Jump to content
spikri79

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Recommended Posts

Εμένα πιο πολύ από το κόστος με απασχολεί ότι δεν έχουν έρθει ακόμα και με βλέπω να τρέχω εφορίες, ουρές, βρώμα, γρίπη, σκ@τ@ και τσαντίλες....

αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ούτε εμένα έχουν έρθει... λες να πρέπει να τρέχουμε στην εφορία;;;;;;;;;

Αν του πεις του μπάτσου που θα σε ψάξει (αν σε ψάξει) ότι δεν σου έχουν έρθει ακόμα, θα κάνει τίποτα ή θα στη σβουρίξει την κλήση;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικα θα την σβουριξει την κληση αλλα αν δεν ερθουν σπιτια μας πρεπει εμεις να τους κυνηγησουμε?ρε δεν πανε στον :vampire::ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτελους μου ηρθαν και εμενα..

112 ευρω για το Hayabusa 05 :whistling:

18 ευρω για το παπακι:sweatdrop:

Απο τα ταχυδρομεια τα παιρνουμε?:unsure:

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτελους μου ηρθαν και εμενα..

112 ευρω για το Hayabusa 05 :whistling:

18 ευρω για το παπακι:sweatdrop:

Απο τα ταχυδρομεια τα παιρνουμε?:unsure:

μπορεις να πας και απο ταχυδρομειο.

εγω εδω και χρονια παω στα κεντρικα στην Λαγκαδα και τα πληρωνω εκει .

2 ατομα ουρα μεσο ορο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμένα...

Το ιδιο κι εμενα... συνηθος μεσα-τελη Νοεμβρη ειχαν ερθει , φετος εχουν αργησει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ως τις 31 Δεκεμβρίου 2009 θα γίνεται η διάθεση των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας των ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων οχημάτων και μοτοσικλετών έτους 2010, από τις τράπεζες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Α.Ε. και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.

Τα σήματα μετά την λήξη της προθεσμίας θα διατίθενται αποκλειστικά από τις ΔΟΥ, όπως άλλωστε σε όλες τις περιπτώσεις που

που δεν λαμβάνεται ειδοποιητήριο από τον κάτοχο του οχήματος ή τόχει χάσει ή έχει λάβει ειδοποιητήριο αλλά είναι λάθος ο αριθμός κυκλοφορίας ή τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας ή αναγράφεται λανθασμένος ΑΦΜ ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Αυτά προβλέπονται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, με την οποία ανατέθηκε η είσπραξη των εσόδων από τη διάθεση του ειδικού σήματος τελών κυκλ

καθώς και του ειδικού φόρου επιβατικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών ιδιωτικής χρήσης με μεγάλο κυλινδρισμό κινητήρα.

Το ποσό των τελών κυκλοφορίας και των κατά περίπτωση συνεισπραττόμενων με αυτό ποσών, δηλαδή του ειδικού φόρου οχημάτων με κυλινδρισμό κινητήρα από 1.929 κ.ε. και άνω και του τέλους περιβαλλοντικής επιβάρυνσης οχημάτων, θα εμφανίζονται τόσο συνολικά όσο και αναλυτικά.

όλες τις τράπεζες

αυτό βρήκα εγώ...

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα.Θα ηθελα καποιος αν μπορει να μου δωσει απαντηση στο εξης ερωτημα.Αγορασα περυσι μια μοτοσυκλετα με απαλαγη απο τα τελη κυκλοφοριας για 5 χρονια.Περυσι πρωτη χρονια πληρωσα 3 ευρω και φετος μου ηρθε να πληρωσω 46 ευρω.Εχει αλλαξει κατι στο προυγουμενο καθεστος και δεν το ξερω η εχει γινει καποιο λαθος και αν ναι που πρεπει να απευθυνθω¨?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει αλλαξει κάτι, εμενα βεβαια ηρθε χτες 3ευρώ κανονικα

Για σένα τώρα, εφοσον στην άδεια κυκλοφορίας γραφει ότι έχει γίνει αντικατασταση αποσυρθεντος δικύκλου,

πήγαινε να παραλαβεις το σημα και να τους δειξεις την άδειά κυκλοφορίας σου ώστε να μην πληρωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε σου έχει έρθει στο σπίτι το σήμα μέχρι τέλους του χρόνου, μπορείς να πας να τα πάρεις από μόνος σου; Χωρίς να σου έχει έρθει χαρτί;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι, θα πάς στην εφορία

Ακόμα και χωρίς χαρτί, έτσι;;

671€ για το αυτοκίνητο... με τις υγείες μου :)

Μήπως να το πούλαγες;; λέω εγώ τώρα :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πουλάω, το θέλεις? :P

Γενικά, θεωρώ πως όπως είναι και τα υπόλοιπα έξοδα του αυτοκινήτου, έτσι είναι και τα τέλη. Απλά μας φαίνονται πολλά επειδή έρχονται όλα μαζί. Αν πληρώναμε αν 6μηνο ή ανά 3μηνο ή τα έβαζαν μέσα στους φόρους βενζίνης, διόδια κτλ, δεν θα έλεγε κανένας τίποτα.

Σίγουρα είναι μεγάλο το ποσό σε σχέση με τους μισθούς και με την κατάσταση των δρόμων. Κάποιος δηλαδή θα πρέπει να δώσει το δώρο Χριστουγέννων για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Εγώ θέλω δεν θέλω θα τα πληρώσω γιατί κάποτε το αυτοκίνητο είχε καθημερινή χρήση και τα έβγαζε τα λεφτά του. Τώρα απλά πρέπει να υπάρχει και να καλύπτει κάποιες λίγες ανάγκες. Τις υπόλοιπες τις έχει αντικαταστήσει η μηχανή.

Αφού δεν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο σε μία λογική τιμή, θα πληρώσω τα τέλη. Δεν έχω άλλη επιλογή. Ούτε να μην το χρησιμοποιώ, ούτε να πω ότι δεν τα πληρώνω και ότι γίνει. Μία λύση είναι να δώσω πινακίδες και να πάρω ένα μικρό για να κάνω την δουλειά μου, αλλά θεωρώ πως είναι εντελώς προσωρινή λύση.

Όπως είναι τα πράγματα κανείς δεν μου λέει ότι η κυβέρνηση δεν θα βγει αύριο να πει πως "όσοι έχουν δώσει πινακίδες, θα πληρώσουν το 2πλάσιο ή θα περιμένουν να περάσει το φορολογικό έτος για να τις ξαναπάρουν".

Μπάχαλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν έχεις απαλλαγή, σου έρχονται μηδενικά (ή έστω ένα ασήμαντο ποσό παράστασης) ή δεν έρχονται καθόλου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και χωρίς χαρτί, έτσι;;

Έτσι το πήρα εγώ πρόπερσι και πέρσι η γυναίκα του αυτοκινήτου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά σε όσους δεν έχει έρθει, μέχρι πότε να περιμένουμε πριν πάμε στην εφορία?

μας καλύπτει και μετά τις 31/12 ή παίζει πρόστιμο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτησαρα

ηρθε ειδοποιηση ενω η μηχανη εχει κλαπει

τι καμνω

Αν έχεις δηλώσει την κλοπή της στην αστυνομία (κι έχεις και κάποιο χαρτί, πας με αυτό στην εφορία και τους το λες) Λογικά δεν θα πρέπει να τα πληρώσεις τα τέλη, καθώς αφορούν την κίνηση της μοτοσυκλέτας για το 2010, που εσύ όμως δεν την έχεις.

Στην απίθανη περίπτωση που η μοτό θα βρεθεί, θα πληρώσεις τα τέλη της (για να συνεχίσεις να την οδηγείς) με το πρόστιμο που αναλογεί. Φαντάζομαι δηλαδή πως λόγω Ελλάδας, το ότι είχες πάει με χαρτί από την αστυνομία ότι στην έκλεψαν δεν θα μετρήσει πουθενά. Θα σου συμπεριφερθούν σαν να την είχες, αλλά δεν πλήρωσες στην ώρα τους τα τέλη.

Πέρα από αυτό... εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Σ΄αυτή την κωλοχώρα που ζούμε... με τις περισσότερες εφημερίδες και κανάλια τηλεοράσεως και ραδιοφώνου ανά κάτοικο, με ένα σωρό δημοσιογραφίσκους που μας έχουν τρελάνει στην παπαρολογία, δεν βρέθηκε ένας ΈΝΑΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ να βγει και να πει, ή να γράψει τι πραγματικά συμβαίνει με τα τέλη των μοτοσυκλετών σ' αυτή τη χώρα!!!!

Τόσο καιρό γίνεται αυτή η συζήτηση από τότε που ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα κι ένας καριόλης δεν βγήκε να πει έστω και μία κουβέντα για τις μοτοσυκλέτες!!! Λες και δεν υπάρχουμε σ' αυτή τη χώρα ρε πστη μου.

Και καθόμαστε εμείς τώρα, χιλιάδες μοτοσυκλετιστές, μέσα στα φόρουμ, και προσπαθούμε να μάθουμε το αυτονόητο! Αυτό που έπρεπε ένας απ΄όλους αυτούς τους μαλάκες υπευθυνοανεύθυνους της κυβέρνησης ή τους άθλιους δημοσιογραφίσκους, να μας πει!!! Τι ισχύει!!!

Για να μας πουν (και να μας τρομοκρατήσουν) όμως για ένα ακόμα θύμα της γρίπης που έχασε τη ζωή του (κι ας ήταν 85 χρονών με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό :_zeppelin: ) δεν το ξεχνάνε!!! :angry:

Αη στο διάολο όλοι σας κοπρίτες του κερατά! :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις δηλώσει την κλοπή της στην αστυνομία (κι έχεις και κάποιο χαρτί, πας με αυτό στην εφορία και τους το λες) Λογικά δεν θα πρέπει να τα πληρώσεις τα τέλη, καθώς αφορούν την κίνηση της μοτοσυκλέτας για το 2010, που εσύ όμως δεν την έχεις.

Στην απίθανη περίπτωση που η μοτό θα βρεθεί, θα πληρώσεις τα τέλη της (για να συνεχίσεις να την οδηγείς) με το πρόστιμο που αναλογεί. Φαντάζομαι δηλαδή πως λόγω Ελλάδας, το ότι είχες πάει με χαρτί από την αστυνομία ότι στην έκλεψαν δεν θα μετρήσει πουθενά. Θα σου συμπεριφερθούν σαν να την είχες, αλλά δεν πλήρωσες στην ώρα τους τα τέλη.

Πέρα από αυτό... εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Σ΄αυτή την κωλοχώρα που ζούμε... με τις περισσότερες εφημερίδες και κανάλια τηλεοράσεως και ραδιοφώνου ανά κάτοικο, με ένα σωρό δημοσιογραφίσκους που μας έχουν τρελάνει στην παπαρολογία, δεν βρέθηκε ένας ΈΝΑΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ να βγει και να πει, ή να γράψει τι πραγματικά συμβαίνει με τα τέλη των μοτοσυκλετών σ' αυτή τη χώρα!!!!

Τόσο καιρό γίνεται αυτή η συζήτηση από τότε που ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα κι ένας καριόλης δεν βγήκε να πει έστω και μία κουβέντα για τις μοτοσυκλέτες!!! Λες και δεν υπάρχουμε σ' αυτή τη χώρα ρε πστη μου.

Και καθόμαστε εμείς τώρα, χιλιάδες μοτοσυκλετιστές, μέσα στα φόρουμ, και προσπαθούμε να μάθουμε το αυτονόητο! Αυτό που έπρεπε ένας απ΄όλους αυτούς τους μαλάκες υπευθυνοανεύθυνους της κυβέρνησης ή τους άθλιους δημοσιογραφίσκους, να μας πει!!! Τι ισχύει!!!

Για να μας πουν (και να μας τρομοκρατήσουν) όμως για ένα ακόμα θύμα της γρίπης που έχασε τη ζωή του (κι ας ήταν 85 χρονών με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό :_zeppelin: ) δεν το ξεχνάνε!!! :angry:

Αη στο διάολο όλοι σας κοπρίτες του κερατά! :mB_faskelo:

Συμφωνώ όλο μ@λ@κίες λένε :mB_faskelo: :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα