johne 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Τα βυζιάααααααααααα!! Χεχε, καλά ντε και το πρόσωπο. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Έχω ένα μηχανάκι με "βυζάρες" σου κάνει? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ben 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2008 Έχω ένα μηχανάκι με "βυζάρες" σου κάνει? :Dπεσμενες χαχαχα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia_g 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2008 Τα μάτια αλλά δεν υπάρχουν σαν επιλογή... Το εκφραστικό βλέμμα!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2008 πρεπει να ξαναγραφτει το θεμα γιατι υπαρχουν πολλες ''ΔΗΘΕΝ'' απαντησεις...αφηστε τον εαυτο σας ελευθερο παιδια... ελατε μην ντρεπεστε....... :blush: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Ψήφησα το σώμα (γενικώς) αν και αυτό που προσέχω πάντα σε μια γυναίκα είναι το στυλ..... δηλαδή ο χαρακτήρας, αυτό που βγάζει, αυτό που λέμε ο "αέρας"!!! Με κερδίζει πολύ εύκολα μια γυναίκα που έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το διαφορετικό, κάτι "δικό" της (αυθεντικό ή μαμίσιο :D ). Υ.Σ. Ρε φίλε ALX γιατί δεν έβαλες και χαρακτήρας;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Ψήφησα το σώμα (γενικώς) αν και αυτό που προσέχω πάντα σε μια γυναίκα είναι το στυλ..... δηλαδή ο χαρακτήρας, αυτό που βγάζει, αυτό που λέμε ο "αέρας"!!! Με κερδίζει πολύ εύκολα μια γυναίκα που έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το διαφορετικό, κάτι "δικό" της (αυθεντικό ή μαμίσιο :D ). Υ.Σ. Ρε φίλε ALX γιατί δεν έβαλες και χαρακτήρας;;; Who cares about this? :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia_g 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Αφού εμένα τα μάτια με τραβάνε...Αλήθεια!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Ε γράψε πρόσωπο κι εσύ! :lol: Αν έχει ωραίο βλέμμα και μάτια κι η μούρη του είναι σαν το κώλο της μαϊμούς, θα σε τράβαγε? Βάλε πρόσωπο να είσαι μέσα! :D Πάντως τα ως τώρα στοιχεία της ψηφοφορίας μας λένε ότι οι άντρες προτιμούν κυρίως τις ωραίες γυναίκες με ωραίο σώμα και καλούτσικο πισινό, ενώ δεν πολυενδιαφέρονται για το μπούστο τους. Ότι λάχει. Αντιθέτως ακόμα και λέτσος να είναι τους κάνει! Oι γυναίκες απ την άλλη, προτιμούν τους όμορφους άντρες,με καλούτσικο πισινό, αδιαφορώντας αν είναι χοντροί αγύμναστοι ή με ασουλούπωτο σώμα, αλλά τις ενδιαφέρουν πιο πολύ αν είναι καλοντυμένοι με ωραία παπούτσια! (βίτσια είναι αυτά :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 παιδια εγω δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει καποιος που να μην βαζει ενα απ'τα κυριοτερα το μπουστο (εαν οχι το κυριοτερο :D) εννοοιτε οτι και τα αλλα θα πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση :D αλλα τι ειναι το 1ο που κοιταμε και ξαναλεω .... πρεπει να ξαναγραφτει το θεμα γιατι υπαρχουν πολλες ''ΔΗΘΕΝ'' απαντησεις...αφηστε τον εαυτο σας ελευθερο παιδια... ελατε μην ντρεπεστε....... :blush: Αφού εμένα τα μάτια με τραβάνε...Αλήθεια!!!!!!! δεν λεω για εσενα τονια,εαν και οπο ολες μου τις φιλες το 101% το πωπουλι κοιτανε 1α,αλλα απο τα αλλα τα ''ρεμαλια'' περιμενα πιο αλητικες απαντησεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ε γράψε πρόσωπο κι εσύ! :lol: Αν έχει ωραίο βλέμμα και μάτια κι η μούρη του είναι σαν το κώλο της μαϊμούς, θα σε τράβαγε? Βάλε πρόσωπο να είσαι μέσα! :D Πάντως τα ως τώρα στοιχεία της ψηφοφορίας μας λένε ότι οι άντρες προτιμούν κυρίως τις ωραίες γυναίκες με ωραίο σώμα και καλούτσικο πισινό, ενώ δεν πολυενδιαφέρονται για το μπούστο τους. Ότι λάχει. Αντιθέτως ακόμα και λέτσος να είναι τους κάνει! Oι γυναίκες απ την άλλη, προτιμούν τους όμορφους άντρες,με καλούτσικο πισινό, αδιαφορώντας αν είναι χοντροί αγύμναστοι ή με ασουλούπωτο σώμα, αλλά τις ενδιαφέρουν πιο πολύ αν είναι καλοντυμένοι με ωραία παπούτσια! (βίτσια είναι αυτά :P ) Ναι εε ??? Δεν ειμαι σε καλο δρομο ... εχω τη ντουλαπα του Ζορο ( το σπαω καμια φορα με μπλε-σκουρο πρασινο ) και οσο για τα παπουτσια μου ακομα εχουν λιγο χωμα/λασπη ειναι απο το χθεσινο ... Δε θα ειναι καλο βραδυ για μενα σημερα... -_- Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
παπί 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Είναι το σύνολο.. Κανένα στοιχείο μεμονωμένο μιας κοπέλας δεν την κάνει ξεχωριστή για μένα. Το παραδέχομαι ότι είμαι και λιγάκι περίεργος στο θέμα της γυναίκας, παραδέχομαι το ωραίο, αλλά δύσκολα θα κρεμάσω σαγόνια με μια κοπέλα.. Πάντως, συνήθως, εκτιμώ το σύνολο των χαρακτηριστικών της. Από τα μαλλιά μέχρι τα πόδια. Από μακριά. Από κοντά, σε όλα αυτά προστίθενται και ο χαρακτήρας, η εκφραστικότητα, το ύφος κλπ.. Και γι'αυτό είμαι "περίεργος" σ'αυτό το θέμα. Γιατί υπήρξαν και κουκλάρες που δεν μπορούσα ούτε να τις κοιτάξω, ενώ υπήρχαν και λιγότερο όμορφες κοπέλες που με είχανε κερδίσει από το πρώτο λεπτό.. ;) (Και εννοείται η καθαριότητα έ??Όχι να μυρίζει σαν κι εμένα όταν τελείωνα τη βάρδια στη δουλειά!.. :D) Αν και είναι λίγο εγωιστική αυτή η συζήτηση γιατί λέμε τι περιμένουμε εμείς από τις κοπέλες, ενώ οι καημένες οι κοπέλες του φόρουμ είναι ελάχιστες και βλέπουν ένα καταιγισμό απαιτήσεων.. :D Πάντως όλα αυτά που εγώ ψάχνω στο άλλο φύλο, προσπαθώ να τα προσέχω και στον εαυτό μου.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Καταρχας θα ενημερωσω για ποιο λογο κοιτανε οι γυναικες τα παπουτσια.(παιδες, ξεπληρωνω χαρη αυτη τη στιγμη κ σας χαριζω το φως το αληθινο γιατι το ολο θεμα ειναι τοπ συκρετ μεταξυ γυανικωνανε ): (τρομπονια,τρομπετες και τα συναφη παρακαλω,ταραταταααααααααααααααααααααααααα) Ενα απο τα σημεια που ο αντρας δεν προσεχει ειναι τα παπουτσια του. η πτερνα σας,το αδυναμο κρικακι σας. Οποιος εχει καθαρα και μη φθαρμενα πατουμενα,σημαινει οτι ειναι ματσωμενος και τοσο ντελικατος που προσεχει ΤΗΝ λεπτομερια.Αρα,συμπεραινουν οι γυναικες (τζιζους αλλα ετσι ειναι,μα τον Τουτατη) οτι ο τυπος ειναι λαρτζ και εχει πορτροφολι κ οτι θα τις προσεχει. Δυστυχως,επαναλαμβανω ,δυστυχως,δεν εχει να κανει με το μεγεθος του πελματος αλλα του πορτοφολιου. Ρουχα μαρκες κλπ εχουν πολλοι γιαλατζι ματσωμενοι που το κανουν για να πιασουν χαζοβιολες και να τις κανουν ρεκτιφιε. ΟΜΩΣ....το παπουτσι ειπαμε,δηλωνει αυθεντικ ματσοτικ αντρα. Αυτα. Στο θεμα του πολ, τι να πω. Ειμαι σκετη διεστραμμενη απογοητευση...Μα τον Θεο,το πρωτο και κυριο που προσεχω ειναι το μυαλο. Ειλικρινα. Πεταω βολιδες, κι αν ο αλλος τις τσακωσει κ μου τις επιστρεψει στα μουτρα,αυτο ηταν,την πατησα για αρχη. Μετα,ερευνω τον αλλον ως αντρα. Κοιτω τα ματια. Αν περασει κι αυτο το τεστ (αρα απο εκει κ περα εγω αρχιζω να κανω σα βλαμμενη κ δωσ του πειραγμα πιο γρηγορο κ δυσκολο), κοιταω (απο οτι μου εχει μεινει στη θεση του να μπορω να δω σαν να μη συμβαινει κατι) το συνολο. Παω δεκα μετρα οπισθεν δλδ και βολιδοσκοπω. Αυτα. σμουτσιζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Υ.Σ. Ρε φίλε ALX γιατί δεν έβαλες και χαρακτήρας;;; Πώς προσεχεις το χαρακτηρα σε καποια που θα δεις στο δρομο δηλαδη;Ή σε καποιο χωρο;...Τι ακριβως δειχνει το χαρακτηρα της;... ...Παω δεκα μετρα οπισθεν δλδ και βολιδοσκοπω... Πανω σε αυτο τωρα...Γιατι μια γυναικα που καραγουσταρει καποιον δεν παει ΕΝΑ βημα εμπρος η ΙΔΙΑ και παει δια της ατοπου απαγωγης...δεκα πισω και..βλεπουμε;... :/ Γιατι δηλαδη μια γυναικα ΔΕΝ δειχνει οτι "θελω" κατι αλλά περιμενει;...Και μην το θεοσυμε "Α περιμενω να δω τι θα κανει αυτος" γιατι το παμε στο πολυ "τυπικο" "αντρες δεν υπαρχουν " και τετοια...Εδω μιλαμε για τη γυναικεια θεληση και συμπεριφορα πανω στο "γουσταρω"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αχ,αχ ααααααααααααααχ...τα χρονια σου πηραν τη σοφια πατερ φορουμιανς. Κυριολεκτω λεγοντας δεκα μετρα πισω.Παω πχ στο μπανιο η να ζητησω κατι απο το μπαρ και βλεπω τον αλλον ετσι απο μακρια για να δω πως στεκεται,πως ειναι . Για τα βηματα κ τετοια, δεν ξερω εαν ειναι εξυπνο το να ακολουθουμε παντα την δια τακτικη. Εγω αλλες φορες τρωω τα λυσσακα μου κ περιμενω η κραταω φωτεινο πρασινο σηματοδοτη και κουναω το γαντι να ερθει. Αν ερθει καλως. αν δεν ερθει, τρωει ενα σβου και δατς ολ. Το ωραιο ειναι βεβαια οταν αντιλαμβανομαι πως καποιος παει να με κρατησει σταντ μπαη για να δει αν θα του καθησει η αλλη που επισης εχει στ ασκαρια κ αν οχι τοτε με θυμαται. Αυτα τα πιανω στο λεπτο μιλαμε κ τρωει ενα σβου παντοτινο που πολλες φορες κ εγω εχω λυπηθει που λειτουργω ετσι. Αλλα ας προσεχε. Πραγματικα παντως πιστευω οτι δεν ειναι σωφρον να εχουμε παγια τακτικη στο θεμα προσεγγισης. Αυτα.Πρωι πρωι, η αρρωστη τι καθομαι κ λεω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2008 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Το ωραιο ειναι βεβαια οταν αντιλαμβανομαι πως καποιος παει να με κρατησει σταντ μπαη για να δει αν θα του καθησει η αλλη που επισης εχει στ ασκαρια κ αν οχι τοτε με θυμαται. Αυτα τα πιανω στο λεπτο μιλαμε κ τρωει ενα σβου παντοτινο που πολλες φορες κ εγω εχω λυπηθει που λειτουργω ετσι. Αλλα ας προσεχε. Ωχχχχχχ!!!!! Μας πιασανε!!....δεν ξαναδιαβαζω αυτο το θεμα...ψυχολογικα θα παθω! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 εγώ πρώτα τους γονείς της να δω πως θα είναι σε 25 χρόνια..... Αυτή η απάντηση είναι όλα τα λεφτά!! (αν σε ενδιαφέρει το πρόσωπο και για το μέλλον) ψηφίζω και εγώ το σώμα μιάς και από τις απαντήσεις λείπουν τα μάτια και το μυαλό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 ...πιστευω οτι δεν ειναι σωφρον να εχουμε παγια τακτικη στο θεμα προσεγγισης... Ετσι ακριβως ειναι...παιζεις μπάλα αναλογα σε ποια κατηγορια και γηπεδο κατεβηκες...απο το "ξερο" στα Κατω Αλωνια μεχρι το Old Trafford... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες