skycaptain30 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Πριν λιγες μερες αγορασα το Yamaha χτχ που ηθελε εδω και πολυ καιρο.............. θα ηθελα να ευχαριστησω ολους απο εδω μεσα για την βοηθεια τους κ τις πληροφοριες που μου εδωσαν και ιδιαιτερα το μελος yamahito που με βοηθησε και απο κοντα...... βεβαια αν και το πηρα σε λαθος καιρο...με τετοιο κρυο το σκεφτεσαι να ανεβεις σε μηχανη ..παρολο αυτα το ευχαριστηθηκα πολυ... τωρα ειμαι σε φαση που εξοπλιζω κ τη μηχανη και τον εαυτο μου γιατι δεν ειχα τιποτα απο αξεσουαρ.... τωρα το στρωνω και μαθαινω τα κουμπια του..... να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος..... ασφαλεια που εχετε οντως δεν ασφαλιζουν για κλοπη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κατ'αρχήν καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλές βόλτες. Για ασφάλεια κλοπής νομίζω κάνει μόνο η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ αν θυμάμαι καλά, και κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια ασφάλιστρα. Θα σου έλεγα, αν δεν το`χεις κάνει ίδη, ένα καλό λουκέτο, κουλούρα, συναγερμό. Για αξεσουάρ αν θέλεις, επειδή έχω βάλει και εγώ να σου προτείνω κάτι για το τι θες να βάλεις. Φυσικά από τις γνώμες που θα`κούσεις στο τέλος εσύ θα αποφασίσεις τι θα βάλεις και τι σου αρέσει επάνω στο μοτόρι. Εγώ έχω βάλει, ζελατίνα, ποδιά, κάγκελα, χούφτες, σχάρα/μπαγκαζιέρα. Και πάλι καλοτάξιδο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2010 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Καλοτάξιδο φίλε μας!!Είχα ψάξει και εγώ για ασφάλεια κλοπής αλλά τα ποσά ήταν απαγορευτηκά.Μπορείς να πάρεις όμως ένα λουκέτο δισκόφρενου με ήχο,δηλαδή οταν κουνηθεί αρχίζει και βαράει.Επίσης ένα καλό πέταλο.Και τα δυο μπαίνουν κάτω από τη σέλα.Ζελατίνα αν θες βγάζει για το δικό σου η puig αν δεν κάνω λάθος.Εγώ από αξεσουαρ έχω μια μικρή αλουμινένια σχάρα της touratech και ένα tank bag της ixs.Τα έχω ευχαριστηθεί και τα δύο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 καλά χιλιόμετρα, άπεφτος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Καλο ταξιδο φιλε και αγρατζουνιστο! Τωρα το λαθος εποχη ειναι τελειως λαθος! Αν το ζηταει ο οργανισμος σου με μια καλη ενδιμασια κρυο και βροχη δεν σε φοβιζουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
van 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 παιδια ξερει κανεις το βαρος τον εξατμισεων του χτχ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skycaptain30 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 παιδια ευχαριστω ολους πολυ για τις ευχες σας...!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 βεβαια αν και το πηρα σε λαθος καιρο...με τετοιο κρυο το σκεφτεσαι να ανεβεις σε μηχανη . Πολλα καλα ασφαλη χιλιομετρα , καλοριζικη και παντα ορθιος !!! Περα απο αυτο ομως. ΔΕΝ υπαρχει ασχημος καιρος, αλλα λαθος ενδυμασια. Με ενα σωστο εξοπλισμο δεν μασας απο κρυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Καλοριζικη φιλε.Πολλα και χωρις προβληματα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Καλοτάξιδοι να είστε και οι δύο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Καλοταξιδος και απο μενα! ΔΕΝ υπαρχει ασχημος καιρος, αλλα λαθος ενδυμασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 καλοτάξιδο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο το κτηνάκι σου. Ασφάλεια κλοπής κάνει και η Commercial Value πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 καλοριζικο!και καλες βολτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Φιλαράκο καλοτάξιδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 να το χαιρεσαι το αλογακι και καλα χιλιομετρα να κανετε τωρα για αξεσουαρ εξαρταται τι εχεις στο μυαλο σου, παντως αν θες να το αναβαθμισεις και να βελτιωσεις τη συμπεριφορα του ενα πρωτο βημα ειναι να βαλεις προοδευτικα ελατηρια στο μπροστινο, δεν προκειται να το μετανιωσεις αν δεν εχεις προβλημα να του αυξησεις το βαρος (εγω ασ πουμε το εχω περασει απο κουρα αδυνατισματος ) μπορεις να παρεις προστατευτικα για να σωσεις τους λαιμους και την τρομπα αν γινει καμια στραβη, οπως ποδια ή καγκελα ή ακομα και μανιταρια αν θες κατι πιο διακριτικο(μπαι δε γουει πουλαω και τα δικα μου αν ενδιαφερεσαι) http://img251.imageshack.us/img251/1707/dsc00045vb.jpg πολλοι βαζουν και κατι αλλα μανιταρακι για το ψαλιδι και το πηρουνι α και μια που το φερε η κουβεντα αν θελει καποιος χαριζω για το 660 βαση μπαγκαζιερας καππα να αδειασει λιγο ο χωρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες