Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Το Husqy είναι μια χαρά αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι που και που θα θέλει χέρι, δεν είναι μαμά παπί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 όταν λες θα θέλει χέρι τι ενοωης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Ε, ιταλικό πράμα όλο και κάτι ηλεκτρικό θα χαλάει, κάτι θα ξερυθμίζεται κλπ Ότι πρέπει δηλαδή για να μάθεις αν και μπορεί να σε αφήσει στη μέση βροχής κάποια φορά και να βλαστημάς... Ψιτ, έτσι ανατρέφονται οι άντρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ε, ιταλικό πράμα όλο και κάτι ηλεκτρικό θα χαλάει, κάτι θα ξερυθμίζεται κλπ Ότι πρέπει δηλαδή για να μάθεις αν και μπορεί να σε αφήσει στη μέση βροχής κάποια φορά και να βλαστημάς... Ψιτ, έτσι ανατρέφονται οι άντρες... χάχα ναι αυτό με τα ηλεκτρικά οι ιταλοί το έχουνε Λες να με βγάζει και συνεχής ζημιες στο μοτέρ όπως κάθε τρις και λίγο πιστόνια ρουλεμά Και γενικά άλλες τέτοιες μαλακίτσες?? Δεν μου το προτείνεις δηλαδή με λίγα λόγια? Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2010 από τον kanaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για ζημιές χοντρές δεν έχω ακούσει αλλά πιστονάκι-ρεκτιφιέ θα θέλει που και που. Για να πας γρήγορα με 125 ξεχνάς να κλείσεις το γκάζι οπότε έχει φθορές σε πιστόνι αλλά όχι και πολύ συχνά και δεν είναι ακριβή δουλειά. Τώρα ψιλολοίδια θα θέλει και στο βουνό όλο και κάποιο τιμόνι/μανέτα/βάση της θα χαλάς ή φτερό θα σπας κλπ Το προτείνω αν θέλεις να μάθεις σε καλή βάση. Ψάξε στο ιντερνετ για αναφορές βλαβών και ρώτα γενικά - δεν νομίζω ότι έχει θέμα καθώς βασίζεται στο καθαρόαιμο μοτέρ νομίζω. Οπότε φτιάξε ξεχωριστό θέμα "Αγορά HUSQVARNA WRE 125 - Χαλάει?" στο φόρουμ... Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2010 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Για ζημιές χοντρές δεν έχω ακούσει αλλά πιστονάκι-ρεκτιφιέ θα θέλει που και που. Για να πας γρήγορα με 125 ξεχνάς να κλείσεις το γκάζι οπότε έχει φθορές σε πιστόνι αλλά όχι και πολύ συχνά και δεν είναι ακριβή δουλειά. Τώρα ψιλολοίδια θα θέλει και στο βουνό όλο και κάποιο τιμόνι/μανέτα/βάση της θα χαλάς ή φτερό θα σπας κλπ Το προτείνω αν θέλεις να μάθεις σε καλή βάση. Ψάξε στο ιντερνετ για αναφορές βλαβών και ρώτα γενικά - δεν νομίζω ότι έχει θέμα καθώς βασίζεται στο καθαρόαιμο μοτέρ νομίζω. Οπότε φτιάξε ξεχωριστό θέμα "Αγορά HUSQVARNA WRE 125 - Χαλάει?" στο φόρουμ... δηλαδή θέλεις να μου πεις πως έχει την συντήρηση ενός καθαρόαιμου ? :S...Τα παιδιά σε ένα άλλο topic μου είχαν pi ότι το WRΕ είναι Μηχανάκι σχετικά για Πόλη και ότι δεν είναι καθαρόαιμος ο κινητήρας..Ενώ το WR έχει την συντήρηση καθαρόαιμου άσχετος που έχει φώτα πινακίδα ktlp συμπεριφέρεται σαν καθαρό .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δεν ξέρω ειδικά το WRE και τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει ήταν πριν 10 χρόνια οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα - μπορεί να κάνω και λάθος... Στο site βλέπω πως έχουν διαφορετικό πλαίσιο (το WRE έχει το παλιότερο) αλλά ίδια κάρτερ οπότε οι διαφορές θα εντοπίζονται σε καρμπυρατερ-εξάτμιση-φιλτροκούτι-κυλινδροπίστονο-θυρίδωμα. Ίδια κάρτε σημαίνει ίδια ρουλεμάν στροφάλου και ίσως μπιέλα οπότε το WRE θα αντέχει. Πολύ σοβαρό θέμα είναι η κάλυψη αναταλλακτικών. Μέχρι τώρα η Husqvarna έπασχε άσχημα και μάλιστα δεν υπήρχε αντιπροσωπεία. Τώρα λέει ξανάνοιξε: ( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ). Πριν ψωνίσεις ψάξε για παρακαταθήκη ανταλλακτικών για να μην αραχνιάσεις περιμένοντας το ψιλοφτηνοπαπαράκι που έσπασε και που δεν το βρίσκεις αλλού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δεν ξέρω ειδικά το WRE και τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει ήταν πριν 10 χρόνια οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα - μπορεί να κάνω και λάθος... Στο site βλέπω πως έχουν διαφορετικό πλαίσιο (το WRE έχει το παλιότερο) αλλά ίδια κάρτερ οπότε οι διαφορές θα εντοπίζονται σε καρμπυρατερ-εξάτμιση-φιλτροκούτι-κυλινδροπίστονο-θυρίδωμα. Ίδια κάρτε σημαίνει ίδια ρουλεμάν στροφάλου και ίσως μπιέλα οπότε το WRE θα αντέχει. Πολύ σοβαρό θέμα είναι η κάλυψη αναταλλακτικών. Μέχρι τώρα η Husqvarna έπασχε άσχημα και μάλιστα δεν υπήρχε αντιπροσωπεία. Τώρα λέει ξανάνοιξε: ( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ). Πριν ψωνίσεις ψάξε για παρακαταθήκη ανταλλακτικών για να μην αραχνιάσεις περιμένοντας το ψιλοφτηνοπαπαράκι που έσπασε και που δεν το βρίσκεις αλλού... Σε αυτό το θέμα θα ψαχτώ σίγουρα.....Βρε μήπως να δω Κάνα Dt 125 που ξέρω και τι πεζή πάνω κάτω? axxaxaxa γιατί πολύ μπέρδεμα βλέπω τα husqvarna :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Η Ρολς είναι πιο άχρηστη από το φιατάκι όταν χαλάει γιατί δεν βρίσκεις ανταλλακτικά στο περίπτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Η Ρολς είναι πιο άχρηστη από το φιατάκι όταν χαλάει γιατί δεν βρίσκεις ανταλλακτικά στο περίπτερο! ελα μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Ρολς Ρόις Μοντς νομίζω πως μπορείτε να συμαζέψε τα άσχετα ποστς μας, έτσι δεν είναι kanari? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 έτσι έτσι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Το να δουλεύεις ένα δίχρονο σωστά δεν βελτιώνει μόνο την ζωή του κινητήρα αλλά και την απόδοση. Για παράδειγμα, ένα ξεμπούκωτο μοτέρ τραβάει λιγότερα ζόρια όταν ανεβάζει στροφές και παράλληλα ανεβάζει ποιο γρήγορα (το λεγόμενο “άρπαγμα”) και γραμμικά. Το θέμα είναι ποιες αρχές ακολουθούμε για να κρατάμε ένα μοτέρ χωρίς να μπουκώνει και να δουλεύει σωστά. Για αρχή, οι βασικοί κανόνες που ακολουθεί κανείς όσον αφορά την υγεία του κινητήρα είναι: -Το μοτέρ πάντα να δουλεύει με καλή βενζίνη (δηλαδή η βενζίνη που έχει το μικρότερο ποσοστό …νερού, lol) -Χρήση full συνθετικού λαδιού το οποίο τσεκάρουμε πάντα αν έχει αρκετό στο δοχείο λαδιού επειδή το να καεί ένας αισθητήρας στάθμης δεν είναι απίθανο και το μοτέρ αν στεγνώσει από λάδι θα κολλήσει -Αποφεύγονται τα κατεβάσματα (όπως ο διάολος το λιβάνι tang ) επειδή τα ζόρια που τρώει η μπιέλα είναι τεράστια και καταπονείται χωρίς λόγω αφού το δίχρονο, ειδικά αν μιλάμε για μονοκύλινδρο, δεν προσφέρει κανένα σοβαρό engine brake. -Το μοτέρ το αφήνουμε να ζεσταθεί πριν ξεκινήσουμε να πάμε κάπου (αν δεν είναι σε θερμοκρασία λειτουργίας και ζοριστεί μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρό κόλλημα), αν δεν υπάρχει χρόνος να ζεσταθεί το αφήνει κανείς να δουλεύει μέχρι να βάλει μπουφάν-γάντια-κράνος και μετά μέχρι να σηκώσει θερμοκρασία το δουλεύει σε χαμηλές rpm. Ένας καλός οδηγός είναι ότι ανάλογα με την θερμοκρασία το μοτέρ δεν είναι καλό να υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο όριο στροφών. Δηλαδή, μέχρι τους 30 βαθμούς μέχρι τις 3000rpm, μέχρι τους 40 – 4000rpm, μέχρι τους 50 – 5000rpm, κλπ. Αυτό συνεχίζει μέχρι να φτάσει το μοτέρ στη μέση θερμοκρασία λειτουργίας του. Στην συνέχεια, όσον αφορά το πώς ξεμπουκώνεις το μοτέρ, πρέπει πρώτα να ξέρουμε τι γίνεται όταν το μοτέρ μπουκώσει. Στο δίχρονο, το καύσιμο μίγμα αποτελείτε από βενζίνη, λάδι και αέρα. Όταν το μοτέρ δουλεύει, το μίγμα περνάει από τον στροφαλοθάλαμο και μετά ανεβαίνει από τις θυρίδες εισαγωγείς για να πάει μέσα στον κύλινδρο Το λάδι έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από την βενζίνη και τον αέρα. Σε χαμηλές rpm, που το μοτέρ δεν καίει μεγάλη ποσότητα καυσίμου, μέρος από την ποσότητα του λαδιού μένει (κάθεται) μέσα στο στροφαλοθάλαμο, στο κάτω μέρος του, επειδή δεν το τραβάει από τις θυρίδες το μοτέρ προς τα επάνω στον κύλινδρο. Το λάδι που συγκεντρώνεται φέρνει αντίσταση στο στρόφαλο του κινητήρα όταν αυτός πάει να στροφάρει και αυτό κάνει το μοτέρ να “αρνήται να στοφάρει”. Το να το ξεμπουκώσεις ανοίγοντας τέρμα το γκάζι δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικός τρόπος μιας και όταν δίνεις γκάζι και πιέζεις το μοτέρ να ανεβάσει στροφές ενώ κάτι, στην περίπτωση αυτή το παραπάνω λάδι που έχει κάτσει μέσα στο στροφαλοθάλαμο, το κοντράρει. Αν απλά ανοίξεις το γκάζι βάζεις ζόρι στον κινητήρα χωρίς λόγω και επειδή με τέρμα γκάζι το καρμπιρατέρ δίνει την μέγιστη δυνατή παροχή καυσίμου μίγματος το μοτέρ θα αργήσει να κάψει το παραπάνω λάδι που είδη υπάρχει στον στροφαλοθάλαμο. Ο ιδανικότερος τρόπος είναι ο εξής ξεκινώντας από στάση κρατάμε σταθερά το γκάζι ανοιχτό κάπου στο 1/3-1/4 της διαδρομής του. Αφήνουμε να ανεβάσει το μοτέρ την 1η μέχρι έναν αριθμό στροφών που θα αρχίσει να κομπιάζει και να κάνει μπερδέματα. Το κρατάμε για λίγο έτσι (χωρίς παραπάνω γκάζι) και μετά αλλάζοντας ταχύτητα σε 2α κάνουμε πάλι το ίδιο. Το μοτέρ θα ανεβάσει λίγες παραπάνω στροφές από ότι ανέβασε στην 1η αλλά και πάλι μετά θα κομπιάσει (λιγότερο αυτή τη φορά) και θα αρχίσει να μπερδεύει. Όταν το κάνεις στην 3η το ίδιο λογικά θα ανεβάσει σιγά-σιγά στροφές και με λίγα κομπιάσματα (που μετά από λίγο θα τα περάσει συνεχίζοντας να ανεβάζει στροφές) θα ανεβάσει μέχρι αρκετά ψιλές rpm χωρίς πρόβλημα. Ουσιαστικά το μοτέρ έχει ξεμπουκώσει και αν δοκιμάσεις να ανοίξεις το γκάζι πχ στην 4η του θα την ανεβάσει πολύ ποιο δυνατά και γραμμικά Ο λόγος που όταν το ξεμπουκώνεις κάνει κομπιάσματα είναι ότι ανεβάζει το λάδι που έχει μείνει στο στροφαλοθάλαμο μαζί με το φρέσκο μίγμα. Η ιδέα είναι ότι βάζεις το μοτέρ να ανεβάσει στροφές χωρίς να του δίνεις παραπάνω μίγμα, έτσι αυξάνετε η δύναμη που ασκείτε μέσα στο στροφαλοθάλαμο και ανεβάζει το μίγμα στον κύλινδρο και “καθαρίζει ” ο κύλινδρος από το παραπάνω λάδι που είχε κάτσει κάτω. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να προσέχουμε να μην ανεβούν υπερβολικά οι στροφές στο μοτέρ όταν το ξεμπουκώνουμε επειδή το μοτέρ δεν θα έχει την μέγιστη δυνατή λίπανση (αφού το γκάζι δεν είναι τέρμα ανοιχτό). Έχει λίπανση λόγω του παραπάνω λαδιού που έχει μείνει μέσα στο στροφαλοθάλαμο αλλά μόλις καεί αυτό (άρα μόλις σταματήσει να κάνει μπερδέματα όπως ανεβάζουμε στροφές) δεν πρέπει να κρατηθεί η λειτουργία του σε ψιλές rpm χωρίς να δώσουμε παραπάνω γκάζι. Το μοτέρ από όταν το ξεμπουκώσεις δεν μένει για πολύ έτσι αν δεν το δουλεύεις σε ψιλές rpm, αν το αφήσεις στο ρελαντί π.χ. για 10-15’’ θα έχει ήδη αρχίσει να μπουκώνει. Αυτά είναι λίγο-πολύ τα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για το σωστό ξεμπούκωμα ενός δίχρονου κινητήρα. Όποιος/α θέλει να προσθέσει-διορθώσει-ρωτήσει κάτι, το λέει. ohyes Πηγη: http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=6942.0 αυτά για το ξεμπούκωμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Τα περί ξεμπουκώματος μου φαίνονται υπερβολικά ή για πολύ κουρδισμένα μοτέρ. Σημαντικός ο τακτικός έλεγχος του φλοτέρ & λαμπακιού λαδιού - την έχω πατήσει και κόλησα το CRM και από τότε έβαλα μετρητή ντεποζίτων μεταξύ συμπληρώματος λαδιού και παράτησα το λαμπάκι ως ένδειξη. Το ζέσταμα είναι σημαντικό για να κλείσουν οι ανοχές σε ρουλεμάν κλπ (μακροζωία) αλλά τραβάει πολύ ωραία κρύο... Όσο για τα κατεβάσματα ποτέ δεν είχα θέμα αλλά είχα 200άρι και 250άρι οπότε για μικρότερα δεν ξέυρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν και άλλοι θα με μισήσουν αλλά εγώ θα το πω: Αν θέλεις να βάλεις ΜΠΕΛΑ στο κεφάλι σου τότε πάρε ένα ΔΙΧΡΟΝΟ!!! Από προσωπική πείρα και όχι μόνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν και άλλοι θα με μισήσουν αλλά εγώ θα το πω: Αν θέλεις να βάλεις ΜΠΕΛΑ στο κεφάλι σου τότε πάρε ένα ΔΙΧΡΟΝΟ!!! Από προσωπική πείρα και όχι μόνο... :) και ναι ...ΣΕ ΜΙΣΌ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Τα περί ξεμπουκώματος μου φαίνονται υπερβολικά ή για πολύ κουρδισμένα μοτέρ. Σημαντικός ο τακτικός έλεγχος του φλοτέρ & λαμπακιού λαδιού - την έχω πατήσει και κόλησα το CRM και από τότε έβαλα μετρητή ντεποζίτων μεταξύ συμπληρώματος λαδιού και παράτησα το λαμπάκι ως ένδειξη. Το ζέσταμα είναι σημαντικό για να κλείσουν οι ανοχές σε ρουλεμάν κλπ (μακροζωία) αλλά τραβάει πολύ ωραία κρύο... Όσο για τα κατεβάσματα ποτέ δεν είχα θέμα αλλά είχα 200άρι και 250άρι οπότε για μικρότερα δεν ξέυρω.. με όλο το κείμενο που έγραψα αν το καταλάβεις σε βάθος κρύβει την σωστή χρήση του 2χρονου και σε ποιές ταχύτητες πρέπει να το δουλεύουμε σε καθημερινή χρήση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 με όλο το κείμενο που έγραψα αν το καταλάβεις σε βάθος κρύβει την σωστή χρήση του 2χρονου και σε ποιές ταχύτητες πρέπει να το δουλεύουμε σε καθημερινή χρήση ρε τρελέ tsits απαντα στο μήνυμα p σου έστειλα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω απο τοτε που πιρα το δικο μου για την μιξη βαζω castrol tts και μεσα στον κινητηρα βαζω παλι castrol 10-40. Μια που σε καμια βδομαδα λεω να κανω ενα γενικο σερβις πριν το καλοκαιρι σκεφτομαι να βαλω και αλλο λαδι μεσα στην μηχανη, ξερει κανεις να μου πρτεινει κανενα καλυτερο? Κανεις;;;;;; Εσεις τι λαδια βαζετε μεσα στη μηχανη;;; Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2010 από τον Bacilys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Κανεις;;;;;; Εσεις τι λαδια βαζετε μεσα στη μηχανη;;; TTS rullez ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Εχει ττς για μεσα στην μηχανη??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Εχει ττς για μεσα στην μηχανη??????? a δεν ξέρω νόμιζα ρωτάς τι λάδια να βάζεις στο μηχανάκι σου γενικά ..Για την μηχανή μέσα τώρα δεν ξέρω ας απαντήσουνε οι γνωστες του θέματος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Για το δικο μου το manual τις ΚΤΜ λεει 15/50, και αυτο βαζω εγω, και 2% μιξη στην βενζινα για νορμαλ χρηση enduro. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Βρηκα το manual καταχονιασμενο σε ενα συρταρι..... :angel_not: και λεει και σε εμενα 15W-50(και μαλιστα SHELL ADVANCE VSX4) λετε να εχει προβλημα που το εβαζα 10w-40;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeoZ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Στα διχρονάκια μου castrol mtx το κορυφαίο για εμένα.... Προσοχή μόνο γιατί βγαίνει σε πολλά ιξώδη (80άρι,10-40,75-140) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες