Jump to content
ad709

Εξωτερική εμφάνιση Honda GLX

Recommended Posts

με λιγα λογια του προτεινεις να κανει το παπι αλ τσαντιρι.το παπι θελει ενα καλο βαψιμο,νικελωμα και τιποτα αλλο.και οτι ανταλλακτικο βαλεις να ειναι γηνησιο π.χ σελα πολυ σημαντικο για εμενα να ειναι η γνησια που ειναι πανεμορφη και οχι απο astrea

και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ οχι φλογες και βλακειες σιγα μην βαλει και αυτοκολλητο NO FEAR

Kαλα καλά ας κανει αυτα που του λεω εγω και θα δούμε αμα εχει γαματο παπί δεν του είπα να βάλει ουτε 10 χρωματα ούτε αυτοκόλητα αλλά αμα εχεις δει κάτι σέλες με κεραυνούς και φλογες θα καταλάβεις τι εννοώ....Εγω δεν λέω γνωμες στα κουτουρού κοιτα στο αβατάρ μου και θα καταλάβεις ότι όλα αυτά τα εχω δοκιμάσει και μονο τσαντίρι δεν εγινε το glx.... :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τελικά powerman το μαγαζί του θείου σου νικελώνει..;

Δεν είναι του θείου μου το μαζαζί,από άλλο μέλος είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ad709 δεν ξερω αν νικελωνει θα σε γελασω..Δεν ειναι μακρια ομως με το σχεδιο που σου εφτιαξα νομιζω καταλαβες που ειναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην λάρισα τα κλασικά μαγαζιά ειναι δύο για αγορές μαυρόπουλος και motojapan και τα δύο ιδια πράγματα πουλάν σχεδόν και εχουν τα πάντα...Βαλε ψαλίδι αστρα μπουκάλες και φτερό f1 βάλε πίσω αναρτήσεις νίκελες νικέλωσε καπάκια(το δεξί δεν πουλιεται νικελομενο)...Για νικέλωμα ενα ειναι το μαγαζι στην λάρισα αλλά δεν ξερω που ακριβώς...Βαλε ζάντες όπως π.χ excel με 140 ευρό λάστιχα κάποια μικρά σε μέγεθος και καλά...Ρώτα σε βουλκανιζατέρ.Μετα μπορεις να το βάψεις σε ενα από τα πολλά φανοποοιεία στην λάρισα και όλα παιρνουν γυρω στα 100 ευρό δουλεια και ενα 30αρι τα χρωματα..Φτιαξε μεσω ιντερνετ από luxusmoto.gr η com μια με φλογες η οτι τραβάει η καρδιά σου με 60 ευρό περιπου...Αμα μου πεις τι ακριβως θες θα μπορούμε να σε βοηθησουμε κα ποιο ευκολα... :_thumbsup:

ολα αυτα που σου λεει to παιδι ειναι ολλα σωστα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλεκτρονικές εννοείς????Αν εννοείς πόλεως ο μαυρόπουλος είναι στον δρομο πίσω από το νοσοκομείο κοντά στα ΚΤΕΛ.....ΤΟ μοτοjapan ειναι αμα πάρεις την αεροδρομίου προς την νεα σμύρνη θα το βρεις στον δρόμο σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα