Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Λοιπον επειδη εγινε ενα μπερδεμα πριν με το προηγουμενο θεματακι εχουμε και λεμε Γι αυτη την Κυριακη 10 Ιαν λεμε να μαζευτουμε για καφεδακι στο Ολυμπικο.Το Ολυμπικο ειναι πισω στο ΣΕΦ. Εαν δεν εχει τραπεζια εξω παμε στο ΝΑΙ το οποιο ειναι λιγα μετρα πιο κατω και εχει τζαμαρια με θεα την θαλασσα. Και στα 2 μαγαζια εχει παρκινγκ που φαινονται οι μηχανες.Απλα προτεινω κ το ΝΑΙ σε περιπτωση οπως ειπα εαν δεν εχουν τραπεζια εξω. Λοιπον λεμε να αρχισουμε να μαζευομαστε εκει κατα τις 12.Φυσικα αμα εχει τραπεζια στο Ολυμπικο αραζουμε εκει,εαν δεν εχει θα συνεχισετε ευθεια και βγαινετε στο ΝΑΙ (για οσους ερθουν αργοτερα) Λοιπον εχουμε κ λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 1 τεμαχιο εδω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1)Jester 2)Smias 3)Demplar 4)Vagelisv 5)BlackmanGR 6)Αthan Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2010 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 και εγω....το γραφω για να γραψω κατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 1)Jester 2)Smias 3)Demplar 4)Vagelisv 5)BlackmanGR 6)Αthan 7)Moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Kαι εγω μεσα με τα χιλια!!!Δεν το χανω λεμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Kαι εγω μεσα με τα χιλια!!!Δεν το χανω λεμε!!!! ολε θα ειναι και ενας συνομηλικος! αυτοι θα σηζητανε ποτε θα βγουν στην συνταξη με τα νεα μετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 ολε θα ειναι και ενας συνομηλικος! αυτοι θα σηζητανε ποτε θα βγουν στην συνταξη με τα νεα μετρα! ......... θα ειναι και ο φιλος μου μηχαλης ...γιαμαχακιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 99% θα σκασω με το μηχανακι του μικρου αδερφου! Να το βγαλω μια βολτα το καημενο να ξεκασκασει λιγο απο τον ψαρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Γαμωωω τ πιο πιθανο ειναι ν ειμαι Σαλαμινα την Κυριακη ...Αν δν παω,εχω ερθει...Να σας γνωρισω καποτε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 ολε θα ειναι και ενας συνομηλικος! αυτοι θα σηζητανε ποτε θα βγουν στην συνταξη με τα νεα μετρα! Χαχαχαχα ελα ρε μην μασας!!Εχει παιδια να κανεις παρεα!!Αν και τους ξερεις ολους οσους εννοω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 1)Jester 2)Smias 3)Demplar 4)Vagelisv 5)BlackmanGR 6)Αthan 7)Moto99 8)r3negade 9)Yamahakias Eλα να βλεπω κοσμακι να ερχεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Μπραβο Διονυση που με δηλωσες και μενα!!! :_thumbsup: ΜΕΣΑ λεμε!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Γαμωωω τ πιο πιθανο ειναι ν ειμαι Σαλαμινα την Κυριακη ...Αν δν παω,εχω ερθει...Να σας γνωρισω καποτε.... Ελα πατριωτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Αντε να ερθει και ο Ηλιας ομως!!Ριχτε τηλεφωνα mail ταχυδρομικα περιστερια δεν ξερω και εγω τι, αλλα ειδοποιηστε τον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 1)Jester 2)Smias 3)Demplar 4)Vagelisv 5)BlackmanGR 6)Αthan 7)Moto99 8)r3negade 9)Yamahakias 10}MAG Μεσα κ εγω καιρο εχω να ερθω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 ωραια μαζευτηκε κοσμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Θα σκασω και εγω μαλλον απλα λιγο πιο αργα για να εχει γινει σιγουρη η καφετερια να ερθω αμεσως εκει γιατι θα ερθω με σιγκινωνια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 Σκοπος ειναι να ερθει και ο βατος λοκος για να του δωσουμε και τα λεφτα!!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1)Jester 2)Smias 3)Demplar 4)Vagelisv 5)BlackmanGR 6)Αthan 7)Moto99 8)r3negade 9)Yamahakias 10}MAG 11)Niar Ναμε και εγω :D Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2010 από τον Niar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 ξέρω μόνο από κέντρο. Υπάρχει κανείς να συναντήσω να ερθω κι εγώ στα ξένα;άντε μπας κ μάθω τίποτα κανέναν άλλο δρόμο..αν υπάρχει έρχομαι ρε κουφαλες.. Εμ αρκεί να εχω να με γυρίσει κ κάποιος ως κέντρο. Κ να μην πηγαίνει σφαίρα. Αυτα. Υπάρχει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) ξέρω μόνο από κέντρο. Υπάρχει κανείς να συναντήσω να ερθω κι εγώ στα ξένα;άντε μπας κ μάθω τίποτα κανέναν άλλο δρόμο..αν υπάρχει έρχομαι ρε κουφαλες.. Εμ αρκεί να εχω να με γυρίσει κ κάποιος ως κέντρο. Κ να μην πηγαίνει σφαίρα. Αυτα. Υπάρχει κανείς; πες που θελης να ερθουμε να σε παρουμε .....πειραιως ξερης να πας?θα με διευκοληνεις...παρε την πειραιως και κατεβεναι προς πειραια και σε ενα μερος που γνωρηζης δινουμε ραντεβου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2010 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 ξέρω μόνο από κέντρο. Υπάρχει κανείς να συναντήσω να ερθω κι εγώ στα ξένα;άντε μπας κ μάθω τίποτα κανέναν άλλο δρόμο..αν υπάρχει έρχομαι ρε κουφαλες.. Εμ αρκεί να εχω να με γυρίσει κ κάποιος ως κέντρο. Κ να μην πηγαίνει σφαίρα. Αυτα. Υπάρχει κανείς; απο που ερχεσαι? μιπως λεω μιπως ειναι καπιος στο φορουμ κοντα στα μεροι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες