Jump to content
ALX™

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Recommended Posts

Για μας του Αθηναίους δεν τρέχει και τίποτις πέρα από τα άδικα κερατιάτικα αλλά για τους τοπικούς κατοίκους είναι μεγάλο φυστίκι και εκεί πατάνε οι αγιογδύτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχω εξοχικο χαλκουτσι,ας φτιαξουν τους παραδρομους ωστε αν δεν επιθυμω να πληρωσω διοδια να τους χρησιμοπιοιω!εως τοτε θα περνω απο τα διοδια και θα περνουν τα αρχ.....μου!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχισαν οι δικαστικες διαμαχες..

να φωναζουν την τροχαια οπως βλεπω στο συνδεσμο ..

τωρα αν θα τους βγει σε καλο ή κακο θα δειξει

ισως βεβαια κριθει παρανομη η καταβολη διοδιων μεχρι τη ληξη του εργου

αν το εργο ομως ληξει σε ενα χρονο..

μεχρι να γινει η δικη κλπ..με το να στελνουν τα χαρτια πληρωμης διοδιων ή αγωγης

..μαλλον κερδισμενοι βγαινουν..αφου ο κοσμος που περνα θα φοβαται..και θα πληρωνει

τελικα

θα δειξει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα το ολο θεμα με εχει προβληματισει, αν αξιζει τελικα να περιμενεις καμια φορα ακομα και μιση ωρα στην ακρη αν σε σταματησουν η να εχεις το με το αγχος τι θα γινει στο μελλον για 1.5 ευρω.

Σιγουρα ατομα τα οποια χρησιμοποιουν αυτους τους δρομους καθε μερα ειναι ενα θεμα. Αλλα εγω δεν ξερω αν θελω να μπλεχτω η να ρισκαρω να μπλεχτω για

5-10 ευρω το μηνα. Δεν ξερω αν σκεφτομαι λαθος. Ισως στο οτι αν σκεφτονται ολοι σαν και εμενα δεν θα αλλαξει ποτε κατι. Μαλλον ομως τα πραγματα εχουν παρει την πορια τους και δεν θα αλλαχτουν σημαντικα τα πραγματα ειτε πληρωσω ειτε οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ γρήγορο μηχανάκι χωρίς πινακίδα.

Έτσι δεν μπλέκεις αλλά μπορεί να χρειαστεί να πας ανάποδα στην εθνική με πολλά χαω μέχρι την επόμενη έξοδο...

Για μέρη σαν την Τραγάνα τα διόδια αποτελούν αιτία επανάστασης εντελώς δίκαια.

Οι μπαγλαμάδες θα έπρεπε να δίνουν τοπικές κάρτες δωρεάν δίελευσης για συγκεκριμένους σταθμούς αναλόγως μόνιμης κατοικίας στους κατοίκους, αν τελικά υπαναχωρήσουμε της θέσης ότι αυτοί οι δρόμοι μας ανήκουν...

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως κατι ακουστηκε απο βουλευτη του κυβερνωντος κομματος οτι εξεταζεται το σεναριο αντι να λειτουργησουν τα νεοδμητα διοδια του Αιγινιου να παραχωρηθει η χρηση των διοδιων των Μαλγαρων στην Αιγαιον ΑΕ και τα κερδη να τα μοιραζεται με το κρατος.

Μια οχι και πολυ θετικη εξελιξη γιατι αυτοματα δινει το δικαιωμα στην εταιρια να εγειρει αξιωσεις και σε αλλα σημεια αρκετα σκοτεινα.

Σε συνεχεια του παραπανω ποστ διαβασα αυτο:

Συνδιαχείριση των διοδίων Μαλγάρων με την Εγνατία οδό και την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε, εξετάζει το υπουργείο υποδομών

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Δημοσίων Έργων το υπουργείο εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο συνδιαχείρισης των διοδίων Μαλγάρων με την Εγνατία οδό και την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε, όταν θα λειτουργήσουν τα διόδια στην Εγνατία Οδό.

Όπως δήλωσε στο Ρ/Θ o κ.Οικονομίδης, πρόκειται για μία σκέψη η οποία δεν έχει συζητηθεί προς στιγμής με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η εξέταση του συγκεκριμένου σεναρίου γίνεται με αφορμή τη λειτουργία των διοδίων στην Εγνατία Οδό κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2010. Οι οδηγοί λοιπόν που κινούνται από τη δυτική προς την κεντρική Μακεδονία, θα περνούν από τρία διόδια. Αυτά της Κουλούρας στην Ημαθία, του Κλειδίου στην Πιερία και των Μαλγάρων.

Αυτό που συζητείται είναι η κατάργηση των διοδίων σε Κουλούρα και Κλειδί και η διατήρηση μόνο αυτών των Μαλγάρων, με συνδιαχείριση όμως της Εγνατίας Οδού και της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Βάσει ενός μαθηματικού τύπου θα υπολογίζεται το ποσοστό επί των εσόδων που θα αναλογεί σε κάθε έναν από τους συνδιαχειριστές.

Σύμφωνα με τον κ.Οικονομίδη αυτό το σενάριο είναι και το επικρατέστερο προκειμένου να μην επιβαρύνονται οι οδηγοί με πολλά διόδια σε σχετικά κοντινές αποστάσεις.

Παράλληλα, ο κ.Οικονομίδης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα σύμφωνα με το οποίο το υπουργείο Υποδομών παραχωρεί την εκμετάλλευση των διοδίων Μαλγάρων στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε, για την «χασούρα» της κατασκευαστικής εταιρίας από το κλείσιμο των Τεμπών και τη μη λειτουργία των διοδίων Πυργετού και Μακρυχωρίου όλο αυτό το διάστημα.

απο ΕΔΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν οι δρομοι ηταν δρομοι... τοτε Ναι! θα πληρωνα!

Στο εξωτερικο πληρωνω, γιατι η Ασφαλτοστροση ειναι προδιαγραφων,

στην Ελλαδα Αναδηπλουμενη πινακιδα 1,2, bip-bip!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν ανεβηκα απο αθηνα στη πανεμορφη χαλκιδικη θυμαμαι χρειαστηκα κοντα στο 1 ντεποζιτο διοδια και μια τσιμουχα μπροστα ()...απο τοτε πηρα τα μετρα μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα το ολο θεμα με εχει προβληματισει, αν αξιζει τελικα να περιμενεις καμια φορα ακομα και μιση ωρα στην ακρη αν σε σταματησουν η να εχεις το με το αγχος τι θα γινει στο μελλον για 1.5 ευρω.

Σιγουρα ατομα τα οποια χρησιμοποιουν αυτους τους δρομους καθε μερα ειναι ενα θεμα. Αλλα εγω δεν ξερω αν θελω να μπλεχτω η να ρισκαρω να μπλεχτω για

5-10 ευρω το μηνα. Δεν ξερω αν σκεφτομαι λαθος. Ισως στο οτι αν σκεφτονται ολοι σαν και εμενα δεν θα αλλαξει ποτε κατι. Μαλλον ομως τα πραγματα εχουν παρει την πορια τους και δεν θα αλλαχτουν σημαντικα τα πραγματα ειτε πληρωσω ειτε οχι.

δεν ειναι το 2 ευρω, αλλα πρεπει να αντιδρουμε σε τετοιες καταστασεις,

αν ολοι ελεγαν δεν ρισκαρω εγω οπως λες και εσυ δεν θα αλλαζε τιποτα.

επισεις αν ολοι δεν πληρωναμε τοτε η εταιρια και το κρατος θα αλλαζαν την συμπεριφορα τους και ισως να καταργουταν τα διοδια ιδικα της κορινθου - πατρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εγραψα και παραπανω. Ισως αξιζει και τωρα για καποιον ο οποιος δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει ολες τις σελιδες.

Μετα απο τις εντονες αντιδρασεις των κατοικων της Πιεριας και με δεδομενο και το κλεισιμο των Τεμπων αρχισαν να σκεφτονται τη μη λειτουργια των νεοδμητων διοδιων του Αιγινιου και να συνεκμεταλλευται η Αιγαιον ΑΕ και το κρατος τα διοδια των Μαλγαρων.

Θετικη εξελιξη ως ενα βαθμο βεβαια.

Παντως οι κινητοποιησεις μας επιασαν τοπο (μερικως τουλαχιστον).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν μάγκες , λέω να κανονίσουμε καμια εκδρομη όλο το φόρουμ και να περάσουμε απο αρκετά διόδια ΜΗ ΠΛΩΡΩΝΟΝΤΑΣ τιποτα ! Και θα τους δειξουμε μια δυναμικη κινηση και θα παμε να πιουμε το καφε μας εξω απο τις κολοπολεις ... Τι λέτε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν μάγκες , λέω να κανονίσουμε καμια εκδρομη όλο το φόρουμ και να περάσουμε απο αρκετά διόδια ΜΗ ΠΛΩΡΩΝΟΝΤΑΣ τιποτα ! Και θα τους δειξουμε μια δυναμικη κινηση και θα παμε να πιουμε το καφε μας εξω απο τις κολοπολεις ... Τι λέτε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ;;

Μ Ε Σ Α :)

1.kyko

2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαζοντας ολα τα μηνυματα αλλα και σκεπτομενος ενα παρομοιο παλιοτερο θεμα σχετικο με το παρον παρατηρησα ενα πραγμα...

Δεν υπαρχει ουτε ενα χαρτι που να σε κατοχυρωνει να μην πληρωσεις...

Δεν υπαρχει ουτε ενα χαρτι που να δικαιολογη την πληρωμη των διοδιων....

Καποιοι ειναι ετοιμοι και ισως να ρισκαρουν για ενα καλυτερο αυριο με καλυτερους δρομους και χωρις διοδια...

Καποιοι ειναι κοτες και φοβουντε μηπως και εχουν επιπτωσεις...

Αν υπηρχαν ΜΟΝΟ οι κοτες,ακομα δεν θα ειχε ανακαλυφθει ο τροχος...και αν υπηρχαν ΜΟΝΟ αυτοι που ρισκαρουν θα ειχαμε καθε μερα επανασταση.....

Γνωμη μου ειναι πως το μονο που μπορουμε να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειναι να μην περναμε απο τους δρομους που εχουν διοδια,καλυτερα να ταλαιπορηθουμε λιγο περισσοτερο

παρα να μας τον πιανει ο καθενας...Σιγουρα αν το κανουμε ΟΛΟΙ θα θορυβηθουν οι εταιριες αλλα ΚΑΙ το κρατος....

Φανταστειτε ολο τον κοσμο να καθετε πανω στις παλιες εθνικες και να βλεπουν την καινουργια εθνικη αδεια???

Ποια εταιρια θελει να διαχειριζετε αδειους δρομους?????

Θα πετυχουμε πολλα περισσοτερα ετσι πιστευω...Εγω τουλαχιστον ετσι ταξιδευω πλεον και βλεπω παρα πολυ κοσμο να το κανει..

Αν το κανουμε οργανωμενα για ενα χρονο πιστευω θα ειναι το τελος των διοδιων χωρις φασαριες και χωρις ανχος..ΑΛΛΩΣΤΕ μας ταλαιπωρουν αυτοι οποτε θελουν με τα κωλοεργα τους,ας ταλαιπωρηθουμε απο μονοι μας για ωφελος μας επιτελους..

Αυτα και ελπιζω να μην σας κουρασα

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαζοντας ολα τα μηνυματα αλλα και σκεπτομενος ενα παρομοιο παλιοτερο θεμα σχετικο με το παρον παρατηρησα ενα πραγμα...

Δεν υπαρχει ουτε ενα χαρτι που να σε κατοχυρωνει να μην πληρωσεις...

Δεν υπαρχει ουτε ενα χαρτι που να δικαιολογη την πληρωμη των διοδιων....

εκει βασίζονται οι εταιρείες, στην άγνοια !

Καποιοι ειναι ετοιμοι και ισως να ρισκαρουν για ενα καλυτερο αυριο με καλυτερους δρομους και χωρις διοδια...

Καποιοι ειναι κοτες και φοβουντε μηπως και εχουν επιπτωσεις...

Αν υπηρχαν ΜΟΝΟ οι κοτες,ακομα δεν θα ειχε ανακαλυφθει ο τροχος...

και αν υπηρχαν ΜΟΝΟ αυτοι που ρισκαρουν θα ειχαμε καθε μερα επανασταση.....

είναι γνωστό ιστορικά και όχι στατιστικά, ότι όλες οι ανατροπές ξεκίνησαν απο την μειοψηφία, άλλο που ωφελήθηκαν εκ των πραγμάτων τελικά και οι κότες !

Γνωμη μου ειναι πως το μονο που μπορουμε να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειναι να μην περναμε απο τους δρομους που εχουν διοδια,καλυτερα να ταλαιπορηθουμε λιγο περισσοτερο

παρα να μας τον πιανει ο καθενας...Σιγουρα αν το κανουμε ΟΛΟΙ θα θορυβηθουν οι εταιριες αλλα ΚΑΙ το κρατος....

whistling.gifΠοιό κράτος συμφορουμίτη ?

Το σύνταγμα μου επιτρέπει να κυκλοφορώ όπου θέλω, όποτε θέλω, σε δημόσιους δρόμους.

Αυτα και ελπιζω να μην σας κουρασα

δεν κουράζεις, καλά τα θέτεις, αλλά γνώμη μου ότι λάθος πράττεις !

Πηγαίνοντας απο Π. Ε. Ο. καταπατάς το αναφαίρετο δικαίωμα σου στην ελευθερη σου μετακίνηση... _zeppelin.gif

Κρατάς στάση αναμονής σε ένα πρόβλημα που μεγαλώνει κάθε μερα. Σήμερα εσυ μπορεί να είσαι οκ απο Παλιά, αύριο τα παιδιά μας δεν ΘΑ είναι !

Γιατί?

Πάντα απο Παλιά Εθνική πήγαινες ?

Ωραία είναι, αλλά για να πάμε Σαλονίκη απο άλλους δρόμους...είδες με τα Τέμπη τι έγινε.

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+10000

Ταξιδευω απο τον παλιο σχεδον παντα και παω αρκετα γρηγορα...

Συνηθως αυχενα ΚΑΤΑΡΑΣ ,ΚΑΣΤΑΝΙΑ ταξιδευω μονος μου στο δρομο...Λεμε για διαδρομες φανταστικες και ονειρεμενες χωρις φορτηγα και αυτοκινητα πλεον μεσα στο πρασινο και πολυ καλο κρατημα.Επεισης εχουμε τον παλιο της Θηβας(Καζα),Μπραλο,Δομοκος,Ελλασωνα..κ.α

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.kyko

2.kolokotronis (Γιώργος χάρηκα)

3.objecto (Νίκος)

Πολλοι ειμαστε ρε παιδια _innocent.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ το πρώτο μου "ταξίδι" το έκανα απο την παλαιά εθνική Αθηνών Κορίνθου . Απίστευτες διαδρομές και στροφές φωτιά με το κοντέρ μόνιμα στα 80 - 100 ... (Με ένα Gillera Runner SP 80cc) ήμουν .

Αλλα πιστεύω οτι είναι η λάθος αντίδραση να πηγαινουμε εξω απο τις εθνικες . Δεν το καταλαβα οι οικογενεια μου και γενικοτερα ο ελληνικος λαος τους εχει πληρωσει 10 φορες αυτος τους δρομους ... Πιστευω οτι πρεπει να περασουμε ομαδικα και να μην δεχτουμε την ληστεια απλα . Ας γινει το μπαμ αυτο 2-3 φορες με παρουσια καποιου καναλιου να σου πω εγω μετα αν θα το ξανασκεφτουν ... Ακου 3 ευρω καθε φορα που παιρναω ... !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...