Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 ωραιος !!! καλα ταξιδια και καλοριζικο !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Εύγε νέε μου, καλορίζικο καλοτάξιδο και καλόβολτο να είναι...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agrotis11 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Καλορίζικο φίλε μου... Να είσαι πάντα καλά να το οδηγείς με χαρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 καλοριζικο το εργαλειο σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Kαλοταξιδη η κουκλα!Πραγματικα "Ληστης"..αφου κλεβει εκκλησια σε ομορφια και "τα κανω ολα" στην κατηγορια!!!!!Κι εμενα ηταν υπο σκεψη οταν πηγα για το Vstrom,σε μαυρο μαλιστα και ελεγα "μπας".Μονο το χωμα που δεν παει με σταματησε,ολα τα άλλα ειναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με τα ολα της!Να το χαρεις φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!! Όμορφο το μώρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 καλορίζικος και καλόβολτος ο λήσταρχος. πραγματικά μοτοσυκλέτα με τα όλα της όπως λέει και ο Mathos και σε καταπληκτική τιμή. μου φαίνεται πως θα μπω και γω στην συμμορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Παιδια και πάλι ευχαριστώ. Δεν περίμενα οτι ο ληστής θα είχε τέτοια απήχηση. Οταν το πήρα την Παρασκευή μου φαινόταν ότι δεν εστριβε με τίποτα. Την Κυρικαή συμπλήρωσα αέρα στα λάστιχα και αλλαξε εντελώς αφού το μπροστινο ήθελε περίπου 10psi παραπάνω. Αντε να κανονίσουμε βόλτα. Εχει κανείς άποψη για το Μοτο Λουης στην Γλυφάδα που θέλβ να πάω να κάνω το σερβις των 12000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pause 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Άντε καλοτάξιδος και πάντα όρθιος με το Λήσταρχό σου! Είναι ωραίο που αυξανόμαστε, θα φτιάξουμε συμμορία και μπορεί και να το σκάσουμε καμμια μέρα απ' αυτή τη χώρα πριν μας..επικηρύξουν κι εμάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Με γεια και ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ μόνο γυρνα και καμια φωτο γιατί στραβολαιμιάσαμε, χε χε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 ...μου φαίνεται πως θα μπω και γω στην συμμορία. Καταγράφηκε.... και αναμενουμε νεωτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Μπράβο φίλε μου, Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, και εύχομαι να είσαι τόσο ερωτευμένος μαζί του όσο είμαι και εγώ. Για να φανταστείς κάθε φορά που το οδηγώ (καθημερινά, εκτός αν βρέχει) δεν θέλω να κατέβω, και όταν κατέβω κάθομαι για κάμποση ώρα και το χαζεύω (το έχω 6 μήνες τώρα.) Αχ……… :wub: Πάντως προσωπικά θα σου έλεγα να μην βάλεις βαλίτσα. Μου φαίνεται ότι του χαλάει εντελώς την προσωπικότητά του. Εγώ κατέφυγα στην λύση Bagster. Σαφώς δεν είναι τόσο βολικό, αλλά σαφώς πιο ουδέτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Kalotaxido Μαυρο μυστηριο & κακο!! Ειναι μια πολυ καλη επιλογη και ισως καποτε να περασω κι εγω ενα απτα χερια μου ( πρωτα υγεια ) Καμια βολτα 2καβαλο πηγες?πρεπει να ειναι απολαυση ακομα και με το εταιρον ημισυ ...η σελα=σελαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδια και πάλι ευχαριστώ. Δεν περίμενα οτι ο ληστής θα είχε τέτοια απήχηση. Οταν το πήρα την Παρασκευή μου φαινόταν ότι δεν εστριβε με τίποτα. Την Κυρικαή συμπλήρωσα αέρα στα λάστιχα και αλλαξε εντελώς αφού το μπροστινο ήθελε περίπου 10psi παραπάνω. Αντε να κανονίσουμε βόλτα. Εχει κανείς άποψη για το Μοτο Λουης στην Γλυφάδα που θέλβ να πάω να κάνω το σερβις των 12000? καλοριζικο και καλοταξιδο ,αν θελεις να πας σε εξουσιοδοτημενο πηγαινε καλος ειναι αλλα ψηλοδαγκωνη λιγο και την μηχανη δεν την βλεπεις οταν τις κανει service εχει εναν καλο λιγο πιο περα και πιο φθηνο... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Ωραίος, καλορίζικο - τον πήρες και στο χρώμα που του πάει. Του προσθέτει το μαύρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 καλοριζικο και καλοταξιδο ,αν θελεις να πας σε εξουσιοδοτημενο πηγαινε καλος ειναι αλλα ψηλοδαγκωνη λιγο σωστοστ εεε συγνωμη σωστος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Kαλορίζικη η νέα σου μηχανή. Είναι πανέμορφη. Σου εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Με γεια και καλά ταξίδια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Μπράβο φίλε μου, Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, και εύχομαι να είσαι τόσο ερωτευμένος μαζί του όσο είμαι και εγώ. Για να φανταστείς κάθε φορά που το οδηγώ (καθημερινά, εκτός αν βρέχει) δεν θέλω να κατέβω, και όταν κατέβω κάθομαι για κάμποση ώρα και το χαζεύω (το έχω 6 μήνες τώρα.) Αχ……… :wub: Πάντως προσωπικά θα σου έλεγα να μην βάλεις βαλίτσα. Μου φαίνεται ότι του χαλάει εντελώς την προσωπικότητά του. Εγώ κατέφυγα στην λύση Bagster. Σαφώς δεν είναι τόσο βολικό, αλλά σαφώς πιο ουδέτερο. ετσι ειναι αλλα τι να κανω που μου χρειαζεται. Το πρωι δουλεια με κουστουμι καπου πρεπει να μπαινει το σακκακι και οταν εχω ραντεβου μπαινει μπουφαν στην βαλιτσα και το κρανος στο χερι καλοριζικο και καλοταξιδο ,αν θελεις να πας σε εξουσιοδοτημενο πηγαινε καλος ειναι αλλα ψηλοδαγκωνη λιγο και την μηχανη δεν την βλεπεις οταν τις κανει service εχει εναν καλο λιγο πιο περα και πιο φθηνο... Μου εχουν πει γι αυτο τον τυπο ειναι στο ρευμα προς αθηνα αλλα το μηχανακι ειναι για εναμιση χρονο ακομα στην εγγυηση Βολτα δικκαβαλη ακομα δεν εχω κανει γιατι ειμαι μονογαμικος τυπος. Αλλο η γυναικα μου αλλο η μηχανη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Καλοριζικο και καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 καλοριζικο καλοταξιδο και παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Αν και εγκατελειψες τον Πηγασακο εκανες καλη και ομορφη επιλογη καλοριζικος ο ληστης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 δεν θα μπορουσα και εγω να μη σου ευχηθω καλοριζικο και καλοταξιδο το εργαλειο! εκανες πολυ καλη επιλογη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 καλοριζικο με ατελιοτα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες