Jump to content
ALX™

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Recommended Posts

Σε είδα μελαχρινούλα σήμερα στα διόδια Ισθμού.....

Πήγα και περίμενα παράλληλα με το αυτοκίνητο και μου είπες χαμογελώντας:

"Μη φύγεις πρώτος, γιατί θα πέσει η μπάρα στο αυτοκίνητο.... Ξεκινήστε μαζί!"

Σου χαμογέλασα κλείνοντας το μάτι και μόλις άνοιξε η μπάρα, έφυγα μαζί με το αυτοκίνητο... ούτε σειρήνες, ούτε φωνές....

Το ίδιο και στην επιστροφή στα διόδια της Ελευσίνας.....

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εμενα πριν κανα μηνα μια χοντρη με λεει μην περασεις μην περασεις ελα να πληρωσεις κ της λεω οκ!!!!!!!κ εφυγα μολισ σηκςσε τη μπαρα για το αμαξι!!!θελω κ γω την μελαχρινη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα πριν κανα μηνα μια χοντρη με λεει μην περασεις μην περασεις ελα να πληρωσεις κ της λεω οκ!!!!!!!κ εφυγα μολισ σηκςσε τη μπαρα για το αμαξι!!!θελω κ γω την μελαχρινη!!!

Την χαιρετησες τουλαχιστον ; :D

Τροποποιήθηκε από τον Motobiker
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη την κυριακη 17/10....θα ειμαι εκει...δημαρχειο μωλου κ μετα πορεια προς διοδια πελασγιας οπου θα σηκωθουν οι μπαρες........θα ακολουθησει κανεις ή θα μεινουμε στα λογια?

:yeahright: :yeahright:

http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη την κυριακη 17/10....θα ειμαι εκει...δημαρχειο μωλου κ μετα πορεια προς διοδια πελασγιας οπου θα σηκωθουν οι μπαρες........θα ακολουθησει κανεις ή θα μεινουμε στα λογια?

:yeahright: :yeahright:

http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Nα ρωτησω κάτί?Παιζει να γινει καμια αλλη συγκεντρωση περαν αυτης της Κυριακής μέσα στον Οκτωβρη?Κατα διαολεμενη τυχη θα είμαι εκει κοντα, Δομοκο, που είναι η καταγωγη μου, αλλα επειδη θα παω για ΣΚ-ξεκουραση δε θα ερθω.Θελω να συμμετασχω σε μια τετοια διαμαρτυρια διοδιων, να νιωσω οτι βαζω και εγω ένα λιθαρακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα ρωτησω κάτί?Παιζει να γινει καμια αλλη συγκεντρωση περαν αυτης της Κυριακής μέσα στον Οκτωβρη?Κατα διαολεμενη τυχη θα είμαι εκει κοντα, Δομοκο, που είναι η καταγωγη μου, αλλα επειδη θα παω για ΣΚ-ξεκουραση δε θα ερθω.Θελω να συμμετασχω σε μια τετοια διαμαρτυρια διοδιων, να νιωσω οτι βαζω και εγω ένα λιθαρακι.

δεν το γνωριζω....κ γω 1η φορα θα παω...αληθεια δομοκο ειπες? :oops:

ψηνεσαι για βολτα σημερα το μεσημερι πανω απο το νοσοκομειο λαμιας? :spiteful::shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν καταλαβαινω αυτη η επιτροπη για τα διοδια γιατι δεν κανει μηνηση οταν σταματουν και δεν τους αφηνουν ν περασουν χωρις να πληρωσουν το αντιτιμο των διοδιων στον υπαλληλο και προισταμενο για παρακοληση συγκοινωνιας η οποιο αδικιμα διωκετε με την αυτοφωρη διαδικασια εστω για μια μερα αλλα διαρκως με τα μελη τους ωστε να μεινουν απο υπαλληλους τα διοδια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν καταλαβαινω αυτη η επιτροπη για τα διοδια γιατι δεν κανει μηνηση οταν σταματουν και δεν τους αφηνουν ν περασουν χωρις να πληρωσουν το αντιτιμο των διοδιων στον υπαλληλο και προισταμενο για παρακοληση συγκοινωνιας η οποιο αδικιμα διωκετε με την αυτοφωρη διαδικασια εστω για μια μερα αλλα διαρκως με τα μελη τους ωστε να μεινουν απο υπαλληλους τα διοδια?

ωπ φιλε σε βρισκω φαουλ....οι υπαλληλοι ειναι υπαλληλοι...τηρουν εντολες απο την εκαστοτε εταιρεια...κριμα ειναι

να γυρισει προς το μερος τους το μπαλακι....με την εταιρεια ναι συμφωνω να γινουν μυνησεις...

αλλα πιστευεις οτι θα δικαιωθει η επιτροπη?εδω η δικη απο μυνηση που εχει καταθεσει η εταιρεια στην πατρα παει απο αναβολη σε αναβολη....θα κρατησει χρονια αυτη η κολωνια απο οτι καταλαβαινω...

πλεον το ζητουμενο ειναι να ξυπνησουμε κ να μην πληρωνει κανενας...ας ειναι τα διοδια η αρχη γιατι εχουμε πολλααααα να αλλαξουμε κ θα τα αλλαξει η γενια η δικια μας :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωπ φιλε σε βρισκω φαουλ....οι υπαλληλοι ειναι υπαλληλοι...τηρουν εντολες απο την εκαστοτε εταιρεια...κριμα ειναι

να γυρισει προς το μερος τους το μπαλακι....με την εταιρεια ναι συμφωνω να γινουν μυνησεις...

αλλα πιστευεις οτι θα δικαιωθει η επιτροπη?εδω η δικη απο μυνηση που εχει καταθεσει η εταιρεια στην πατρα παει απο αναβολη σε αναβολη....θα κρατησει χρονια αυτη η κολωνια απο οτι καταλαβαινω...

πλεον το ζητουμενο ειναι να ξυπνησουμε κ να μην πληρωνει κανενας...ας ειναι τα διοδια η αρχη γιατι εχουμε πολλααααα να αλλαξουμε κ θα τα αλλαξει η γενια η δικια μας :_hi:

συμφωνω δεν υπαρχει αντιδικια με τους υπαλληλους ,απλα το λεω σαν μια λυση για το ποιος εχει δικιο......η εταιρεια ηοι οδηγοι?και αν ηταν παρανομα τα διοδια η δικαιοσυνη δεν θα επρεπε να παρεμβει?δεν μπορουν και οι δυο πλευρες να εχουν δικιο!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελληνική Δικαιοσύνη, ωραίο ανέκδοτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηρθε προχτες χαρτί σε φίλο που εχει περασει τα διόδια εδω στο Ρίο (Πάτρα - Κόρινθος) καμια 20αριά φορές "δωρεάν" με το αυτοκινητο

και του ζητανε να παραστει σε δικη (που αναβληθηκε λογω έλλειψης αρκετων στοιχειων απο την εταιρια) μαζι με καμια 20αριά ακομα άτομα.

Εδώ κάτω (στην Πάτρα) μέχρι και ο Νομάρχης φωναζε μέχρι πρόσφατα "Μην πληρώνετε αν δεν φιαχτει ο δρόμος"

Αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν πιο σύντομα το έργο, κάθονται και μαλακίζονται και ζητανε αποζημιώσεις απο τους πολίτες....λες και πρόκειται να τα πάρουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ως δεδικασμένο και για τις επόμενες φορές.

Θα πρέπει να μάθουμε το αποτέλεσμα αυτής της δίκης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακη 28/11 θα γινει πανελληνια συγκεντρωση στο Μωλο Φθιωτιδας

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/09/blog-post_23.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακη 28/11 θα γινει πανελληνια συγκεντρωση στο Μωλο Φθιωτιδας

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/09/blog-post_23.html

up.....

ελα ρε παιδια να βλεπω συμμετοχες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως εγω το κανω αυτο εδω κ 3-4 χρονια ....

ξεκινωντας απο τα διοδια ζευγολατιο κ ριο

μετα εκανα το ιδιο κ προς τα επανω...

το τελευταιο μηνα λογω δουλειας ειμαι αθηνα-λαμια

κ οταν ειμαι εκτος δουλειας σταθερα δν πληρωνω...

δινω τα στοιχεια μου...σηκωνουν την μπαρα κ φευγω...

μονο την κυριακη δεν το εκαναν κ ετσι...χερακια εχω κ βουρρρρ

που θελω να καταληξω....

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....

εχεις απειρους λογους να το κανεις...κ νομιμα....

απο το οτι δν εχει φτιαχτει ο δρομος....μεχρι το οτι δεν υπαρχει ασφαλης εναλλακτικη διοδος....κ αλλα πολλα....

αυτα...μην μασατε....εχουμε πληρωσει τους δρομους μας....εδω κ πολλα χρονια...μας χρωστανε...δν τους χρωσταμε...

για του λογου το αληθες

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4585041

http://nafpliotis.wordpress.com/2010/07/22/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B6%CF%89-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

http://www.iskiosiskiou.com/2009/02/blog-post_5045.html

Τροποποιήθηκε από τον indi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυριο αν κ καθημερινη θα παω στο ανοιγμα των νεω διοδιων στον μωλο φθιωτιδας...οποιοι ειστε απο τριγυρω περιοχες

καλο θα ειναι να ειστε εκει...οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο...για να τους δειξουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος

diodiamolos.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυριο αν κ καθημερινη θα παω στο ανοιγμα των νεω διοδιων στον μωλο φθιωτιδας...οποιοι ειστε απο τριγυρω περιοχες

καλο θα ειναι να ειστε εκει...οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο...για να τους δειξουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος

diodiamolos.png

αν δεν δουλευω μεχρι εκεινη την ωρα θα ερθω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες στον μωλο φθιωτιδας μαζευτηκαμε καμμια 100αρια ατομα ισως κ λιγο παραπανω...φαγαμε κ λιγο βροχουλα

αλλα οκ...κανω up στην πανελληνια της κυριακης.....ο καιρος θα ειναι ιδανικος....!!!

diodiamolospanell.png

ceb2cebfcebbcebfcf82.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια θα ερχομουνα αλλα ειναι αρκετα τα χιλιομετρα ειδικα μονος! Υπαρχει κανεις απο Θεσσαλονικη που θα παει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...