Jump to content
vittorio

Yamaha FZ8 / Fazer 8

Recommended Posts

το γυμνο ειδικα σε μπλε ειναι πειρασμος...

το ντυμενο μετριο.... :thumbsdown:

εχουν διαρρευσει τεχν.χαρακτηριστικα?

κατι μου λεει για 130-135ps στροφαλο το πολυ...

not bad not bad....

:shades::yeahright:

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ομορφο και μπανικο εργαλειο. Το τελικο δεν μ'αρεσει αλλα διορθωνεται.

Βασικα ο κινητηρας του FZ8 θα ειναι ενας γεματος κινητηρας απο R6 (χωρις αποτομα ξεσπασματα και τρυπες) ή ενας κομμενος (σε επιδοσεις και κυβισμο) κινητηρας απο R1???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks φίλε Lindos για τις φωτό!

Η μάσκα του fazer 8 είναι πανομοιότυπη με του S2 πάντως ! Κατά τα άλλα είναι εντελώς καινούργιο , βλέπε αναρτήσεις-πλαίσιο-ψαλίδι-φρένα-εξάτμιση-σέλα-και βέβαια

κινητήρα! Άφησαν την μάσκα για να θυμίζει σε κάτι την προηγούμενη γενιά !!!

Εγώ πιστεύω ότι αυτό το μηχανάκι κερδίζει στον σπορ χαρακτήρα αλλά χάνει στον τούρινγκ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο !!!

Όλα τα τούρινγκ μηχανάκια που έχω στο μυαλό μου έχουν ενιαία σέλα , η καινούργια σέλα παραπέμπει σε supersport κατηγορία !!!

Δεν πιστεύω ότι ο συναναβάτης θα την εκτιμήσει σε μεγάλο δρομολόγιο , αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα . Αυτό διάλεξαν οι ιάπωνες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαματο!!!!!Μου αρεσε πολυ εμφανισιακα...ΑΝ ειναι και ο κινητηρας του γεματος σε ενα πιο ευρυ φασμα στροφων τοτε αντε γεια!!! :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο θα ήταν σαν ένα υπερκυβισμένο facelift του υπάρχοντος FZ6S.

Του λείπει η πρωτοτυπία και η φρεσκάδα που θα έπρεπε να έχει ένα νέο μοντέλο.

Πάντως για τύπους σαν και εμένα που την έχουν βρει με τον χαρακτήρα του FZ6 και θα ήθελαν λίιιιγο παραπάνω γκαζάκι είναι ταμάμ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα "ημιγυμνα" ('η μισοντυμενα) πολυ μ'αρεσουν... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος το συγκεκριμενο ειναι ΙΔΙΟ με fz1 ιδιο πλασιο (μεχρι βιδας που φενεται) το τεποζιτο και το μπροστινο πιρουνι επισης το ψαλιδι ολα τα καπακια του μοτερ... το ψυγειο

αλλαζουν καλυματα του ψυγειου (νομιζω γιατι τα διικα μου εχω καιρο να τα δω με το full fering) εξατμιση και διαφορετικη ουρα το ντυμενο μοντελο το μουτρο ειναι οποσδηποτε fazer εχει το μουτρο της μοτο.

ελπιζω το μοτερ να το εξελιξαν λιγο να βγαζει χαμηλα δυναμη και οχι απλα να μειωσαν τη χωρητητκοτητα του μοτερ του fz1 φανταζομαι θα εχει και δυο τρεις επιλογες ο εγκεφαλος γιατι δε κοστιζει τιποτα στην εταιρια και ειναι 'Must' στις συγχρονες μοτοσυκλετες

μονη ουσιαστικη διαφορα σε οδηγηση εκτος του λιγοτερου λογικα γκαζιου ειναι το τιμονι που μοιαζει πιο πολυ με του fz6 (αν δεν ειναι αυτο) πραμα το οποιο οντας πρωιν ιδιοκτητης fz6 και νυν fz1 ειναι καλη κινηση παντα μου ελειπε το τιμονι του fz6 το fatbar του fz1 εμπνεει για καγκουριες ενω του fz6 ειναι ανετο πιο ψηλα και λειτουργικο

εν ολιγης μαλλον θα ειναι ενα πολυ καλο εργαλιο φτιαγμενο απο ετοιμα κομματια

Αυτα τα "ημιγυμνα" ('η μισοντυμενα) πολυ μ'αρεσουν... :blush:

τα κανουν ολα και συμφερουν :) και τα fazer γυρνανε παντου απο βολτες μεχρι πολη και απο κρητη μεχρι ευρωπη ( αν δε πενεψουμε το σπιτι μας :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως ειναι καλο που μοιαζει τοσο με το FZ1

σε μια εκδοση με α μπου σου και μια 'καλη' τιμη θα ναι σουπερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το FZ8 θα αντικαταστήσει το FZ6 ή θα μείνουν και τα δύο? Ξέρουμε?

Λογικά και λόγω ανταγωνισμού η τιμή του καινούριου θα πρέπει να είναι πολύ κοντά με το S2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το FZ8 θα αντικαταστήσει το FZ6 ή θα μείνουν και τα δύο? Ξέρουμε?

Λογικά και λόγω ανταγωνισμού η τιμή του καινούριου θα πρέπει να είναι πολύ κοντά με το S2.

το 600 εχει καλες πωλησεις οποτε παιζει να το κρατησουν και ως ποιο τουριστικο μοντελο..

αν ειναι κοντα στο s2 :worthy:

η θα παρω αυτο κουτα η FZ1 αν βρω στα λεφτα μου..

ειδωμεν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε το βλεπω να μενει το fz6... απλα εγινε fz8 γιατι επαιζε το z και ηταν ανισος ανταγωνισμος (στο γυμνο μοντελο γιατι το μπικινι φερινγκ ειναι η κορυφη ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 600 εχει καλες πωλησεις οποτε παιζει να το κρατησουν και ως ποιο τουριστικο μοντελο..

αν ειναι κοντα στο s2 :worthy:

η θα παρω αυτο κουτα η FZ1 αν βρω στα λεφτα μου..

ειδωμεν!

Να σου πω, δεν κάνουμε πρώτα μια τράμπα κάνα μήνα τα μοτόρια μας να δεις πως δουλεύουν οι 4 κύλινδροι? (και να βάλω και εγώ χεράκι στο shiver !! :wub: )

:devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας το αλλάζανε λίγο ρε παιδί μου.... πάλι μια από τα ίδια.

Άν πάρω άλλο μοτό θα πάω κατευθίαν σε κάτι πιο μεγάλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη μου αρεσει και εμενα παρα πολυ το FZ8 σκεφτομαι να κανω την κινηση οταν με το καλο ερθει.

Τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρινοντας απο το fz1 που ειχα αν μπορεις να το παρεις παρτο πολυ καλη συμπεριφορα μοτο σε ολα της (εκτος του μοτερ που ειναι διαφορετικο και δε ξερω αλλα εμπιστευομαι τη yamaha)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρινοντας απο το fz1 που ειχα αν μπορεις να το παρεις παρτο πολυ καλη συμπεριφορα μοτο σε ολα της (εκτος του μοτερ που ειναι διαφορετικο και δε ξερω αλλα εμπιστευομαι τη yamaha)

Τι θεμα που με προβληματιζει φιλε μου ξερεις ποιο ειναι?

Πολυ φοβαμαι οτι η τιμη του θα αγγιξει τις 10,500 ευρω.

Οποτε εχω ενα διλιμα.

Αξιζει οταν ενα καινουργη FZ1 του 08 εχει τοσο???

Και ειναι στα ιδια κιλα, ιδιο πλαισιο, αν δε κανω λαθος εχει ρυθμιζομενο USD και 40 κατι αλογα παραπανω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα