vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 και καλα τωρα...με επιασες δικε μου... εγω δεν ξερω αν μπορω να ερθω για να δηλωσω συμμετοχη απο τωρα. ελπιζω να υπαρχει περιθωριο μεχρι και την επομενη εβδομαδα γιατι το θεμα γυναικα ειναι απροβλεπτο και χρειαζεται προετοιμασια. αδερφε οτι θελης ολοι οι καλοι χωρανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Μολις τωρα ειδα Βαγγελη το λινκ για το τι αιθουσα μιλαμε στο μαγαζι σου occasions...Ρε συ...πολυ καλη, καμια σχεση με αυτο που νομιζα... Μπραβο παντως, πολλη καλη δουλεια και πολυ ωραια ατμοσφαιρα,καμια σχεση με αυτο που νομιζα, ειλικρινα. θα προσπαθησω να ερθω κι εγω, θα σε ειδοποιησω με πι εμ την επομενη εβδομαδα αν δεν δημιουργω προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Μολις τωρα ειδα Βαγγελη το λινκ για το τι αιθουσα μιλαμε στο μαγαζι σου occasions...Ρε συ...πολυ καλη, καμια σχεση με αυτο που νομιζα... Μπραβο παντως, πολλη καλη δουλεια και πολυ ωραια ατμοσφαιρα,καμια σχεση με αυτο που νομιζα, ειλικρινα. θα προσπαθησω να ερθω κι εγω, θα σε ειδοποιησω με πι εμ την επομενη εβδομαδα αν δεν δημιουργω προβλημα. Ελα μην ακουω βλακειες! Ολοι οι καλοι χωρανε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 ολοι θα εχουμε τις γυναικες μας μαζι χεχε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Εγω παντως θα ειμαι σιγουρος αυριο για το αν θα μπορω να ερθω ή οχι!! :) :) Δηλαδη αν δουλευω παιζει να ερθω κατα τις 11.30... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Σημερα το βραδυ θα παιξει συναντηση δηλ.,Που ? τι ωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Σημερα το βραδυ θα παιξει συναντηση δηλ.,Που ? τι ωρα? Tι εννοεις;;Η συναντηση θα ειναι το αλλο Σαββατο στις 23 του μηνα 22.00 το βραδυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 ΠΟυ ειναι αυτο το οccasions ? Εγω θα φερω την κοπελα μου , ελπιζω να την φερει κ κανας αλλος....... Τι μαγαζι ειναι ? club , καφετεριοκλαμπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 ΠΟυ ειναι αυτο το οccasions ? Εγω θα φερω την κοπελα μου , ελπιζω να την φερει κ κανας αλλος....... Τι μαγαζι ειναι ? club , καφετεριοκλαμπ? εδω ειναι το μαγαζι www.occasions.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αντε το αλλο Σαββατο δεν δουλευω οποτε κατα 90% θα ερθω και εγω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 αντε ρε Ορεστη να τα πουμε κ απο κοντα ρε φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Ελα να ενημερωνεται και να μεγαλωνει οι λιστα μας!!! 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα ) 7) vagelisv+5φιλες 8) YAMAHAKIAΣ 9) Athan 10) Νikolas75 + girlfriend(s) 11) okourkoulos + ? 12) Kostas-MotoLover + [(40%). Έχω δουλειά να μεγαλώσω το ποσοστό. Κούρκουλε μεγάλε δάσκαλε βοήθα]. 13)οroumpe-xenia ... 14) Μοtο99 ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 εδω ειναι το μαγαζι www.occasions.gr Περιεργο μου φενεται..........Παντρευεται κανεις κ δε το ξερω? για δεξιωσεις ειναι? Δηλ. θαχει φαι κ ποτο κ τη μουσικη παιζει? Με εισοδο ειναι.....? Αυτα τα ολιγα........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Έχει λεπτομέρειες στην αρχή του θέματος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Α ωραια το επιασα........ Αυτο ομως τι σημαινει{Α!!Ειναι καθαρα συναντηση μελων!Το τονιζω μελων για να μην εχουμε καποιο τεχνικο προβλημα } ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Πρέπει να είναι εκεί και να φαίνετε ξεκάθαρα γιατί το mybike όντας ένα δωρεάν φόρουμ για όλους, δέν μπορεί να έχει συγκεντρωσή στην οποία θα υπάρχει χρηματικό ποσό για είσοδο. Έιχε συζητηθεί σε ένα άλλο θέμα. Θα χαρούμε πολύ να σε δούμε και εσένα και το τουμπανιασμένο fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Εγω θα δουλευω τελικα εκεινο το Σαββατο και σχολαω 11 ωρα!! Οποτε και τις 11.40 να υπολογιζετε οτι θα ερθω :_thumbsup: Αληθεια τι ωρα θα κοπει η πιτα?? Κρατειστε μου ενα κομματι ετσι και αν εχει πεσει σε μενα το φλουρι μην το καβατζωσει αλλος!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Κοιταξε,αφου στις 2200 θα συναντηθουμε και κατα τις 2215 θα κατσουμε στο μαγαζι,μεχρι να πιουμε ενα ποτακι,να μιλησουμε μεταξυ μας,να τσιμπησουμε κλπ κλπ οποτε την ωρα που θα ρθεις βλεπω να την κοβουμε την ''σπανακοπιτα'' Οποτε μην φοβασαι για τπτ και αφου ειπες οτι θα ερθεις δεν θα κοψουμε την ''σπανακοπιτα'' μεχρι να φτασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Yama, μην ανυσηχείς, έλα ότι ώρα θες, το φλουρί θα το κεδίσω εγώ, οπότε μην αγχώνεσαι :) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2010 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 ελα παιδες για να ετοιμαζομαστεεε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Ναι εχει παρτυ το Σαββατο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα ) 7) vagelisv+5φιλες 8) YAMAHAKIAΣ 9) Athan 10) Νikolas75 + girlfriend(s) 11) okourkoulos + ? 12) Kostas-MotoLover + [(40%). Έχω δουλειά να μεγαλώσω το ποσοστό. Κούρκουλε μεγάλε δάσκαλε βοήθα]. 13)οroumpe-xenia ... 14) Μοtο99 15)Batsakos- Oxi 8a m glutwnate bas kai doume kanena megalutero m00nak1 vaggelh ekei................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα ) 7) vagelisv+5φιλες 8) YAMAHAKIAΣ 9) Athan 10) Νikolas75 + girlfriend(s) 11) okourkoulos + ? 12) Kostas-MotoLover + [(40%). Έχω δουλειά να μεγαλώσω το ποσοστό. Κούρκουλε μεγάλε δάσκαλε βοήθα]. 13)οroumpe-xenia ... 14) Μοtο99 15)Batsakos- Oxi 8a m glutwnate bas kai doume kanena megalutero m00nak1 vaggelh ekei................. ενταξει,οκ απλα θα τα ισοπεδωσουμε ολα!αυτααααααα ειναι λεμεεεεεε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2010 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες