Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αποφασισα να γραψω και εγω για την μηχανη που εχω και μπορω να πω πως την εχω ερωτευτει...Αρχιζω λοιπον... Η μηχανη αγοραστηκε στις 15 Ιουνιου To πρωτο σερβις εγινε εντος 3 ημερων... 3 λιτρα λαδακι Μotul για την Suzuki και ενα φιλτρο λαδιου 65 Ευρω Τα χιλιομετρα περνανε μια χαρα αλλα χρειαζομαστε και μανιταρακια για να εχουμε μια προστασια απο στατικη πτωση.Μετα απο πολυ ψαξιμο,τα μανιταρακια που εβρισκα με αναγκαζανε να τρυπησω το πλαινο πλαστικο πραγμα που ηθελα να αποφυγω. Ψαχνοντας και στο Ιντερνετ βρηκα αυτα τα μανιταρια Η αγορα εγινε απο ebay (που εχει αποδειχθει σουπερ μεχρι στιγμης! ) και η τιμη τους ηταν 75 ευρω.Αλλα ειναι καθαρα για στατικη πτωση (δοκιμασμενα, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ) Τα χιλιομετρα περνανε ευχαριστα με την μηχανη και φτανουμε αισιως στο 2ο σερβις που ειναι ακριβως οπως το 1ο. Αλλα 65 ευρω... 2η αγορα που εγινε,βαση πινακιδας Valter Moto.Απο Ελλαδα η αγορα 50 ευρω.Η αγορα εγινε απο το καταστημα MotoExperτ.Ο λογος που γραφω και το καταστημα ειναι ο εξης.Σε καποια καταστηματα που πηγα προς τον Πειραια μου ειπανε κατι εξωφρενικες τιμες..Οποτε δεν υπαρχει λογος να μην πω οτι ο τυπος ηταν πολυ σωστος. Αλλη μια αλλαγη,μικρη και φθηνη..Αλλαχτηκε η μαμα γκαζιερα με μια απο Yamaha R1 06 που ειναι πολυ πιο κοντη...Ειδα μεγαλη διαφορα στο ανοιγμα....η αλλαγη εγινε καθαρα για καγκουριστικους λογους... ..Αξια γκαζιερας 10 ευρω...Αξια καγκουριας ανεχτιμητη 3ο σερβις πλησιαζει και θα γινει αλλαγη στα πισω τακακια..Η αγορα εγινε ηδη απο ebay.Τακακια ΕΒC 40 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και αφου μπηκα στην διαδικασια λεω να βαλω και σωληνακια υψηλης ΗΕL τιμη για ολο το σετακι 110 ευρω Αλλα αρκετα με τις αγορες,ας περασουμε στην διαβιωση μαζι με το suzuki Η μηχανη για μενα ειναι απλα Α Π Ι Σ Τ ΕΥ Τ Η!! Η μηχανη σε παρακαλαει να την στριψεις,να την γκαζωσεις να της πιεις το αιμα!! Εχοντας κανει και μερικα ταξιδακια μαζι της μπορω να πω οτι δεν με κουρασε,αυτο ισως οφειλεται και στην ηλικια μου 23,και με ενα σακιδιο ειχα παρει αρκετα πραγματακια.ΑΛΛΑ αυστηρια για ενα ατομο!Για ταξιδακι μαζι με κοπελα η κανα φιλαρακι το ξεχναμε!Γινεται πολυ κουραστικο και για αναβατη κ για συνεπιβατη! Η καταναλωση ειναι αλλο ενα μικρο θεματακι...Αλλα οπως λενε κ οι παλιοτεροι,τα πολλα αλογα θελουν και πολυ τροφη .Eαν ειναι για χαλαρο ταξιδακι βαζουμε το C προγραμματακι και πηγαινουμε ανετα και κυριλατα με 140 χιλιομετρακια με μικρη καταναλωση........Προσωπικα....ΔΕΝ το εχω κανει....και ΟΥΤΕ προκειτα να το κανω!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 πολλα και καλα χλμ να χεις ρε καγκουρα ωραιο μηχανακι ! καλα καταφερες κι εφαγες τα πισω τακακια πρην απ τα μπροστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Koυκλί,κουκλί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Πανέμορφη και πολύ ωραίο κράνος! Καλοτάξιδη πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 ζηλεύω :D πάντα όρθιος και πολλά km να έχετε :D αυτά τα μανιτάρια έψηνα και εγώ αλλά πήρα κάτι άλλα και τα περιμένω... γιατί λες μόνο για στατική πτώση ; σπάνε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Να τη χαίρεσαι την μηχανάρα σου ρε φίλε!!! :D :D :D Είναι κουκλάρα :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τι εχει καλε η ηλικια σου? Γερασες απο τωρα? :P :P Edit: Ακυρο, μλκιες διαβασα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 από τον ozfrox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Να την χαιρεσαι ρε συ....κουκλα ειναι!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Βιος και πολιτεια χωρις πολλες-πολλες φωτο δε νοειται, ειδικα για αυτο το μηχανακι! Δωσε φωτο στο λαο!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 ξέρω ότι αν έπαιρνα ss το gsxr θα έπαιρνα και το έχεις και σε καλό χρώμα έχει τα πιο επιτυχημένα οπίσθια σε supersport θέση οδήγησης και γραμμικό κινητήρα χωρίς τρύπες ...και το ρωτάς που το έχεις ερωτευθεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 τι λες ρε φιλε και εγω πηγα και ηρθα ταξειδη και δεν καταλαβα τιποτα δεν ειναι θεμα ηλικιας αλα να ξερης πως να κατσης...φυσικα στο εχω πει ειναι μια κουκλα ξεκωλησα απο τα μαυρα και και τα ασπρα ειναι πανεμορφα.... .....εχτες μας την εκανες σε επερνα τηλ και δεν απντουσες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 αχ αυτες οι μοτοσυκλετες μας πηραν το μυαλο και καθε φορα που καβαλαμε ειμαστε καπως ετσι και ποσο ωραια νιωθουμε που βρισκουμε ανθρωπους να μοιραστουμε τη χαρα μας καλα χιλιομετρα σε ολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) τι λες ρε φιλε και εγω πηγα και ηρθα ταξειδη και δεν καταλαβα τιποτα δεν ειναι θεμα ηλικιας αλα να ξερης πως να κατσης...φυσικα στο εχω πει ειναι μια κουκλα ξεκωλησα απο τα μαυρα και και τα ασπρα ειναι πανεμορφα.... .....εχτες μας την εκανες σε επερνα τηλ και δεν απντουσες.... ΟΝ ε μου ετυχε κατι σοβαρο(θεμα υγειας) και ειχα παει στον Ντοκτορ,ειπα στον Αλβερτο τι εγινε απο μσν... ΟΦ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Εδω με την φιμε ζελατινουλα του...Συντομα θα αλλαχθει με μια αντιστοιχη της Puig Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Τρελη λεπτομερεια απο μαμα suzuki...Tribal που απλα τα σπαει... επισης.... δεν ειχα ξανανιωσει ετσι στην ζωη μου...απιστευτη χαρα και ενα χαζοχαρουμενο χαμογελο εδω σε ενα παρκινγ στην Εθνικη..Θελαμε μια κρεπα...Και ειπαμε να παμε μεχρι το Λουτρακι κ μια με τα αδερφακια της...Ετοιμοι για πολεμο οι Suzukistas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 πανέμορφη η μηχανή σου και το ασπρο τα σπάει. να την χαρείς και να την λιώσεις στα χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Βλέπω πως όλη η παρέα είναι ss :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 Πολυ ωραιο εργαλειο! και επισης πολυ ωραιες φωτογραφιες! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 Την Δευτερα καναμε το 3ο σερβις..Εχουμε φτασει τα 9000 χιλιομετρα πλεον.. Εγινε κ η αλλαγη στα τακακια..Το πισω ηθελε αλλαγμα αλλα επειδη εβαλα κατι τακακια που προτεινε ενας φιλος.Ειπα να αλλαξω κ τα μπροστα μαζι ωστε εαν δεν ειναι καλα να βαλω EBC που ημουν ετοιμος να αγορασω.Ειναι τα Χ Brake και τελικα βγηκανε ΤΕΛΕΙΑ..Ειδικα για την τιμη τους....50 Ευρω μου πηγανε.Νομιζω οτι η τιμη τους για την ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη. Επισης εγινε και μια μικρη αγορα για το Τζιξερ.Ενα τελικο Jardine GP1.To επηρα και για περιπτωση πτωσης επειδη σκεφτομαι να αρχισω και τα track days αλλα και για τον ηχο. Φυσικα η αγορα εγινε απο ebay.Θα βαλω φωτογραφια μολις το παραλαβω και μολις το βαλω πανω.Θα προσπαθησω να βαλω κ ενα βιντεακι για να ακουσετε κ ηχο Αυτα μεχρι στιγμης...Νεες Φωτο συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 Οτι και να πουμε για αυτο το μηχανακι ειναι λιγο!!! Ασπρη κ@βλ@ το εργαλειο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 πολυ ωραια η μηχαναρα σου φιλε..ειδικα σε ασπρο γ@μ@ει...καλα χιλιομετρα να εχεισ και παντα ορθιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 Κουκλι το gixxer....καλα,πολλα, και ασφαλη χιλιομετρα παντα. Αν ημουν και εγω 23 αυτο θα επαιρνα με κλειστα ματια. Το λευκο ειναι φοβερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 Καλησπέρα θα ήθελα μια χάρη για έναν φίλο που έχει το gsxr600 του 07' και επειδή έχει χάσει το manual εαν θα μπορούσες να δεις στην πίσω ανάρτηση πια είναι η αργή και ποιά η γρήγορη απόσβεση, δηλαδή αυτή με το κλειδί η αυτή με το κατσαβίδι στην ρύθμιση που γίνεται στο πάνω μέρος της ανάρτησης 'οχι στην κάτω βίδα. Σε ευχαριστώ προκαταβολικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sonnico 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Φιλε, εχω ακριβως το ιδιο εργαλειο... Φανταστικο.. απλα! Μονο που εξ αιτιας γυναικας οδηγου αναγκαζομαι να αλλαξω ολη την δεξια πλευρα... Καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες