SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 και εγω τ ιδια ελεγα... αλλα η θεωρια απ την πραξη απεχει πολυ... Δεν κατάλαβα την απάντηση σου στο link που σου έδωσα εκεί λέω ότι θα πάρω yamaha και θα πηγαίνω βουνό να κάνω βόλτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 καλησπερα μαγκες πριν απο λιγο γραφτηκα, εχω ψαχτει λιγο και βλεπω πως για να βγαλεις το διπλωμα χρειαζεσε καπου στα 100 στρογκηλα. ρωταω αμα ισχηει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 καλησπερα μαγκες πριν απο λιγο γραφτηκα, εχω ψαχτει λιγο και βλεπω πως για να βγαλεις το διπλωμα χρειαζεσε καπου στα 100 στρογκηλα. ρωταω αμα ισχηει? 90 ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 ευχαριστω, και για να αγορασεις κατι ικανοπητηκο,φθηνο αν γινετε ,και τελικες δεν με ενδιαφερουν ιδιετερα (καλα μην πηγενει με 40 νταξη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 ευχαριστω, και για να αγορασεις κατι ικανοπητηκο,φθηνο αν γινετε ,και τελικες δεν με ενδιαφερουν ιδιετερα (καλα μην πηγενει με 40 νταξη) Καινούργιο πάνω από 2χιλιάδες μεταχειρισμένο χίλια μιλάμε για scooter τώρα βεβαια χρειάζεται και ψάξιμο και είναι τι θες να αγοράσεις πχ εγώ θέλω motard και ψάχνω μεταχειρισμένο το καινούργιο κάνει 2800+ euro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 Καινούργιο πάνω από 2χιλιάδες μεταχειρισμένο χίλια μιλάμε για scooter τώρα βεβαια χρειάζεται και ψάξιμο και είναι τι θες να αγοράσεις πχ εγώ θέλω motard και ψάχνω μεταχειρισμένο το καινούργιο κάνει 2800+ euro οχι πολα πραματα,για μεσα στην πολη (θεσσαλονικη),απλα για να μεταφερομαι μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 οχι πολα πραματα,για μεσα στην πολη (θεσσαλονικη),απλα για να μεταφερομαι μεσα. Για μένα 2 επιλογές έχεις Daytona Sprinter 50cc{1250 Εύρα} η Aprilia sr 50cc{κοίτα και εδώ : http://www.autoelite.gr/Moto/2160/Aprilia-SR-50.aspx. Μην πάρεις με τίποτα Gilera runner gt το SR είναι κατά πολύ καλύτερο. :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για μένα 2 επιλογές έχεις Daytona Sprinter 50cc{1250 Εύρα} η Aprilia sr 50cc{κοίτα και εδώ : http://www.autoelite.gr/Moto/2160/Aprilia-SR-50.aspx. Μην πάρεις με τίποτα Gilera runner gt το SR είναι κατά πολύ καλύτερο. :_thumbsup: :_thumbsup: τα ειδα το δευτερο πολι με αρεσε,καμια αλη ιδεα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2010 από τον koulis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 τα ειδα το δευτερο πολι με αρεσε,καμια αλη ιδεα? Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου και θα σου πω ότι το aprilia sr δεν είναι τόσο καλο(σε ιπποδύναμη)όσο το gilera runner.Άμα είναι να κατάληξης σε scooter να πάρεις το gilera runner http://www.gr.gilera.com/_vti_g8_vers.asp?brand=GILERA&country=GR&language=G&mod=VGP-RUNNER&vers=RUNNERSP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 ρωτησα φιλο και με ειπε για Yamaha Aerox 50, τι λετε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 ρωτησα φιλο και με ειπε για Yamaha Aerox 50, τι λετε ? πολι με αρεσε το SR 50 R το aprillia, αλλα <ΚΙΒΩΤΙΟ: Αυτόματο> αυτο δεν με αρεσε, επηδη δεν ξερω αυτο μπορει να αλλαξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 πολι με αρεσε το SR 50 R το aprillia, αλλα <ΚΙΒΩΤΙΟ: Αυτόματο> αυτο δεν με αρεσε, επηδη δεν ξερω αυτο μπορει να αλλαξει? οχι, ολα τα scooter ειναι αυτοματα ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 οχι, ολα τα scooter ειναι αυτοματα ^^ οκ.φιλε ευχαρισυω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 ρωτησα φιλο και με ειπε για Yamaha Aerox 50, τι λετε ? Καλο είναι και αυτό. :) Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου και θα σου πω ότι το aprilia sr δεν είναι τόσο καλο(σε ιπποδύναμη)όσο το gilera runner.Άμα είναι να κατάληξης σε scooter να πάρεις το gilera runner http://www.gr.gilera.com/_vti_g8_vers.asp?brand=GILERA&country=GR&language=G&mod=VGP-RUNNER&vers=RUNNERSP Το SR σε 50 μετρα δρόμο πιάνει 50 χιλιόμετρα το gilera σε 50 μετρα δρόμο πιάνει 20 αν και το gilera βγάζει παραπάνω τελική όμως το παιδί λέει για την πολύ το θέλει και όχι για αγώνες οποτε SR 4ever!!! :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 δεν μπορω ομως τιμη για το SR 50 . που λεει ,στο σιτε της απριλια δεν λεει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 δεν μπορω ομως τιμη για το SR 50 . που λεει ,στο σιτε της απριλια δεν λεει. εδω: http://www.aprilia.com/en-US/Models/4/Scooters.aspx εχω κανει add τα 3 διαφορετικα sr 50 > πατηστε το > compare, πειτε μου την γνωμη σας, (και αν βρητε την τιμη του καθενος ,γιατι εγω δεν την βρησκω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 εδω: http://www.aprilia.com/en-US/Models/4/Scooters.aspx εχω κανει add τα 3 διαφορετικα sr 50 > πατηστε το > compare, πειτε μου την γνωμη σας, (και αν βρητε την τιμη του καθενος ,γιατι εγω δεν την βρησκω) Το καινούργιο έχει κάπου στα 2300 Εύρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 μπα....δεν λεει να δοσω τοσα. εγω λεω κατι σε 1.000 εως 1.100 ευρο.πραπανω ομως δεν πεζει. ειδα στο car.gr κατι μεταχηρησμενα,αλλα δεν ξερω καλα θα ειναι η οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 μπα....δεν λεει να δοσω τοσα. εγω λεω κατι σε 1.000 εως 1.100 ευρο.πραπανω ομως δεν πεζει. ειδα στο car.gr κατι μεταχηρησμενα,αλλα δεν ξερω καλα θα ειναι η οχι. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/490435/ καλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/490435/ καλο ? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/477146/ και αυτο καλο,πως το βρισκετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Καλο είναι και αυτό. :) Το SR σε 50 μετρα δρόμο πιάνει 50 χιλιόμετρα το gilera σε 50 μετρα δρόμο πιάνει 20 αν και το gilera βγάζει παραπάνω τελική όμως το παιδί λέει για την πολύ το θέλει και όχι για αγώνες οποτε SR 4ever!!! :P :P :P :P αυτο που λες δεν ισχυει με τπτ... πολυ απλα γιατι το runner ειναι διχρονο που σημαινει καλυτερο μπαμ στην εκκινηση... ειχα ενα runner μεχρι πριν κανα μηνα που τρακαρα και πηγε για ανταλακτικα... εκκινηση ειχε πολυ καλη... αφου ημουν στ στρωσιμο και με τ ζορι τ κρατουσα κατω απο 50... αλλα αμα δν βγαλεις κοφτες τελικες "μεγαλες" δν βλεπεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 αυτο που λες δεν ισχυει με τπτ... πολυ απλα γιατι το runner ειναι διχρονο που σημαινει καλυτερο μπαμ στην εκκινηση... ειχα ενα runner μεχρι πριν κανα μηνα που τρακαρα και πηγε για ανταλακτικα... εκκινηση ειχε πολυ καλη... αφου ημουν στ στρωσιμο και με τ ζορι τ κρατουσα κατω απο 50... αλλα αμα δν βγαλεις κοφτες τελικες "μεγαλες" δν βλεπεις... Και μενα μου φανηκε περιεργο αυτο που ειπε..Συνφωνω μαζι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 βασικα για να το διεφκρινησω, το θελω για πολη και το πολι-πολι να παω απο το κορδελιο- (και αμα δεν ξερετε που ειναι το κορδελιο)απο τον ευοσμο (πιστευω ξερετε ειναι μεγαλος δημος) μεχρι χαλκιδικη στην βεργια.με το αμαξι ειναι 35-40 λεπτα δρομος.βασικα για να το διεφκρινησω, το θελω για πολη και το πολι-πολι να παω απο το κορδελιο- (και αμα δεν ξερετε που ειναι το κορδελιο)απο τον ευοσμο (πιστευω ξερετε ειναι μεγαλος δημος) μεχρι χαλκιδικη στην βεργια.με το αμαξι ειναι 35-40 λεπτα δρομος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 ????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Και το SR 2χρόνο είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες