Jump to content
gponiris

ατυχημα με μηχανη

Recommended Posts

τελικα τα εζησα ολα θα ελεγα...ιδου η ιστορια μου.

προ 1,5βδομαδας με τρακαρανε ενω οδηγουσα σε δρομο με προτεραιοτητα.πεταχτηκε ενας αλβανος με αμαξι απο στοπ και με βρηκε απο δεξια,1στενο απο το σπιτι μου κ ενω γυρνουσα απο μνημοσυνο.ημουν αναισθητος για λιγο κ αυτο που δεν καταλαβαινω ακομα ειναι οτι βρεθηκα 8μετρα μακρια και η μηχανη 3μετρα σε καθετη αποσταση απο μενα.σαν να μην εφτανε αυτο σηκωθηκα κουτσαινοντας-χωρις εμφανη σημαδια τραυματισμου- κ περιμενα την τροχαια μια ωρα για να καταγραψει το συμβαν.ο αλβανος φωναξε και τον αδερφο του και τον ασφαλιστη του ενω τα παιδια που με σηκωσανε καλεσανε κατι φιλους μου που τους ζητησα.η συνεχεια εχει ενδιαφερον.η τροχαια ρωτησε τον αλβανο τι εγινε κ ειπε οτι σηκωθηκα σουζα.σαν δεν ντρεπεται λιγακι.αντι να πει ο ελεεινος οτι με χτυπησε ελεγε και ψεματα.η τροχαια δεν το ελαβε υποψην της γιατι τον ψιλιαστηκαν,ενω ο ασφαλιστης του ελεγε 'εφταιγες και μην μιλας'.βεβαια,ειχε αλβανικο διπλωμα και του ειπαν οτι δεν ισχυει.η μηχανη σμπαραλια με διαρροες και οι φιλοι μου την μετεφεραν σε συνεργειο.εγω ειχα λίποθυμια και ζαλαδες την επομενη μερα και πηγα στον ερυθρο σταυρο που με κρατησανε 6ωρες κ με αφησανε με κρανιοεγκεφαλικη κακωση χωρις ευρεση σε αξονικο τομογραφο.ειχα παντως μετατραυματικη αμνησια.1,5βδομαδα περασε και δεν εχει παει πραγματογνωμονας ακομα,ενω ο μηχανικος ειπε οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη.μηχανη μου ηταν μια zzr400 super sport (πρωτη αδεια '93) σε αριστη κατασταση(και η στεναχωρια παει συνεφο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε μου κατ'αρχήν θα σου πω ότι είσαι τυχερός που ήταν μόνο τόσο η ζημιά της υγείας σου.

Δεύτερον καλή υπομονή γιατί τα θέματα με τις ασφάλειες και τα διπλώματα που δεν ισχύουν έχουν πολλά μα πολλά παρατράγουδα. Τι να σου πω εσύ να είσαι καλά και τα σίδερα γίνονται. Σου μιλάω σαν ομοιοπαθής που τραβιέμαι 4 χρόνια στα νοσοκομεία από τροχαίο με μηχανή. Περαστικά να είναι της υγείας και τα άλλα γίνονται. Ψάξτο όμως με τον δικό σου ασφαλιστή ή τον δικηγόρο σου, γιατί μόνος σου θα πελαγώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα και υπομονη τουλαχιστον εισαι καλα και αυτο μετραει.τωρα για το zzr λυπαμαι που διαλυθηκε σου ευχομαι να βρεις εναν ιδιο αντικαταστατη, :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου γλυτωσες το χειροτερο, αυτο μετραει για μενα... Ολα τα αλλα φτιαχνονται λαμαρινες ειναι ετσι και αλλιως. Ελπιζω να ξεμπερδεψεις απο τα τρεξιματα με τον οδηγο του αυτοκινητου οσο πιο νωρις γινεται

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά, επειδή είχα αντιστοιχη περίπτωση Αλβανού με αλβανικό δίπλωμα με το αυτοκίνητο, να τον τρέξεις όσο μπορείς! Στο τέλος θα δικαιωθείς και με το παραπάνω!!!Ήταν και θρασύτατος ο καραγκιόζης!!! Για το μηχανάκι μη σε νοιάζει αφού είσαι καλά, αλλα να δει τι θα πληρώσει για σωματικές βλάβες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όι άνθρωποι φτιάχνονται, τα σίδερα μην πάθουν τίποτε...'ετσι λέγαμε παραφράζοντας βέβαια !

Σιδερένιος ορέ, να τον τρέξεις, και πιστεύω η Τροχαία να συνεταξε έκθεση με σχεδιάγραμμα το ατυχήματος, εφόσον υπάρχει τραυματισμός...

είναι το πιο ισχυρό χαρτί που θα έχεις !

περαστικά, και κάνε άλλη μια περατζάδα απο νευρολόγο να σε ξαναδεί...μην το ρισκάρεις, το κεφάλι είναι περίεργο τρένο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύχομαι να εισαι καλα και γερός,ποτε ξανά τέτοια!Ειμαι παθών και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τα δικαστήρια 4 χρονια τωρα.Χρειάζεται υπομονή πολύ,και να μην αφησεις τον Αλβανό σε ησυχία,μήνυση και συγκέντρωση δικαιολογητικών,νοσοκομεία,περίθαλψη,ταξι που κινήθηκες,τιμολόγια μηχανής και οτι ειναι χρήσιμο για την υπόθεση.Εύχομαι ολα να πανε καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλιολεχριτη!!! :ranting3:

Περαστικα φιλαρακι και δες το λιγο στα @@ σου για το μηχανακι αφου εσυ εισαι αρτιμελης, σωος και αβλαβης! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα περαστικα, αν εχεις συμπτωματα στο κεφαλι ακομα κανε κ μαγνητικη γιατι οτι δεν βλεπει η αξονικη το βλεπει η μαγνητικη κ το αντιστροφο.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψεύτης τσογλαναράς.. Πάλι καλά που τον ψιλιάστηκαν ! περαστικά φίλε μου και συ και η κούκλα σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα και μακαρι ολη σου η περιπετεια να τελειωσει το συντομοτερο δυνατο και να βρεθεις δικαιωμενος...!

(δεν ειναι ευκολο απ' τα καρα που οδηγουσανε να μαθουν τοσο γρηγορα και αυτοκινητο) :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχας ,εισαι καλα και αυτο πρεπει να σου δινει δυναμη

για αυτα που θα ακολουθησουν,οπως σωστα σου ειπαν οι παραπανω

ομοιοπαθεις.Συμβουλη απο εμενα ειναι, με την βοηθεια δικηγορου

παντα ,να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου στο επακρο και ολα θα

πανε καλα.Το κακο ειναι με το μηχανακι το θρυλικο ζουζουρα που

αν το ειχες(οπως λεσ τζιτζι)δεν επανερχεται. ΚΡΙΜΑ -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη αναρωση συμφορουμιτη!!!!

Αν θες μπορουμε να παμε να του πουμε τα καλαντα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπισυναπτω το θεμα που εχω ανοιξει και εδω για τις προτασεις σας!

Καλησπερα.

Προ ενος χρονου ειχα ενα ατυχημα με μηχανη(υπαιτιος ηταν ενας αλβανος χωρις διπλωμα που περασε με στοπ) και προχωρησα σε αγωγη.Ο δικηγορος(που μου τον συστησαν απο ενα φορουμ με μηχανες,γιατι δεν ηξερα καποιον) μου ειχε πει οτι θα παρει παρα πολυ λιγα λεφτα(χωρις να μου διευκρινησει το ποσο και αφηνωντας μου την εντυπωση οτι το εννοει-βλ.παρακατω) και θα κανει οτι καλυτερο μπορει να με βοηθησει λογω της καταστασης μου(αμεα και απορος).

Στο πρωτο ραντεβου μου ειπε οτι θα διεκδικησουμε απο την ασφαλιστικη μου 15000ε και θα κανουμε οτι καλυτερο.Το δεχομαι.

Στο δευτερο μου ειπε για 10000περιπου(υλικες ζημιες,απαξιωση μηχανης,ταξι 5000 και 5000ε ψυχικη οδυνη,που εμαθα προσφατα οτι ορολογειται σαν ηθικη βλαβη) συμφωνα με τους υπολογισμους του.

Στο τριτο μετα απο 1χρονο στο δικαστηριο φερνει φακελο στοιχειοθετημενο με 8500ε.Παραξενευτηκα,αλλα δεν μπορουσα να πω κατι γιατι υποθεσα οτι πρεπει να τον εμπιστευτω και να μην φερω αντιρρηση.

Περιμενω 3μηνες να βγει η αποφαση και τελικα βγαινει σε 6μηνες με τη δικαιολογια οτι ο φακελος μου χαθηκε.

Προ 2βδομαδες με παιρνει τηλ και μου λεει ελα να παρεις τα λεφτα ειναι 3800ε και οταν πηγαινω απο κοντα μου λεει μετα δυσκολιας οτι ειναι γυρω στα 4200ε και απανταω οτι δεν συμφωνω,γιατι ειναι πολυ λιγα και οτι με καλυψαν μονο 500ε για ηθικη βλαβη(ενω μου ειχε πει για ψυχικη οδυνη 5000ε).

Προσπαθει να με πεισει οτι ειναι μια χαρα τα λεφτα στις μερες μας και οτι δεν συμφερει να ζητησουμε κατι παραπανω,γιατι μπορει να μειωθει το ποσο.

Το κερασακι στην τουρτα ειναι οταν τον ρωταω τι σου χρωσταω και μου ζηταει το 20%,δηλαδη γυρω στα 800ε!!!Του απανταω οτι ειναι παρα πολλα αυτα που ζηταει και μου λεει οτι εχω κοψει αποδειξη τωρα,τι να κανουμε.Τον βλεπω που το σκεφτεται καθως προσπαθουσα να μιλησουμε για την τιμη του και μου απανταει..μην ανυσηχεις θα τα βρουμε.

Μου δινει μια εξουσιοδοτηση και μου ζηταει να την υπογραψω στα ΚΕΠ να παρει την επιταγη και να την εξαργυρωσει ο ιδιος αντι εμου για να με γλιτωσει απο ταλαιπωρια.

Ειναι ιδεα μου ή με βρηκε θυμα?

Μπορω να αρνηθω την πληρωμη του στο ποσο που ζηταει και να παρω τον φακελο μου να τον αναλαβει αλλος δικηγορο ή θα τα μπλεξω τα πραγματα και δεν θα μπορω να ορθοποδησω?

Παρακαλω βοηθηστε με γιατι νιωθω πολυ απογοητευμενος και αδικημενος.

Θα επιθυμουσα απαντησεις μονο απο ατομα που εχουν γνωση του θεματος.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως ετσι ειναι, ποσοστο επι της αποζημιωσης παιρνουν οι δικηγοροι. Το ποσοστο επισης εκει οριζεται, μαλλον ψιλοαυθαιρετα. Δε νομιζω οτι τωρα μπορεις να αλλαξεις δικηγορο, ετσι κι αλλιως προφανως εχει ερθει σε συμβιβασμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ποσοστό που σου ανέφερε για την πληρωμή του είναι το συνήθες οπότε σε αυτό δεν σε έχει κοροϊδέψει.

από εκεί και πέρα από ότι κατάλαβα η ασφαλιστική σου, σου δίνει 4200€ ενώ αρχικά ο δικηγόρος σου είχε ζητήσει και σου είχε υποσχεθεί 15000€. από όσα ξέρω και από δική μου εμπειρία σε αντίστοιχο περιστατικό, οι δικηγόροι ζητάνε περισσότερα για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα λιγότερα χρήματα που θα εγκρίνει είτε το δικαστήριο είτε ο συμβιβασμός ( :blink: ).

Αν δεν τα πάρεις από την ασφαλιστική αυτά που σου προτείνει, τι θα γίνει? θα κυνηγήσεις τον ανασφάλιστο που σε χτύπησε ιδιωτικά? και πως ξέρεις ότι θα τον βρείς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα