HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 οι δυο αυτες περιπτωσεις ειναι διαφορετικες η ιδιες ρε Ηλια? γιατι στην αγγελια δεν βλεπω τιποτα βαμμενο μαυρο οχι Γιωργη δεν ειναι ιδιες την δευτερη την βρηκα μετα απο λιγο και οπως ειπα μαλλον θα τον παρω αυριο να το δω (το ασημι) . δεν ξερω με ψηνει πιο πολυ απο οτι τα αλλα που εχ δει και ας μην ειναι στο χρωμα και ηλικια που θελω με 6 χιλιαρικα αγοραζεις gsxr 06 07 κ με λιγοτερα χιλιομετρα θελω να πω δλδ οτι το δινει πανακριβα κ με πολλα χιλιομετρα το ξερω ρε φιλε απλα τα ss γουσταρω μονο να τα βλεπω και να οδηγαω που κα που οχι ομως να το εχω για κυρια μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Ρε Λιακο απλα αυτο το TDM του 05 το δινει πανακριβα ο τυπας..Δεν ξερω ρε φιλε εαν οντως αξιζουν τοσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 ναι δικιο εχεις αλλα ολοι οι μαντραδες τα δινουν τοσο αυτα χωρις abs φαντασου τα αλλα... δυστυχως και βασικα να λεμε την αληθεια και ας ποναει για μερικους δεν αξιζει τοσο ποσο μαλλον και γυμνο χωρις αξεσουαρ...... μπορει ινα δηλωνω tdmας αλλα η αληθεια ειναι πως το εχουν παραξηλωσει και οι ιδωτες και κυριως οι εμποροι γιαυτο σου λεω θα παω να δω και το αλλο απο ιδιωτη αυριο και βλεπουμε.. για το ασημι που εχω βαλει το λινκ τι λες;; αυτο θα δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 ρε φιλε δεν κοιτας για κανα fazer ?εχει κ σπορ χαρακτηρα κι εχει ανετη σελιτσα για τον συνεπιβατη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 δεν ξερω κοιταζα παλια αλλα για καποιον λογο ξαναγυρισα στην αγαπη.....ισως αν απελπιστω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Πάντως νομίζω οτι πρέπει να σκεφτείς καλά και τι extra θέλεις να έχει το μηχανάκι σου. Αν τα βρεις έτοιμα πάνω στο μηχανάκι θα τα πληρώσεις πολύ λιγότερο από ότι αν τα αγοράσεις καινούργια. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αν πας ταξιδάκια και χρησιμοποιείς εθνική θα χρειαστείς πιο ψηλή ζελατίνα (αν και η μαμά δεν έχει σχεδόν καθόλου στροβιλισμούς). Από εκεί και πέρα κατά τη γνώμη μου, τα υπόλοιπα extra είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Πάντως νομίζω οτι πρέπει να σκεφτείς καλά και τι extra θέλεις να έχει το μηχανάκι σου. Αν τα βρεις έτοιμα πάνω στο μηχανάκι θα τα πληρώσεις πολύ λιγότερο από ότι αν τα αγοράσεις καινούργια. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αν πας ταξιδάκια και χρησιμοποιείς εθνική θα χρειαστείς πιο ψηλή ζελατίνα (αν και η μαμά δεν έχει σχεδόν καθόλου στροβιλισμούς). Από εκεί και πέρα κατά τη γνώμη μου, τα υπόλοιπα extra είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. εχεις δικιο αλλα πχ ενα που κοιταξα που ειχε και τριβαλιτσο πανω ηταν εξω κουκλα και αποο μεσα πανουκλα.... αληθεια αν δεν βρω με βαλιτσες τι να παρω τριβαλιτσο ή σαμαρια;; κατι αλλο γενικα καθε ποτε αλλαζουμε λαδια κατι ακουσα για 3000-3500 χλμ ισχυει;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 εχεις δικιο αλλα πχ ενα που κοιταξα που ειχε και τριβαλιτσο πανω ηταν εξω κουκλα και αποο μεσα πανουκλα.... αληθεια αν δεν βρω με βαλιτσες τι να παρω τριβαλιτσο ή σαμαρια;; κατι αλλο γενικα καθε ποτε αλλαζουμε λαδια κατι ακουσα για 3000-3500 χλμ ισχυει;; Έχεις σκοπό μακρινά ταξιδάκια με φούλ μπαγκάζια?? Τότε σαφέστατα πλαϊνές βαλίτσες (μεγάλη χορητικότητα, σταθερότητα, δεν έχεις πρόβλημα με βροχή αλλά ακριβότερες από τα σαμάρια). Όσον αφορά την αλλαγή λαδιών, το manual λέει κάθε 5.000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 KOITA γενικα εχω σκοπο και θα ηθελα γενικα να κανω πολλα ταξιδια με την μο/τα τωρα ξερεις πως ειναι αυτα αλλα λες και αλλα καταφερνεις να κανεις....λογω υποχρεωσεων. ισως μια βαλιτσα και μεγαλα σαμαρια να μου εινα αρκετα θα δουμε....προς το παρων κατσε να την παρω σε λιγες μερες... εχω κατεβασει το service manual του 2003 και 2004 αλλα δεν λεει ακριβως τον τυπο: συνθετικα;; ημισυνθετικα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 σε λιγες μερες... Τι εγινε;;Βρηκαμε κατι και καταληξαμε σε καποιο απο τα δυο;;Για λεεγε λεπτομερειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Τι εγινε;;Βρηκαμε κατι και καταληξαμε σε καποιο απο τα δυο;;Για λεεγε λεπτομερειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες