Jump to content
vagelis-

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Recommended Posts

Έτσι ακριβώς! :lol: Ελληνική ομάδα χωρίς Έλληνες. Μόνο το όνομα είναι Ελληνικό!

ρε φιλε τι εισαι Ολυμπιακος ; εμας δεν μας ενδιαφερει αν εχει Ελληνες η αν εχει Πακιστανους εκτος και αν εισαι απο τους σιστες ο Ολυμπιακος δεν εχει σχεση με εθνικοτητες

Τροποποιήθηκε από τον Kamiikaze

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλά... ό,τι να 'ναι :D Τι σχέση έχει ο φασισμός με το ποδόσφαιρο? :lol: Mάλλον ρατσιστή ήθελες να με πεις και μπερδεύτηκες. :tooth:

Όταν φωνάζετε συνθήματα για να εμψυχώσετε την ομάδα, για ποιον ακριβώς τα φωνάζετε? :lol: Nα τα ακούει ο Τοροσίδης και ο Αβραάμ? :tooth:

Εγώ ΑΕΚτζής είμαι αν και έπαψα να ασχολούμαι έτσι που την κατάντησαν την ομάδα, αλλά ακόμα και στην ΑΕΚ πάντα με ενοχλούσε που είχε μέσα πολλούς ξένους.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά... ό,τι να 'ναι :D Τι σχέση έχει ο φασισμός με το ποδόσφαιρο? :lol: Mάλλον ρατσιστή ήθελες να με πεις και μπερδεύτηκες. :tooth:

Όταν φωνάζετε συνθήματα για να εμψυχώσετε την ομάδα, για ποιον ακριβώς τα φωνάζετε? :lol: Nα τα ακούει ο Τοροσίδης και ο Αβραάμ? :tooth:

Εγώ ΑΕΚτζής είμαι αν και έπαψα να ασχολούμαι έτσι που την κατάντησαν την ομάδα, αλλά ακόμα και στην ΑΕΚ πάντα με ενοχλούσε που είχε μέσα πολλούς ξένους.

εχει και μεγαλη σχεση ο φασισμος , κατι μυαλα σαν και εσενα τετοια λενε πες μου οτι εισαι χανουμακι οθωμανικο !

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα δικά σου μυαλά τι λένε δηλαδή? Ότι από την μία λες ότι δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και Πακιστανοί να έπαιζαν στην ομάδα κι από την άλλη μιλάς απαξιωτικά για τα οθωμανικά χανουμάκια. Αποφάσισε τι πιστεύεις και τι είσαι. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι σβηστηκε το ποστ ; τι εγινε χανουμακι σε πειραξε κατι , θα ανακοινωθει αυτο στο φορουμ του Θρυλου για εσενα με τον Θρυλο δεν παιζουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι σβηστηκε το ποστ ; τι εγινε χανουμακι σε πειραξε κατι , θα ανακοινωθει αυτο στο φορουμ του Θρυλου για εσενα με τον Θρυλο δεν παιζουμε

Το πόστ σβήστηκε γιατί ήταν υβριστικό προς μέλος, για τον ίδιο λόγο που σου ανέβηκε και το Ε.Π.

Χαλαρά λοιπόν................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πόστ σβήστηκε γιατί ήταν υβριστικό προς μέλος, για τον ίδιο λόγο που σου ανέβηκε και το Ε.Π.

Χαλαρά λοιπόν................

για ποιο λογο πηρα την προειδοποιηση ; πατε καλα ρε τι ειναι αυτα εδω ρε συζητηση κανουμε κουνα λιγο το κεφαλι σου ρε φιλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν διαβάσεις τον κανονισμό συμπεριφοράς και λειτουργίας θα καταλάβεις. Και μάζεψε λίγο τις εκφράσεις σου.

Αν δεν σου αρέσει, στο φόρουμ του Θρύλου.....................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν διαβάσεις τον κανονισμό συμπεριφοράς και λειτουργίας θα καταλάβεις. Και μάζεψε λίγο τις εκφράσεις σου.

Αν δεν σου αρέσει, στο φόρουμ του Θρύλου.....................

ρε φιλε μιλα καλυτερα που νομιζεις οτι εισαι και μιλας ; αν δεν γουσταρω ερχομαι εκει σε εσενα να τα πουμε εδω αν δεις ειναι αθλητικο τοπικ και φυσικο ειναι να εχει κοντρες εσυ που μιλησες με ειρωνεια θα σου δωσει καποιος προειδοποιηση ; μαζεψε τα λογια σου για τον Θρυλο φιλε γιατι δεν σε παιρνει να μιλας οπως και καθε χανουμακι εδω μεσα

Τροποποιήθηκε από τον Kamiikaze

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως, μιας και μπήκα, χθες ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα. Αν είχε λίγο πιο γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, ίσως να έπαιρνε το διπλό. Κρίμα, δεν βρίσκεις τέτοια Άρσεναλ κάθε μέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και διπλό να μην έπαιρνε, το Χ για μένα το 'χε στο τσεπάκι αν δεν έτρωγε αυτά τα δύο κοροϊδίστικα γκολ μαζεμένα. Από την μείωση του σκορ και μετά, την έπαιζε στο μισό γήπεδο κάποιες στιγμές την Άρσεναλ. Χάθηκαν και δυο μεγάλες ευκαιρίες (Τζιμπούρ και Τόρο) που αν τον ήθελε η τύχη θα έφευγε και με το διπλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου εξηγει καποιος το κατορθωμα του ολυμπιακου? :waycon1:

Με την δευτερη ομαδα επαιζε η Αρσεναλ και κερδισε........... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έπαιξε καλά για Ολυμπιακός. Αυτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή είναι η κατάντια του οσφπ και συνάμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού το παν είναι να παίρνει ο οσφπ το πρωτάθλημα.

Κάποτε που λές, ο οσφπ ήταν η χαρά του κάθε πικραμένου, κάποιες ομάδες-φωτοβολίδες στο Τσ.Λ. έχουν κάνει τις μοναδικές τους νίκες με αντίπαλο τον θίασο της τρούμπας. Από εκεί λοιπόν που μάζευε 5άρες από τις σοβαρές ομάδες και έχανε από τους απιθανοανύπαρκτους, τώρα είναι φυσικό και επόμενο να πανηγυρίζει που έχασε μόνο 2-1 από τα δεύτερα της ομάδας που έφαγε 8 από την μαντσεστερ.

Σκέψου τι έχει να γίνει αν κερδίσουν και κανά παιχνίδι...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή είναι η κατάντια του οσφπ και συνάμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού το παν είναι να παίρνει ο οσφπ το πρωτάθλημα.

Κάποτε που λές, ο οσφπ ήταν η χαρά του κάθε πικραμένου, κάποιες ομάδες-φωτοβολίδες στο Τσ.Λ. έχουν κάνει τις μοναδικές τους νίκες με αντίπαλο τον θίασο της τρούμπας. Από εκεί λοιπόν που μάζευε 5άρες από τις σοβαρές ομάδες και έχανε από τους απιθανοανύπαρκτους, τώρα είναι φυσικό και επόμενο να πανηγυρίζει που έχασε μόνο 2-1 από τα δεύτερα της ομάδας που έφαγε 8 από την μαντσεστερ.

Σκέψου τι έχει να γίνει αν κερδίσουν και κανά παιχνίδι...

Καταντια....................η πιο σωστη λεξη.

Το γαμοτο και για τον ολυμπιακο,αλλα και για το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι οτι ο ολυμπιακος ειναι τοσο προβλεψιμος και απαξιωμενος στην ευρωπη που τον παιζουν με την Β οβαδα.

Ειδικα ομως φετος.ΟΛΕΣ οι ομαδες μας ειναι γτπ,μηδενος εξαιρουμενου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες μη λετε πολλα γιατι κυκλοφορει χουλιγκαν του ολυμπιακου μεσα στο φορουμ που στελνει μηνυματα και τρομοκρατει.Εμενα μου εστειλε ηδη ενα και τα χερια μου αυτη τη στιγμη τρεμουν και δεν μπορω να γραψω.Σας παρακαλω πολυ καποιος mod να ερθει να παρει τη μηχανη μου ως θυσια μπας και κατευνασει την οργη του.Επειδη υπαρχει περιπτωση να μη ζω μετα απο λιγες ωρες (ή θα με εχει βρει ή θα εχω πεθανει απο τον φοβο μου)θελω να σας πω οτι χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και μπορει να τα ξαναπουμε σε εναν αλλο κοσμο καποτε χωρις χουλιγκαν.Σας αγαπαω ολους.Αντιο :help:

Τροποποιήθηκε από τον gkalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες μη λετε πολλα γιατι κυκλοφορει χουλιγκαν του ολυμπιακου μεσα στο φορουμ που στελνει μηνυματα και τρομοκρατει.Εμενα μου εστειλε ηδη ενα και τα χερια μου αυτη τη στιγμη τρεμουν και δεν μπορω να γραψω.Σας παρακαλω πολυ καποιος mod να ερθει να παρει τη μηχανη μου ως θυσια μπας και κατευνασει την οργη του.Επειδη υπαρχει περιπτωση να μη ζω μετα απο λιγες ωρες (ή θα με εχει βρει ή θα εχω πεθανει απο τον φοβο μου)θελω να σας πω οτι χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και μπορει να τα ξαναπουμε σε εναν αλλο κοσμο καποτε χωρις χουλιγκαν.Σας αγαπαω ολους.Αντιο :help:

σου εχω καλυτερη ιδεα,λοιπον δινεις σε`μενα το μηχανακι σου και θα μιλησω εγω σαν ενδιαμεσος να σε λυπηθει και να σου χαρισει τη ζωη. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε πρεπει να ειναι πολυ αδιστακτος.Προσεχε και εσυ γιατι τωρα που προσφερθηκες να με βοηθησεις κινδυνευει και η δικη σου ζωη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ... ο Ολυμπιακός πέτυχε την χειρότερη Άρσεναλ ώς ομάδα, σε πολύ κακή εμφάνιση της, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι και έβαλε το... ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ενώ έχει ''μαζέψει συνολικά... 32 , και εν τέλει... έχασε 2-1! Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Σαν ένα σύνθημα που έπαιζε παλιά ειρωνικά για έναν τερματοφύλακα ομάδας(δε θυμάμαι ποιον): ΦΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΕΣΕ! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εσυ δεν ασχολεισαι με τον αραβα?Αντε στο τοπικ της ομαδουλας σου

Ομαδούλα είναι αυτή που χάνει από 18χρονα και πανηγυρίζει γιατί έχασε μόνο με 2-1

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...