μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Μιλαμε για Αισθητήρες ένδειξης πίεσης ελαστικών σε μοτοσυκλετα. Εχει τοποθετησει κανεις;Ποιους;Πόσο;Απο που;και ΚΥΡΙΩΣ...ειστε ευχαριστημενοι απο αυτους;Πόσο αξιοπιστες και ακριβεις ενδειξεις δινουν;Πόσο χρησιμοι ειναι στη μοτοσυκλετα;Aξιζουν κατα την γνωμη σου το εξτρα κοστος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Το ψαξα λίγο, αλλά δυστυχώς μόνο σε Tubeless ελαστικά μπαίνουν, οπότε δε συνέχισα. Κοστίζουν, πάντως, γύρω στα 200 Ευρώ. Λογικά, θα έχουν μια μικρή απόκλιση γύρω στο 2% - 5% όπως, τουλάχιστον, συμβαίνει και στα ΒΜW που έχουν προεγκατεστημένο το εν λόγω σύστημα. Η διαφορά αυτή θα παίζει πάνω κάτω και με τη θερμοκρασία, να ξέρεις. Αξίζει να το ψάξεις και πες μου κι εμένα, θα ήθελα να μάθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Αξίζει να το ψάξεις και πες μου κι εμένα, θα ήθελα να μάθω! Oρεστη μεσα απο την κουβεντα και την αναζητηση μπορει να βρεθει κατι καλο.Αν αξιζει το βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πως λεγεται αυτο στα αγγλικα μπας και το βρισκαμε κανα ebay Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Πως λεγεται αυτο στα αγγλικα μπας και το βρισκαμε κανα ebay το αναφερω στον Τιτλο του Τοπικ Τασουλη TPMS (tire pressure monitoring system) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) το αναφερω στον Τιτλο του Τοπικ Τασουλη TPMS (tire pressure monitoring system) ωχ ναι γκαβομαρα Βρηκα κατι.. http://shop.ebay.co....-All-Categories και αυτα.. http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=TPMS&_sacat=See-All-Categories Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω (αν θέλει και ο Αη Βασίλης....) το παρακάτω: TIREMONI - Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών Το σύστημα για μοτοσικλέτες κάνει 115 ευρώ και έχει το πλεονέκτημα ότι μπαίνει στη βαλβίδα οπότε δεν απαιτεί εξαγωγή των ελαστικών. Ενδεχομένως να κάνει και για όλα τα ελαστικά (με και χωρίς σαμπρέλα) αφού δεν μπαίνει μέσα στη ζάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziggy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Τουλάχιστον στο σύστημα της BMW και σύμφωνα με το manual η ένδειξη πίεσης είναι "κανονικοποιημένη" για θερμοκρασία 20 κάτι βαθμών κελσίου (δεν θυμάμαι ακριβώς). Η διαφορά μεταξύ ένδειξης του TPMS και ακριβούς πιεσόμετρου είναι μεγάλη σε ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος (καύσωνας ή ψόφος ...), άνοιξη και φθινόπωρο βλέπεις τα ίδια ... Η ρύθμιση της πίεσης όμως πρέπει να γίνεται με βάση μια θερμοκρασία αναφοράς (20 κάτι βαθμοί). Ένας άγραφος κανόνας ήταν (και είναι ...) να βάζουμε 5-10% (ή κάτι τέτοιο ...) επιπλέον πίεση όταν τα λάστιχα είναι ζεστά. Συμπληρώνεις ανάλογα με την ένδειξη του TPMS και αυτό κάνει κάνει τον υπολογισμό για σένα ... και τη ζωή σου ευκολότερη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 περριτό να το πω? υπερβολικό να το πω? Τόσα λεφτά....αλλάζω λάστιχα. Κάθε Σ/Κ μόλις γεμίζεις ρίχνεις και ένα βλέφαρο στον αέρα και τέρμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Λιγο ακριβο αλλα καλο.... Τσεκαρισε το και αν σου κανει,χτυπα το....νομιζω το φοραει και ο thrakiotis.... http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=195&products_id=2224&language=gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω (αν θέλει και ο Αη Βασίλης....) το παρακάτω: TIREMONI - Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών Το σύστημα για μοτοσικλέτες κάνει 115 ευρώ και έχει το πλεονέκτημα ότι μπαίνει στη βαλβίδα οπότε δεν απαιτεί εξαγωγή των ελαστικών. Ενδεχομένως να κάνει και για όλα τα ελαστικά (με και χωρίς σαμπρέλα) αφού δεν μπαίνει μέσα στη ζάντα. αντε να σου κλεψουν και τις βαλβιδες να το κλαις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 αντε να σου κλεψουν και τις βαλβιδες να το κλαις Αυτό είναι πράγματι ένα θέμα. Έχει τη δυνατότητα να τις βιδώσεις με ένα allen και το λένε "αντικλεπτικό σύστημα"... απλά μετά θα χρειάζεσαι το κλειδάκι για να φουσκώσεις τα λάστιχα... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Εγώ από την άλλη θέλω ένα γκατζετάκι που θα μετράει την πίεση και θα την αφαιρεί μέχρι τα 16psi πριν μπω στο χώμα. Για να μη φθείρω τα λάστιχα στη διαδρομή βενζινάδικο-βουνό. ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Μόνο για να πετάς λεφτά είναι. Αν δεν το έχει προεγκατεστημένο δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ αν χάσω πάνω από 3psi το νιώθω και τσεκάρω. Τι να το κάνω το σύστημα δηλαδή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Εξυπνο και εφετζιδικο γκατζετακι αλλα και 200ευρα, πολλα τα ρημαδια. Βρε Κωστη τι εγινε με το στρωμα? Παλιμπαιδισμος σε επιασε μαζι του? :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Εξυπνο και εφετζιδικο γκατζετακι αλλα και 200ευρα, πολλα τα ρημαδια. Βρε Κωστη τι εγινε με το στρωμα? Παλιμπαιδισμος σε επιασε μαζι του? :D :D για αυτο οταν πας στο βενζιναδικο checkαρεις και την πιεση και εισαι compleeeeeee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
COSMAS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 πολυ ιστορια χωρις λογο νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 ...ι έχει το πλεονέκτημα ότι μπαίνει στη βαλβίδα οπότε δεν απαιτεί εξαγωγή των ελαστικών. Ενδεχομένως να κάνει και για όλα τα ελαστικά (με και χωρίς σαμπρέλα) αφού δεν μπαίνει μέσα στη ζάντα. Απο οσο το ψαχνω αυτο ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ζητημα στην εγκατασταση.δηλαδη οι αισθητηρες-βαλιδες πώς θα διασφαλιστουν ωστε πχ ενας πιτσιρικάς εστω και απο αγνοια τι ειναι να μην στις κλεψει για το ποδηλατο του και μεινεις χωρις αισθητηρες... Βρε Κωστη τι εγινε με το στρωμα? Παλιμπαιδισμος σε επιασε μαζι του? :D :D Ψιψιψινια Γιωργο...Ειναι "σπορ" που γουσταρω σε ολες τις μοτο μου...Πες το λόξα πες το οπως θες...ειμαι μακαρονάς τι να κανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Αν δεν κανω λαθος, στα BMW μπορει να μπει και το γνησιο, "κατοπιν εορτης" (Καπου στα 150 ευρω, μου ειχαν πει..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) για αυτο οταν πας στο βενζιναδικο checkαρεις και την πιεση και εισαι compleeeeeee Κι εδω ειναι ενα μεγαλο θεμα...Σωστο αυτο που λες αλλά υπο προϋποθεσεις.Οτι για να τσεκαρεις σωστα πρεπει 1)να ειναι κρυα τα ελαστικα 2)Να εχεις μαζι σου δικο σου οργανο ΑΚΡΙΒΟΥΣ μετρησης γιατι τα περισσοτερα βενζιναδικα χε...μεσα... Και εχεις και το "μειονεκτημα" οτι δεν εχεις συνεχη ενδειξη(οπως με ενα TPMS) οπότε επαναπαυεσαι στη μετρηση "βενζιναδικου" μεχρι την επομενη Αν δεν κανω λαθος, στα BMW μπορει να μπει και το γνησιο, "κατοπιν εορτης" (Καπου στα 150 ευρω, μου ειχαν πει..) Μπορει-τσεκαρισμενο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Υπάρχει σαν powerpart από την ΚΤΜ για το δικό μου αλλά δεν είναι αρκετά ακριβές ακόμη και δεν το πολυσπρώχνουν. Δεν εμπιστεύομαι αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά και τα αγωνιστικά κοστίζουν 400+. Στο μέλλον.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 εδώ και σχεδόν ενα χρονο φοραω το κιτ της zadi.... να πω ην αληθεια μια φορα χρειαστηκε αλλα ισως και να ηταν καθοριστικη... εθνικη οδος, τριβαλιτσο...και σε καποια στιγμη αναβοσβηνε το led προειδοποιησης... τελικα ειχα προκα στο πισω λαστιχο...η οποια ειχε μπει πλαγια και ετσι εχανα αρκετο αερα... δεν πειραζει, τα εβγαλε τα λεφτα του... προειδοποιει και για πολυ παγωμενο οδοστρωμα... τιμη καπου 130 ευρω μου το εφερε απο Αγγλια συγγενης... κανενα 200αρι Ελλαδα... μου αρεσει πολυ σαν gadgetακι.. φωτο: και ΕΔΩ ενα απο τα καταστηματα που το εχουν στην Ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Ερώτηση: Πόσο κρατάει η μπαταρία του αισθητήρα που είναι στη ρόδα; (άντε να βγάζεις λάστιχο για να αλλάξεις μπαταρία στο μαραφέτι!...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 O ορισμος του μοτοσυκλετισμους απλη λυτη μοτοσυκλετα για να γουσταρεις το ταξιδι Εγω παντως βρηκα κατι ταπες για τις βαλβιδες με φωτισμο τουλαχιστον να φαινομαι μην με παρει κανενας αερα απο κανα στοπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laziokos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω (αν θέλει και ο Αη Βασίλης....) το παρακάτω: TIREMONI - Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών Το σύστημα για μοτοσικλέτες κάνει 115 ευρώ και έχει το πλεονέκτημα ότι μπαίνει στη βαλβίδα οπότε δεν απαιτεί εξαγωγή των ελαστικών. Ενδεχομένως να κάνει και για όλα τα ελαστικά (με και χωρίς σαμπρέλα) αφού δεν μπαίνει μέσα στη ζάντα. αν βαλεις αυτα τα ματζαφλαρια θα θελει ζυγοσταθμιση μετα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες