Jump to content

Recommended Posts

Μήπως είναι ώρα να αποδείξουμε ότι δεν κρυώνουμε? Μήπως να κανονίζαμε κανένα καφεδάκι και εδω στην Αττική... :clapping::clapping::clapping: :clapping: :clapping:

Βρέξει χιονίσει... :blush: (λέω εγώ τώρα...) :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν τυχον δεν βρεχει, και για μενα το τονιζω, μονο αν δεν βρεχει, ειστε για καμια κοντινη βολτιτσα καφεδακι;

Για μαραθωνα ή σουνιο ξερω γω να πουμε κατα τις 11 την κυριακη παντα...

Αν ακομα και αυτα πεφτουν μακρυα, παμε και μικρολί.

οποιος ψηνεται "say I" ! :D :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορισετε Ωρα/Μερα/Τοποθεσια και μεσα......εγω ειμαι 4χ4 δεν κολλαω ποτε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούνιο είναι μια πολύ καλή και κοντινή πρόταση.Γιατί δε το κάνουμε Σάββατο που λένε οτι θα έχει πολύ καλό καιρό?Την κυριακή θα χαλάσει λένε.

Ψήνεστε αύριο το πρωί για βολτούλα Σούνιο και Λαύριο?

Ξέρω και καλό σουβλατζίδικο-ψητοπωλείο στο Λαύριο :ok::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aδερφε, θα ηθελα πολυ για αυριο αλλα δυστυχως θα λειπω εκτος αθηνων απο σημερα εως αυριο ... :(

Για την κυριακη προτεινω αν το κλεισουμε για Σουνιο, να βρεθουμε κατα τις 11 στο ΟΣΤΡΙΑ στην παραλιακη και απο εκει ξεκιναμε ολοι μαζι ...

Μιλαμε παντα να μην βρεχει ... τωρα που χαζεψα το meteo δειχνει οτι θα ειναι καθαρος ο ουρανος ... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oκ Νικόλα.Κανένα πρόβλημα.Κάπου θα βρώ να πάω και αύριο :grin:

Count me in :winking:

Άλλος για κυριακή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξανα-παρτε και ενα χαρτη ...μη χαθειτε :grin:

:cheers::bye:

Τροποποιήθηκε από τον ducduc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να ακολουθήσω αλλά δεν μπορώ Κυριακή. Θάνο ...... τι έχουμε για αύριο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Θαναση-κ λοιποι- εγώ ψήνομαι για Κυριακή (καιρου επιτρέποντος) διότι το Σαββατο εχω δουλίτσα.

Αν αποφασίσουμε μέρος & ώρα ας το γραψουμε μεχρι το Σαββατο απόγευμα εδω για να κανονισουμε το πρόγραμμά μας.

Μένουμε συντονισμένοι!

Υ.Γ.: ΝικόΛΑ! Φερε κ την Ευδοκία.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ωραία και οτι ετοιμαζόμουν να ενημερώσω και για αύριο.

Οκ νομίζω ισχύει οτι είπε ο Νικόλας.Κυριακή 11 το πρωί έξω απ την Όστρια... :_thumbsup:

Δηλώστε συμμετοχές :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν παιδάκια να προτείνω κάτι? :bye:

Όχι λέει.... :o :cry:

καλά οκ τα λέμε :grin: :lol:

:fool:

Το λεπόν... :smoke: εγώ θα έλεγα να ΜΗΝ πάμε Σουνιάδα... όπως και να το κάνεις είναι πιο καλοκαιρινό μέρος... άσε που τα 80 χιλιόμετρα σΕ φαίνονται για 180 με τέτοιες συνθήκες... και είναι και επικίνδυνα πόσο μάλλον για παρείστικη βόλτα..αν με εννοείτε...δλδ και κοντά είναι, και κάτι που το έχουμε χιλιοδει και ψιλοταλαιπωρία με ολίγη από κίνδυνο..

Θα πρότεινα να πηγαίναμε κάπου αλλού όπως :

Γαλαξίδι, Ιτέα, Ναύπακτο γενικά όπου μας αρέσει σταματάμε.. χαλαροί ρυθμοί και ωραία διαδρομή...περισσότερα χιλιόμετρα αλλά σίγουρα πολύ πιο ξεκούραστα..

Ή προτείνετε κάτι εσείς...την εικόνα την έχετε...

Γενικά να πάμε κάπου να κάνουμε και κάνα χιλιόμετρο της προκοπής να το ευχαριστηθούμε λίγο, χαλαρά μεν, να ανοίξει και λίγο το μάτι μας εκτός Αττικής, η Σουνιάδα καλή αλλά η μισή είναι Αθήνα=κίνηση... (άσε που την παραλιακή την τρώω στην μάπα κάθε μέρα :_w00t: )

Μια πρόταση έκανα...απλά την σκέφτεστε και εδώ είμαστε... Σαν ώρα αναχώρησης εφόσον δεχτείτε 10:30 ή ακόμα και 11:00 είναι μια χαρά (προτιμότερο το 10:30).... δεν είναι τόοοσοο μακρυά όσο φαίνεται και μπορούν να ακολουθήσουν όλοι φαντάζομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε απορρίπτεται η πρόταση σου :grin::tease::tease:

Χωρίς πλάκα τώρα συμφωνώ απόλυτα.Ειδικά η Ναύπακτος είναι μια παρα πολύ καλή επιλογή, θα ανέβουμε και στο κάστρο θα πιούμε και το καφεδάκι μας και γενικώς θα γουστάρουμε.Και ίσως συναντήσουμε και κανά παιδί απ τη Πάτρα.Δίπλα είναι :winking:

Επίσης ξέρω και εκεί καλή ταβερνούλα :_rock-on::_rock-on::yahoo:

Επίσης άλλο ενα αβαντάζ είναι οτι πλέον νυχτώνει 6+ :_thumbsup:

Think about it :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρασκευή απόγευμα (χθές) ήμουν στην Ναύπακτο (για δουλειά) κι έριχνε καρέκλες. Τσεκάρετε καλά τον καιρό πριν ξεκινήσετε για εκεί. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα πρότεινα να πηγαίναμε κάπου αλλού όπως :

Γαλαξίδι, Ιτέα, Ναύπακτο γενικά όπου μας αρέσει σταματάμε.. χαλαροί ρυθμοί και ωραία διαδρομή...περισσότερα χιλιόμετρα αλλά σίγουρα πολύ πιο ξεκούραστα..

Συμφωνώ κι εγώ επί τούτου, όπως τα λέγαμε και χτες, καλύτερα να πάμε προς τα εκεί, γιατί και για μένα το Σούνιο, αποτελεί καλοκαιρινό προορισμό.

Άσε που έχουμε ψιλοσκουριάσει και είναι ευκαιρία να κάνουμε κάνα χιλιόμετρο... εε να βάλουμε και καμιά δευτέρα ντεε... :punk:

Συμφωνώ με το 10:30 και μέρος στα γνωστά McDonalds (μετά τα πρώτα διόδια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χωρίς πλάκα τώρα συμφωνώ απόλυτα.Ειδικά η Ναύπακτος είναι μια παρα πολύ καλή επιλογή, θα ανέβουμε και στο κάστρο θα πιούμε και το καφεδάκι μας και γενικώς θα γουστάρουμε.Και ίσως συναντήσουμε και κανά παιδί απ τη Πάτρα.Δίπλα είναι 

:cheers:

Άσε που έχουμε ψιλοσκουριάσει και είναι ευκαιρία να κάνουμε κάνα χιλιόμετρο... εε να βάλουμε και καμιά δευτέρα ντεε...  :punk:

Συμφωνώ με το 10:30 και μέρος στα γνωστά McDonalds (μετά τα πρώτα διόδια)

<{POST_SNAPBACK}>

:clapping::yahoo:

Ωραία... μέχρι τώρα είμαστε..

1.BikersOnly

2.Άρτεμις

3.Thanos13

4.

5.

6.

7.

Ώρα και μέρος αυτό που πρότεινε η Άρτεμις..

10:30 στα McDonalds ΜΕΤΑ τα πρώτα διόδια όπως ανεβαίνουμε για πάνω...

Για περάστεεεε γιαααα περράααστεε τώρα που γυρίζειιι :D Δηλώστε τωρα συμμετοχή και κερδίστε λέει τα διόδια :blink: :lol:

Οι ρυθμοί γνωστοί, και μπορούν να ακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν :)

Ο καιρός από ότι φαίνεται θα είναι αρκετά καλός για την εποχή... ;)

Σας βάζω και φωτό..

post-366-1139644124_thumb.jpg

post-366-1139644168_thumb.jpg

post-366-1139644212_thumb.jpg

post-366-1139644256_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά αν είναι να πάμε Ναύπακτο γιατί να συναντηθούμε στην Εθνική Αθηνών Λαμίας??

Εκτός και αν δε πάμε Ναύπακτο τελικά, άλλο αυτό :grin:

Επίσης θα παρακαλούσα αν γινόταν να το κάνουμε λίγο πιο νωρίς δηλαδή κατά τις 10 γιατί έχω ραντεβού το βράδυ στις 8 στη βούλα.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ΣΟΣ!!! μολις μιλησα με την πεθερα μου που μενει στο Γαλαξειδι και μου ειπε πως βρεχει αρκετα, δεν θελω να σας την χαλασω αλλα τι να πω ?ειπα να ριξω ενα THREAD αφου μου ηρθε η πληροφορια φρεσκια απο την πηγη....... :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πάντως που πήγα μια βολτούλα και μόλις γύρισα έφαγα αρκετή βροχή.

Ελπίζω να μην είναι πάλι έτσι ο καιρός αύριο :/ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά αν είναι να πάμε Ναύπακτο γιατί να συναντηθούμε στην Εθνική Αθηνών Λαμίας??

<{POST_SNAPBACK}>

Βασικά έγραψα Γαλαξίδι Ιτέα Ναύπακτο όπου μας αρέσει σταματάμε... και εδώ που τα λέμε... με τον καιρό να παίζει έτσι....πολύυυ χλωμό για Ναύπακτο...πρότεινα δε από εκεί γιατί η διαδρομή είναι πιο διαδρομή... πως να το πω... :devil: ενώ από Πάτρα μια ευθεία είναι :D άσε που θα κολλάγαμε στους Πατρινούς :grin:

Ανακεφαλαίωση...

Το ραντεβού ισχύει όπως έχει..

Από εκεί και πέρα αν βρέχει ή ο καιρός είναι πολύ βαρύς...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν ισχύει...θα προσπαθήσω να το γράψω κι εδώ..αν ακυρωθεί τελικά...ώστε να το δείτε πριν ξεκινήσετε..

Καλό θα είναι όποιος σκέφτεται να έρθει να το γράψει εδώ ώστε να ξέρουμε ποιον να περιμένουμε, γιατί προς το παρών θεωρώ ότι είμαστε εγώ , ο Θάνος, και η Άρτεμις...που σημαίνει ότι και με ένα τηλέφωνο συννενούμαστε :winking: απλά για να μην γίνει μπέρδεμα :) Δυστυχώς έχουν και αυτά οι χειμερινές συναντήσεις...τι να κάνουμε.. λίγο ακόμα και έρχεται η Άνοιξη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχύει και για τη μεριά μου ακριβώς οτι γράφτηκε παραπάνω.

Πάρτε θέση :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανο σαν κι εσενα, εφαγα νερο σημερα ...( με αυτοκινητο βεβαια αλλα και παλι νερο ειναι) και απο οτι ειδα στις ειδησεις ετσι θα ειναι και αυριο ... :(

Μιχαλη μ'αρεσει η προταση σου, και θα ακολουθουσα σιγουρα αν δεν ηταν ο κωλοκαιρος ..

Αλλα μετα την τελευταια βολτα στο Ναυπλιο που διξα το θεο χορτασαμε νερο για 100 χιλιομετρα στο γυρισμο, δεν το ξαναδιακυνδυνευω ... :/

Γι αυτο ειπα στην αρχη, καπου εδω κοντα ... γιατι λεω και να βρεξει, να φαμε λιγο ...

(btw το Σουνιο 80 χλμ ειναι; 60 νομιζα ... )

σορρυ παιδια ... οταν φτιαξει ο καιρος δεν θα αρνηθω σε τιποτα .. μα με θυμαστε πως ειχα γινει κανονικο παπι, στα διοδια που σταματησαμε ... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nικόλα δε παίζει θέμα ρε συ, ούτε είναι ανάγκη να απολογείσαι.Σέβομαι αυτό που λές.Αλλά έτσι και αλλιώς είπαμε αν ο καιρός είναι καλός και συζητάμε κιόλας για που θα πάμε οταν βρεθούμε :winking:

Υ.Γ. 2 μήνες μένουν ακόμα μετά τέρμα οι δικαιολογίες :devil::clapping::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα μέχρι και ο καιρός ήταν αναποφάσιστος΄ :rolleyes:

Τη μια ειχε συννεφια..

Την άλλη βροχή...

Αργότερα έβγαλε κ ηλιο...

Πάντως μια τέτοια μέρα -κατ'εμέ παντα-δεν ειναι για εκδρομη :unsure:

Γι'αυτό:

Το ραντεβού ισχύει όπως έχει..

Από εκεί και πέρα αν βρέχει ή ο καιρός είναι πολύ βαρύς...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν ισχύει...θα προσπαθήσω να το γράψω κι εδώ..αν ακυρωθεί τελικά...ώστε να το δείτε πριν ξεκινήσετε..

Καλό θα είναι όποιος σκέφτεται να έρθει να το γράψει εδώ ώστε να ξέρουμε ποιον να περιμένουμε, γιατί προς το παρών θεωρώ ότι είμαστε εγώ , ο Θάνος, και η Άρτεμις...που σημαίνει ότι και με ένα τηλέφωνο συννενούμαστε  :winking:  απλά για να μην γίνει μπέρδεμα  :)  Δυστυχώς έχουν και αυτά οι χειμερινές συναντήσεις...τι να κάνουμε.. λίγο ακόμα και έρχεται η Άνοιξη..

<{POST_SNAPBACK}>

Τα μελέ :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα