Jump to content
taskon

Το πηρα!!!!

Recommended Posts

Εύγε νέε μου, καλορίζικο καλοτάξιδο και καλόβολτο να είναι...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kαλοταξιδη η κουκλα!Πραγματικα "Ληστης"..αφου κλεβει εκκλησια σε ομορφια και "τα κανω ολα" στην κατηγορια!!!!!Κι εμενα ηταν υπο σκεψη οταν πηγα για το Vstrom,σε μαυρο μαλιστα και ελεγα "μπας".Μονο το χωμα που δεν παει με σταματησε,ολα τα άλλα ειναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με τα ολα της!Να το χαρεις φιλε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικος και καλόβολτος ο λήσταρχος. πραγματικά μοτοσυκλέτα με τα όλα της όπως λέει και ο Mathos και σε καταπληκτική τιμή. μου φαίνεται πως θα μπω και γω στην συμμορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια και πάλι ευχαριστώ. Δεν περίμενα οτι ο ληστής θα είχε τέτοια απήχηση. Οταν το πήρα την Παρασκευή μου φαινόταν ότι δεν εστριβε με τίποτα. Την Κυρικαή συμπλήρωσα αέρα στα λάστιχα και αλλαξε εντελώς αφού το μπροστινο ήθελε περίπου 10psi παραπάνω. Αντε να κανονίσουμε βόλτα.

Εχει κανείς άποψη για το Μοτο Λουης στην Γλυφάδα που θέλβ να πάω να κάνω το σερβις των 12000?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε καλοτάξιδος και πάντα όρθιος με το Λήσταρχό σου!

Είναι ωραίο που αυξανόμαστε, θα φτιάξουμε συμμορία και μπορεί και να το σκάσουμε καμμια μέρα απ' αυτή τη χώρα πριν μας..επικηρύξουν κι εμάς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια και ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ μόνο γυρνα και καμια φωτο γιατί στραβολαιμιάσαμε, χε χε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...μου φαίνεται πως θα μπω και γω στην συμμορία.

Καταγράφηκε.... :_innocent: και αναμενουμε νεωτερα! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλε μου,

Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, και εύχομαι να είσαι τόσο ερωτευμένος μαζί του όσο είμαι και εγώ. Για να φανταστείς κάθε φορά που το οδηγώ (καθημερινά, εκτός αν βρέχει) δεν θέλω να κατέβω, και όταν κατέβω κάθομαι για κάμποση ώρα και το χαζεύω (το έχω 6 μήνες τώρα.)

Αχ……… :wub: :wub:

Πάντως προσωπικά θα σου έλεγα να μην βάλεις βαλίτσα. Μου φαίνεται ότι του χαλάει εντελώς την προσωπικότητά του. Εγώ κατέφυγα στην λύση Bagster. Σαφώς δεν είναι τόσο βολικό, αλλά σαφώς πιο ουδέτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kalotaxido Μαυρο μυστηριο & κακο!! :katana:

Ειναι μια πολυ καλη επιλογη και ισως καποτε να περασω κι εγω ενα απτα χερια μου ( πρωτα υγεια )

Καμια βολτα 2καβαλο πηγες?πρεπει να ειναι απολαυση ακομα και με το εταιρον ημισυ ...η σελα=σελαρα! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια και πάλι ευχαριστώ. Δεν περίμενα οτι ο ληστής θα είχε τέτοια απήχηση. Οταν το πήρα την Παρασκευή μου φαινόταν ότι δεν εστριβε με τίποτα. Την Κυρικαή συμπλήρωσα αέρα στα λάστιχα και αλλαξε εντελώς αφού το μπροστινο ήθελε περίπου 10psi παραπάνω. Αντε να κανονίσουμε βόλτα.

Εχει κανείς άποψη για το Μοτο Λουης στην Γλυφάδα που θέλβ να πάω να κάνω το σερβις των 12000?

καλοριζικο και καλοταξιδο ,αν θελεις να πας σε εξουσιοδοτημενο πηγαινε καλος ειναι αλλα ψηλοδαγκωνη λιγο και την μηχανη δεν την βλεπεις οταν τις κανει service εχει εναν καλο λιγο πιο περα και πιο φθηνο...

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και καλοταξιδο ,αν θελεις να πας σε εξουσιοδοτημενο πηγαινε καλος ειναι αλλα ψηλοδαγκωνη λιγο

σωστοστ εεε συγνωμη σωστος...biggrin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλορίζικη η νέα σου μηχανή.

Είναι πανέμορφη.

Σου εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλε μου,

Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, και εύχομαι να είσαι τόσο ερωτευμένος μαζί του όσο είμαι και εγώ. Για να φανταστείς κάθε φορά που το οδηγώ (καθημερινά, εκτός αν βρέχει) δεν θέλω να κατέβω, και όταν κατέβω κάθομαι για κάμποση ώρα και το χαζεύω (το έχω 6 μήνες τώρα.)

Αχ……… :wub: :wub:

Πάντως προσωπικά θα σου έλεγα να μην βάλεις βαλίτσα. Μου φαίνεται ότι του χαλάει εντελώς την προσωπικότητά του. Εγώ κατέφυγα στην λύση Bagster. Σαφώς δεν είναι τόσο βολικό, αλλά σαφώς πιο ουδέτερο.

ετσι ειναι αλλα τι να κανω που μου χρειαζεται. Το πρωι δουλεια με κουστουμι καπου πρεπει να μπαινει το σακκακι και οταν εχω ραντεβου μπαινει μπουφαν στην βαλιτσα και το κρανος στο χερι

καλοριζικο και καλοταξιδο ,αν θελεις να πας σε εξουσιοδοτημενο πηγαινε καλος ειναι αλλα ψηλοδαγκωνη λιγο και την μηχανη δεν την βλεπεις οταν τις κανει service εχει εναν καλο λιγο πιο περα και πιο φθηνο...

Μου εχουν πει γι αυτο τον τυπο ειναι στο ρευμα προς αθηνα αλλα το μηχανακι ειναι για εναμιση χρονο ακομα στην εγγυηση

Βολτα δικκαβαλη ακομα δεν εχω κανει γιατι ειμαι μονογαμικος τυπος. Αλλο η γυναικα μου αλλο η μηχανη μου :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο και καλοταξιδο :bye::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και εγκατελειψες τον Πηγασακο

εκανες καλη και ομορφη επιλογη

καλοριζικος ο ληστης :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα μπορουσα και εγω να μη σου ευχηθω καλοριζικο και καλοταξιδο το εργαλειο!

εκανες πολυ καλη επιλογη! :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα