LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) το γυμνο ειδικα σε μπλε ειναι πειρασμος... το ντυμενο μετριο.... εχουν διαρρευσει τεχν.χαρακτηριστικα? κατι μου λεει για 130-135ps στροφαλο το πολυ... not bad not bad.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2010 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 Ομορφο και μπανικο εργαλειο. Το τελικο δεν μ'αρεσει αλλα διορθωνεται. Βασικα ο κινητηρας του FZ8 θα ειναι ενας γεματος κινητηρας απο R6 (χωρις αποτομα ξεσπασματα και τρυπες) ή ενας κομμενος (σε επιδοσεις και κυβισμο) κινητηρας απο R1??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 Thanks φίλε Lindos για τις φωτό! Η μάσκα του fazer 8 είναι πανομοιότυπη με του S2 πάντως ! Κατά τα άλλα είναι εντελώς καινούργιο , βλέπε αναρτήσεις-πλαίσιο-ψαλίδι-φρένα-εξάτμιση-σέλα-και βέβαια κινητήρα! Άφησαν την μάσκα για να θυμίζει σε κάτι την προηγούμενη γενιά !!! Εγώ πιστεύω ότι αυτό το μηχανάκι κερδίζει στον σπορ χαρακτήρα αλλά χάνει στον τούρινγκ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο !!! Όλα τα τούρινγκ μηχανάκια που έχω στο μυαλό μου έχουν ενιαία σέλα , η καινούργια σέλα παραπέμπει σε supersport κατηγορία !!! Δεν πιστεύω ότι ο συναναβάτης θα την εκτιμήσει σε μεγάλο δρομολόγιο , αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα . Αυτό διάλεξαν οι ιάπωνες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 Γαματο!!!!!Μου αρεσε πολυ εμφανισιακα...ΑΝ ειναι και ο κινητηρας του γεματος σε ενα πιο ευρυ φασμα στροφων τοτε αντε γεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 Για περισσότερες πληροφορίες http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2010/january/jan2610-new-yamaha-fz8-in-leaked-pictures/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 http://www.yamaha-motor-europe.com/fz8/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Ωραίο θα ήταν σαν ένα υπερκυβισμένο facelift του υπάρχοντος FZ6S. Του λείπει η πρωτοτυπία και η φρεσκάδα που θα έπρεπε να έχει ένα νέο μοντέλο. Πάντως για τύπους σαν και εμένα που την έχουν βρει με τον χαρακτήρα του FZ6 και θα ήθελαν λίιιιγο παραπάνω γκαζάκι είναι ταμάμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 http://www.yamaha-motor-europe.com/fz8/ Αυτα τα "ημιγυμνα" ('η μισοντυμενα) πολυ μ'αρεσουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 παντος το συγκεκριμενο ειναι ΙΔΙΟ με fz1 ιδιο πλασιο (μεχρι βιδας που φενεται) το τεποζιτο και το μπροστινο πιρουνι επισης το ψαλιδι ολα τα καπακια του μοτερ... το ψυγειο αλλαζουν καλυματα του ψυγειου (νομιζω γιατι τα διικα μου εχω καιρο να τα δω με το full fering) εξατμιση και διαφορετικη ουρα το ντυμενο μοντελο το μουτρο ειναι οποσδηποτε fazer εχει το μουτρο της μοτο. ελπιζω το μοτερ να το εξελιξαν λιγο να βγαζει χαμηλα δυναμη και οχι απλα να μειωσαν τη χωρητητκοτητα του μοτερ του fz1 φανταζομαι θα εχει και δυο τρεις επιλογες ο εγκεφαλος γιατι δε κοστιζει τιποτα στην εταιρια και ειναι 'Must' στις συγχρονες μοτοσυκλετες μονη ουσιαστικη διαφορα σε οδηγηση εκτος του λιγοτερου λογικα γκαζιου ειναι το τιμονι που μοιαζει πιο πολυ με του fz6 (αν δεν ειναι αυτο) πραμα το οποιο οντας πρωιν ιδιοκτητης fz6 και νυν fz1 ειναι καλη κινηση παντα μου ελειπε το τιμονι του fz6 το fatbar του fz1 εμπνεει για καγκουριες ενω του fz6 ειναι ανετο πιο ψηλα και λειτουργικο εν ολιγης μαλλον θα ειναι ενα πολυ καλο εργαλιο φτιαγμενο απο ετοιμα κομματια Αυτα τα "ημιγυμνα" ('η μισοντυμενα) πολυ μ'αρεσουν... τα κανουν ολα και συμφερουν :) και τα fazer γυρνανε παντου απο βολτες μεχρι πολη και απο κρητη μεχρι ευρωπη ( αν δε πενεψουμε το σπιτι μας :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 παντως ειναι καλο που μοιαζει τοσο με το FZ1 σε μια εκδοση με α μπου σου και μια 'καλη' τιμη θα ναι σουπερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Το FZ8 θα αντικαταστήσει το FZ6 ή θα μείνουν και τα δύο? Ξέρουμε? Λογικά και λόγω ανταγωνισμού η τιμή του καινούριου θα πρέπει να είναι πολύ κοντά με το S2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Το FZ8 θα αντικαταστήσει το FZ6 ή θα μείνουν και τα δύο? Ξέρουμε? Λογικά και λόγω ανταγωνισμού η τιμή του καινούριου θα πρέπει να είναι πολύ κοντά με το S2. το 600 εχει καλες πωλησεις οποτε παιζει να το κρατησουν και ως ποιο τουριστικο μοντελο.. αν ειναι κοντα στο s2 η θα παρω αυτο κουτα η FZ1 αν βρω στα λεφτα μου.. ειδωμεν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 δε το βλεπω να μενει το fz6... απλα εγινε fz8 γιατι επαιζε το z και ηταν ανισος ανταγωνισμος (στο γυμνο μοντελο γιατι το μπικινι φερινγκ ειναι η κορυφη ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Όμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 το 600 εχει καλες πωλησεις οποτε παιζει να το κρατησουν και ως ποιο τουριστικο μοντελο.. αν ειναι κοντα στο s2 η θα παρω αυτο κουτα η FZ1 αν βρω στα λεφτα μου.. ειδωμεν! Να σου πω, δεν κάνουμε πρώτα μια τράμπα κάνα μήνα τα μοτόρια μας να δεις πως δουλεύουν οι 4 κύλινδροι? (και να βάλω και εγώ χεράκι στο shiver !! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 4κ όλα τα λεφτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 Σε βλέπω και είσαι μακριά ρε συ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Έχει ακουστεί τίποτα για τιμές; Γιατί ακόμα στο επίσημο site δεν έχει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Ας το αλλάζανε λίγο ρε παιδί μου.... πάλι μια από τα ίδια. Άν πάρω άλλο μοτό θα πάω κατευθίαν σε κάτι πιο μεγάλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Noμιζω πως ερωτευτηκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Επειδη μου αρεσει και εμενα παρα πολυ το FZ8 σκεφτομαι να κανω την κινηση οταν με το καλο ερθει. Τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 κρινοντας απο το fz1 που ειχα αν μπορεις να το παρεις παρτο πολυ καλη συμπεριφορα μοτο σε ολα της (εκτος του μοτερ που ειναι διαφορετικο και δε ξερω αλλα εμπιστευομαι τη yamaha) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 κρινοντας απο το fz1 που ειχα αν μπορεις να το παρεις παρτο πολυ καλη συμπεριφορα μοτο σε ολα της (εκτος του μοτερ που ειναι διαφορετικο και δε ξερω αλλα εμπιστευομαι τη yamaha) Τι θεμα που με προβληματιζει φιλε μου ξερεις ποιο ειναι? Πολυ φοβαμαι οτι η τιμη του θα αγγιξει τις 10,500 ευρω. Οποτε εχω ενα διλιμα. Αξιζει οταν ενα καινουργη FZ1 του 08 εχει τοσο??? Και ειναι στα ιδια κιλα, ιδιο πλαισιο, αν δε κανω λαθος εχει ρυθμιζομενο USD και 40 κατι αλογα παραπανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες