Jump to content
BlackmanGR

Ξεχασα να συστηθω!

Recommended Posts

Καλησπερα σαν νεος χρηστης του φορουμ σας οφειλα (πιστευω) να συστηθω!

Ειχα μπει αρκετες φορες στο φορουμ για να παρακολουθησω καποιες σηζητησεις που με ενδιεφεραν και τελικα αποφασησα να φτιαξω και εγω εναν λογαριασμο να ανταλαζω τις αποψεις μου μαζι σας. Για να μην τα πολυλογο ονομαζομαι Γρηγορης :_zeppelin: .

Απο το περασμενο Μάιο ειμαι κ εγω ενας νομιμος δυκικλιστης στην κατιγορια των μικρων μοτοσηκλετων με 2 παπια :_zeppelin: ενα Astrea Supra k ena Innova 125i. Καλες διαδρομες οnline και on/οff road!

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλως ηρθες μαν:cheers:

Αλλα γιατι 2 παπια???

Ενα για τις δουλειες και ενα για τα ταξιδια??:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες μαν:cheers:

Αλλα γιατι 2 παπια???

Ενα για τις δουλειες και ενα για τα ταξιδια??:mB_kalo_e:

Το Supra το οικονομησα απο τον πατερα μου αφου πηρε μεγαλη μηχανη εκει εμαθα να οδηγας και επειδη δεθηκα αρκετα με εκεινο το πραμα δεν μου εκανε καρδια να το δωσω ουτε εμενα ουτε του πατερα μου κ τελος το κρατησαμε το πηγα στο χωριο και του εβαλα λιγο χερακι στο μοτερ :whistling: . Επειδη σαν μηχανακι θεωρησα οτι τα ειχε φαει τα ψωμια του πηρα το Innova αλλα το μετανιωσα πικρα :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Supra το οικονομησα απο τον πατερα μου αφου πηρε μεγαλη μηχανη εκει εμαθα να οδηγας και επειδη δεθηκα αρκετα με εκεινο το πραμα δεν μου εκανε καρδια να το δωσω ουτε εμενα ουτε του πατερα μου κ τελος το κρατησαμε το πηγα στο χωριο και του εβαλα λιγο χερακι στο μοτερ :whistling: . Επειδη σαν μηχανακι θεωρησα οτι τα ειχε φαει τα ψωμια του πηρα το Innova αλλα το μετανιωσα πικρα :uglystupid2:

Καλως τον, πουλα το αφου ξερεις να οδηγας και παρε κατι σε ποιο μηχανη και με συμπλεκτη...Οπως καταλαβες εδω που ηρθες θα ακους προτασεις που θα σου βαζουν φωτιες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτα απ αολα καλως ηρθες,καλες βολτες και παντα ορθιος. :clapping2:

Γιατι μετανιωσες που πηρες το innova?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες ... Πιστέυω μετά από λίγο να μπορέσεις να αποκτήσεις και μιά μοτό για ασφαλείς βόλτες εκτός πόλης....

Μην νομίζεις και εγώ με VESPA 50c άρχισα ... Μετά βέβαια άρχισαν τα όργανα ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως τον, πουλα το αφου ξερεις να οδηγας και παρε κατι σε ποιο μηχανη και με συμπλεκτη...Οπως καταλαβες εδω που ηρθες θα ακους προτασεις που θα σου βαζουν φωτιες :D

Οταν ηταν να παρω το Innova ημουν αναμεσα σε XR125 και Innova αλλα ερχομουν σε κοντρα με τουσ δικους μου και αφου βαζαν το μεγαλυτερο μερος του ποσου αυτοι δεν μπορουσα να κανω αλλιως...

Πρωτα απ αολα καλως ηρθες,καλες βολτες και παντα ορθιος. :clapping2:

Γιατι μετανιωσες που πηρες το innova?

Απο τεχνικης αποψεως γιατι σβηνει και δεν ειναι ουτε μπουκομα ουτε ρελαντι...

Φοβαμε πως θα ειναι κανα προβλημα στην ηλεκτρονικη του αν και στην Honda λενε οτι ειναι μια χαρα.

+ οτι τα πλαστηκα τριζουν και τα φρενα του ειναι χαλια! Επρεπε να τσιμπαγα το Crypton X τοτε που ηταν ευκαιρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα