Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Επειδη δεν θυμαμε πιος εψαχνε(αλλιως θα εστελνα πμ) για xr250 και δεν μπορω να βρω το θεμα ειπα να φτιαξω ενα καινουργιο. Πηγα σημερα Μιχαλακοπουλου που ηθελε ενας φιλος μου κρανος και ειδα ενα xr250 σε ενα μαγαζι και μπηκα και ρωτισα. Η τιμη του ητανε 6500 ευρο, χρονολογια δεν θυμαμε αλλα οπως το ειδα πρεπει ηταν καινουργιο.Μπορω να στειλω σε πμ που στην Μιχαλακοπουλου ηταν. Ελπιζω να βοηθησα ^^ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaslio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Επειδη δεν θυμαμε πιος εψαχνε(αλλιως θα εστελνα πμ) για xr250 και δεν μπορω να βρω το θεμα ειπα να φτιαξω ενα καινουργιο. Πηγα σημερα Μιχαλακοπουλου που ηθελε ενας φιλος μου κρανος και ειδα ενα xr250 σε ενα μαγαζι και μπηκα και ρωτισα. Η τιμη του ητανε 6500 ευρο, χρονολογια δεν θυμαμε αλλα οπως το ειδα πρεπει ηταν καινουργιο.Μπορω να στειλω σε πμ που στην Μιχαλακοπουλου ηταν. Ελπιζω να βοηθησα ^^ :D κάποιο λάθος θα κάνεις με την τιμή 6500;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Οχι ρωτησα και μου ειπε 6μισι χιλιαρικα. Βεβαια μπορει να ακουσα και λαθος ποτε δεν ξερεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 θα στειλω ενα πμ στο παιδι που ψαχνει να του πω για το θεμα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 ωραια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Οχι ρωτησα και μου ειπε 6μισι χιλιαρικα. Βεβαια μπορει να ακουσα και λαθος ποτε δεν ξερεις :D Αν ειναι καποιο καινουριο απο τα τελευταια μοντελα 250 που τους ειχε μεινει δεν μου κανει καθολου εντυπωση το 6.500......9.800 ειχε το τελευταιο 650 η honda!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Τωρα εχω κολιση και μπορει να κανω λαθος στην τιμη,παντως το μονο σιγουρο ειναι πως ητανε κουκλι, ειχε up side down μπροστα και ηταν supermotard ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 και για καινουριο..δεν ειναι πολλα τα λευτα?..και 250αρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Λογικα ειναι το μοντελο που εψαχνε ο φιλος αφου εχει τα USD καλαμια , αλλα και παλι 6500ε ειναι παααρα πολλα γι'αυτο αν σκευτεις οτι με τα ιδια χρηματα αγοραζεις καινουριο το Yamaha WR250 R/X που ειναι και με κινητηρα 12 χροναι νεοτερο απο του XR . Καλο τιμιο μηχανακι το XR250 αλλα 6500 ειναι παρα πολλα για τα χρονια του . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 αν ειναι μοντελο 2006 ειναι λογικο να εχει 6500 χιλιαρικα ,τα περιοδικα διναν λιανικη τιμη 7200 τοτε οποτε παιζει... αν και περισυ ειχα βρει ενα καινουριο που το εσπρωχνε 5000 ο εμπορος 6500 ειναι πολλα για ενα xr250 αλλα και για καθε 250 ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Ειναι οντως πολλα, βεβεα υπαρχει και η πιθανοτητα να θυμαμε λαθος, εχω κολισει τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες