Jump to content
Jester

Τι θα λεγατε να κοβαμε μια πιτα οι Νοτιοι??

Recommended Posts

Σε περιπτωση που καποιος εκπροσωπος του mybike δεν μπορεσει να παρευρεθει προτεινω να την κοψει ο Demplar που ολοι τον καραγουσταρουμε με 1000

Τι διάολο ρε γαμώτο όλοι πuστιδες είναι εδώ μέσα :uglystupid2::_zeppelin::whistling:

μέρα και ώρα μάθαμε ?

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποιος, αυτός ο ασπρομάλλης παπούς με το πάρκινσον..??? uglystupid2.gif Θεός φυλάξοι... tease.giftooth.gif

δεν ειναι ασπρομαλλης τα βαφει ασπρα ρεεεε..worshippy.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πιτα θα την κοψω εγω ενας Βορειος με τους νοτιους σας εχω ολους λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lipssealed::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιμένετε μέχρι αργά το βράδυ, θα μας πεί ο vagelisv.

μάλλον Σάββατο βράδυ 30/01 ή Κυριακή οποιαδήποτε ώρα 31/01.

η είδηση έχει διαρεύσει από έγκυρη πηγή. :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πιτα θα την κοψω εγω ενας Βορειος με τους νοτιους σας εχω ολους λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lipssealed::lipssealed:

Ψιτ!! Μικρε δεν εισαι μονος!!!! :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιμένετε μέχρι αργά το βράδυ, θα μας πεί ο vagelisv.

μάλλον Σάββατο βράδυ 30/01 ή Κυριακή οποιαδήποτε ώρα 31/01.

η είδηση έχει διαρεύσει από έγκυρη πηγή. :_innocent:

Kυριακη κυριακη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την πιτα να την κοψει ο ζαχαροπλαστης που θα τη μονταρει να τελειωνουμεsopase.gif , ειστε ικανοι να πλακωθειτε για αυτο το θεμα...

απλα να του πειτε να βαλει το φλορι σε μενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
cheers.gifthumbsup.gif pita 23-01-2010 kai opa 10......vrady megalo PARTY......cheers.gif www.occasions.gr Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες...σοβαρά μιλάτε? Κοπή πίτας στις 10μμ?

Αν είναι να κόψουμε πίτα σαν mybike να το κάνουμε νωρίς....μια ανθρώπινη ώρα. Να πάμε σε κάποιο μαγαζί, να την κόψουμε με το καλό και να πούμε και 5 μλκίες στο χαλαρό! Στις 10μμ δεν πας για κοπή πίτας, αλλά να γίνεις πίτα στα ξίδια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι ασπρομαλλης τα βαφει ασπρα ρεεεε..worshippy.gif

grandpa.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παιδες εχουμε κ λεμε!

Η ημερομηνια εκλεισε!Το τζερτζελο θα γινει το Σαββατο 23 Γεναρη 2010 στις 2200 στο Οccasions :worshippy:

Η ωρα και μερα πιστευω ειναι απιστευτα καλη αφου θα μπορεσουμε να το παμε και σερι μεχρι το πρωι αμα γουσταρουμε... :whistling:

Θελω τα ονοματα οσων ερθουν στανταρ για να κανουμε τις ετοιμασιες,οποτε ξερετε εσεις,λιστα λος κλασσικος θα κανουμε παλι

Το θεμα θα εχει κ μεζεδακια μαζι με το ποτακι μας οποτε δεν θα εχουμε κινδυνο να γινουμε πιτα.

Ειναι 15 ευρω η εισοδος/ατομο με ποτο και φαγητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες...σοβαρά μιλάτε? Κοπή πίτας στις 10μμ?

Αν είναι να κόψουμε πίτα σαν mybike να το κάνουμε νωρίς....μια ανθρώπινη ώρα. Να πάμε σε κάποιο μαγαζί, να την κόψουμε με το καλό και να πούμε και 5 μλκίες στο χαλαρό! Στις 10μμ δεν πας για κοπή πίτας, αλλά να γίνεις πίτα στα ξίδια!

εν μερη εχεις δικαιο, απο την αλλη ομως μπορουμε να κανουμε το κοπη τη πιτα σαββατο βραδυ, και κυριακη πρωι αλλη μια :_zeppelin: . να κοιμηθουμε εκει δηλαδη.

παντως πιτα δεν εχω φαει ποτε με συνοδεια ξυδια. :clapping2:

εγω ειμαι 99% μεσα οτι ωρα και να γινει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εν μερη εχεις δικαιο, απο την αλλη ομως μπορουμε να κανουμε το κοπη τη πιτα σαββατο βραδυ, και κυριακη πρωι αλλη μια _zeppelin.gif . να κοιμηθουμε εκει δηλαδη.

παντως πιτα δεν εχω φαει ποτε με συνοδεια ξυδια. clapping2.gif

εγω ειμαι 99% μεσα οτι ωρα και να γινει

αστα αυτα θα ερθης bruce_h4h.gif θα τραγουδηση και ο demplar guest starwhistling.gif Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε αριθμό μέλους ??????????????? :shock: χαχαχαχαχαχαχααα

δεν το ήξερα αυτό! Εγώ τι νούμερο είμαι ?????????? (μεγάλο :Ρ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και 15€ ε? Μάλλον ακούγεται πολύ του ματς για μια κοπή πίτας ενός φόρουμ.

Τέτοιες εκδηλώσεις έχω συνηθίσει να συνδυάζονται με μια μικρή κοντινή βολτούλα και να γίνονται σε απλά μαγαζιά (καφετέριες κτλ) μεταξύ φίλων και μελών του φόρουμ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για κανέναν.

Συγνώμη αλλά το μαγαζί που προτάθηκε, είναι πολύ κυριλάτο για τέτοια εκδήλωση και έχω αντίρρηση και για την "είσοδο".

Δηλαδή αν κάποιο μέλος του mybike ΔΕΝ τα έχει τα 15€ να τα δώσει εκεί, απλά δεν μπορεί να έρθει... σωστά? Κι αυτό με βρίσκει αντίθετο καθώς το mybike είναι ένα φόρουμ μη κερδοσκοπικό και προσφέρετε στα μέλη του δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτό που πάτε να κάνετε μοιάζει σαν τις χοροεσπερίδες που κάναμε παλιά στα σχολεία για να μαζέψουμε λεφτά για την πενταήμερη.

Γι' αυτό λοιπόν (και παρόλο που έλεγα να έρθω), i'm out.

Eξάλλου δεν είναι επίσημη κοπή πίτας του mybike. Είναι μια συγκέντρωση μελών χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή του mybike.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...