Jump to content
Sign in to follow this  
thanasis1983

τρελες τιμες

Recommended Posts

καλησπερα παιδια ψαχνοντας εξοπλισμο, κρανη και τα λοιπα (ακομα δεν εχω παρει την μηχανη αχχααχααχ) ειδα κατι τρελες τιμες που ειναι τουλαχιστον 30% κατω απο το fcmoto που απο οσο λενε ειναι αρκετα αξιοπιστο.Λιγο περιεργα μου φαινονται τα πραγματα και σαν ενα προχειρο παραδειγμα βλεπω ας πουμε οτι το Shoei Camino το fc το εχει 369 euro( φυσιολογικη τιμη) και στο motosport.com το εχει 208 euro δηλαδη τρελες διαφορες.....

Κατι πρεπει να παιζει και μαλιστα υποπτο εσεις τι λετε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ξέρεις ακριβώς το νούμερο που φοράς ρίξε και καμια ματια στο ebay.Για κράνος που μου ζητούσαν 375E το πήρα 212E με μεταφορικά,ασφάλιστρα και τελωνείο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοντελο που λες αν ειδες ειναι ενα κομματι και σε XL νουμερο και το παλιο μοντελο(εχει βγει το XR1100) για αυτο ειναι και χαμηλη η τιμη..κατα τα αλλα εχω δει και σε αλλα site τετοιες τιμες..δεν ειναι και τρεληηηηηη προσφορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ebay υποστηριζει ομως και το paypal και επισις στο ebay μπορεις να αγοραζεις για δικη σου ασφαλεια μονο απο top sellers που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει το προιον σου <<σωστα>>....

αυτο για το προηγουμενο μοντελο δεν το προσεξα για να πω την αληθεια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ebay υποστηριζει ομως και το paypal και επισις στο ebay μπορεις να αγοραζεις για δικη σου ασφαλεια μονο απο top sellers που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει το προιον σου <<σωστα>>....

Εχω αγορασει πολλα πραγματα απο μη top rated sellers και δεν ειχα ποτε θεμα και το pay pal ειναι μια πολυ καλη δικλιδα ασφαλειας για τον αγοραστη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα