Jump to content
vagelis-

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Recommended Posts

Ότι και να λέτε, δεν θα με κάνετε να σταματήσω να γράφω εδώ μέσα. τώρα που σας ευνούχισαν κιόλας και δεν μπορείτε να βάζετε μείον, έχει πιο πολύ γέλιο!

Το παράδοξο είναι ότι φωνάζετε και παραπονιέστε ότι σας έστησε η γαλλική μαφία του πλατινί. Αποδείξεις έχετε? Όχι, απλά υιοθετείτε σαν γεγονός την φαντασία του Νικολακόπουλου και των λοιπών δημοσιογράφων που σας χαϊδεύουν τα αυτάκια για να αγοράζετε τις φυλλάδες τους και να τους δίνετε κλικ στις ιστοσελίδες τους. Από κάτι πρόβατα σαν τους γαύρους έγιναν εκατομυριούχοι στον βόθρο της Καλλιθέας. Το ότι έφαγε 7 η δυναμό από την λυών δεν μου λέει κάτι. Εδώ φάγατε εσείς 7 από τα δεύτερα της αδιάφορης γιουβέντους σε παιχνίδι που θεωρητικά καιγόσασταν για τη νίκη. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο, έτσι δεν είναι?

όταν το στήσιμο είναι εναντίον σας, ξεσηκώνετε τον κόσμο, βρίζετε θεούς και δαίμονες και δεν κρατιέστε με τίποτα. Όταν όμως το στήσιμο είναι υπέρ σας, τότε μιλάτε για πειραιώτικη μαγκιά(!), για την καρδιά του πρωταθλητή(!!), για την ομαδάρα που σαρώνει τα πάντα(!!!) και φυσικά δεν βρίσκετε τίποτα μεμπτό. Όπως φυσικά, δεν σας ξένισε το γεγονός ότι γυναίκα του Λούβαρη έχει δηλώσει εκατομύρια ευρώ σε κέρδη από το στοίχημα.

Αλλά ξέχασα, ο οσφπ είναι το μόνο καθαρό σωματείο του παγκόσμιου αθλητισμού, για αυτό τον έχει βάλει στο μάτι η μαφία του πλατινί και στήνει τα παιχνίδια για να μείνει έξω αυτό το λίκνο του αθλητισμού!

Έχεις εσύ αποδείξεις οτι στήνει ο ολυμπιακός; Κλάψε λίγο ακόμα για τα 38 χαμένα πρωταθλήματα σου... Για θυμήσου ευρωπέε, πως πήγες στο webley... Παιδί της χούντας... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε panelix, θα σου δείξω δύο φωτογραφίες και θέλω να μου σχολιάσεις

2ufd1n5.jpg

stadiogay.jpg

Αυτά όσον αφορά το παιδί της χούντας. Αν θέλεις περισσότερα, πές μου να στα γράψω, δεν χορταίνω ποτέ να τα γράφω εδώ μέσα (πρέπει να τα έχω γράψει ήδη τρείς φορές, αλλά έχετε μνήμη χρυσόψαρου).

Και όσον αφορά τις αποδείξεις, να σου θυμίσω ότι η εισαγγελική έρευνα για τα στημένα είναι σε εξέλιξη και μέσα στους υπόπτους είναι και ο οσφπ με τον πρόεδρο του. Το αν τελικά η κυβέρνηση της μίζας και της διαφθοράς θάψει και αυτό το σκάνδαλο, δεν έχει και πολύ σημασία.

Σημασία έχει ότι απολαμβάνω αυτό που γίνεται εδώ και δύο μέρες, γιατί αυτές τις δύο μέρες αισθάνεστε πως είναι να νικάς στο γήπεδο και να σε κλέβουν έξω από αυτό. Έτσι όπως ακριβώς κάνετε εσείς από τότε που ιδρυθήκατε.

υ.γ. βάλε και εσύ το βίντεο με τη Παπαδοπούλενα να με βάλεις στη θέση μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι δεν το λεμε μονο εμεις αλλα ολη η ευρωπη εχει υποψιες?Το οτι δεν ειναι μονο το 1-7 αλλα και το παιχνιδι του αγιαξ?Βεβαια και 1-18 να εληγε εσυ θα ελεγες ενταξει συμβαινουν αυτα.Τωρα οσο για τα περι καθαρων σωματειων αμα νομιζεις οτι μονο ο ολυμπιακος εχει λερωμενη τη φωλια του αστο,πανε στη γωνια να δεις αμα ερχεται η καμηλα του πριγκιψ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι μόνοι που περιμένουν τον πρίγκηπα και ασχολούνται μαζί του, είναι οι τσάτσοι του τζίγγερ και οι γαύροι.

και δεν είναι επιχείρημα το "δεν είμαστε οι μόνοι που κλέβουμε", βρες κάτι άλλο

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ γαυριλα μυρισε εδω μεσα........ :wub:

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oλοι οι πελατες εδω μεσα γραφουν ,θα τους δωσω τιμητικη πλακετα!!!!!!!!!!

:vv: αντε γεια μας :gd_cheers::tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ξημερωβραδιαζωμε στο τοπικ .............................................

εχω πολλες κακιες να γραψω :P

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχα ολα τα λεφτα!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ολα φταιει ο μαρινακης!!Στη Δ ο ολυμπιακος!!Δακτυλος του θεοδωριδη η εμφανιση της αρσεναλ στον πειραια μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με τον βενγκερ.

Τροποποιήθηκε από τον valas-GSX-R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2ufd1n5.jpg

stadiogay.jpg

Αυτά όσον αφορά το παιδί της χούντας. Αν θέλεις περισσότερα, πές μου να στα γράψω, δεν χορταίνω ποτέ να τα γράφω εδώ μέσα (πρέπει να τα έχω γράψει ήδη τρείς φορές, αλλά έχετε μνήμη χρυσόψαρου).

Και όσον αφορά τις αποδείξεις, να σου θυμίσω ότι η εισαγγελική έρευνα για τα στημένα είναι σε εξέλιξη και μέσα στους υπόπτους είναι και ο οσφπ με τον πρόεδρο του. Το αν τελικά η κυβέρνηση της μίζας και της διαφθοράς θάψει και αυτό το σκάνδαλο, δεν έχει και πολύ σημασία.

Σημασία έχει ότι απολαμβάνω αυτό που γίνεται εδώ και δύο μέρες, γιατί αυτές τις δύο μέρες αισθάνεστε πως είναι να νικάς στο γήπεδο και να σε κλέβουν έξω από αυτό. Έτσι όπως ακριβώς κάνετε εσείς από τότε που ιδρυθήκατε.

Για ποιο γηπεδο ακριβως λες; Απο το ερυνα μεχρι το αποδειξεις υπαρχει τεραστια διαφορα... Επισης δε σημαινει οτι σκανδαλα που δεν βγαινουν στη δημοσιοτητα δεν εχουν γινει... Και για πες... Πως και δε το στησαμε το τσου λου μιας και ειμαστε καλοι σ'αυτο;

υ.γ. θα το βαζα αλλα πιστευω μεχρι και το διαλογο απ' εξω θα ξερεις τοσες φορες που στο 'χουν βαλει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελατε πικραμενα βαζελακια! Πικραααααααααααααααααααααααα λεμε ετσι εκει!

Εχω και τον αλλο τον panos 1313 μου στελνει προσωπικα μυνηματα με το πλουσιο λεξιλογιο των βαζελων γραφοντας συνεχεια μπε το λιμοταγαρο!

2ufd1n5.jpg

stadiogay.jpg

ολα αυτα τα κλειστα σταδια τα ειδες εσυ πουθενα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

panelix

Για το γήπεδο που θα χτίζατε στου Ρέντη και θα το ονομάζατε 21η Απρίλη 1967. Φυσικά, γήπεδο δεν έγινε ποτέ, τα 180.000.000 δραχμές του δανείου έγιναν μεταγραφές και μετά ήρθε η Μελίνα Μερκούρη και έσβησε το δάνειο. Δεν φτάνει που ήσασταν η αγαπημένη ομάδα της χούντας, γίνατε και η αγαπημένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, αφού αντί να σας ρίξει στην Δ λόγω του σκανδάλου κοσκωτά, πέρασε ο Μητσοτάκης νόμο σε μια νύχτα για να ξεχρεώσετε με ευνοϊκότατες ρυθμίσεις. Και ξέρεις ποιό είναι το αστείο ε? Σας έχει χαρίσει λεφτά η χούντα, σας έχει χαρίσει λεφτά το ΠΑΣΟΚ, σας έχει χαρίσει λεφτά η ΝΔ, σας έχουν δώσει γήπεδο ΤΣΑΜΠΑ ξεριζώνοντας τον Εθνικό και ένα σωρό άλλα αθλητικά σωματεία, αλλά εμείς είμαστε οι "ευνοημένοι".

υ.γ. Πως και δε το στησαμε το τσου λου μιας και ειμαστε καλοι σ'αυτο; - Γελάει ο κόσμος με αυτό. Άλλο Ελλάδα και άλλο το Τσ.Λ. με τα μεγάλα ψάρια.

υ.γ.2. αν επιμένεις για τη χούντα όμως, ευχαρίστως να σε διαφωτίσω με ότι έχει βγεί στη φόρα για το αγαπημένο σωματείο της χούντας, τον δαφνωστεφανωμένο ομοφυλόφιλο Γανυμήδη

υ.γ.3. bull tdm ευτυχώς και ποστάρεις εσύ το πλούσιο λεξιλόγιο σου και μας δείχνεις την ποιότητα των λιμανίσιων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

panelix

Για το γήπεδο που θα χτίζατε στου Ρέντη και θα το ονομάζατε 21η Απρίλη 1967. Φυσικά, γήπεδο δεν έγινε ποτέ, τα 180.000.000 δραχμές του δανείου έγιναν μεταγραφές και μετά ήρθε η Μελίνα Μερκούρη και έσβησε το δάνειο. Δεν φτάνει που ήσασταν η αγαπημένη ομάδα της χούντας, γίνατε και η αγαπημένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, αφού αντί να σας ρίξει στην Δ λόγω του σκανδάλου κοσκωτά, πέρασε ο Μητσοτάκης νόμο σε μια νύχτα για να ξεχρεώσετε με ευνοϊκότατες ρυθμίσεις. Και ξέρεις ποιό είναι το αστείο ε? Σας έχει χαρίσει λεφτά η χούντα, σας έχει χαρίσει λεφτά το ΠΑΣΟΚ, σας έχει χαρίσει λεφτά η ΝΔ, σας έχουν δώσει γήπεδο ΤΣΑΜΠΑ ξεριζώνοντας τον Εθνικό και ένα σωρό άλλα αθλητικά σωματεία, αλλά εμείς είμαστε οι "ευνοημένοι".

υ.γ. Πως και δε το στησαμε το τσου λου μιας και ειμαστε καλοι σ'αυτο; - Γελάει ο κόσμος με αυτό. Άλλο Ελλάδα και άλλο το Τσ.Λ. με τα μεγάλα ψάρια.

υ.γ.2. αν επιμένεις για τη χούντα όμως, ευχαρίστως να σε διαφωτίσω με ότι έχει βγεί στη φόρα για το αγαπημένο σωματείο της χούντας, τον δαφνωστεφανωμένο ομοφυλόφιλο Γανυμήδη

υ.γ.3. bull tdm ευτυχώς και ποστάρεις εσύ το πλούσιο λεξιλόγιο σου και μας δείχνεις την ποιότητα των λιμανίσιων.

Εγω φιλε δεν κανω προσωπικη επιθεση σε κανεναν και δεν στελνω πμ οτι εχω να πω το λεω εδω μεσα!

Οσο για χουντες και τετοια υπαρχει βιντεο με την παπαδοπουλενα που λες και εσυ που τα λεει!Λεει ψεματα;;;;;

Μπορεις ανετα να τα πεις με τον μπαρμπη περι χουντας και αγαπημενης ομαδας!

Πικραααααααααααααααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρίχνω τρελό γέλιο με τον bull... ε ρε πικραμένος που΄ναι... πίκρααααα χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρίχνω τρελό γέλιο με τον bull... ε ρε πικραμένος που΄ναι... πίκρααααα χαχαχαχα

Εγω να δεις τι γελιο ριχνω με σενα αντικειμενικε!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω να δεις τι γελιο ριχνω με σενα αντικειμενικε!

Πικραμένεεεε....

Ε ρε πίκραααα χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πικραμένεεεε....

Ε ρε πίκραααα χαχαχα

χαχαχαχαχα εσυ ξερεις απο πικρα καλα!οποτε μην στο χαλαω αντικειμενικε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχα εσυ ξερεις απο πικρα καλα!οποτε μην στο χαλαω αντικειμενικε!

Πίκραααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πίκραααα

Σοφα λογια απο τον παντα αντικειμενικο φιλαθλο viper.

Τροποποιήθηκε από τον valas-GSX-R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοφα λογια απο τον παντα αντικειμενικο φιλαθλο viper.

Έεεετσι! να λέγονται αυτά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...