Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Κι έχεις και μια φωνή αδερφάκι μου.... απαπαπα...!!! Λες εκεί να κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας μου σε τέτοιες περιπτώσεις? Δεν τό 'χα σκεφτεί. Μάλλον δε μ' αντέχουνε και υποχωρούνε. (Από κοντά σε κανάν καφέ θα σου πω 2-3 περιπτώσεις να καταλάβεις τί εστί ). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 στα διοδια αφιδνων εχουν αγριεψει οι υπαληλοι και δεν ανεβαζουν μπαρα παρα μονο μετα απο πολυυυυ ωρα. φυσικα με τους υπαληλους δεν κανω καμια κουβεντα. σπρωχνω την μπαρα και περναω. τοσο απλα. απλα καμια φορα καθομαι πριν την μπαρα για να δω αντιδρασεις υπαλληλων. Kατεβασε το προτυπο μηνυσης απο δω http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/p/blog-page_17.html και δειξτο στον ψευτομαγκα υπαλληλο που θα αρνηθει να σου ανοιξει.Σε 2 λεπτα κλαιγοντας θα σε παρακαλαει να εξαφανιστεις.Σε μαγκιορα υπαλληλο που το επαιζε καμποση φωναξε ενας κυριος αστυνομια για να της κανει μηνυση για παρακωλυση.Οταν ο αστυνομικος της ειπε οτι θα την παει αυτοφωρο βαση νομου τοτε αυτη πλανταξε στο κλαμα και τελικα το θεμα εληξε εκει διοτι ο κυριος δεν ηθελε να το προχωρησει το θεμα.Δεν τους παιρνει να κανουνε τον μαγκα.Ενημερωθειτε απο το link που σας εδωσα και τριψτε τους στη μουρη τα δικαιωματα σας.Εχει ακομα και τηλεφωνα ωστε να σας ενημερωσουν και νομικοι για το θεμα των διοδιων.Οσοι αθηναιοι γουσταρετε παμε μια φορα απο αφιδνες να αφησουμε τη σφραγιδα μας και εμεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Ωραία σαν σκέψη αυτή για το μαζικό πέρσμα διοδίων Αν είναι το πάρετα προς βοράν μεριάν προς λάρισα κι έτσι μέσα κι εγώ αν γίνει! Θα γίνει χαμός Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DARK NEBULA 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Μπραβο παιδια ΟΧΙ λεμε ΟΧΙ :clapping2: :clapping2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Diver Gal 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 πάντος στην ελβετια πληρώνεις μια φορα τον χρονο τη γνωστη vinite 50ε και χρησιμοποιεις ολους τους δρόμους της χωρις αλλη επιβάρηνση!!!! για αυτο σήκομα στης μπάρες και άγιος ο θεός Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Kατεβασε το προτυπο μηνυσης απο δω http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/p/blog-page_17.html και δειξτο στον ψευτομαγκα υπαλληλο που θα αρνηθει να σου ανοιξει.Σε 2 λεπτα κλαιγοντας θα σε παρακαλαει να εξαφανιστεις.Σε μαγκιορα υπαλληλο που το επαιζε καμποση φωναξε ενας κυριος αστυνομια για να της κανει μηνυση για παρακωλυση.Οταν ο αστυνομικος της ειπε οτι θα την παει αυτοφωρο βαση νομου τοτε αυτη πλανταξε στο κλαμα και τελικα το θεμα εληξε εκει διοτι ο κυριος δεν ηθελε να το προχωρησει το θεμα.Δεν τους παιρνει να κανουνε τον μαγκα.Ενημερωθειτε απο το link που σας εδωσα και τριψτε τους στη μουρη τα δικαιωματα σας.Εχει ακομα και τηλεφωνα ωστε να σας ενημερωσουν και νομικοι για το θεμα των διοδιων.Οσοι αθηναιοι γουσταρετε παμε μια φορα απο αφιδνες να αφησουμε τη σφραγιδα μας και εμεις. ποτε ???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον σημερα που ανεβηκα σε ενα χωριο εξω απο την λαμια στα διοδια ειχαμε προβλημα αλλα ευτυχως που κρατηθηκα θα ειχαμε παρατραγουδα..στα πρωτα διοδια στο καπανδριτη κανενα προβλημα λεω στην κοπελα δεν πληρωνω και μου λεει εγω δεν μπορω να σας σηκωσω την μπαρα κυριε ,ωραια της λεω και βγαινω απο το αυτοκινητο και την σηκωνω μονος μου ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για να λεω και την αληθεια εοχα λιγο τρακ αλλα μολις αλουσα τις σειρηνες γυρω να χτυπανε πηρα θαρρος και βουρ στο πατσα στα επομενα ομως στην θηβα του λεω δεν πληρωνω ο τυπακος μου εβγαλε γλωσσα..και μου λεει με υφακι θα σου δωσω μια δηλωση να υπογραψεις ,του λεω δεν υπογραφω τιποτα και ανοιξε μου με καθυστερεις...οχι μου λεει αυτος εεεε δεν ηθελα και πολυ βγηκα απο το αυτοκινητο σηκωσα την μπαρα και βγαινει εξω και μου λεει οτι τα καταγραφει καμερα και θα τα αναλαβει το νομικο τμημα τις εταιριας του....και εκτος απο την εταιρια μου και ο πρωσωπικος μου δικηγορος ναι εεε? του λεω προσεχε μην με βαλεις και στην φυλακη, αντε τωρα μην φωναξω αστυνομια και του πω οτι με απειλεις και θα εχεις προβλημα....τα επομενα αγιας τριαδας κανονικα αλλα εκει δεν πληρωνε κανεις χαχαχα χτυπαγε συνεχεια η σειρηνα.....και περασα αερα αφου η κοπελα στο ταμειο γελαγε...αυτα απο μενα και καλο γυρισμο .....σε οσους φυγουν ...... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 ...... βγαινει εξω και μου λεει οτι τα καταγραφει καμερα και θα τα αναλαβει το νομικο τμημα τις εταιριας του....και εκτος απο την εταιρια μου και ο πρωσωπικος μου δικηγορος.... Σε κανει να αναρωτιέσαι. Τόσος ραγιαδισμός? Τοση τύφλα? Αγιε μου Βασίλη σε τι κόσμο ζούμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Σε κανει να αναρωτιέσαι. Τόσος ραγιαδισμός? Τοση τύφλα? Αγιε μου Βασίλη σε τι κόσμο ζούμε! Ασε αδερφε θα τον επιανα απο τον λαιμο και θα τον εβγαζα απο το παραθυρο με τον τροπο που μιλαγε ,λεες και του εκλεβα το πορτοφολι εκανε,δεν πειραζει εχω και επιστροφη μακαρι να τον ξαναπετυχω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Aπειληστε τον με μηνυση για παρακωληση συγκοινωνιας και θα δειτε πως θα γινει γυναικουλα στο δευτερολεπτο.Αντε με τον καθε καραγκιοζη υπαλληλο που νομιζει οτι οταν πεθανει ο Μπομπολας θα του γραψει τα διοδια στο ονομα του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafetzo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Και όταν πήγαμε και όταν γυρίσαμε με δύο φίλους από Έδεσσα, πληρώσαμε μόνο στα διόδια των Μαλγάρων. Κυρίως όταν πηγαίναμε και κατέβαινα εγώ από το αμάξι να σπρώξω την μπάρα, με κοιτούσαν όλοι με γουρλωμένα μάτια... Στο κατέβασμα όχι τόσο γιατί κατέβαιναν κανά δυο για να σπρώξουν μπάρες (η μία ήταν και γυναίκα!-εύγε!). Εν ολίγοις, πρέπει να γίνει καλύτερη ενημέρωση περί του θέματος για να σταματήσει και αυτή η κοροϊδία. Του έκανα νοήμα του πίσω "πέρνα" και μου έγνεφε πώς δεν ήθελε... Ξυπνάτε χριστιανοί!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 μπραβο βαγγελη. ξεπαρθενευτηκες επιτελους. τιποτα δεν ειναι. μην μασατε παιδια αλλα κυριως μην τσακωνεστε με τους υπαλληλους δεν υπαρχει κανενας λογος. κι η δουλεια που κανουν δεν ειναι και τοσο καλη για σκεφτειτε το. απλα με ευγενεια σηκωνετε την μπαρα και δεν απαντατε στον υπαλληλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 μπραβο βαγγελη. ξεπαρθενευτηκες επιτελους. τιποτα δεν ειναι. Λεγε τι ξερεις τωρα Μιχαλη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Λεγε τι ξερεις τωρα Μιχαλη! δεν πιστευω να ενοας εμενα για μιχαλη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 δεν πιστευω να ενοας εμενα για μιχαλη Ελα ωρε Τζων, εκ παραδρομης μπερδευτηκα με το φιλο viper! Παντως το ερωτημα παραμενει, λεγε τι ξερεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Αντίδραση αντίδραση το μόνο που θα κάνω! Αντίδραση αντίδραση μετά ίσως πεθάνω!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
on the road 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 μωλισ εφτασα θεσσαλονικη.αυτο που εχουν κανει με τα διοδια ειναι απεριγραπτο.και εγω δεν ξερω ποσα διοδια εχουν βαλει.αφου περασα τα πρωτα απο τον παραδρομοστην συνεχεια ταξιδευαμε μαζι με ενα παλικαρι που ειχε ενα σουμπαρου να ειναι καλα ,οπου κατεβαινε κανονικα,ανοιγε την μπαρα και περνουσα κι εγω μαζι του.πρωτη φορα ειδα τετοια συμπαρασταση μεταξυ οδηγων αυτοκινητων.στα τεμπη οπου σε 50 χλμ. υπαρχουν 3 διοδια δεν κατεβηκα καθολου για την μπαρα.ακολουθησα συστημα μοτοσυκλετας.εφευγε ο μπροστινος και περνουσαμε και εμεις.το καλο ειναι παντωσ πως ο κοσμος αρχιζει να αντιδρα και αυτο ειναι καλο.τελοσ παντων.παιδια καλη χρονια σε ολους και καλη επιστροφη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Αυξήσεις στα διόδια Αφιδνών, Θηβών, Τραγάνας και Αγίας Τριάδας Αυξήσεις διοδίων που θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου, ανακοίνωσαν οι κατασκευάστριες εταιρίες παραχώρησης, «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός». Συγκεκριμένα οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: * Στα διόδια Αφιδνών: δίκυκλα 1.40, ΙΧ 2.05, μεσαία φορτηγά 5.20, μεγάλα φορτηγά 7.25 ευρώ. * Διόδια Θηβών: δίκυκλα 1.70, ΙΧ 2.50, μεσαία φορτηγά 6.25, μεγάλα φορτηγά 8.80 ευρώ. * Διόδια Τραγάνας: δίκυκλα 1.65, ΙΧ 2.40, μεσαία φορτηγά 6.10, μεγάλα φορτηγά 8.50 ευρώ. * Διόδια Αγίας Τριάδας: δίκυκλα 1.10, ΙΧ 1.55, μεσαία φορτηγά 3.95 , μεγάλα φορτηγά 5.55 ευρώ. Πηγή: in.gr Να γελάσω ή να βάλω τα κλάμματα;! Είναι δυνατόν μετά από όλο αυτό που γίνεται να τα αυξάνουν κι άλλο;!;!;! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Αυξήσεις στα διόδια Αφιδνών, Θηβών, Τραγάνας και Αγίας Τριάδας Αυξήσεις διοδίων που θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου, ανακοίνωσαν οι κατασκευάστριες εταιρίες παραχώρησης, «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός». Συγκεκριμένα οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: * Στα διόδια Αφιδνών: δίκυκλα 1.40, ΙΧ 2.05, μεσαία φορτηγά 5.20, μεγάλα φορτηγά 7.25 ευρώ. * Διόδια Θηβών: δίκυκλα 1.70, ΙΧ 2.50, μεσαία φορτηγά 6.25, μεγάλα φορτηγά 8.80 ευρώ. * Διόδια Τραγάνας: δίκυκλα 1.65, ΙΧ 2.40, μεσαία φορτηγά 6.10, μεγάλα φορτηγά 8.50 ευρώ. * Διόδια Αγίας Τριάδας: δίκυκλα 1.10, ΙΧ 1.55, μεσαία φορτηγά 3.95 , μεγάλα φορτηγά 5.55 ευρώ. Πηγή: in.gr Να γελάσω ή να βάλω τα κλάμματα;! Είναι δυνατόν μετά από όλο αυτό που γίνεται να τα αυξάνουν κι άλλο;!;!;! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.- μπαρα κατω και δρομο. παντου και παντα πλεων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Αυριο εχω και γυρισμο αρε πλακα που εχουν,σημερα προμηθευτικα και αφισσα να βαλω στο αυτοκινητο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ Θα τραβηξω και βιντεο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 καλως τη ξεπαρθενα. 18 χρονων εισαι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 καλως τη ξεπαρθενα. 18 χρονων εισαι; οχι ρε την παρθενια την εχασα χθες ,αυριο μ@μαμε κανονικα και χωρις προφυλακτικο...αερα ουτε γεια δεν θα λεω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) οχι ρε την παρθενια την εχασα χθες ,αυριο μ@μαμε κανονικα και χωρις προφυλακτικο...αερα ουτε γεια δεν θα λεω δωστε βαση στο λινκ μ#μαμε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2011 από τον virus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 εγώ με το μηχανάκι περνάω ανάμεσα από τις μπάρες τέρμα δεξιά με το αμάξι επειδή δεν έχω όρεξη να κατεβαίνω μαζί με τον μπροστινό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τελικα δεν ειναι τιποτα,σημερα στην θηβα που γυριζα ανοιξα την μπαρα και εκανα νοημα στους πισω και περασανε καμια 10αρια με κορνες ωραιο συναισθημα ,αρα απο εδω και περα δεν ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ,και η πλακα ητανε που ολοι ,στους σταθμους διοδιων μου ελεγαν οτι,σε 15 ημερες θα πρεπει να το πληρωσεται αφου σας ερθει στο σπιτι το ειδιποιητηριο στο καπανδριτη ηταν το μεγαλο παρτυ, οι σειρηνες χτυσουσανε συνεχεια,και μου λεει η υπαλληλος τωρα ειναι ωραιο αυτο που κανετε,γιατι μου λεει?και τις απαντω γιατι δεν πετυχα το φλουρι στην βασιλοπιττα . Καλα για να παω απο εδω εως την Λαμια πηγαινε ελα 20 ευρω στα διοδια, ειναι τρελοι ρε γαμωτο.........xωρις την αττικη οδο μεσα.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες