Jump to content
nikosm1993

προβλήματα στο Crypton X 135

Recommended Posts

Ουτε τα αεροψυκτα "κουραζονται", ημαρτον. Ποσα και ποσα μηχανακια κυκλοφορουν αεροψυκτα και δε μασανε, μη γραφουμε οτι να 'ναι...

ναι ρε παιδια.μη λεμε υπερβολες.εδω εγω εχω daytona dy 72cc και πηγαινα επι ενα μηνα στην εθνικη οδο 25 χιλιομετρα αποσταση :D και με μια σταση δε καταλαβε χριστο το μηχανακι.θα καταλαβει το crypton x που ειναι και yamaha υγροψυκτο και 135?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ναι ρε παιδια.μη λεμε υπερβολες.εδω εγω εχω daytona dy 72cc και πηγαινα επι ενα μηνα στην εθνικη οδο 25 χιλιομετρα αποσταση :D και με μια σταση δε καταλαβε χριστο το μηχανακι.θα καταλαβει το crypton x που ειναι και yamaha υγροψυκτο και 135?

αμα ειναι μανισια δν καταλαβαινουν τιποτα πολυ σπανια να σου βγαλει προβλημα αν το πειραξεις εκει αρχιζουν τα δυσκολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειναι μανισια δν καταλαβαινουν τιποτα πολυ σπανια να σου βγαλει προβλημα αν το πειραξεις εκει αρχιζουν τα δυσκολα...

ναι αυτο λεω..οποτε ο φιλος με το crypton x λογικα 8α τα βγαζει μια χαρα τα 40 χλμ χωρις προβλημα.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας. ειμαι νεος στο θεμα μηχανακι οποτε μπορει και να ειναι λιγο χαζο το ερωτημα.

εχω ενα crypton x και το καλοκαιρι θα χρειαστει να παω πειραια-λευκαδα.

γινεται να κανω μια τοση μεγαλη διαδρομη με το μηχανακι μου η θα μεινω καπου στο δρομο?

δηλαδη απο τεχνολογικης αποψεος ειναι εφικτο?(το μηχανακι ειναι μαμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας. ειμαι νεος στο θεμα μηχανακι οποτε μπορει και να ειναι λιγο χαζο το ερωτημα.

γινεται να κανω μια τοση μεγαλη διαδρομη με το μηχανακι μου η θα μεινω καπου στο δρομο?

και αλεξανδρουπολη πας και σε φερνει πισω αρκει να εχεις την ορεξη και την ψυχικη δυναμη γτ τοσες ωρες πανω στην ''αβολη'' σελα θα πιαστεις απο αποψη τεχνολογικης οπως λες αν ειναι μαμα δεν νιωθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οκ με το σελα δεν εχω θεμα μικρος ειμαι αντεχω θα κανω και καμια στασουλα και κομπλε. απλως ενταξει επειδη δεν εχω ξαναδει νηχανακι στην εθνικη και δεν ηξερα αν ειναι εφικτο. ευχαριστω για την απαντηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσα χιλιομετρα εχεις κανει με το κρυπτον συνολικα?κρατα και μια πισινη παντα να εχεις στο νου σου την στραβη,παπακι ειναι δεν ειναι μηχανη και τα χιλιομετρα που λες να κανεις ειναι πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βασικο προβλημα που θα συναντησεις ειναι ο ανεφοδιασμος...

ειναι 370 χιλιομετρα, το google maps λεει 5 ωρες και 39 λεπτα.

Αν πουμε οτι εισαι τερμα τυχερος και εχει εξοδους καθε 60-70 χιλιομετρα (λιγο πριν μπεις στα κοκκινα δηλαδη) θα κανεις το λιγοτερο 5 ανεφοδιασμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οντως το θεμα με την βενζινα με ανυσηχει καπως και ισως ειναι και το μονο αντιβαρο, με βλεπω να ξεκιναω και να εχω και κανα μπιτονι βενζινα στα ποδια μου :whistling: .Τωρα για το μηχανακι εχει ελαχιστα χιλιομετρα καθως αγοραστηκε πριν λιγο καιρο απο ενα γνωστο αν θυμαμαι καλα καπου 5 με 10 χιλιαδες. αλλα ενταξει απο εθνικη θα παω ανα ποσα χιλιομετρα εχει βενζιναδικο?

Τροποποιήθηκε από τον P.F.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οντως το θεμα με την βενζινα με ανυσηχει καπως και ισως ειναι και το μονο αντιβαρο, με βλεπω να ξεκιναω και να εχω και κανα μπιτονι βενζινα στα ποδια μου :whistling: .Τωρα για το μηχανακι εχει ελαχιστα χιλιομετρα καθως αγοραστηκε πριν λιγο καιρο απο ενα γνωστο αν θυμαμαι καλα καπου 5 με 10 χιλιαδες. αλλα ενταξει απο εθνικη θα παω ανα ποσα χιλιομετρα εχει βενζιναδικο?

αυτη την διαδρομη θελω να την κανω και εγω..ανοιξε ενα θεμα αν την κανεις.καλη επιτυχια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα περισσότερα Crypton X εχουν προβλημα με την αντλία βενζίνης αλλα τα καλύπτει η εγγύηση...

εγώ ξέρω κάποιον που η 4η στο Crypton του χτυπησε κόφτες στα 145χιλιόμετρα και ειναι 135cc αλλά εχει κανει πολλα "extra"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα περισσότερα Crypton X εχουν προβλημα με την αντλία βενζίνης αλλα τα καλύπτει η εγγύηση...

εγώ ξέρω κάποιον που η 4η στο Crypton του χτυπησε κόφτες στα 145χιλιόμετρα και ειναι 135cc αλλά εχει κανει πολλα "extra"

φιλε που τα εποιασε τα 145 στον υπνο του? γιατι εγω ξερω καμια 15αρια ατομα που το πανε μεχρι 120..και 1-2 εχουν χτυπησει κοφτη στα 130...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ ξέρω 140-150 χιλιόμετρα χτυπάει κόφτες η 4η ταχύτητα... ( άμα τα πιάσει ποτέ )

άλλα πειραγμένα Crypton X που βγάζουν άνετα τόσα χιλιόμετρα χτυπάνε 140-150 χιλιόμετρα κόφτες με μαμά γρανάζια ( άμα το πειράξεις δεν αλλάζουν οι στροφές που χτυπάει ο κόφτης )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ ξέρω 140-150 χιλιόμετρα χτυπάει κόφτες η 4η ταχύτητα... ( άμα τα πιάσει ποτέ )

άλλα πειραγμένα Crypton X που βγάζουν άνετα τόσα χιλιόμετρα χτυπάνε 140-150 χιλιόμετρα κόφτες με μαμά γρανάζια ( άμα το πειράξεις δεν αλλάζουν οι στροφές που χτυπάει ο κόφτης )

ελεος ρε φιλε μας κοροιδευεις? εχεις ποιασει ποτε εσυ 150? τα βλεπω και γελαω. ασε τι λενε οι αλλοι..ψεματα λενε..φιλος μου σε κατηφορα με μαμα γραναζι και μαμα μηχανακι χτιπησε κοφτες στα 130..τα 10 ή 20 παραπανω χιλιομετρα σε αυτα τα χμ για να επιτευχθουν χρειαζονται παρα πολυ μεγαλη αυξηση υποδυναμης..σε ευθεια ποιανει 120 και με την υποθεση οτι το κοντερ δεν χανει καθολου..επησης ξερω ατομο που εβαλε εξατμιση 300e και δεν κερδισε ουτε 1 χμ σε τελικη..και αλλος που εβαλε εξατμιση και πειραξε τον εγκεφαλο δεν μπορουσε να ποιασει 130..και αν ισχυει αυτο που λες δεν βλεπω κανενα βιντεο στο youtube που να ποιανουν 150..το 90% ποιανουν 110-130..αν δω καποιον που το κοντερ του να λεει 150 απλα εχει πηραγμενο η χαλασμενο κοντερ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είπα ότι με μαμά μηχανάκι πιάνεις 150 χιλιόμετρα!!!

εγώ σου λέω με 63mm malossi πιάνεις τα 150 χιλιόμετρα και με αύξηση βενζίνης...

αλλά αφού το μηχανάκι έχει δεδομένες στροφές ( κόφτη ), δεδομένη μετάδοση ( μαμά σασμάν, μαμά γρανάζια ), τότε το σίγουρο είναι ότι θα χτυπήσει κόφτη στα 150 χιλιόμετρα...

όλα αυτά τα βιντεάκια στο youtube που πιάνουν 110-120 χιλιόμετρα ΔΕΝ χτυπάνε κόφτη!!! απλώς δεν έχουν παραπάνω δύναμη για να πιάσουν παραπάνω χιλιόμετρα!!!

εγώ σου λέω ότι χτυπάει κόφτης στα 150. όχι ότι ένα Crypton X μαμά έχει δύναμη να πιάσει 150 χιλιόμετρα...

και κάτι άλλο... μετά τα 135-140 χιλιόμετρα ξέρεις πως πηγαίνει το μηχανάκι...? σαν την βάρκα... εγώ άμα το είχα πειραγμένο και έβγαζε 150 χιλιόμετρα δεν ξέρω άμα θα το ρίσκαρα να έβγαζα βίντεο με 150 χιλιόμετρα ( να κράταγα το τιμόνι με 150 χιλιόμετρα την ώρα με το ένα μου χέρι... )

και κάτι Yamaha Z που βλέπεις και το κοντέρ δείχνει 180+++ χιλιόμετρα, μην νομίζεις ότι είναι πραγματικά....

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είπα ότι με μαμά μηχανάκι πιάνεις 150 χιλιόμετρα!!!

εγώ σου λέω με 63mm malossi πιάνεις τα 150 χιλιόμετρα και με αύξηση βενζίνης...

αλλά αφού το μηχανάκι έχει δεδομένες στροφές ( κόφτη ), δεδομένη μετάδοση ( μαμά σασμάν, μαμά γρανάζια ), τότε το σίγουρο είναι ότι θα χτυπήσει κόφτη στα 150 χιλιόμετρα...

όλα αυτά τα βιντεάκια στο youtube που πιάνουν 110-120 χιλιόμετρα ΔΕΝ χτυπάνε κόφτη!!! απλώς δεν έχουν παραπάνω δύναμη για να πιάσουν παραπάνω χιλιόμετρα!!!

εγώ σου λέω ότι χτυπάει κόφτης στα 150. όχι ότι ένα Crypton X μαμά έχει δύναμη να πιάσει 150 χιλιόμετρα...

και κάτι άλλο... μετά τα 135-140 χιλιόμετρα ξέρεις πως πηγαίνει το μηχανάκι...? σαν την βάρκα... εγώ άμα το είχα πειραγμένο και έβγαζε 150 χιλιόμετρα δεν ξέρω άμα θα το ρίσκαρα να έβγαζα βίντεο με 150 χιλιόμετρα ( να κράταγα το τιμόνι με 150 χιλιόμετρα την ώρα με το ένα μου χέρι... )

και κάτι Yamaha Z που βλέπεις και το κοντέρ δείχνει 180+++ χιλιόμετρα, μην νομίζεις ότι είναι πραγματικά....

τα ζ μαμα ποιανουν 130 οποτε το κοντερ τους χανει 50-60χμ..αυτο το ξερω χρονια τορα..ξαναδιαβασε αυτα που ειπα..ο φιλος μου χτηπουσε κοφτη στα 130..με μαμα μηχανακι..ημουνα διπλα του και ακουσα και εγω τον κοφτη..αποτε αν το κανεις 63(που δεν συμφαιρει κιολας)μαλλον θα θες και ηλεκτρονικη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί δεν συμφέρει να το κάνεις 63mm???

εγώ με 400 ευρώ το κάνω 63mm malossi και πρόγραμμα για να δουλεύει μια χαρά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί δεν συμφέρει να το κάνεις 63mm???

εγώ με 400 ευρώ το κάνω 63mm malossi και πρόγραμμα για να δουλεύει μια χαρά...

δεν συμφαιρει επιδη ειναι παπακι και οτι και να το κανεις δεν θα πηγαινει..ακομα το μηχανακι καινουριο εχει 2800(περιπου) με το κιτ το συνολικο κοστος παει στα 3200 που ειναι παρα πολλα για παπακι..επισης δεν ξερεις τι αξιωπιστεια θα εχει μετα(μπορει να σου κολισει η να χτιπισει μπιελα)το κιτ δεν ειναι και πολυ δοκιμασμενο..και τελος το μηχανακι ειναι injection που σημαινει χαμηλες επιδωσεις,κρεμασματα και κυριος κακες εκηνησεις,για αυτον τον λογο δεν συμφαιρει να το φτοιαξεις..και 180cc να το κανεις λογο του injection δεν θα πηγαινει σαν 180cc.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 400 ευρώ το κάνεις 180cc και βγάζει καμιά 16-18 άλογα.......

2010_11_30_bikepics-2106647-full.jpg

1500στρ πανω ο κοφτης 59μμ με συμπλεκτη 21 αλογα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα μην ψαρωνετε κιολας η φοτο δεν εχει ιχνει κραδασμων αρα μπορει να ειναι στο σταντ η να εχει πειραγμενο κοντερ..με 1500 στροφες πανω δεν εχεις τετοιο αποτελεσμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1500στρ πανω ο κοφτης 59μμ με συμπλεκτη 21 αλογα...

δυναμομετρημένο έβγαλε 21 άλογα??? γιατί εγώ ξέρω πάνω σε δυναμόμετρο ότι

καρμπιρατέρ 28mm

συμπλέκτη

μεγάλη κεφαλή ( big valve head 22/19 )

εκκεντροφόρο

64mm κιτ

ηλεκτρονική racing

όλα αυτά βγάζουν 22-23 άλογα τροχό πάνω στο δυναμόμετρο...

τώρα πως γίνετε 59mm να βγάζει 21 άλογα δεν ξέρω...

πως;;;;;; :_w00t:

μετα τα 135 ο κοφτης σπαει μπαλες... :ranting3:

τι γρανάζια φοράς?

CDI.jpg

Νεος εγκεφαλος malossi master 2 παρατεινει τον κοφτη 1500στρ παραπανω κοστος 310euro επισης μπορουμε να ρυθμησουμε εξτρα χαμηλα-μεσαια-ψηλα...

.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυναμομετρημένο έβγαλε 21 άλογα??? γιατί εγώ ξέρω πάνω σε δυναμόμετρο ότι

καρμπιρατέρ 28mm

συμπλέκτη

μεγάλη κεφαλή ( big valve head 22/19 )

εκκεντροφόρο

64mm κιτ

ηλεκτρονική racing

όλα αυτά βγάζουν 22-23 άλογα τροχό πάνω στο δυναμόμετρο...

τώρα πως γίνετε 59mm να βγάζει 21 άλογα δεν ξέρω...

τι γρανάζια φοράς?

CDI.jpg

Νεος εγκεφαλος malossi master 2 παρατεινει τον κοφτη 1500στρ παραπανω κοστος 310euro επισης μπορουμε να ρυθμησουμε εξτρα χαμηλα-μεσαια-ψηλα...

.

με ολα αυτα που λες οντος μπορει να ειναι καμια 20αρια αλογα..ομως το ερωτιμα ειναι ποσο στοιχηζουν ολα αυτα? και ποσο ειναι το συνολικο κοστος με αυτα τα πραγματα σε ενα μηχανακι που κοστιζει 2800e? και αν τα βαλεις ολα παλι παπακι θα εχεις...και μετα θα καταλαβεις οτι με 900e μπορουσες να παρεις ενα μεταχειρισμενο διχρονο που θα ειναι και μηχανη και σε 125 κιβυκα θα εχει απο 20-30 αλογα μαμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ολα αυτα που λες οντος μπορει να ειναι καμια 20αρια αλογα..ομως το ερωτιμα ειναι ποσο στοιχηζουν ολα αυτα? και ποσο ειναι το συνολικο κοστος με αυτα τα πραγματα σε ενα μηχανακι που κοστιζει 2800e? και αν τα βαλεις ολα παλι παπακι θα εχεις...και μετα θα καταλαβεις οτι με 900e μπορουσες να παρεις ενα μεταχειρισμενο διχρονο που θα ειναι και μηχανη και σε 125 κιβυκα θα εχει απο 20-30 αλογα μαμα..

ρε σι φίλε δεν καταλαβαίνεις....?

σου λέω ότι εγώ σκέφτομαι να το κάνω 63mm που αυτό σημαίνει

κυλινδροπίστονα malossi 63mm = 300 ευρώ

πρόγραμμα για έχτρα βενζίνα = 70 ευρώ

μηχανουργείο = 20 ευρώ

μεταφορικά = 10 ευρώ

που βλέπεις τα πολλά λεφτά?

εγώ ΔΕΝ είπα ότι θα του βάλω ότι είπα παραπάνω ( κεφαλές, καρμπιρατέρ κτλπ ) για να βγάλει αυτά τα 22-23 άλογα....

εγώ θέλω μια απλή βελτιωσούλα με 400 ευρώ πάνω κάτω....

και να σου απαντήσω στο ερώτημα που μου λες με 900 ευρώ μεταχειρισμένο δίχρονο...

υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν θέλουν να αγοράζουν μεταχειρισμένα πράγματα... οπότε δεν βρίσκεις κάτι καινούργιο με τόσα χρήματα...

εξάλλου άμα δώσω το παπί μου και άλλα 500 ευρώ δεν βρίσκω μηχανή να είναι στην πένα όπως είναι το δικό μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα