Jump to content
vagelis-

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Recommended Posts

μαλακια..αναμενομενη κ η καταληξη...

μπασκετ παλι δεν παιξαμε αυτο που επρεπε.

τα επισοδεια τα καταδικαζω.σαν Ολυμπιακος.αλλα θα μου πεις τι σημασια εχει..ετσι για την ιστορια..

το δευτερο συνεχομενο ευρωπαικο ειναι αρκετο για φετος οπως φενεται.εμενα μου κανει.

αντε να δουμε και τη συνεχεια τωρα μετα την εκκενωση...

Υ.Γ.οι επιστημονες σε αντιστοιχο αναποδο σεναριο θα φοραγαν πρασινα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κάνεις μεγάλο λάθος. Και υπάρχει το τρανό παράδειγμα του Παύλου Γιαννακόπουλου, που θεώρησε ότι ο ΟΣΦΠ έσπασε την έδρα λόγω της διαιτησίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν κατέβασε την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι και φυσικά έχασε το πρωτάθλημα.

Άσε που το αντίστοιχο σενάριο είναι ανέφικτο, αφού ακόμα και στις εποχές της μαφίας του ιωαννίδη και του κόκκαλη, δεν μπορέσατε να κάνετε διπλό σε τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα κάνετε μπρεικ τώρα που έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι μας την έδρα σας? :mB_kalo_e:

υ.γ. bull tdm, μάλλον μπερδεύεσαι, αφού δεν είμαι γαύρος για να έχω μισθό από τη θύρα λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε μαλλον εσυ μπερδευεσαι...... οσο για την τρουμπα που λες οποτε ερθεις Πειραια απο το νησι σου ελα να σε περασω μια βολτα απο εκεινα τα μερη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι ή δεν είναι περιοχή του πειραιά η τρούμπα? Από πότε είναι προσβολή να μιλάμε για περιοχές?

Δεν μιλάω για πράγματα που δεν έχω συμμετάσχει και για αυτό, αν έχεις προσέξει, έχω πει πολλά εδώ μέσα, αλλά για σκηνικά και χουλιγκανιλίκια δεν έχω γράψει ποτέ.

υ.γ. και μόνο που έχετε υπεύθυνο ασφαλείας τον Ταξιάρχο που ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια των παικτών του Παναθηναϊκού και την ομαλή διεξαγώγή του αγώνα της Ριζούπολης, εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πώ για τις σχέσεις της θύρας λεφτά με την αστυνομία

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλας για απογονους της τρουμπας η κανω λαθος; Τωρα αν θες να παιξεις με τις λεξεις αστο δεν πιανει!

Εσυ μιλησες για μετρημα σκηνικων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
από τους επιστήμονες της τρούμπας.
Σε ποιό σημείο γράφω "απόγονους"?

Είπα να τα μετρήσουμε γιατί ξέρω κάποια πράγματα. Δεν μίλησα όμως για αυτά και ούτε πρόκειται. Να ξέρεις όμως ότι στη ζωή και χάνεις και κερδίζεις. Μόνο ο θάνατος και ο χρόνος δεν χάνουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι Γιαννης Γιαννακης!

Φυσικα κ ξερω να χανω απο τον αιωνιο αντιπαλο απλα η καζουρα να ειναι κοσμια!

Το σχολιο σου Nippon Denso το αφηνω ασχολιαστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλούσα σήμερα με έναν φίλο από Αθήνα, μπασκτόφιλο από τα νεανικά μας χρόνια και τον ρώτησα αν θα πήγαινε γήπεδο απόψε. Η προφητική του απάντηση:

"Μυρίζει μπουρλότο απόψε. Να έχεις την ευκαιρία να δείς από κοντά δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να παλεύουν για τον τίτλο και να μην το τολμάς γιατί οι καμμένοι κάφροι γουστάρουν να εκτονώσουν τα βαθύτατα συμπλέγματα που κουβαλάνε και την μαγκιά της αγέλης...................."

Πόσο δίκιο είχε...........

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι Γιαννης Γιαννακης!

Φυσικα κ ξερω να χανω απο τον αιωνιο αντιπαλο απλα η καζουρα να ειναι κοσμια!

Το σχολιο σου Nippon Denso το αφηνω ασχολιαστο!

Τι να αφήσεις ασχολιάστο ρε φίλε...μπαίνεις και γράφεις "πόσο βαθιά σας τον έχουμε" και τι ακριβώς θες μετά; Σαν τα μικρά παιδιά κάνετε και οι 2,τι άλλο να σας πω δηλαδή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακοοοοοομα ν αρχισει....καληνυχτα και ζβηστε και τα φωτα..

τουλαχιστον εχουμε το μισθο μας,μηνας μπαινει μηνας βγαινει,βρεξει,χιονισει πεφτει το κασερι...

εγω το ρηξα εξω παντως και ξεμεινα..αντε μεχρι τις 30 του μηνου ποιος περιμενει τωρα να πληρωθει παλι... :afro:

κοιτα να δεις που θα χρειαστει να δουλεψω

συγχαρητηρια και στον παο για το πρωταθλημα,ετσι οπως οπως εξελιχτηκε.

και του χρονου να μαστε καλα.

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή ρε θίχτηκες που είπα επιστήμονες της τρούμπας αυτούς που μας ταλαιπωρούν και δεν αφήνουν το παιχνίδι να τελειώσει? Δηλαδή για να καταλάβω, έχουν μυαλό αυτοί? 1μιση λεπτό για να τελειώσει, χάνει η ομάδα τους με 4 πόντους (Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδος) και αποφασίζουν ότι δεν γυρνάει το παιχνίδι?

Αυτά φίλε μου, είναι τα αποτελέσματα της αρρώστιας του ποδοσφαίρου, εκεί που δεν αφήνουν τον ΟΣΦΠ να χάσει ούτε με σφαίρες και τώρα όλοι αυτοί οι "ποδοσφαιρόφιλοι" αρνούνται να δεχτούν ότι υπάρχει τελικά άθλημα, στο οποίο χάνουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή ρε θίχτηκες που είπα επιστήμονες της τρούμπας αυτούς που μας ταλαιπωρούν και δεν αφήνουν το παιχνίδι να τελειώσει? Δηλαδή για να καταλάβω, έχουν μυαλό αυτοί? 1μιση λεπτό για να τελειώσει, χάνει η ομάδα τους με 4 πόντους (Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδος) και αποφασίζουν ότι δεν γυρνάει το παιχνίδι?

Αυτά φίλε μου, είναι τα αποτελέσματα της αρρώστιας του ποδοσφαίρου, εκεί που δεν αφήνουν τον ΟΣΦΠ να χάσει ούτε με σφαίρες και τώρα όλοι αυτοί οι "ποδοσφαιρόφιλοι" αρνούνται να δεχτούν ότι υπάρχει τελικά άθλημα, στο οποίο χάνουν.

Ναι θιχτηκα γιατι αλλιως το καταλαβα κ εχεις αναφερθει κ στο παρελθων σε απογονους της τρουμπας σε αυτο το τοπικ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.........bye.gif

Αρκετα πόστ μας αποχαιρέτησαν.

Το ίδιο είναι εφικτό και με τις ΙΡ. :afro:

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι θα πρεπε παντα κανονικα..αλλα τεσπα...

1000919_zps0e915c5e.jpg?t=1371078308

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι ρε μάγκες δεν το δέχομαι !!τα όσα έγιναν σήμερα στο ΣΕΦ είναι ΕΓΚΛΗΜΑ κύριοι

καμία σέβαση στον ΘΡΥΛΟ και στον κόσμο του.Εγώ αυτό κατάλαβα σήμερα.

αν υπάρχει έστω και ένας εκεί έξω που να πιστεύει ότι η διαιτησία και στα 3 παιχνίδια δεν ήταν τραγική τι να πώ....

μαρτυρίες του γιανακόπουλου και του διαμαντίδη προς τους διαιτητές τι άλλο δηλαδή θέλετε ??

δεν θα σταθώ στα επειδόδια στο γήπεδο γιατί δεν αξίζει απλά όταν προκαλείς έναν λαό κατά αυτό τον τρόπο είναι ΦΥΣΙΚΟ να υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα

όπως και να το κάνουμε ο ΘΡΥΛΟΣ μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα αλλά μην ξεχνάτε...σέβαση στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ(όπως πάντα)ΕΥΡΩΠΗΣ ! :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοινώς φταίνε οι άλλοι για τα επεισόδια, ο ανάδρομος ερμής και το μπλέ φεγγάρι.

χάσατε το πρωτάθλημα με 3-0 και είχατε πλεονέκτημα έδρας και σας φταίει η διαιτησία που προκάλεσε αυτό τον υπέροχο λαό...

τι άλλο θα διαβάσουμε

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γνωστοι "μαγκες-τραμπουκο φιλαθλοι" του ολυμπιακου εκαναν παλι το θαυμα τους.....

Να πω και κατι που λενε στο χωριο μου....γιατι βλεπω πολυ στην ιστορια το εχετε ριξει μερικοι....

ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ κυριοι......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γνωστοι "μαγκες-τραμπουκο φιλαθλοι" του ολυμπιακου εκαναν παλι το θαυμα τους.....

Του Παναθηναϊκου δεν ξερεις;Της ΑΕΚ;Του ΠΑΟΚ;Του ΑΡΗ;Της Αναγγενησης Καρδιτσας;Του Παναιτωλικου;Του Παναρκαδικου;Της Παναχαϊκης;Της Σπαρτης;Του ΑΟ Τιγρεις και Φιδια;Της Κολοπετινιτσας;Της Κουτσης Μαριας;.....................

Μια και μου δινεις μια ωραια πασα και μου λες "παρε-βαλε"για να τα πουμε και λιγο πιο ποδοσφαιρικα,καθομαστε μια μαλακισμενη Χωρα με μαλακες πολιτες και ασχολουμαστε με τι;Με το γιατι διακοπηκε ο κορυφαιος μπασκετικος αγωνας της χρονιας.Ποιοι τραμπουκοι φταινε τι κανανε αν θα τιμωρηθει ο Ολυμπιακος αν πηδιεται ο διαιτητης κλπ κλπ αρρωστες καταστασεις.Αντι να χαιρομαστε και να καυλωνουμε που βλεπουμε μπασκετ επιπεδου ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ απο δυο ομαδες που εχουν πηδηξει ολους τους Ευρωπαιους και τα αστερια των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακου τα ζηλευουνε οι καλυτερες ομαδες τού κοσμου...Αντι να παμε αγκαλια στο γηπεδο με τα πιτσιρικια μας εσυ ο Παναθηναϊκος κι εγω ο Ολυμπιακος και να χειροκροτησουμε τούς κορυφαιους παικτες της Ευρωπης,αντι να ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ και γαμω το μπασκετ,μια Γιορτη τού Μπασκετ σε διασυλλογικο και Εθνικο αλλά και Ευρωπαϊκο επιπεδο καθομαστε και συζηταμε τι;........Παπαριες....

Γι'αυτο αν και Ολυμπιακος δεν ασχολουμαι με ηλιθιοτητες της συγχρονης εποχης στον αθλητισμο.Διοτι ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ οι φιλαθλοι σημερα και τα μαλακισμενα που θελουν να αυτοαποκαλουνται ΟΠΑΔΟΙ και ΦΑΝ(=φανατικοι) ειναι η καλυτερη λαβη για τους παραγοντας,τους κακους παραγοντες του αθλητισμου που πιανονται απο αυτους και εξαθλιωνουν τον αθλητισμο.Αν δεν υπηρχε ο τρομπας και αναγκεφαλος οπαδος και λεγαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ "αει γαμησου προεδρε αει γαμησου παραγοντα αει γαμησου παραγκα" και θελαμε ή μαλλον ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ να βλεπουμε καθαρο και σωστο παιχνιδι σε ολα τα αθληματα και επιπεδα αθλητισμου,θα βλεπαμε αλλη εικονα στην Ελλαδα.

Εδω φτανουμε να εχουμε δίπλα μας την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και αντι να μας ζηλευουν οι απ'εξω,γελάνε μαζι μας με το Ελληναριο της σκεψης ορισμενων ανεγκεφαλων.Αντι να γουσταρουμε και να υποχρεωνουμε καθε μαλακοπαραγοντα να μην ματαιοδοξει για τα δικα του συμφεροντα αλλά να ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να μας δωσει την καλυτερη ποιοτητα αθλητισμου αλλιώς θα παει απο κει που ηρθε,εμεις καθομαστε και τρομπαρουμε στα ιντερνετ και κυριως στα γηπεδα... Να με βαρεσει ο βαζελος να πηδηξω τον ΠΑΟΚτση να πεθανουν τα σκουληκια και γαμιεται ο Πειραιας και και και και...ολα τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ και ΒΛΑΚΩΔΗ συνθηματα και λογικες του καθε πιτσιρικα-σε ηλικια και μυαλο.!!!

Παρτε χαμπαρι ΡΕ!Αν δεν αλλαξεις εσυ εγω οι αλλοι γυρω μας,αν δεν αλλαξουμε εμεις με τη συμπεριφορα μας αναγκαζοντας σε ιδια συμπεριφορα και τους γυρω,σε ζωη και γηπεδο,μια ζωη θα μας περνανε για ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

Θελω να ασχολουμαι με την Ομαδα μου αλλά θελω να βλεπω να παιζω με ισαξιες ομαδες και να χειροκροτω οταν με κερδιζουν να με χειροκροτουν οταν κερδιζω...ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και οχι στ ιντερνετ ή εξωγηπεδικα!!!ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Δε θελω ΧΡΩΜΑΤΑ στη ζωη μου να με διαχωριζουν απο σενα...θελω ΧΡΩΜΑΤΑ να ομορφαινουν τη ζωη μας!!!!

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ομως αυτοι εκανα το θαυμα τους εχθες.....ουτε της ΑΕΚ ,ουτε της Αναγεννησης.......ουτε κανεις αλλος.....

Δεν συζηταμε καθολου παπαριες....χαρηκαμε και καυλωσαμε οπως λες με το μπασκετ ΑΛΛΑ.....μολις τα πραγματα στενεψαν οι παραπανω υποστηρικτες ειχαν αλλη αποψη.....ειναι γνωστη τακτικη πλεον,μολις δυσκολευουν τα πραγματα σε αγωνα τελικου να γινεται διακοπη.....

Κι εγω θα το ηθελα πολυ να πηγαινω στο γηπεδο με σενα που εισαι Ολυμπιακος και να καθομαστε διπλα διπλα στα καθσιματα και να μιλαμε για το παιχνιδι πινοντας την μπυρα μας αλλα πλεον δεν παω στο γηπεδο ουτε για να δω αγωνα ακομα κι αν εχει φιλαθλους της μιας μονο ομοδας.....εκει φτασαμε.....να πηγαινουμε να δουμε εναν αγωνα και να ειμαστε πισω απο συρματα και κλουβια σαν φυλακισμενοι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χασαμε δικαια,αλλα η στεγη της ευρωπης ειναι πανω απο τα συννεφα με τις βροχουλες :secret:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...