ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Κατι μου ειπε ενα φιλαρακι πως η Honda ριχνει τις τιμες λογω της επετειου των 50 χρονων. ΙΣχυει κατι τετοιο? Θελω να παρω ενα honda innova και ετσι και αναρωτιεμαι αν θα ριξουν σημαντικα την τιμη. Δοκιμασα σημερα απογευμα να καλεσω στην honda sarackakis αλλα δεν το σηκωσε κανεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 εδώ θα δεις τι είναι σε προσφορά site honda gr. ΥΓ τώρα ανακάλυψες τις προσφορές??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πανος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Δοκιμασα σημερα απογευμα να καλεσω στην honda sarackakis αλλα δεν το σηκωσε κανεις. Στην απορια σου απαντησες μονος σου ... Οταν μιλαμε για σοβαροτητα επιχειρησης αποκλειστικου αντιπροσωπου, ο Σαρακακης ειναι παραδειγμα προς αποφυγη τοσο σε θεμα πωλησης οσο και σε θεματα καλυψης μετα την πωληση(εγγυησεις,ανταλλακτικα,εξυπηρετηση) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 εδώ θα δεις τι είναι σε προσφορά site honda gr. ΥΓ τώρα ανακάλυψες τις προσφορές??? Ε τον τελευταιο μηνα ειναι που ψαχνω για μηχανακι, και χτες μου πε ενα φιλαρακι για τα 50 χρονια της Honda Και μιας και με ενδιαφερει το innova ειπα να το ψαξω καλυτερο. Την σελιδα αυτην την ειδα χτες, αλλα νομιζα πως θα χε προσοφορα κατω απο 1990. Πηρα και εναν αντιπροσωπο και μου ειπε πως απο 2110 Που ηταν η αρχικη τιμη επεσε τοσο. Ε σιγα 120 ευρω δεν ειναι και τιποτα, παλι ακριβο ειναι. Εγω ηλπιζα πως θα ταν καμμια ευκαιρια σε 1600 αλλα δυστυχως αυτο ακουγεται ιδανικο! Με γραμματεια και προκαταβολη τι ποσα κοιταζω να πετυχω? Ποιο ειδος πληρωμης πιστευεται πως ειναι το καλυτερο προκειμενου να γλιτωσω τους πολλους τοκους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Με γραμματεια και προκαταβολη τι ποσα κοιταζω να πετυχω? Ποιο ειδος πληρωμης πιστευεται πως ειναι το καλυτερο προκειμενου να γλιτωσω τους πολλους τοκους? Να βάλεις όσο το δυνατόν λιγότερα γραμμάτια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billys_elefsina 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Ε τον τελευταιο μηνα ειναι που ψαχνω για μηχανακι, και χτες μου πε ενα φιλαρακι για τα 50 χρονια της Honda Και μιας και με ενδιαφερει το innova ειπα να το ψαξω καλυτερο. Την σελιδα αυτην την ειδα χτες, αλλα νομιζα πως θα χε προσοφορα κατω απο 1990. Πηρα και εναν αντιπροσωπο και μου ειπε πως απο 2110 Που ηταν η αρχικη τιμη επεσε τοσο. Ε σιγα 120 ευρω δεν ειναι και τιποτα, παλι ακριβο ειναι. Εγω ηλπιζα πως θα ταν καμμια ευκαιρια σε 1600 αλλα δυστυχως αυτο ακουγεται ιδανικο! Με γραμματεια και προκαταβολη τι ποσα κοιταζω να πετυχω? Ποιο ειδος πληρωμης πιστευεται πως ειναι το καλυτερο προκειμενου να γλιτωσω τους πολλους τοκους? ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Aνακαλυψανε τους υπολογιστες εκει στην Καβαλας, ή το ασυρματο ''δικτυο'' ειναι ακομα με ''post it''? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Αφου οι χοντακηδες δε ριχνουν ενα χεσιμο στο σ@ρ@κ@κη και ταυτοχρονα μερικα email στη χωρα του ανατελλοντος ηλιου, θα το συνεχισει οσο θελει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ? Αραξε ρε φιλαρακι, αμα εχεις εσυ χρηματα παντως που το παιζεις ανετος, δωστα εσυ για μενα και στα χρωσταω. Και Πειτε του καποιος να μην γραφει με κεφαλαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 Καλησπέρα. Στην Θεσσαλονίκη το κατάστημα του Σαρακάκη που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Όλγας 153 απ ότι βλέπω πουλάει και αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν πουλάει και ανταλλακτικά για Honda μοτοσυκλέτες το συγκεκριμένο κατάστημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες