vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια (συντονιστες) που μου δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισω καταπληκτικα παιδια με ενδιαφεροντα επανω στο αγαπημενο μας χομπυ,εψαχνα αρκετο καιρο μεχρι να βρω καποιο SITE που να με καλυπτει τοσο καλα στις αποριες που ειχα επανω σε θεματα μοτοσυκλετας.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ και ευτυχισμενο το 2010 ΜΕ ΥΓΕΙΑ και του χρονου να ειμαστε ολοι εδω να ξαναευχθουμε....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια (συντονιστες) που μου δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισω καταπληκτικα παιδια με ενδιαφεροντα επανω στο αγαπημενο μας χομπυ,εψαχνα αρκετο καιρο μεχρι να βρω καποιο SITE που να με καλυπτει τοσο καλα στις αποριες που ειχα επανω σε θεματα μοτοσυκλετας.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ και ευτυχισμενο το 2010 ΜΕ ΥΓΕΙΑ και του χρονου να ειμαστε ολοι εδω να ξαναευχθουμε....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Ο Βαγγος με καλυψε πληρως! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Χρονια πολλά και πάντα όρθιοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Να 'στε καλά, χρόνια πολλά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Illusive 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 χρόνια πολλά και πολύ πολύ καλή χρονιά σε όλους μας με υγεια πάνω απ' όλα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 να ευχηθω κι εγω ,χρονια πολλα και μια ευτυχισμενη χρονια και πανω απο ολα με υγεια και πολλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 ...ευχομαι σε ολα τα φιλαρακια!...υγεια και αγαπη για το νεο Ετος!...θα τα λεμε αδελφια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 θελω να πω και εγω οταν τον απριλιο πηρα την μηχανη και ενοω το ρ6 ...γιατι παντα ειχα μηχανη αλα εκανα περισοτερο δουλιες παρα διασκεαση και ξαφνηκα σκευτικα ...και τι εγεινε που την πηρα ? δεν εχω φιλους μηχανοβιους ..ψαχτηκα στο ιντερνετ και μετα πολυ ψαξημω ειδα οτι το mybike με καλυπτε και με τον καιρο που εκανα συναντησεις και φιλιες ειδα παρα πολυ αξιολογα ατομα που με δεχτηκαν και συνεχιζουμε να κανουμε παρεα...να ειστε ολοι καλα και οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω και του χρονου να ειμαστε εδω να γραφουμε....ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ σε ολους και ολες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas_x 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 χρόνια πολλά, καλή χρονιά με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Πάντα με Γειες και Χαρές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Ευχομαι καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με ασφαλή χιλιόμετρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agrotis11 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Καλή Χρονιά κ από εμένα. Με υγεία, χαρά, πολλές επιτυχίες κ ασφαλείς μετακινήσεις για όλους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, υγεία και χαρά στις οικογένειες σας. Όμορφες μοτοεμπειρίες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Εγω να ευχηθω στο "mybike" να τον εχει παντα σηκωμενο και να μην του πεφτει ποτέ...(τον server ντε )... και να γινεται παντα εδω μεσα της π@υτανας......(να μπαινοβγαινει κοσμος ο χαμος ντεεε ) και παντα να βρισκομαστε σε π@ρτουζες...(πολυκοσμια εννοω,πανω απο δυο ετσι δε λεγεται μια Συναντηση; ).... Χρονια Πολλα myBike και παντα Προστυχο...(δηλαδη Προς-Τυχη..να ειναι τυχερο,αμαν πια το μυαλο σας ) Και να μην διαβασουμε ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ Τοπικ στα Δυσαρεστα...Να αναγκαστει το Φορουμ να το διαγραψει...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos_bestman 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 2010 ευχες για το νεο ετος !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Χρονια πολλα και καλα σε ολους τους συντροχους εντος και εκτος mybike! 2010 ομορφες και απροβληματιστες βολτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Χρόνια Πολλά και απο μένα προς όλους!!!!!! :cheers: Πάντα όρθιοι με καλά, στριφτερά και ασφαλή χιλιόμετρα!!! Και ποιός ξέρει..... Ίσως ο νέος χρόνος μου φέρει κι εμένα μια μικρή μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου. χρόνια πολλά λοιπόν σε όλο το mybike,με υγεία,ευτυχία προσωπική αλλά και στην οικογενειά σας. ολές οι επιθυμίες σας ευχές μου. φιλικά Γιάννης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Καλή και στριφτερή χρονιά σε όλους! Και πάντα όρθιοι, έ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Xρόνια πολλά στο mybike και σε όλα του τα μέλη. Πάντα όρθιοι, αγρατσούνιστοι, άπεφτοι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Χρονια πολλά σε όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Χρονια καλα και πολλα και καλη χρονια να εχουμε αδελφια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Χρονια πολλά ρε μαγκες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Ο προεδρος της Δημοκρατιας, ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης, ο αρχηγος των ενοπλων δυναμεων και ο papasouzas προσωπικα σας ευχονται καλη χρονια, ευτυχισμένο το νεο ετος, με υγεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες