστρων πιο έφικτες στον κόσμο..(και ειμαι ασφαλιστής εγώ που το λέω, το τι γίνεται για να πάρει ο κόσμος τις ασφάλειες του δεν λέγεται...)

edit: αδερφέ γι'αυτο το έβαλα σε "" το πιτσιρικάς :)

[/quote

Πως να το κανει αυτο το πραγμα το κρατος φίλε μου? Να επιδοτεί και τα ασφαλιστήρια? Ενα μηχανακι 250 κυβικα έχει ασφάλιστρο μέσο όρο 150-180 ευρώ. Πόσο να παει δηλαδη? Εαν μεσα σε μι τριετια κανει μια ζημια 300Ε εαν βγαλεις διαχειριση, προμηθειες κτλ, η ασφαλιστική έχει μπεί μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα