Jump to content
sofokLis_21

Παιδια SOS

Recommended Posts

παιδια βοηθεια.... μολις χθες πηρα το καινουργιο μ μηχανακι... ενα runner sp simmonceli... και σημερα παρασκευη και 13 η πρωτη γκαντεμια...

ημουν σταματημενος σ εναν πεζοδρομο πανω σ ενα πλακακι μαρμαρινο... και ειχε νερα πανω... ανοιγω ελαχιστα τ γκαζι και ετσι οπως ηταν κατηφορικο

το δρομακι μ φευγει τ μηχανακι και πεφτει... μεγαλη ζημεια δν εγινε... ουτε εγω επαθα τπτ παλι καλα... αν κ ακρανωτος :/... αλλα γδαρθηκε λιγο το πλαστικο και εφυγε το σχεδιο που ειχε κατα μηκος... δν ειναι πολυ βαθυ γδαρσιμο... παλι καλα... αλλα ειναι 2ημερων μηχανακι και στεναχωρηθηκα παρα πολυ... ξερει κανεις αν γινεται να μ τ φτιαξουν χωρις να χρειαστει να αλλαξω πλαστικο? και ποσο θα μ παρουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμαν καινουριο μηχανακι !!!:oops:

αμα δεν πειραζει εσενα για το σχεδιο που εφυγε και θες απλα το γδαρσιμο να διορθωσεις, βαλε καμια φωτο να δουμε την εκταση της ζημιας και βλεπουμε μετα..

καινουριο ποσο παει δηλαδη το πλαστικο που λες?

και κρανος παντα φιλε μου :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον strada

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχήν καλά ποθ δεν έπαθες εσύ τίποτα στην προσπάθειά σου να κρατήσεις το μηχανάκι (ξέρεις να σου γυρίσει κανά χέρι καρπός κ.τ.λ.) Στο λέω γιατί κάπως έτσι την πάτησα με το XT. Πηγα να γυρίσω και πατάει ο μπροστινός τροχός σε κομμάτι μάρμαρο το οποίο ήταν βρεγμένο και σε νερά και πάρτην κάτω την μηχανή, προσπαθώντας όμως να την κρατήσω όρθια. μου τράβηξε λίγο τον καρπό και το γόνατο. Να μου πεις δεν είναι ίδια κιλά, αλλά "Ο Διάολος έχει πολλά ποδάρια". Κατόπιν βάλε μια φώτο για να δούμε την ζημιά που έχει πάθει. Από πρώτη άποψη, μάλλον η γνώμη μου είναι αν το σχέδιο είναι αυτοκόλλητο τότε να το αλλάξεις, αλλά πρίν όμως να επισκευθεις ένα κατάστημα που επισκευάζουν λεπτές γρατζουνιές και να πάρεις ένα κοστολόγιο. Επίσης μπορείς να πάρεις τον κωδικό του χρώματος και να πας σε ένα κατάστημα που φτιάχνει χρώματα αυτοκινήτων και να σου κάνει χρώμα, δεν ξέρω αν μπορούν να φτιάξουν και κάτι σαν μαρκαδόρο με το χρώμα σου. Το ρωτάς εκεί που φτιάχνουν χρώματα. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι κοστίζουν λιγότερο από την αντικατάσταση του πλαστικού. Αυτά προς το παρών. Αλλά βάλε φώτο. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλια που το εψαχνα , λεγαν γιαμια αλοιφη της 3Μ οτι κανει θαυματα κ κανει 23ε.Την ιδια βαζουν σε φανοποιια .Το ειδος finishing μου φενεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις 2:30 η ώρα τα χαράματα εσύ τι περίμενες?... να πάρεις καμιά δεκαριά απαντήσεις? :tooth:

Σωστο και αυτο χαχαχ :uglystupid2: Κριμα ομως γιατι ακομη δεν προβαλε να το χαρει και,,μπαμ κατω :pray: Και έμενα μου είχε τύχη κάτι παρόμοιο , είχα στηρίξει το μηχανάκι στο μονό σταντ και ήταν σε χώματα και δεν ξέρω πως αλλά έπεσε και ευτυχώς που ήταν όταν το προτωαγορασα και όπως έπεσε το κράτησε το αριστερό το φλας (ευρωπαϊκών προδιαγραφών) και το αριστερό αντίβαρο από το τιμόνι και δεν ακούμπησε καθόλου κάτω :sweatdrop:

Τροποποιήθηκε από τον Daytonass

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμαν καινουριο μηχανακι !!!:oops:

αμα δεν πειραζει εσενα για το σχεδιο που εφυγε και θες απλα το γδαρσιμο να διορθωσεις, βαλε καμια φωτο να δουμε την εκταση της ζημιας και βλεπουμε μετα..

καινουριο ποσο παει δηλαδη το πλαστικο που λες?

και κρανος παντα φιλε μου :_thumbsup:

καινουργιο μ ειπαν κανενα 300αρι... κ δν πιστευω οτι αξιζει να αλλαξω ολο το πλαστικο για γρατζουνιες που ειναι δν ειναι 10 εκατοστα...

Παλια που το εψαχνα , λεγαν γιαμια αλοιφη της 3Μ οτι κανει θαυματα κ κανει 23ε.Την ιδια βαζουν σε φανοποιια .Το ειδος finishing μου φενεται.

δλδ θα μ ξυσουν λογικα το πλαστικο που εχει γινει χωραφι και θα μ βαλουν την αλοιφη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικάρι μου, εδώ στα Practiker να πάς θα βρείς αλοιφές, βαφές ειδικές για γρατζουνιές και ότι άλλο θές. Σε καμία περίπτωση μη δώσεις λευτά για καινούργιο. Προτείνω να βάλεις μια φώτο να δούμε τη ζημιά για να μην λέμε μόνο θεωρίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καινουργιο μ ειπαν κανενα 300αρι... κ δν πιστευω οτι αξιζει να αλλαξω ολο το πλαστικο για γρατζουνιες που ειναι δν ειναι 10 εκατοστα...

δλδ θα μ ξυσουν λογικα το πλαστικο που εχει γινει χωραφι και θα μ βαλουν την αλοιφη?

A δε ξερω , εγω ελεγα να την αγοραζες μονος σου.Ειναι κ ενας στο utube , διαφιμιζεται που τα ζεστενει κ ξαναγινοντε καινουργια αλλα ξεχασα το ονομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είσαι στην Αθήνα, υπάρχει ένα μαγαζί που σου κάνει τέτοιες δουλειές αρκετά οικονομικά. Ακόμα και καινούργιο σου φτιάχνει αν θες. Πληροφορίες στο www.mpf-windshields.com.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το ξερω αργησα με τις φωτο... αλλα καλλιο αργα παρα ποτε...

οριστε λοιπον....

http://s275.photobucket.com/albums/jj281/sofokLic_21/?action=view&current=IMG_1729.jpg

]http://s275.photobucket.com/albums/jj281/sofokLic_21/?action=view&current=IMG_1730.jpg

http://s275.photobucket.com/albums/jj281/sofokLic_21/?action=view&current=IMG_1731.jpg

http://s275.photobucket.com/albums/jj281/sofokLic_21/?action=view&current=IMG_1732.jpg

αντε να το φτιαξουμε....

και κτ αλλο που μ εκανε σμρ... εκει π πηγαινα κανονικα μια στιγμη το τιμονι

εγινε πολυ βαρυ... σαν να μαγκωνε... σταματησα το εκανα 2-3 φορες αριστερα δεξια και συνηλθε...

πειτε μ τι ειναι αυτο γτ τωρα την γλυτωσα αλλα αμα το ξαναπαθω και τρεχω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς μην αγνώνεσαι..Δες τον κωδικό χρωμάτων που έχει το μηχανάκι σου(αναγράφεαι μέσα στον κουβά με κάτι άλλα στοιχεία)..Πάνε σε ένα φανοποιό και δείξτου τους κωδικούς χρωμάτων και θα στο κανει gg..Από κόστος τώρα δεν ξέρω αλλά υπολόγισε γύρω στο 50αρικο(το λεώ γιατί μου έχουν πει γνωστοί που πέσαν με τα μηχανάκια τους και πήγαν σε φανοποιό οτί πάνω κάτω τόσο πέρνει..Σε καμία περίπτωση μην αλλάξεις πλαστικά θα σε ξεσκίσουν στην αντιπροσωπεία..Ο φανοποιός θα στο κάνει καινούργιο..Δν έχει γίνει σοβαρή ζημιά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας να το ελενξεις , με αυτα δεν πεζουμε :_thumbsup:

ααα για το τιμονι λες...

τωρα τ πιασα.... :S

σορρυ...

δικιο εχεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου κάνω μια ερώτηση ρε φιλε επειδή σκέφτομαι να αγοράσω k εγώ αυτό το μηχανάκι.... Ποσο το πήρες με τι εγγύηση k τι τελική έχει όταν είναι μαμά? :clapping::rolleyes::mB_kalo_e::thumbsup::worshippy::clapping2::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πηρα 2000 περιπου... τωρα εγγυηση νομιζω 2 χρονια... τελικη δν εχω πιασει γτ ειμαι στ στρωσιμο...

αλλα υπολογιζω 80+ χαλαρα... με ενα ξεφυμωμα (30ευρω) λεγε 90...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πηρα 2000 περιπου... τωρα εγγυηση νομιζω 2 χρονια... τελικη δν εχω πιασει γτ ειμαι στ στρωσιμο...

αλλα υπολογιζω 80+ χαλαρα... με ενα ξεφυμωμα (30ευρω) λεγε 90...

ok Φιλε σε ευχαριστώ αλλα επειδή έχω ακούσει ότι τα gilera τα runner sp πιάνουν με "ξεφυμωμα" περίπου 95 και επειδή ξέρω ότι αυτό έχει ποιο πολλούς ίππους λες να χτυπάει καμια 110???:aggressive::_thumbsup::_zeppelin::surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok Φιλε σε ευχαριστώ αλλα επειδή έχω ακούσει ότι τα gilera τα runner sp πιάνουν με "ξεφυμωμα" περίπου 95 και επειδή ξέρω ότι αυτό έχει ποιο πολλούς ίππους λες να χτυπάει καμια 110???:aggressive::_thumbsup::_zeppelin::surrender:

δεν εχει πιο πολλους ιππους ειναι ακριβως ιδιο με το απλο runner απλως εχει τα αγωνιστικα χρωματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...