nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 με κάποιον που μιλούσα,από Ινδονησία, μου είπε ότι το καλύτερο καρμ για το χ είναι όντος το fcr αλλά 28 η 31..... όχι 33.... (ακόμα και για 180cc... 28 μου πρότεινε.... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 στείλε με ΠΜ το σίτε... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 δεν μιλούσα με κάποια εταιρία.... ένα παιδί ήταν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 έχεις τίποτα msn, facebook ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 έχεις τίποτα msn, facebook του παιδιού??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Παιδιά, τι κατανάλωση έχει το εν λόγω μοντέλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Παιδιά, τι κατανάλωση έχει το εν λόγω μοντέλο; έχω δει και 1,5 λίτρο στα 100 χιλιόμετρα έχω δει και 3,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα τα συμπεράσματα δικά σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 έχω δει και 1,5 λίτρο στα 100 χιλιόμετρα έχω δει και 3,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα τα συμπεράσματα δικά σου... :blink: :_unsure: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 έχω δει και 1,5 λίτρο στα 100 χιλιόμετρα έχω δει και 3,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα τα συμπεράσματα δικά σου... Διαφέρει από παπί σε παπί ή ανάλογα με τη χρήση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Διαφέρει από παπί σε παπί ή ανάλογα με τη χρήση; με 3.5 ε vpower(τόσο γεμίζει) βγάζω περίπου 120-130 χλμτρα σε νορμαλ χρήση .. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 από τον Chief Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 με 3.5 ε vpower(τόσο γεμίζει) βγάζω περίπου 120-130 χλμτρα σε νορμαλ χρήση .. μαλλον το βενζιναδικο που "γεμιζεις" ειναι πολυ φθηνο (ή εκεινο που παω εγω ειναι πολυ ακριβο) , γιατι εγω για να γεμισω v-power πλεον δινω 4-4,10. Γενικοτερα παντως, βγαζει ~100 χιλιομετρα με ενα ρεζερβουαρ σχετικα ανετα. Αν το σκιζεις συνεχεια συνηθως βγαζει ~70 χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 μαλλον το βενζιναδικο που "γεμιζεις" ειναι πολυ φθηνο (ή εκεινο που παω εγω ειναι πολυ ακριβο) , γιατι εγω για να γεμισω v-power πλεον δινω 4-4,10. Γενικοτερα παντως, βγαζει ~100 χιλιομετρα με ενα ρεζερβουαρ σχετικα ανετα. Αν το σκιζεις συνεχεια συνηθως βγαζει ~70 χιλιομετρα. λογικά δεν ήταν εντελώς άδειο . ήταν στο κόκκινο όμως στον δείκτη βενζίνης .πάντως γύρω στα 120 χιλ βγάζει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 εγώ σήμερα έβαλα V.Power Racing ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ 1.853 23% ΣΥΝΟΛΟ ΛΙΤΡΩΝ 2,56 ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ 3,85 ΦΠΑ 0,89 ------------------ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 4,74 ( τα διάβασα από την απόδειξη ) το μηχανάκι δεν είχε φτάσει ούτε καν στην ρεζέρβα... ήθελε λίγο ακόμα... ( 1,5 λίτρο είχε μέσα )Ο Andrewk έβγαλε 183 χιλιόμετρα και μετά έμεινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) το μηχανάκι δεν είχε φτάσει ούτε καν στην ρεζέρβα... ήθελε λίγο ακόμα... ( 1,5 λίτρο είχε μέσα ) Ο Andrewk έβγαλε 183 χιλιόμετρα και μετά έμεινε λολ φαντάζομαι η Racing βγάζει πιο πολλά χιλιόμετρα ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 από τον Chief Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ίσως λιιιιιιιγο παραπάνω αλλά πολύ λίγο διαφορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 πρέπει να σφάζει ε??? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 ποιο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 νικο να σε ρωτησω τα τζαμακια των φλασ και τουσ φωσ μπροστα τα εχεισ κανει φιμε με το ειδικο βερνικι δεν αλλοιωνει το φως σωστα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 σε φανοποιό τα έκανα φιμέ και φωτίζει λιγότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 εγω ρωτησα σημερα και μου πε ο μαστορας οτι εχει ειδικο βερνικι που μπαινει και δεν αλλοιωνει το φως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 πως γίνετε ρε φίλε να μην αλλοιωθεί καθόλου το φως? αφού γίνετε φιμέ!!! με απλή λογική το καταλαβαίνεις αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 η λογικη πολλεσ φορεσ ειναι σχετικη θελω να το δοκιμασω απο περιεργια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 φωτίζει λιγότερο αλλά μην φανταστείς ότι δεν θα βλέπεις τίποτα... απλώς θα βλέπεις λιγότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 εε ναι μια μικρη απακλιση παντα υπαρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 που κολλάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες