Jump to content
HLIAS

ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ TDM 900

Recommended Posts

οι δυο αυτες περιπτωσεις ειναι διαφορετικες η ιδιες ρε Ηλια?

γιατι στην αγγελια δεν βλεπω τιποτα βαμμενο μαυρο

οχι Γιωργη δεν ειναι ιδιες την δευτερη την βρηκα μετα απο λιγο και οπως ειπα μαλλον θα τον παρω αυριο να το δω (το ασημι) .

δεν ξερω με ψηνει πιο πολυ απο οτι τα αλλα που εχ δει και ας μην ειναι στο χρωμα και ηλικια που θελω

με 6 χιλιαρικα αγοραζεις gsxr 06 07 κ με λιγοτερα χιλιομετρα

θελω να πω δλδ οτι το δινει πανακριβα κ με πολλα χιλιομετρα

το ξερω ρε φιλε απλα τα ss γουσταρω μονο να τα βλεπω και να οδηγαω που κα που οχι ομως να το εχω για κυρια μηχανη.._thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε Λιακο απλα αυτο το TDM του 05 το δινει πανακριβα ο τυπας..Δεν ξερω ρε φιλε εαν οντως αξιζουν τοσο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι δικιο εχεις αλλα ολοι οι μαντραδες τα δινουν τοσο αυτα χωρις abs φαντασου τα αλλα... δυστυχως

και βασικα να λεμε την αληθεια και ας ποναει για μερικους δεν αξιζει τοσο ποσο μαλλον και γυμνο χωρις αξεσουαρ......

μπορει ινα δηλωνω tdmας αλλα η αληθεια ειναι πως το εχουν παραξηλωσει και οι ιδωτες και κυριως οι εμποροι

γιαυτο σου λεω θα παω να δω και το αλλο απο ιδιωτη αυριο και βλεπουμε.. για το ασημι που εχω βαλει το λινκ τι λες;; αυτο θα δω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε δεν κοιτας για κανα fazer ?εχει κ σπορ χαρακτηρα κι εχει ανετη σελιτσα για τον συνεπιβατη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω κοιταζα παλια αλλα για καποιον λογο ξαναγυρισα στην αγαπη.....ισως αν απελπιστω....whistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως νομίζω οτι πρέπει να σκεφτείς καλά και τι extra θέλεις να έχει το μηχανάκι σου. Αν τα βρεις έτοιμα πάνω στο μηχανάκι θα τα πληρώσεις πολύ λιγότερο από ότι αν τα αγοράσεις καινούργια. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αν πας ταξιδάκια και χρησιμοποιείς εθνική θα χρειαστείς πιο ψηλή ζελατίνα (αν και η μαμά δεν έχει σχεδόν καθόλου στροβιλισμούς). Από εκεί και πέρα κατά τη γνώμη μου, τα υπόλοιπα extra είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως νομίζω οτι πρέπει να σκεφτείς καλά και τι extra θέλεις να έχει το μηχανάκι σου. Αν τα βρεις έτοιμα πάνω στο μηχανάκι θα τα πληρώσεις πολύ λιγότερο από ότι αν τα αγοράσεις καινούργια. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αν πας ταξιδάκια και χρησιμοποιείς εθνική θα χρειαστείς πιο ψηλή ζελατίνα (αν και η μαμά δεν έχει σχεδόν καθόλου στροβιλισμούς). Από εκεί και πέρα κατά τη γνώμη μου, τα υπόλοιπα extra είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου.

εχεις δικιο αλλα πχ ενα που κοιταξα που ειχε και τριβαλιτσο πανω ηταν εξω κουκλα και αποο μεσα πανουκλα....

αληθεια αν δεν βρω με βαλιτσες τι να παρω τριβαλιτσο ή σαμαρια;;

κατι αλλο γενικα καθε ποτε αλλαζουμε λαδια κατι ακουσα για 3000-3500 χλμ ισχυει;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δικιο αλλα πχ ενα που κοιταξα που ειχε και τριβαλιτσο πανω ηταν εξω κουκλα και αποο μεσα πανουκλα....

αληθεια αν δεν βρω με βαλιτσες τι να παρω τριβαλιτσο ή σαμαρια;;

κατι αλλο γενικα καθε ποτε αλλαζουμε λαδια κατι ακουσα για 3000-3500 χλμ ισχυει;;

Έχεις σκοπό μακρινά ταξιδάκια με φούλ μπαγκάζια?? :_thumbsup: Τότε σαφέστατα πλαϊνές βαλίτσες (μεγάλη χορητικότητα, σταθερότητα, δεν έχεις πρόβλημα με βροχή αλλά ακριβότερες από τα σαμάρια).

Όσον αφορά την αλλαγή λαδιών, το manual λέει κάθε 5.000.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KOITA γενικα εχω σκοπο και θα ηθελα γενικα να κανω πολλα ταξιδια με την μο/τα τωρα ξερεις πως ειναι αυτα αλλα λες και αλλα καταφερνεις να κανεις....λογω υποχρεωσεων.

ισως μια βαλιτσα και μεγαλα σαμαρια να μου εινα αρκετα θα δουμε....προς το παρων κατσε να την παρω σε λιγες μερες...whistling.gifspiteful.gif

εχω κατεβασει το service manual του 2003 και 2004 αλλα δεν λεει ακριβως τον τυπο: συνθετικα;; ημισυνθετικα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε λιγες μερες...

Τι εγινε;;Βρηκαμε κατι και καταληξαμε σε καποιο απο τα δυο;;Για λεεγε λεπτομερειες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εγινε;;Βρηκαμε κατι και καταληξαμε σε καποιο απο τα δυο;;Για λεεγε λεπτομερειες!

whistling.gifwhistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα