renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 OMG...! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 εγω θα αργησω λιγο και θα περασω αργοτερα εαν ειναι θα ριξω κ τηλ στον Διον Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Σε περιπτωση που καποιος εκπροσωπος του mybike δεν μπορεσει να παρευρεθει προτεινω να την κοψει ο Demplar που ολοι τον καραγουσταρουμε με 1000 Τι διάολο ρε γαμώτο όλοι πuστιδες είναι εδώ μέσα μέρα και ώρα μάθαμε ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον Vatos_locos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Ποιος, αυτός ο ασπρομάλλης παπούς με το πάρκινσον..??? Θεός φυλάξοι... δεν ειναι ασπρομαλλης τα βαφει ασπρα ρεεεε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Τι διάολο ρε γαμώτο όλοι πuστιδες είναι εδώ μέσα μέρα και ώρα μάθαμε ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Την πιτα θα την κοψω εγω ενας Βορειος με τους νοτιους σας εχω ολους λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 νταξ και εσένα σε γουστάρουμε :P αλλά όχι όσο τον Demplar τώρα έγινα και εγώ πuστις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 περιμένετε μέχρι αργά το βράδυ, θα μας πεί ο vagelisv. μάλλον Σάββατο βράδυ 30/01 ή Κυριακή οποιαδήποτε ώρα 31/01. η είδηση έχει διαρεύσει από έγκυρη πηγή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Την πιτα θα την κοψω εγω ενας Βορειος με τους νοτιους σας εχω ολους λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ψιτ!! Μικρε δεν εισαι μονος!!!! :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 περιμένετε μέχρι αργά το βράδυ, θα μας πεί ο vagelisv. μάλλον Σάββατο βράδυ 30/01 ή Κυριακή οποιαδήποτε ώρα 31/01. η είδηση έχει διαρεύσει από έγκυρη πηγή. Kυριακη κυριακη!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 την πιτα να την κοψει ο ζαχαροπλαστης που θα τη μονταρει να τελειωνουμε , ειστε ικανοι να πλακωθειτε για αυτο το θεμα... απλα να του πειτε να βαλει το φλορι σε μενα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) pita 23-01-2010 kai opa 10......vrady megalo PARTY...... www.occasions.gr Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) σαββατο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον demplar Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Α καλά που έβαλες το 2010 γιατί θα μπερδευόμουνα :P I WILL BE THERE! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Kαι εγω Θα ειμαι εκει!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Ρε παίδες...σοβαρά μιλάτε? Κοπή πίτας στις 10μμ? Αν είναι να κόψουμε πίτα σαν mybike να το κάνουμε νωρίς....μια ανθρώπινη ώρα. Να πάμε σε κάποιο μαγαζί, να την κόψουμε με το καλό και να πούμε και 5 μλκίες στο χαλαρό! Στις 10μμ δεν πας για κοπή πίτας, αλλά να γίνεις πίτα στα ξίδια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 δεν ειναι ασπρομαλλης τα βαφει ασπρα ρεεεε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Λοιπον παιδες εχουμε κ λεμε! Η ημερομηνια εκλεισε!Το τζερτζελο θα γινει το Σαββατο 23 Γεναρη 2010 στις 2200 στο Οccasions Η ωρα και μερα πιστευω ειναι απιστευτα καλη αφου θα μπορεσουμε να το παμε και σερι μεχρι το πρωι αμα γουσταρουμε... Θελω τα ονοματα οσων ερθουν στανταρ για να κανουμε τις ετοιμασιες,οποτε ξερετε εσεις,λιστα λος κλασσικος θα κανουμε παλι Το θεμα θα εχει κ μεζεδακια μαζι με το ποτακι μας οποτε δεν θα εχουμε κινδυνο να γινουμε πιτα. Ειναι 15 ευρω η εισοδος/ατομο με ποτο και φαγητο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 1)Jester + girlfriend 2)k0stas_x Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Ρε παίδες...σοβαρά μιλάτε? Κοπή πίτας στις 10μμ? Αν είναι να κόψουμε πίτα σαν mybike να το κάνουμε νωρίς....μια ανθρώπινη ώρα. Να πάμε σε κάποιο μαγαζί, να την κόψουμε με το καλό και να πούμε και 5 μλκίες στο χαλαρό! Στις 10μμ δεν πας για κοπή πίτας, αλλά να γίνεις πίτα στα ξίδια! εν μερη εχεις δικαιο, απο την αλλη ομως μπορουμε να κανουμε το κοπη τη πιτα σαββατο βραδυ, και κυριακη πρωι αλλη μια . να κοιμηθουμε εκει δηλαδη. παντως πιτα δεν εχω φαει ποτε με συνοδεια ξυδια. εγω ειμαι 99% μεσα οτι ωρα και να γινει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) εν μερη εχεις δικαιο, απο την αλλη ομως μπορουμε να κανουμε το κοπη τη πιτα σαββατο βραδυ, και κυριακη πρωι αλλη μια . να κοιμηθουμε εκει δηλαδη. παντως πιτα δεν εχω φαει ποτε με συνοδεια ξυδια. εγω ειμαι 99% μεσα οτι ωρα και να γινει αστα αυτα θα ερθης θα τραγουδηση και ο demplar guest star Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1) Jester + girlfriend 2) k0stas_x 3) renovatio Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1) Jester + girlfriend 2) k0stas_x 3) renovatio 4) Athan Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Έχουμε αριθμό μέλους ??????????????? χαχαχαχαχαχαχααα δεν το ήξερα αυτό! Εγώ τι νούμερο είμαι ?????????? (μεγάλο :Ρ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Και 15€ ε? Μάλλον ακούγεται πολύ του ματς για μια κοπή πίτας ενός φόρουμ. Τέτοιες εκδηλώσεις έχω συνηθίσει να συνδυάζονται με μια μικρή κοντινή βολτούλα και να γίνονται σε απλά μαγαζιά (καφετέριες κτλ) μεταξύ φίλων και μελών του φόρουμ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για κανέναν. Συγνώμη αλλά το μαγαζί που προτάθηκε, είναι πολύ κυριλάτο για τέτοια εκδήλωση και έχω αντίρρηση και για την "είσοδο". Δηλαδή αν κάποιο μέλος του mybike ΔΕΝ τα έχει τα 15€ να τα δώσει εκεί, απλά δεν μπορεί να έρθει... σωστά? Κι αυτό με βρίσκει αντίθετο καθώς το mybike είναι ένα φόρουμ μη κερδοσκοπικό και προσφέρετε στα μέλη του δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτό που πάτε να κάνετε μοιάζει σαν τις χοροεσπερίδες που κάναμε παλιά στα σχολεία για να μαζέψουμε λεφτά για την πενταήμερη. Γι' αυτό λοιπόν (και παρόλο που έλεγα να έρθω), i'm out. Eξάλλου δεν είναι επίσημη κοπή πίτας του mybike. Είναι μια συγκέντρωση μελών χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή του mybike. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες