Jump to content
spikri79

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Recommended Posts

Αυτα που λες τα στηριζεις καπου η απλα λες για να πεις μια ανοησια; :swear:

Τι παει να πει λεω οτι με συμφερει;;; Και ξαναλεω: καποιοι μπορει να μην εχουν δυνατοτητα να παρουν ενα καινουργιο μοντελο η να μην θελουν καν γιατι γουσταρουν καποιο συγκεκριμενο μοντελο μηχανης και μονο αυτο (οπως εγω καλη ωρα). Γιατι λοιπον με προσχημα την οικολογια να πληρωσουν αυτοι τον νεο που πηρε το καινουργιο μοντελακι και δεν θα πληρωσει μια;;

1. Ξερεις ΚΑΛΑ οτι τα μετρα αυτα ουδεμια σχεση εχουν με οικολογιες, παρα μονο με την οικολογια της τσεπης του κρατους. Οι μηχανες, ακομα και οι χειροτερα συντηρημενες ρυπαινουν απειρως λιγοτερο απο μια χιλιαδα ταξι πχ η αλλα τοσα αγροτικα η τζιπ μεγαλου κυβισμου.

2. Ποσες μηχανες εχουν την μαμα εξατμιση με τον καταλυτη; Θες να βγουμε εξω μια μερα να μετραμε μηχανες; Η μηπως εδω στο mybike; Ακομα και τα ER6 που εχουν δυσκολια στην αλλαγη λογω θεσης της εξατμισης και παλι τα περισσοτερα τα βλεπω με aftermarket.

Οποτε ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ακυρο αυτο περι οικολογιας! Τι παει να πει νεο μοντελο; Αν του βγαλεις την εξατμιση και βαλεις aftermarket (οπως κανουν οι περισσοτεροι) θα ρυπαινει εκατο φορες παραπανω απο ενα παλιοτερο που ειχε φτιαχτει να δουλευει χωρις καταλυτη εξαρχης....

3. Το VFR μου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με χαρτια του Γερμανικου TuV εχει πολυ λιγοτερους ρυπους απο πολλα "συγχρονα" μηχανακια φιλε! Ποσο μαλλον απο "1000αρι δεκαετιας" (υποθετω εννοεις αμαξι).

Αν στο μυαλο σου μηχανη δεκαετιας ισοδυναμει με μηχανακι που βγαζει ντουμανια και καιει λαδια, τοτε συγνωμη αλλα εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος.

Δεν συνεχιζω γιατι θα συγχιστω πολυ και δεν λεει.... :swear::lipssealed:

Καταρχήν δεν σου μίλησα επιθετικά,είπα τη γνώμη μου και γυρίζεις και λες οτι λέω ανοησίες.

Πόσο καραγκιόζης είσαι? Μπορείς να υπολογίσεις περίπου ή να απευθυνθούμε στον TUV που πήγες και την μηχανάρα σου που δεν βγάζει ρύπους να μας δώσει υπεύθυνη απάντηση με πιστοποιητικό?

Μάθε άμα δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα σαν άνθρωπος να μην προσβάλλεις τον άλλο, που έχεις γνωρίσει και απο κοντά στο παρελθόν και σου φέρθηκε ευγενικά και όμορφα και απ ότι φαίνεται δεν το άξιζες.

Και πρόσεχε μην συγχιστείς πολύ γιατί ανατρίχιασα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενημέρωση (λέμε τώρα) απο ΔΟΥ Χαιδαρίου.

Οπως είπα μου ήρθε ειδοποίηση για 18 ευρώ ενω με το πινακάκι ήταν 0 ευρώ,για πάπια καινούρια. Η πρώτη υπάλληλος βραχυκύκλωσε με την ανακολουθία και με έστειλε σε άλλον. Ο επόμενος (ευγενέστατος η αλήθεια), αφού έψαξε μου είπε οτι το μηδενικό δεν αναφέρεται σε τέλη κυκλοφορίας αλλά σε περιβαντολογικά τέλη. Με δυο λόγια το μηδενικό είναι η περιβαντολογική προσαύξηση στα τέλη κυκλοφορίας. Κάτι που είναι τρομερό αν σκεφθεί κανείς οτι οσο κατεβαίνεις το πινακάκι προς τα κάτω και δεξιά τα νούμερα γίνονται 3ψήφια.

Για να μην κινδυνολογώ όμως να σημειώσω οτι σε φίλους που ήρθαν τέλη για διάφορα οχήματα η αύξηση δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο θα αναμένονταν αν το πινακάκι είναι προσαύξηση και όχι "τελική τιμή".

Μήπως κάποιος συμφορουμίτης πήγε σε άλλη ΔΟΥ και μπορεί να μας διαφωτίσει περαιτέρω;

Τροποποιήθηκε από τον Manos2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τη μηχανη μου ηρθε ιδιο με περυσι. Αμαξι θα μου ερθει +100 οποτε παραδωση πινακιδως... για κανα χροονο.. Μεχρι να βγαλουν αναλυκλωση ΑΝ βγαλουν , που ΔΕΝ θα βγαλουν γιατι η ελλαδα ειναι παλι εξερεση στην ευρωπη (που ανηκει οσο ανηκει κ η ουγκαντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως θα μεινω α/μηχανος αν εφαρμοστει το περιβαλλοντολογικο (παπαρια μεντολες) μετρο για τις μοτοσυκλετες αφου μονο για τελη θα θελω γυρω στο διχιλιαρο για τα κουρελια μου.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:nono:

Iσχυει η παλαιοτητα του οχηματος

ΥΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010:)

Μυαλό δεν βάζεις εσύ.

Δεν φτάνει που δεν ξέρεις τι διαβάζεις και τι παραθέτεις, "μαλώνεις" και τους άλλους.

Το λινκ που δίνεις είναι τόσο επίκαιρο όσο και η κυβέρνηση της ΝΔ.

Επίσης λέει Ι.Χ. Αυτοκίνητα και όχι Μοτοσυκλέτες, το επιχείρημα "ξέρεις πολλά αυτοκίνητα κάτω από 300cc" είναι κατηγορίας μπακάλη.

Και μέσα σε όλα επιμένεις ότι έχεις δίκιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια δεν νομιζω πως ισχυει για τις μοτο τελικα!! Σημερα μου ηρθαν τα τελη!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε :D : 1) honda astrea μοντελο 94 ---> 18 ευρω

2) Yamaha dt200wr μοντελο 94 ---> 18 ευρω

Ειμαι πολυ χαρουμενος :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Απο εκει που νομιζα οτι θα πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου τωρα πληρωνω ψιχουλα....ουφ μου εφυγε ενα ανγχος :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

popcorn.gifpopcorn.gifpopcorn.gif

Φαε φαε παιδι μου!!! Προσεχε μονο γιατι παχαινουν τα ποπ κορν!! :tease::2funny::mB_kalo_e::_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον YAMAHAΚΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον σημερα ηρθαν και τα τελη κυκλοφοριας για την μηχανη(την πρωην... mosnter 695)

46 eyro Ολα Οκ

Τα τελη κυκλοφοριας που ηρθαν για το αυτοκινητο της μητερας μου γραφουν επανω...

Ι.Χ επιβατικο

Ετος 1ης κυκλοφοριας στην ελλαδα 1987

1043 Κ.ΕΚ

187.00 ευρο

Τελη κυκλοφοριας 112 ευρο

Περιβαλλοντικα τελη 75 ευρο

Οποτε μαλλον το λινκ μαυρογερακα δεν ισχυει......

Κοιταζωντας τον πινακα για τα αυτοκινητα με αδεια πριν το 1996...θα επρεπε να μας ειχαν ερθει 262 ευρο

Και οπως βλεπω δενισχυει για μηχανες...γιατι θα επρεπε τοτε το σημα για το μονστερ να μου ερχοταν 28 ευρο

Τροποποιήθηκε από τον Miyu

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μυαλό δεν βάζεις εσύ.

Δεν φτάνει που δεν ξέρεις τι διαβάζεις και τι παραθέτεις, "μαλώνεις" και τους άλλους.

Το λινκ που δίνεις είναι τόσο επίκαιρο όσο και η κυβέρνηση της ΝΔ.

Επίσης λέει Ι.Χ. Αυτοκίνητα και όχι Μοτοσυκλέτες, το επιχείρημα "ξέρεις πολλά αυτοκίνητα κάτω από 300cc" είναι κατηγορίας μπακάλη.

Και μέσα σε όλα επιμένεις ότι έχεις δίκιο

http://www.isrodou.gr/doctors.php?id=C0_40_6

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντος εδω που τα λεμε για ενα παπι 20ετιας να πληρωσεις κοντα 200 ευρω μην τρελαθουμε

ή μενουν οπως ειναι ή θα πρεπει να διαφορωπειηθουν απο τα αυτοκινητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν φίλοι θύματα των τελών κυκλοφορίας και της κυβέρνησης που εξαπάτησε όλους όσους την πίστεψαν θέλω να σας ρωτήσω αλλά και να σας ενημερώσω για κάτι που μου συνέβει σήμερα το πρωί. Έλαβα τα εξής τέλη κυκλοφορίας 149 κ.ε. άδεια κυκλ 2005 18 ευρώ -ενώ έπρεπε να είναι 0000 σύμφωνα με τους πίνακες των τελών που δημοσιεύετε και για την άλλη μοτό της οικογένειας 498 κ.ε.άδεια κυκλ. 2006 46 ευρώ -ενώ έπρεπε να είναι 28 ευρώ. Κατόπιν αυτού λοιπόν αποφάσησα να τηλεφωνήσω σε μια τυχαία εφορία να ρωτήσω τι γίνεται κι αν οι πίνακες αφορούν και τις μοτό ή όχι.Πήρα λοιπόν στην εφορία Παγκρατίου (2107575518)και με σύνδεσαν με το τμήμα αυτοκινήτων. Ρωτάω λοιπόν την υπάλληλο πόσο θα πληρώσω,αυτά που μου έστειλαν ή αυτά που ανακοινώνονται?τι ειδοποιητήρια στέλνουν φετινά ή περσινά?Και να η απάντηση...Δεν μας έχει έρθει καμμία εγκύκλιος δεν έχουμε σήματα ούτε οι τράπεζες έχουν σήματα που τους ρωτήσαμε περιμένουμε να μας ενημερώσουν τέλος της άλλης εβδομάδας μην ψάχνεστε θα πάνε μέχρι τέλος ιανουαρίου τουλάχιστον.Ρωτάω λοιπÏ! �ν όλους εσάς που διαμαρτύρεστε γιατί δεν κάνουμε και εμείς μία πορεία διαμαρτυρίας με αυτοκίνητα και μοτό να τα κλείσουμε όλα όπως κάνουν όλοι οι άλλοι?Πιστέψτε με θα είναι μαζικότατη να τα παραλύσουμε όλα γιατί ρε παιδιά το καταπίνουμε έτσι?Ας το κανουμε ας οργανωθούμε μέσα από το τρωκτικό.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ"

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_903.html

Τροποποιήθηκε από τον SkiT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου ηρθαν χτες τα τελη κυκλοφοριας του ΧΤ συμφωνα με το παλιο καθεστως. Δηλαδη 46€ και οχι 96€:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΙ λενε ρε! Παππου ζηλευουμε?ζηλευουμε???? Μουχαχαχα! Παντως μιας γνωστη μου για το καρο της της ηρθε 251 Ευραιω αρα κ εμενα για το καρο μου τοσα θα μου ερχει .. Αν κατσει καμια κατοσταρα για τη μηχανη το πουλο.. Θα πεταω σκουπιδια εκξω απο το παραθυρο θα χεζω σε πεζοδρομια , θα κλανω σε ασανσερ , σε δρομους , στα πάρκα να γεμισω το τοπο ΜΕΘΑΝΙΟ... ΓΑ ΜΙ ΣΕ Τ ΑΑΑΑ

στ'αμάξια αυξήθηκε ενα 50άρι και οσο ποιο παλιο είναι τοσο ποιό πολύ θα πληρώνουμε,εγω δηλ με γκόλφ 1600 του 03 πλήρωσα πέρυσι 202 ευρώ,τώρα μου ήρθε 252 ευρώ.

όσο για τη μηχανή δε μου ήρθε ακόμη αλλα πιστεύω και εκεί θα την έκαναν τη πουστιά τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΕΛΙΚΑ στις Μοτοσυκλέτες ΔΕΝ άλλαξαν για φέτος http://www.motoandscooternews.com/?p=584

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ν αμε ακούτε άλλη φορά, αφού σας είπα ότι η μείωση ή η αύξηση δεν ισχύει για τις μοτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως τα ιδια με περσι...

Γιατι τετοια διακριση στις μηχανες?

Τροποποιήθηκε από τον Hrekkah

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πιο πολύ από το κόστος με απασχολεί ότι δεν έχουν έρθει ακόμα και με βλέπω να τρέχω εφορίες, ουρές, βρώμα, γρίπη, σκ@τ@ και τσαντίλες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα