Jump to content
aroulis

Fazer 600 vs Z750

Recommended Posts

όσο κάνεις ταξίδι με το ένα κάνεις κ με το άλλο.

δεν μπορείς να το πεις και ταξιδιάρικο τώρα το φαιηζερ.

Εγώ πάντως μια χαρά ταξίδεψα με την Ζ.

όσο για τον συνοδηγό που προανέφερε κάποιος νωρίτερα, γνώμη μου είναι ότι το ζ είναι πιο βολικό

σε σχέση με το φαιηζερ, και αυτό είναι άποψη πολλών συνοδηγών και από τις 2 μηχανές.

Φίλε μου πάρε αυτήν που σου αρέσει περισσότερο :bye:

Ενα πλονέκτημα εχει το Fazer σε σχεση με το Z (εκτός της ομορφιάς που ειναι θεμα υποκειμενικο): Την ανεση στα πολυωρα ταξιδια και γενικα πολυ πιο ανετη θεση συνοδηγου.

Μην λεμε κι οτι θελουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ακαιρη συγκριση φιλε συμφωνω με τους απο πανω

αν ρωτας γνωμες φυσικα Ζ(πρωην κατοχος 07) :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδελφέ πάρε αυτό που κάνεις κέφι εσύ.Νομίζω πάντως όταν επιλέγουμε μηχανή βάζουμε κάποια κριτήρια.Βάλε τα δικά σου και κάνε την επιλογή σου .Η γνώμη μου είναι αν επιλέξεις με μόνο κριτήριο τον κινητήρα πας για Ζ,εαν επιλέξεις για πιο μακρυνά και άνετα ταξίδια διαλέγεις ασυζητητί Faser.Υπάρχει και εναλλακτική πρόταση Triumph street triple,πιο δυνατό ακόμα και από το Ζ και χαμηλόροπο

Κάνω κι εγώ σκέψεις για δευτερη μηχανή την προσεχή άνοιξη και είμαι ανάμεσα σε Faser 600 κ, Triumph 675 αλλά να δούμε τι θα παίξει πρώτα με τα τέλη,ασφάλειες και βλέπουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην, για να μην συζηταμε τζαμπα, πρεπει να κατσεις να σκεφτεις αν οντως εχεις την εμπειρια (οδηγικη), να ανταπεξερθεις στις δυνατοτητες των συγκεκριμενων μοντελων ή αν σου αρεσουν μονο σαν εμφανιση και νουμερα. Μιλαμε για μοτο που διακοσαριζουν πολυ ευκολα και καθοτι ειναι πολυ ευκολες στην οδηγηση δεν καταλαβαινεις τα χιλιομετρα. Μηπως να κοιτουσες και καποια αλλη κατηγορια ή εναν αλλο ειδος μοτερ? Υπαρχουν εξαιρετικες μοτοσυκλετες σε ολες τις μαρκες.

Αν εισαι σιγουρος γι αυτα τα δυο, οι διαφορες τους ειναι αρκετες αλλα οχι χαοτικες. Η μεγαλυτερες ειναι οτι το Ζ λογω παραπανω κυβικων κινείτε πολυ πιο ανετα σε ολη την μπαντα των στροφων με ολες τις ταχυτητες στο κιβωτιο (μπορεις να το δουλευεις μια και δυο επανω απο το Yamaha) και οτι το FZ6 ειναι εμφανως πιο ελαφρυ και σε αισθηση και σε κιλα αλλα και σε στησιμο (γεωμετρια). Ο κινητηρας του ειναι πιο συγχρονος (R6) και ελαφρυτερος σαν μαζα και πολυ χαμηλοτερα πανω στο πλαισιο με αποτελεσμα να δινει πολυ ευελικτο μοχλισμο σε ολη την κινηση της μοτοσυκλετας. Στο Ζ ο κινητηρας ειναι με παλιοτερης φιλοσοφιας σχεδιαση, ο κορμος του ειναι πιο ορθιος και ελεώ βαρυτερου στροφαλου, επηρεαζει το γυροσκοπικο και δινει την αισθηση μια πολυ βαρυτερης μοτο στις αλλαγες κατευθυνσης. Σαφως καμια δεν ειναι ασταθης, εχουν και τα δυο πολυ καλη κατευθυντικοτητα, αλλα αν ξερεις να δουλευεις το μοτερ το Yamaha και εκμεταλευτεις το αλουμινενιο πλαισιο του, σε κλειστο στροφιλικι η compact κατασκευη του, δεν ειναι καθολου ευκολο να ακολουθείται απο το Ζ. Το μονο που το γλυτωνει ειναι ο γραμμικοτατος ροπιασμενος κινητηρας του και τιποτα αλλο!

Απο φρενα για φυσιολογικη χρηση ειναι ικανοποιητικα και στα δυο, και οι αναρτησεις τους αν δεν εχεις πολλες-πολλες απαιτησεις την δουλεια τους θα την κανουν. Μια ενσταση μονο για το Ζ οτι ταλαντωνει πολυ ευκολα (καθοτι εχει μεγαλυτερη ροπη απο χαμηλα) και θελει λιγο προσοχη.

Το Yamaha ειναι πολυ οικονομικο σε καταναλωση -χωρις το Ζ να ειναι αισχρο για τα κυβικα του- και οτι το Yamaha στην εκδοση με το fairing εχει καλυτερη προστασια. (Σε σχεση με το αντιστοιχο της Kawasaki- στο καινουργιο δεν βγαινει με fairing)

Απαιτησε να οδηγησεις και τα δυο πριν κανεις την αγορα, αλλιως μην τα παιρνεις... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sygnwmh gia tin lathos prohgoumenh parathesh...

Loipon gia na apanthsw katarxin se allo post eipa oti h fazer m aresei pio poli emfanisiaka kai rotaw giati vriskw kai thn z ommorfh kai epeidh dn exw odhghsei fazer dn kserw an exei megalh diafora apo to z k zitaw ti simvoulh oswn exoun odhghsei k tis 2 gia na dw an i omorfia ths fazer dn <<aksizei>> mprosta sth dynamh ths z an k telika mallon gia fazer to kovw.Twra gia tis diaforetikes kathgories p les oti sigkrinw egw tis vlepw san 2 mhxanes k giauto tis sigkrinw dn me noiazei an anhkoun se diaforetikh kathgoria giati opws eipa einai logiko na exoun diafora stin apodosh alla t to thema einai an einai terastia

Το post διορθωθηκε...δες ομως λιγο εδω...εντελως χαριστικα μενει το ποστ...

Οσο για τις διαφορες, ε δεν ειναι και τοσο τεραστιες, αν αυτο σε ησυχαζει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην, για να μην συζηταμε τζαμπα, πρεπει να κατσεις να σκεφτεις αν οντως εχεις την εμπειρια (οδηγικη), να ανταπεξερθεις στις δυνατοτητες των συγκεκριμενων μοντελων ή αν σου αρεσουν μονο σαν εμφανιση και νουμερα. Μιλαμε για μοτο που διακοσαριζουν πολυ ευκολα και καθοτι ειναι πολυ ευκολες στην οδηγηση δεν καταλαβαινεις τα χιλιομετρα. Μηπως να κοιτουσες και καποια αλλη κατηγορια ή εναν αλλο ειδος μοτερ? Υπαρχουν εξαιρετικες μοτοσυκλετες σε ολες τις μαρκες.

Αν εισαι σιγουρος γι αυτα τα δυο, οι διαφορες τους ειναι αρκετες αλλα οχι χαοτικες. Η μεγαλυτερες ειναι οτι το Ζ λογω παραπανω κυβικων κινείτε πολυ πιο ανετα σε ολη την μπαντα των στροφων με ολες τις ταχυτητες στο κιβωτιο (μπορεις να το δουλευεις μια και δυο επανω απο το Yamaha) και οτι το FZ6 ειναι εμφανως πιο ελαφρυ και σε αισθηση και σε κιλα αλλα και σε στησιμο (γεωμετρια). Ο κινητηρας του ειναι πιο συγχρονος (R6) και ελαφρυτερος σαν μαζα και πολυ χαμηλοτερα πανω στο πλαισιο με αποτελεσμα να δινει πολυ ευελικτο μοχλισμο σε ολη την κινηση της μοτοσυκλετας. Στο Ζ ο κινητηρας ειναι με παλιοτερης φιλοσοφιας σχεδιαση, ο κορμος του ειναι πιο ορθιος και ελεώ βαρυτερου στροφαλου, επηρεαζει το γυροσκοπικο και δινει την αισθηση μια πολυ βαρυτερης μοτο στις αλλαγες κατευθυνσης. Σαφως καμια δεν ειναι ασταθης, εχουν και τα δυο πολυ καλη κατευθυντικοτητα, αλλα αν ξερεις να δουλευεις το μοτερ το Yamaha και εκμεταλευτεις το αλουμινενιο πλαισιο του, σε κλειστο στροφιλικι η compact κατασκευη του, δεν ειναι καθολου ευκολο να ακολουθείται απο το Ζ. Το μονο που το γλυτωνει ειναι ο γραμμικοτατος ροπιασμενος κινητηρας του και τιποτα αλλο!

Απο φρενα για φυσιολογικη χρηση ειναι ικανοποιητικα και στα δυο, και οι αναρτησεις τους αν δεν εχεις πολλες-πολλες απαιτησεις την δουλεια τους θα την κανουν. Μια ενσταση μονο για το Ζ οτι ταλαντωνει πολυ ευκολα (καθοτι εχει μεγαλυτερη ροπη απο χαμηλα) και θελει λιγο προσοχη.

Το Yamaha ειναι πολυ οικονομικο σε καταναλωση -χωρις το Ζ να ειναι αισχρο για τα κυβικα του- και οτι το Yamaha στην εκδοση με το fairing εχει καλυτερη προστασια. (Σε σχεση με το αντιστοιχο της Kawasaki- στο καινουργιο δεν βγαινει με fairing)

Απαιτησε να οδηγησεις και τα δυο πριν κανεις την αγορα, αλλιως μην τα παιρνεις... :_thumbsup:

μεχρι τωρα η πιο τεκμηριωμενη κ σωστη απαντηση thanks bro....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Pws vlepetai etsi tin agora mias mixanis mwre???

1 ap ola to z750 einai gimno tha trws aera averta me to fazer pas 230 240 esy poso thes na pas dld???????

Oso gia tis strofes paizoun rolo ta xerakia sou ama esy eisai kouladi kai exeis r1 enas mortis me ena bandit se exei sto strofiliki.

SKepsou ti thes na kaneis me to motori kai ase ta + - 10 aloga!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω το ιδιο διλλημα αντιμετοπιζω. Ομορφια του ζ η φαιρινγκ προστασια του φειζερ.

Επισης ξερει κανεις τι παιζει απο αξιοπιστια οσο αναφορα σερβις? Χαλαει καποιο πιο πολυ απ το αλλο? Απο κοστος σερβις τι λενε?

Κακα τα ψεματα οσο καλο και ναναι ενα μηχανημα αν Καθε Τριτη θελει Μαστορα, ασε.

Το Ζ με τη ζελατινα (οχι το φαιρινγκ) Παει ταξιδι με 150 χωρις να φτυσεις αιμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεχρι 4η τα εχω και τα δυο.. :lipssealed:

ναι...αν αυτοι που τα καβαλάνε δεν εχουν ιδεα πως να ξεκινήσουν ενα τετρακυλινδρο... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι...αν αυτοι που τα καβαλάνε δεν εχουν ιδεα πως να ξεκινήσουν ενα τετρακυλινδρο... :lipssealed:

εκει βασιζομαι :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου αρεσει να γινομαι ο συνηγορος του διαολου...

για γκαζια Ζ

για κ@υλα,ταξιδακια και γενικα ολο το πακετο των μοτο feazer :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως μπορούμε να ξέρουμε ποιό είναι πιο γρήγορο; (στα σίγουρα όμως!!!)

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

δεδομενο οτι το Ζ ειναι πριονι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

δεδομενο οτι το Ζ ειναι πριονι

θέλω επιχειρήματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θέλω επιχειρήματα!

δλδ τι ακριβως επιχειρήματα??

ειναι ιδιας κατιγοριας το ενα 750 και το αλλο 600.

:uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω θα επιμεινω, απο σερβις τι λενε? Το fazer αποτι εχω ακουσει δεν βγαζει πολλα προβληματα. Το Ζ τι λεει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω θα επιμεινω, απο σερβις τι λενε? Το fazer αποτι εχω ακουσει δεν βγαζει πολλα προβληματα. Το Ζ τι λεει?

και τα δυο ειναι πολυ αξιοπιστα. μικροπροβληματα και πολυ σπανια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ τι ακριβως επιχειρήματα??

ειναι ιδιας κατιγοριας το ενα 750 και το αλλο 600.

:uglystupid2:

να δώ στοιχεία που να αποδεικνύουν ποιό είναι πιο γρήγορο, πχ δεν αρκεί να μου πεις πως είσαι πιο δυνατός από μένα επειδή είσαι πιο "φουσκωμένος" ούτε επειδή είσαι αθλητής άρσης βαρών, πρέπει να το αποδείξεις με στοιχεία που μπορούν να μετρηθούν, όπως το πόσα κιλά σηκώνεις...

έχεις κάτι τέτοιο για τα παραπάνω μηχανάκια; το αν είναι ή όχι σε ίδια κατηγορία δε μου αποδεικνύει τίποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα