Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 η ποδιά βάφεται άσπρη ή γίνεται μάπα; Αν βαφτεί με πιστόλι μια χαρά βγαίνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 με λιγα λογια του προτεινεις να κανει το παπι αλ τσαντιρι.το παπι θελει ενα καλο βαψιμο,νικελωμα και τιποτα αλλο.και οτι ανταλλακτικο βαλεις να ειναι γηνησιο π.χ σελα πολυ σημαντικο για εμενα να ειναι η γνησια που ειναι πανεμορφη και οχι απο astrea και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ οχι φλογες και βλακειες σιγα μην βαλει και αυτοκολλητο NO FEAR Kαλα καλά ας κανει αυτα που του λεω εγω και θα δούμε αμα εχει γαματο παπί δεν του είπα να βάλει ουτε 10 χρωματα ούτε αυτοκόλητα αλλά αμα εχεις δει κάτι σέλες με κεραυνούς και φλογες θα καταλάβεις τι εννοώ....Εγω δεν λέω γνωμες στα κουτουρού κοιτα στο αβατάρ μου και θα καταλάβεις ότι όλα αυτά τα εχω δοκιμάσει και μονο τσαντίρι δεν εγινε το glx.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad709 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 τελικά powerman το μαγαζί του θείου σου νικελώνει..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 τελικά powerman το μαγαζί του θείου σου νικελώνει..; Δεν είναι του θείου μου το μαζαζί,από άλλο μέλος είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad709 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 sorry τελικά Daytonass το μαγαζί του θείου σου νικελώνει..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 ad709 δεν ξερω αν νικελωνει θα σε γελασω..Δεν ειναι μακρια ομως με το σχεδιο που σου εφτιαξα νομιζω καταλαβες που ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad709 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 ναι και σε ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad709 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 κανα μαγαζί να νικελώνει στη Λάρισα ξέρει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drane 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Στην λάρισα τα κλασικά μαγαζιά ειναι δύο για αγορές μαυρόπουλος και motojapan και τα δύο ιδια πράγματα πουλάν σχεδόν και εχουν τα πάντα...Βαλε ψαλίδι αστρα μπουκάλες και φτερό f1 βάλε πίσω αναρτήσεις νίκελες νικέλωσε καπάκια(το δεξί δεν πουλιεται νικελομενο)...Για νικέλωμα ενα ειναι το μαγαζι στην λάρισα αλλά δεν ξερω που ακριβώς...Βαλε ζάντες όπως π.χ excel με 140 ευρό λάστιχα κάποια μικρά σε μέγεθος και καλά...Ρώτα σε βουλκανιζατέρ.Μετα μπορεις να το βάψεις σε ενα από τα πολλά φανοποοιεία στην λάρισα και όλα παιρνουν γυρω στα 100 ευρό δουλεια και ενα 30αρι τα χρωματα..Φτιαξε μεσω ιντερνετ από luxusmoto.gr η com μια με φλογες η οτι τραβάει η καρδιά σου με 60 ευρό περιπου...Αμα μου πεις τι ακριβως θες θα μπορούμε να σε βοηθησουμε κα ποιο ευκολα... ολα αυτα που σου λεει to παιδι ειναι ολλα σωστα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad709 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Διευθύνσεις από Μαυρόπουλο και motojapan έχει κανείς...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Ηλεκτρονικές εννοείς????Αν εννοείς πόλεως ο μαυρόπουλος είναι στον δρομο πίσω από το νοσοκομείο κοντά στα ΚΤΕΛ.....ΤΟ μοτοjapan ειναι αμα πάρεις την αεροδρομίου προς την νεα σμύρνη θα το βρεις στον δρόμο σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad709 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 thanks... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες