thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 καλησπερα παιδια ψαχνοντας εξοπλισμο, κρανη και τα λοιπα (ακομα δεν εχω παρει την μηχανη αχχααχααχ) ειδα κατι τρελες τιμες που ειναι τουλαχιστον 30% κατω απο το fcmoto που απο οσο λενε ειναι αρκετα αξιοπιστο.Λιγο περιεργα μου φαινονται τα πραγματα και σαν ενα προχειρο παραδειγμα βλεπω ας πουμε οτι το Shoei Camino το fc το εχει 369 euro( φυσιολογικη τιμη) και στο motosport.com το εχει 208 euro δηλαδη τρελες διαφορες..... Κατι πρεπει να παιζει και μαλιστα υποπτο εσεις τι λετε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Για ποιο site λες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Για ποιο site λες ? motosport.com το αναφερει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Αν ξέρεις ακριβώς το νούμερο που φοράς ρίξε και καμια ματια στο ebay.Για κράνος που μου ζητούσαν 375E το πήρα 212E με μεταφορικά,ασφάλιστρα και τελωνείο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 έχεις δίκαιο είναι πολύ κατεβασμένες η τιμές μήπως κάποιος έχει αγοράσει από εκεί?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Το μοντελο που λες αν ειδες ειναι ενα κομματι και σε XL νουμερο και το παλιο μοντελο(εχει βγει το XR1100) για αυτο ειναι και χαμηλη η τιμη..κατα τα αλλα εχω δει και σε αλλα site τετοιες τιμες..δεν ειναι και τρεληηηηηη προσφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 το ebay υποστηριζει ομως και το paypal και επισις στο ebay μπορεις να αγοραζεις για δικη σου ασφαλεια μονο απο top sellers που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει το προιον σου <<σωστα>>....αυτο για το προηγουμενο μοντελο δεν το προσεξα για να πω την αληθεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 το ebay υποστηριζει ομως και το paypal και επισις στο ebay μπορεις να αγοραζεις για δικη σου ασφαλεια μονο απο top sellers που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει το προιον σου <<σωστα>>.... Εχω αγορασει πολλα πραγματα απο μη top rated sellers και δεν ειχα ποτε θεμα και το pay pal ειναι μια πολυ καλη δικλιδα ασφαλειας για τον αγοραστη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros_koli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Paides eina einai to side full aksiopisto.... http://www.bikersdirect.co.uk/ apla ta spaei kai exei poly kales times kai aksiopisto,,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες