tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Λοιπον παιδια τελικα θα το κανω 51 νε κυλινδρο αλουμινιου astra και πιστονι.Θελω ομως την γνμωη σας για κατι.Πρεπει να αλλαξω καμπανα?και επδ εχω cdi και θελω να την βαλω να παρω στροφαλο μακρυ(γτ αυτος π εχω τρ ειναι κοντος)?Με ολα αυτα τι λετε θα μου βγαλει κανενα προβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φιλος και εγω σουπρα εχω πηραξει ιδια μοτερ φορανε. Καντο 53 και κρατα ιδιο στροφαλο ειναι αρκετα καλος! Εκκεντροφορο αλαξε σε 5ο σταδιο και αν θες καμια ηλεκτρονικη. Αλλα να ξερεις θα χρειαστεις μια εξατμηση ελευθερας γιατι θα μπουκωνει με την μαμα στις υψηλες στροφες και ενα φιλτρο ελευθερας... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Φιλος εγω αυτα εδω εχω και εχω και τελικη κοντα στα 130χαω (μετριμενο με ΒΜW 520i με ηλεκτρονικο κοντερ). Σε επιταχηνσεις δεν μπορω να το πενευτω αλλα οταν ειχα 13αρι γραναζι μπροστα ηταν μια χαρα μετα εβαλα 14αρι και εχασα... 53χιλ πιστονι-κιλινδρος shark 5ο σταδιο εκκεντροφορος fuego κομπλε σετακι ελατηρια κτλπ ελαφρωμένο βολαν aasa CDI daytona racing Μπουζί ηλεκτρονικό moto sport ελευθερας για φασαρια φιλτροχωανη δισκοι συμπλεκτοι και ελατηρια tagekawa για να μην πατηναρει καθολου τρομπα λαδιου tagekawa Συνολικα η μετατροπη αγκιξε τα 400€ η κεφαλη του σουπρα ειναι αρκετα καλη και δεν πειραξα τιποτε πανο της αν και φοβαμε σιγα σιγα τις βαλβιδες... τα tagekawa ειναι εγκυηση αλλα πανακριβα και μπορεις να κανεις ιδια δουλεια με απλες εταιριες οπως shark, top kit fuego. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Φιλος και εγω σουπρα εχω πηραξει ιδια μοτερ φορανε. Καντο 53 και κρατα ιδιο στροφαλο ειναι αρκετα καλος! Εκκεντροφορο αλαξε σε 5ο σταδιο και αν θες καμια ηλεκτρονικη. Αλλα να ξερεις θα χρειαστεις μια εξατμηση ελευθερας γιατι θα μπουκωνει με την μαμα στις υψηλες στροφες και ενα φιλτρο ελευθερας... Οχι ρε συ για να μην βαζω καρτερ και τετοια στη μεση θελω να το κανω απλα 51 με κυλινδροπιστονο και στροφαλο μακρυ (μπαινει ε?) θελει γιατι η CDI δεν μπαινει με αυτον τον στροφαλο αλλα δεν ξερω θελει και η καμπανα αλλαγη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 καπμπιρατερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 καπμπιρατερ? οχι το 16αρι της μαμας χοντα ειναι τρομερο! και ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ προκαλει προβλημα στις βαλβιδες(τι σου λεω και εγω τωρα με αυτα που του εχω κανει )... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δεν μας έχει πει ακόμα τι θες να κάνεις.Λες ότι δεν θες να μπούν τα κάρτερ στην μέση,ενώ με το να αλλάξεις στρόφαλο ανοίγονται τα κάρτερ.Πες μας τι θες να καταλάβουμε τι θες.Οικονομία,δύναμη,αξιοπιστια???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δεν μας έχει πει ακόμα τι θες να κάνεις.Λες ότι δεν θες να μπούν τα κάρτερ στην μέση,ενώ με το να αλλάξεις στρόφαλο ανοίγονται τα κάρτερ.Πες μας τι θες να καταλάβουμε τι θες.Οικονομία,δύναμη,αξιοπιστια???? κακα τα ψεματα αν θελει στροφαλο εκκεντροοφορο κτλπ θελει ανοιγμα και ριθμησμα μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δεν μας έχει πει ακόμα τι θες να κάνεις.Λες ότι δεν θες να μπούν τα κάρτερ στην μέση,ενώ με το να αλλάξεις στρόφαλο ανοίγονται τα κάρτερ.Πες μας τι θες να καταλάβουμε τι θες.Οικονομία,δύναμη,αξιοπιστια???? Tωρα μπερδευτικα κ εγω...οιτα το μηχανακι τωρα το εχω 72 και θελω να το ανεβασω στα 100 βαζοντας στροφαλο μακρυ 90αρι επδ αυτος π εχει τρ ειναι κοντος για ν μπει κ η cdi αλλα για να μπει ο 90αρις θελει να ανοιξουν τα καρτερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 τα παντα θα ανοιξουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 βρες ενα καλο 90αρι μοτερ απο glx και φτιαχτο ή απο astrea καλιτερα 100αρι οχι το 16αρι της μαμας χοντα ειναι τρομερο! και ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ προκαλει προβλημα στις βαλβιδες(τι σου λεω και εγω τωρα με αυτα που του εχω κανει )... στο δικο σου 16 αρι εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 πιστευω αν βαλεις 20αρι θα εχει πιο πολυ νευρο και θα βοηθησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Και 22αρι να βάλει θα ειναι ακόμα καλύτερα.....Εγω πάντος ξέρω η cdi για να μπει επειδη εχει μεγαλες και βαριες βαλβίδες μονο απο 53 χιλιοστά και πάνω θα λειτουργεί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 πιστευω αν βαλεις 20αρι θα εχει πιο πολυ νευρο και θα βοηθησει με της μαμα βαλβιδες μεγαλυτερο καρμπυρατερ αδικα θα το βαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Και 22αρι να βάλει θα ειναι ακόμα καλύτερα.....Εγω πάντος ξέρω η cdi για να μπει επειδη εχει μεγαλες και βαριες βαλβίδες μονο απο 53 χιλιοστά και πάνω θα λειτουργεί.... Λετε να μην λειτουργησει καλα στα 51-52? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Πιθανόν να μην λειτουργεί καν....Αμα εχει βάλει κανένας ας μας πει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Πιθανόν να μην λειτουργεί καν....Αμα εχει βάλει κανένας ας μας πει.... Τι να σου πω εγω παντως πιστευω κ απο οσα εχω ακουσει οτι μπορει ν λειτουργει καλυτερα στα 100-110 παρα στα 125 βσκ νμζς αυτη η κεφαλη λειτουργει σε ολα τ κυβικα απο 100-125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λετε να μην λειτουργησει καλα στα 51-52? στο σθπρα 51-52-53χιλ ειναι το ιδιο στα 54 κοβει χιτονιο και παει λεγοντας... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΣΤΟΝΙ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΑΣΤΡΕΑ!!!! ΟΧΙ ΟΒΑΛ ΦΛΑΤ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Bάλε αλλο μοτέρ πάνω φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 +1 βαλε το 90αρι απο glx αν βρεις ή αστρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 ενας φιλος μου εχει ενα dy50rs το εχει κανει 51mm με μπομπε πιστονι (καπως ετσι λεγεται) κυλινδρο 90αρα κεφαλι (νομιζω) 24mm καρμπυρατερ takegawa ηλεκτρονικη και kittaco πολλαπλασιαστη φοραει εξατμιση protech και με λιγα λογια το μηχανακι παει παρα πολυ καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 ΑΝ βαλεις αυτο το πιστονι πομπε πως στο διαολο λεγεται που ειναι οβαλ στο πανω μερος πρεπει να εχεις και καταλιλη κεφαλη για να μπει... Οι κεφαλες αστρεα ειναι αρκετα αξιοπιστες και τα αξιζουν τα λεφτα τους παντος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με cdi τι πιστονι?Η μαλακια στο δικο μου ειναι οτι εχει κοντο στροφαλο γι αυτο θελει αλλαγη.Α να σου πω Giwrgakh καμπανα αλλαξε ο φιλος σου η οχι? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 από τον tonycub Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Με cdi τι πιστονι?Η μαλακια στο δικο μου ειναι οτι εχει κοντο στροφαλο γι αυτο θελει αλλαγη.Α να σου πω Giwrgakh καμπανα αλλαξε ο φιλος σου η οχι? Νομιζω θελει το οβαλ το πιστονι αλλα ρωτα για σιγουρια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Ρε φιλε,σε μηχανικό δεν θα το φτιάξεις???Ρώτα τον μηχανικό σου να σου πει τι θα βάλεις και πόσο θα πάνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες