Jump to content
vagelis-

ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ myBike.gr για το 2010

Recommended Posts

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια (συντονιστες) που μου δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισω καταπληκτικα παιδια με ενδιαφεροντα επανω στο αγαπημενο μας χομπυ,εψαχνα αρκετο καιρο μεχρι να βρω καποιο SITE που να με καλυπτει τοσο καλα στις αποριες που ειχα επανω σε θεματα μοτοσυκλετας.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ και ευτυχισμενο το 2010 ΜΕ ΥΓΕΙΑ και του χρονου να ειμαστε ολοι εδω να ξαναευχθουμε....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.... :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια (συντονιστες) που μου δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισω καταπληκτικα παιδια με ενδιαφεροντα επανω στο αγαπημενο μας χομπυ,εψαχνα αρκετο καιρο μεχρι να βρω καποιο SITE που να με καλυπτει τοσο καλα στις αποριες που ειχα επανω σε θεματα μοτοσυκλετας.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ και ευτυχισμενο το 2010 ΜΕ ΥΓΕΙΑ και του χρονου να ειμαστε ολοι εδω να ξαναευχθουμε....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.... :drunk:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ευχηθω κι εγωcheers.gif ,χρονια πολλα και μια ευτυχισμενη χρονια και πανω απο ολα με υγεια και πολλα χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ευχομαι σε ολα τα φιλαρακια!...υγεια και αγαπη για το νεο Ετος!...θα τα λεμε αδελφια!

treelaugh-01.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να πω και εγω οταν τον απριλιο πηρα την μηχανη και ενοω το ρ6 ...γιατι παντα ειχα μηχανη αλα εκανα περισοτερο δουλιες παρα διασκεαση και ξαφνηκα σκευτικα ...και τι εγεινε που την πηρα ? δεν εχω φιλους μηχανοβιους ..ψαχτηκα στο ιντερνετ και μετα πολυ ψαξημω ειδα οτι το mybike με καλυπτε και με τον καιρο που εκανα συναντησεις και φιλιες ειδα παρα πολυ αξιολογα ατομα που με δεχτηκαν και συνεχιζουμε να κανουμε παρεα...να ειστε ολοι καλα και οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω και του χρονου να ειμαστε εδω να γραφουμε....ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ σε ολους και ολεςclapping2.gifclapping2.gifclapping2.gifclapping2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή Χρονιά κ από εμένα. Με υγεία, χαρά, πολλές επιτυχίες κ ασφαλείς μετακινήσεις για όλους....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, υγεία και χαρά στις οικογένειες σας.

Όμορφες μοτοεμπειρίες !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω να ευχηθω στο "mybike" να τον εχει παντα σηκωμενο και να μην του πεφτει ποτέ...(τον server ντε :mB_kalo_e: )... και να γινεται παντα εδω μεσα της π@υτανας......(να μπαινοβγαινει κοσμος ο χαμος ντεεε :thumbsup: ) και παντα να βρισκομαστε σε π@ρτουζες...(πολυκοσμια εννοω,πανω απο δυο ετσι δε λεγεται μια Συναντηση;:2funny: )....

Χρονια Πολλα myBike και παντα Προστυχο...(δηλαδη Προς-Τυχη..να ειναι τυχερο,αμαν πια το μυαλο σας :sopase::cheers: )

Και να μην διαβασουμε ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ Τοπικ στα Δυσαρεστα...Να αναγκαστει το Φορουμ να το διαγραψει...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρονια πολλα και καλα σε ολους τους συντροχους εντος και εκτος mybike! 2010 ομορφες και απροβληματιστες βολτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρόνια Πολλά και απο μένα προς όλους!!!!!! :cheers: :cheers: :cheers:

Πάντα όρθιοι με καλά, στριφτερά και ασφαλή χιλιόμετρα!!! :_thumbsup:

Και ποιός ξέρει.....

Ίσως ο νέος χρόνος μου φέρει κι εμένα μια μικρή μηχανή :lipssealed::whistling::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου.

χρόνια πολλά λοιπόν σε όλο το mybike,με υγεία,ευτυχία προσωπική αλλά και στην οικογενειά σας.

ολές οι επιθυμίες σας ευχές μου.

φιλικά Γιάννης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρονια καλα και πολλα και καλη χρονια να εχουμε αδελφια :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο προεδρος της Δημοκρατιας,

ο Πρωθυπουργός της χώρας,

ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης,

ο αρχηγος των ενοπλων δυναμεων και

ο papasouzas προσωπικα σας ευχονται καλη χρονια, ευτυχισμένο το νεο ετος, με υγεια :clapping2::thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα