kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 να τι λεει κ γνωστος ποινικολογος κ αξιολογος της λαμιας για τα χαρατσια..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Γιατι δεν θελετε να πληρωσετε; Γιατι: "Ο Ερμης μου ειναι αναδρομος, το φεγγαρι ειναι χλωμο και το γκολ την περασμενη βδομαδα που μας το ακυρωσε δεν ηταν οφσαιντ" :2funny: Τι ειπε ρε ο τυπος;;;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ....ΓΑΜΑΕΙ ΛΕΜΕ. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aromeo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Γιατι δεν θελετε να πληρωσετε; Γιατι: "Ο Ερμης μου ειναι αναδρομος, το φεγγαρι ειναι χλωμο και το γκολ την περασμενη βδομαδα που μας το ακυρωσε δεν ηταν οφσαιντ" :2funny: Τι ειπε ρε ο τυπος;;;;;; Το είπα και εγώ σήμερα στα διόδια και μου άνοιξαν :Ρ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 aromeo σωστοςς!!!! Παμε να το κανουμε ολοι χεχε :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v60gr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Το κινημα εχει νακανει μονο με τα διοδια που εχουν παραχωρηθει σε ιδιωτικη εταιρεια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 ναι ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Το κινημα εχει νακανει μονο με τα διοδια που εχουν παραχωρηθει σε ιδιωτικη εταιρεια? ναι ! οχι...δεν εχει να κανει μονο με τα ιδιωτικα αλλα κ με τα δημοσια διοδια των μαλγαρων,ακτιου κ πολυμυλου.... γι'αυτο παιδια λεμε κ ξαναλεμε να ερχεται οσο περισσοτερος κοσμος γινεται στις συνελευσεις αυτες... εκτος απο την πανελλαδικη που εγινε σημερα εχουν γινει παααααρα πολλες κ σε αλλες πολεις της ελλαδας αλλα κ περιοχες της αθηνας....χαλαστε μια μερα που θα πηγαινατε για καφε ή βολτα κ πηγαινετε σε μια τετοια συνελευση.... το θεμα των διοδιων ειναι το βασικο των συνελευσεων αυτων....το οποιο ομως ειναι μερος της γενικοτερης ¨κρισης" που μας εχουν επιβαλλει.....ξαναλεω....ξοδεψτε λιγες ωρες απο το χρονο σας κ πηγαινετε στην επομενη συνελευση που θα γινει στην πολη ή στην περιοχη σας....οσον αφορα το που κ ποτε να ενημερωνεστε επιτροπες διοδιων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 δεν ξερω μαγκες εγω μονο στην γεφυρα ριου αντιριου πληρωνω...με περιπολικο δεξια εχω φυγει πολλες φορες και κανενας δεν με σταματησε....οσο για τους αστυνομικους ειναι μερικοι ψευτομαγκες που ειναι πολυ ενοχλητικοι αλλα ευτυχως υπαρχουν κ καλα παιδια!!!παντος gs500f πιστευω οτιπολυ πολυ λιγοι αστυνομικοι ειναι αυτοι που πραγματικα κινδυνευουν για τουσ συμπολιτες τους...οι υπολοιποι αραζουν σε παρκα,εβερεστ,παιδικες χαρες και κοβουν κ καμια κληση γ να δικαιολογησουν τα χιλιομετρα που κανουν... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 δεν ξερω μαγκες εγω μονο στην γεφυρα ριου αντιριου πληρωνω...με περιπολικο δεξια εχω φυγει πολλες φορες και κανενας δεν με σταματησε....οσο για τους αστυνομικους ειναι μερικοι ψευτομαγκες που ειναι πολυ ενοχλητικοι αλλα ευτυχως υπαρχουν κ καλα παιδια!!!παντος gs500f πιστευω οτιπολυ πολυ λιγοι αστυνομικοι ειναι αυτοι που πραγματικα κινδυνευουν για τουσ συμπολιτες τους...οι υπολοιποι αραζουν σε παρκα,εβερεστ,παιδικες χαρες και κοβουν κ καμια κληση γ να δικαιολογησουν τα χιλιομετρα που κανουν... οταν επιλανβανετε σε ενα περιστατικο ο αστυνομικος οσο και απλο αν ειναι παντα κινδυνευει γιατι δεν ξερεις τι καπνο φουμαρει ο καθενας και φυσικα δεν εχει να κανει η αστυνομια με καλα παιδια! και κατα το 8ωρο του και βεβαια θα καθισει να πιει ενα καφε ,ενα νερο αλλωστε και ποιος στην δουλεια του δεν κανει ενα μισαωρο διαλειμα! ενα μερος της δουλειας του ειναι να κοβει και κλησεις ,το θεμα ειναι να ειναι τοσο καλος ,διπλωματης ,ευγενικος που ο παραβατης φευγοντας να του λεει καλη βαρδια και ευχαριστω πολλη! υπαρχουν και πολλοι που καθονται για πολλη ωρα σε ενα σημειο και απρεπως σαν κατι αργοσχολους και εχεις δικιο να τους σχολιαζεις και εγω μαζι σου αλλα δεν ειναι ετσι ολοι! εχουν μπει στο σωμα και πιτσιρικια που ακομα ειναι παιδια ,δεν εχουν παει φανταροι ωστε να μαθουν πειθαρχεια και στο σπιτι τους ελεγαν τον πατερα τους μαλακα....δυστηχως! οι πολιτικοι δυστηχως και η χαλαροτητα τις κοινωνιας μας εχουν διαλυσει θεσμους πατριδα θρησκεια και οικογενοια!αυτα τα αποτελεσματα τωρα τα λουζομαστε! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 οχι...δεν εχει να κανει μονο με τα ιδιωτικα αλλα κ με τα δημοσια διοδια των μαλγαρων,ακτιου κ πολυμυλου.... Του Πολυμύλου τα διόδια είναι κρατικά; Η απόδειξη νομίζω ότι λέει Εγνατία οδος ΑΕ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 τελευταιες ενημερωσεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Αν ξεκινησει καποιος απο αθηνα για θεσσαλονικη απο ποιο σημειο και μετα δεν πληρωνουμε βρε παιδια? Η δεν πληρωνουμε πουθενα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 για τους θεσσαλονικεις κ οχι μονο :_thumbsup: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Νομίζω έχει ενδιαφέρον: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1222061&postcount=60 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) τελευταιες ενημερωσεις Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 από τον kyko Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Επιτροπες Διοδιων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) νεες ενημερωσεις....για να μαθαινουμε σε τι ομορφο κ αγγελικά πλασμενο κρατος ζουμε...... Διοδια Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 από τον kyko 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 ΔΙΟΔΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 στην ιταλια εχουν αουτοστρατα, στην ελλαδα ομως εχουμε γιδοστρατα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: απο αυτη την αποψη δεν πρεπει να πληρωνουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Η πολεοδομία Καπανδριτίου αποφάσισε, κάτω από την πίεση του κινήματος των εκατοντάδων χιλιάδων που αρνούνται να πληρώσουν διόδια - σπρώχνωντας τις μπάρες- να σφραγίσει τα διόδια Αφιδνών και Μαλακάσας για 1 χρόνο (έχουν περιθώριο 15 μέρες για να κάνουν ένσταση). http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/12/1-15.html 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Γιατί δεν χαίρομαι; Γιατί κάτι μου λέει ότι για "κάποιο λόγο" δεν θα κλείσουν τα διοδια; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Η πολεοδομία Καπανδριτίου αποφάσισε, κάτω από την πίεση του κινήματος των εκατοντάδων χιλιάδων που αρνούνται να πληρώσουν διόδια - σπρώχνωντας τις μπάρες- να σφραγίσει τα διόδια Αφιδνών και Μαλακάσας για 1 χρόνο (έχουν περιθώριο 15 μέρες για να κάνουν ένσταση). http://epitropesdiod...10/12/1-15.html καλό λινκ. αν διαβαστεί ενδελεχώς....τότε θα καταλάβετε ! Πάντως έχει ''ψωμί'' η υπόθεση και ΔΕΝ θα το αφήσουν έτσι εύκολα.. είναι πάντως μια αρχή.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Παιδιά μην πληρώνει κανείς,αρκετά τους ακουμπήσαμε... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες