Jump to content
ALX™

Ξετυλίγοντας τον "Μίτο της Αριάδνης"....

Recommended Posts

και εγω λεω να πουλησω τη μηχανη..ΤΕΡΜΑ ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!

ρεεεε πλακα με κανεις :D ....εγω παω τωρα στο λiμανι για μπουγατσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

!@#$!#$! Έπαθα μια μικρο-ψύξη προχτές και ακόμα με ταλαιπωρεί.... Αλλά παίρνω depon, ασπιρίνες, voltaren και έρχομαι

ΥΓ - Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που παίρνετε μαζί σας στο 36ωρο; Πιστεύω η Voltaren είναι μες τα τοπ 5 τουλάχιστον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέρμα τα ψέμματα! Ήγγικεν η ώρα!

Εκκίνηση σε καμμία ωρίτσα για Αθήνα!

Τα λέμε απο κοντά παίδες! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα μικρο ντποζιτακι βενζινης :kaaaala:

Τέρμα τα ψέμματα! Ήγγικεν η ώρα!

Εκκίνηση σε καμμία ωρίτσα για Αθήνα!

Τα λέμε απο κοντά παίδες! :_thumbsup:

καλο ταξιδι αλεξανδρε...θα τα πουμε εκει.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

36 καλημερες.16:00 αναχωρηση απο μονεμβασια για πειραια.δεν περνουν οι τελευταιες ωρες με τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγες ωρες και για εμας τους Χανιωτες κατα τις 5,30 θα ξεκινησουμε για Ηρακλειο, θα σας περιμενουμε το πρωι στο λιμανι,

Καλο ταξιδι να εχετε :_thumbsup:

Δεν μπορω να συγκεντρωθω να δουλεψω σημερα, με βλεπω να την κοπαναω σε λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανο στο επομενο δεν πειραζει._thumbsup.gif

:_thumbsup:

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ....ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και να μας δωσετε υλικο να γουσταρουμε! :_rock-on:

Σημερα με εχει πιασει λιγο....στεναχωριεμαι που δεν θα ειμαι εκει....σας σκεφτομαι να ετοιμαζεστε και να μπαινετε καραβι και τρελλενομαι λιγο...

Προσοχη με την σκονη και καλα χλμ παιδες! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως το GS πρέπει να το μυρίστηκε ότι σήμερα θα ξαμοληθεί στην επαρχία, και το πρωί δεν κρατιόταν. Μου φαινόταν ότι πήγαινε αέρας όπως ερχόμουν για δουλειά! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα με εχει πιασει λιγο....στεναχωριεμαι που δεν θα ειμαι εκει....σας σκεφτομαι να ετοιμαζεστε και να μπαινετε καραβι και τρελλενομαι λιγο...

+1050

και μένα αυτές τις 3 τελευταίες μέρες με πιάσαν οι στεναχώριες :cry:

καλα και όρθια χλμ εύχομαι σε όλους σας, :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγες ωρες και για εμας τους Χανιωτες κατα τις 5,30 θα ξεκινησουμε για Ηρακλειο, θα σας περιμενουμε το πρωι στο λιμανι,

Καλο ταξιδι να εχετε :_thumbsup:

Δεν μπορω να συγκεντρωθω να δουλεψω σημερα, με βλεπω να την κοπαναω σε λιγο

Ρε Paito 22 κιλά τσικουδιά λες να μας φτάσει; :rolleyes::whistling: :whistling:

Πάντως το GS πρέπει να το μυρίστηκε ότι σήμερα θα ξαμοληθεί στην επαρχία, και το πρωί δεν κρατιόταν. Μου φαινόταν ότι πήγαινε αέρας όπως ερχόμουν για δουλειά! :D

Πέρασε του μια μουράγια για να μη γλακας και το κυνηγάς άμα σου φύγει και δέσε το καρά :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον blackfalcon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνα σχοινί, κάνα ιμάντα, να πάρουμε μαζί για το πλοίο? Δεν ξέρω αν έχουν πρόβλεψη για τόσα μηχανάκια μαζεμένα οι καραβίσιοι. Ή δεν χρειάζεται να δεθούν? Για πείτε εσείς οι νησιώτες που ταξιδεύετε με πλοία την μοτό συχνότερα από εμάς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνα σχοινί, κάνα ιμάντα, να πάρουμε μαζί για το πλοίο? Δεν ξέρω αν έχουν πρόβλεψη για τόσα μηχανάκια μαζεμένα οι καραβίσιοι. Ή δεν χρειάζεται να δεθούν? Για πείτε εσείς οι νησιώτες που ταξιδεύετε με πλοία την μοτό συχνότερα από εμάς!

εγω φιλε εβαλα 1 στα πραγματα μου για καλο και για κακο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φιλε εβαλα 1 στα πραγματα μου για καλο και για κακο

Όχι ρε ! όσες φορές έχω ταξιδέψει τη μότο στη πλαϊνή στέκα και πρώτη ταχύτητα και όλα καλά.

Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ τις τελευταίες μέρες Θάνο, μια γλυκιά νοσταλγία από πέρυσι, κάτι μέσα μου να λέει τρέξε πήγαινε για να το ξαναζήσεις. Θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες...

Όσοι πάτε ... σας ζηλεύω , καλή διασκέδαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια επισήμανση της τελευταίας στιγμής πέρα απόλα τα΄άλλα που είναι να προσέχουμε βάλτε και τους τουρίστες που σίγουρα θα συναντήσουμε!!

Ώρα να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά :clapping2:

Λοιπόν καλό ταξίδι να΄χεται και καλώς να ορίσετε στη Κρήτη!!

τα λέμε από κοντά αύριο το πρωί στο λιμάνι του ηρακλείου :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετοιμοοοος. πλυμενος λαδωμενος. μονο τα ρουχα εχω τωρα. ωωωωωχ που θα βαλω το κοστουμι μου; lipssealed.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις ιμάντα, πάρε τον γιατί σε πολλά καράβια δένουν τα μηχανάκια από τα γκριπ με σχοινιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε με 1000!!έχω δεί πολλές φορές μηχανές να κάνουν domino.... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

διπλό σταντ και δεστην εσύ... αφού ρωτήσεις πρώτα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...